30 Μαΐου 2008

Ze Dot & ze Love are away...


MusicPlaylist


Λοιπόν...βάζουμε την κασσετούλα στο μαγνητόφωνο (είμαστε πολύ προχωρημένοι και gadget freak έτσι???) και ακούμε το ασματάκι...ψιλιάστηκες κάτι? Οχι ακόμα...OK "γατόνι"!! Σου ανεμίζω εισητήρια από Ραφήνα πρός Άνδρο για σήμερα το απόγευμα και επιστροφή την Κυριακή...το'πιασες το υπονoούμενο? ;) Όχι...Δεν το έχουμε σήμερα έτσι? No contact! Πάμε λίγο ET phone home!!!!
Το προσπερνώ και σου εχω την εξής μια οδηγία...Να είσαι σήμερα στο λιμάνι γιατί πολύ απλά "αααααααα.....κρουαζιέρα θα σε πάω"! Το κατάλαβες ή να το ξαναπώ? Φεύγουμε! Γειά σας! Θωμά
(λέμε τώρα, work with me!!!!) είσαι σπίτι? Οχι!
Γιατί πολύ απλά μια φορά κλείνεις τα 30
(μπαίνεις, βγαίνεις διάλεξε ρήμα!). Γιατί θέλουμε λίγο χρόνο μακριά από όλους και από όλα...Γιατί το λέμε από πέρυσι και ακόμα δεν έχουμε πάει...Γιατί οι παραλίες είναι τεράστιες κι εσυ μου χρωστάς βόλτες...Γιατί δεν μπορούσα να αποφασίσω μεταξύ ps3 και wii (και οι καλοί σου φίλοι Spy & Vangel δεν με βοήθησαν καθόλου να διαλέξω ανάμεσα στο ProEvolution του μεν και το fitness του δε...και καλά!)...Γιατί ακόμα κι εκεί θα φας τη σκόνη μου στις ρακέτες (μην συγχύζεσαι και χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου!)...Γιατί εδω μου λείπεις...

Τα λέμε το απόγιομα!!!!

Καλό σαββατοκύριακο βλογίες και βλόγιοι! Τα φιλιά μου! :)




7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιντε μαρή!!!!Να περάσεις καλά και να μας πέις νέα με το καλό!!!
Καλες Βούτες!!!!

One Happy Dot είπε...

Θεία τα νεα αμα τη επιστροφή! Φιλιά πολλά και θα κολυμβήσω λίγο και για σένα που σε σαμποτάρισε ο βαρδάρης! 44 μαύρο...το'χω σε λεω!

ria είπε...

άνδρος εεεεεε;

μπα δε ζηλεύω!







όχι ζηλεύω ΖΗΛΕΥΩ Ζ Η Λ Ε Υ Ω
είναι το αγαπημένο μου νησί...

θάλασσα, πράσινο, αρχοντιά...


καλό ταξίδι, καλά να περάσεις, και μη μας τα γράψεις όλα. δε μου παει το πράσινο χρώμα στο δέρμα του προσώπου!

One Happy Dot είπε...

@Ria...πέρασα χάλια, το νησί είναι απαίσιο, οι παραλίες μικρές και βρώμικες γεμάτες κόσμο τέτοια περίοδο, το δωμάτιο ήταν ελεεινό....άστα σου λέω! Χάλια! (Ελπίζω πως ήταν αρκετά πειστικό ολο αυτό... ε?) :)

Spy είπε...

Καλωσήρθατε, καλωσήρθατε, πάντα τέτοια κλπ. κλπ.

Το γατί πότε θα το πάρετε;

εεε... καλωσήρθατε και πάλι.
γρμφφ...

One Happy Dot είπε...

Καλώς σας βρήκαμε! Περάσαμε πολύ καλά ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Το γατί έχουμε σκοπό να το πάρουμε σήμερα...δεν πιστεύω να έχετε κάποιο πρόβλημα και να σας λείψει? :)

Ανώνυμος είπε...

Αντε καλέ!Γύρίσατε?ΈΛα και ανησύχησα..ακουω νέα..λέγε!