26 Μαΐου 2008

Check!




Απολογισμός ημερών...

  • Kylie....check! (ήταν θεά!!!!! μοναδική, υπέροχη, ανεπανάληπτη...για φωτοβιδεϊκά ντοκουμέντα θα επανέλθω όταν με το καλό αποδώσει η "ζητιανιά" μου για "κανένα βιδεάκι βρε παιδιά" πρός e-βλογικούς φίλους καθώς με το "kalispera sas" της Kylie έμεινε το φωτογραφική μου από μνήμη! Quel degadance!!!!)
  • Συνάντηση με blogers στη συναυλία ώστε να κουσκουσάρουμε από κοντά και να κάνουμε toknowubetter...check!
  • Σαββατιάτικο μπανάκι από εκείνα που ξεκινάνε το μεσημέρι και τελειώνουν το βράδυ με μπόλικο φαγητό και κόκκινα μάγουλα από τον ήλιο γεμάτα φακίδες...check!
  • Να σε τσακίσω στις ρακέτες...αυτό και αν είναι check!!!!
  • Eurovision με Καλομοιράκι να έρχεται 3η σε πείσμα εκείνων που δεν την είχαν ούτε για την 5αδα...check και στο λαιμό να σας κάτσει η κακία!
  • Απάντηση στο ερώτημα "πως στο καλό περίμεναν ο Plushenko να κάνει loop στο δείγμα παγοπίστας" και εν πάσει περιπτώσει ποιός πρόσεξε αν η Ουκρανή αηδόνα είχε καλή φωνή...not check!
  • Μπόλικο φαγητό την Κυριακή σε οικογενειακό τραπέζι με το unpaixtable all time classic χοιρινό με δαμάσκηνα...check εις διπλούν καθώς το πιάτο άδεισε μυστηριωδώς και κρίθηκε απαραίτητη μια επανάληψη!
Πειράζει που η αρχή της εβδομάδας με βρίσκει με τα τσέκια μου σε παράταξη και με άλλα τόσα σε Pending mode ενω η σκέψη της παραλίας μου κάνει τα νεύρα κουβαδάκι με φτυαράκι και τη διάθεση για δουλειά να σπαρταράει στου γυαλού τα βοτσαλάκια?



14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χμ Χάου κούλ ις δατ!
Μια χάρα.Το χοιρινό με τα δαμάσκηνα..μπορω να χω τη συνταγή πλιζ???
Ε καταπληκτικη μου χαρούμενη τέλεια και τελία?

xipasmenos είπε...

Καλά κάνονισε να checkaroume κανα καφέ!!!

Equilibrium είπε...

Κι εγώ έκανα τσεκ στην ίδια την one happy dot από κοντά, το βλέμα το σπινθηροβόλο, το χαμόγελο το φωτεινό και την αγνή ψυχούλα, κι ενθουσιάστηκα!!...


Σε φιλώ (τώρα είδα την κλήση σου, μην την ψάχνεις, θα "επανέλθω"...! θα τα πούμε...) μαααααααααακια!

One Happy Dot είπε...

@Auntie...φυσικά! Θα την ζητήσω και θα στη δώσω άμεσα!!! Είναι τόσο τέλειο φαγητό που...αξίζει να μας το μαγειρέψεις!!! ε?ε?ε? φφφφφφφφφανταστική μου θεία?!

@Xip...ναι ναι!!! καφέ και fondue! oooops!!! I said the f word! damn! Επίσης αμέλησα να αναφερθώ στο κουράγιο σου να μπείς στο Φρίξο και να κάνουμε ενα μικρό, τόσο δα αθώο bitching πρός τους περαστικούς όση ώρα είμασταν κολημένοι στο traffic!!! Talk to the haaaaand!!!! check! :)

@Equilibrium...you got me worried sweets! Να προσέχεις και θα μιλήσουμε! xxx

Ανώνυμος είπε...

Σε μισώ/φθονώ/ζηλεύω (για την Kylie) - check

One Happy Dot είπε...

μουχαχαχαχα...check!

Θα πάμε Μαντάνα καλιέ! τα παμε τα συμφωνήσαμε!

Όναρ είπε...

Τώρα να ξέρεις ότι ζηλεύω..θα πιούμε κανένα καφεδάκι μιας και επιτέλους έρχεται ο άσωτος ταχυδρόμος..; Καλησπέρες με καφεΐνη..

One Happy Dot είπε...

@Όναρ...και σήμερα σε σκεφτόμουν!! Να πιούμε! Πότε έρχεται ο postman?

xipasmenos είπε...

Άντεξα να μπω στο Φριξο, ενώ οδηγάς εσύ επειδή είχε τόση κίνηση που ήμασταν ακίνητοι....

ταλκ του δε χάντ μπιάτς....

Όναρ είπε...

Δεν ξέρει ακριβώς ο Ταχυδρόμος μας αλλά πολύ σύντομα..ετοιμάσου εσύ..προπονήσου..όσο για το καφεδάκι μπορούμε να κανονίσουμε λεπτομέρειες στο msn..Καλημέρες φρέσκιες αλλά καθόλου δροσερές..

One Happy Dot είπε...

Καλημέρες Όναρ!!! 3.serendipity@gmail.com για τις λεπτομέρειες του καφέ, του ποτού, του φαγητού και του σχεδίου αμύνης εναντια στον Ταχυδρόμο που με ορέξεις έρχεται! :)

One Happy Dot είπε...

@Xip...στον κοτσαδόρο έπρεπε να σε βάλω!!!! biatch!

mahler76 είπε...

Κούκλίτσαααααα μάκια!!!!

One Happy Dot είπε...

φιλιάάάάάάάά όμορφε! Ωραία ήταν ε? ;)