14 Φεβρουαρίου 2008

Pretty woman walking down Asklipiou street!


Σε μια προσπάθεια να μην πέσω κάτω από τα γέλια και προκειμένου να απασχολούμαι με κάτι για να μην την κοιτάζω, περιγράφω στο φιλότεχνο κοινό την μανταμίτσα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπροστά στο γραφείο μου...είναι γύρω στο 1.60 με αέρα μοντέλου και ύφος πολλών καρδιναλίων! Δεν την λες άσχημη, περισσότερο τσαχπινογλυκούλα με μια δόση καπατσοπου**νιάς όπως λέει και ο ξάδερφος. Θεωρητικά, είναι εδω από μια διαφημιστική προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν θα παρέμβουμε στα χρώματα του διαφημιστικού spot με τρόπο που θα το έκανε χειρότερο από όσο είναι ηδη. Πρακτικά είναι εδω γιατί το spotaki είναι χάλια και τα οπίσθιά της είναι on fire!
Πάμε λίγο κοντινό στο ντυσιματάκι της-βασικός λόγος του εν λόγω Post--->Animal print midi φουστίτσα τύπου "έπιασα το τσιταχ το πρωι με τα χεράκια μου και το μάδησα"! Η μέση καλύπτεται υπέροχα από διακριτική ζώνη με τον Swarowski τον ίδιο, προκαλώντας αντανακλάσεις φωτός σε κάθε της κίνηση. Δεν θα μου το κάνεις "American bar" εσυ το μαγαζί κοπελιά! Συλλεκτικό κομμάτι όμως αποτελεί η μπλούζα! Μαύρη με μικρές τρυπούλες τύπου "τσακώθηκα με τη γάτα για τα Friskies σήμερα το πρωί" οι οποίες τρυπούλες ενώνονται με χρυσαφί κλωστή μεταξύ τους τύπου "ενώστε τις τελίτσες για να δείτε τι κρύβεται από πίσω". Και επειδή δεν είναι καμία εξάλλου γκόμενα, φοράει μαύρο σουτιενάκι το οποίο χάσκει περήφανα από όποια τρυπούλα μπορεί!! Στην περίπτωση δε που απορείτε, οχι δεν ήρθε ξυπόλητη στα αγκάθια! Για σήμερα και μόνο, έχουμε για σας φίλες και φίλοι ενα τρελό μποτίνι από ότι περίσσεψε από το προαναφερθέν μαδημένο τσιτάχ με τακούνι 12 πόντων και 24 καρατίων που στραφταλίζει! Ο θόρυβος που παράγει σε κάθε της βήμα είναι εξοντωτικός και κάνει κάθε κύταρρό μου να την μισεί θανάσιμα.
Το ότι μέσα σε όλο αυτό το πανυγήρι καταδέχτηκε να φορέσει ενα λιττό μαύρο παλτουδάκι προκαλλεί εντύπωση αλλά ίσως τελικά όλο αυτό να είναι ενα προεπιλεγμενο παιχνίδι αντιθέσεων...Και πάνω σε αυτή την αντίθεση έρχεται το τσαντικό να ολοκληρώσει το πακετάκι. TSOUS! Κατά το TOUS αλλά με ενα S για τσαχπινιά και το γνωστό αρκουδάκι να δίνει το παρόν με τσακισμένη αυτοπεποίθηση...νομίζω ότι έχει και 3 αυτιά αλλά αν δεν το επιβεβαιώσω μη με πάρετε στα σοβαρά! Κατά τα άλλα, το πρόσωπό της είναι αψεγάδιαστο, το μακιγιάζ της είναι διακριτικό και τα μαλλιά της είναι μάλλον πρόσφατα ισιωμένα και φτάνουν ως τους ώμους. Αν την δείς μέχρι το λαιμό τη λές απλή...καθημερινή. Αν συνεχίσεις και πιο κάτω όμως χρειάζεσαι υπογλώσσιο και μεγάλες αντοχές να την κοιτάξεις χωρίς να
γουρλώσεις τα μάτια! Και τώρα σας αφήνω γιατί θέλει ενα πράσσινο τσάι...No more comments!

2 σχόλια:

mirelen είπε...

Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!
Κι αν κρίνω από το γεγονός ότι μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα έχεις προσφέρει στην μπλογκόσφαιρα 6 ποστ, καταλαβαίνω ότι έχουμε πολύ διάβασμα για φέτος! Καλή αρχή!
Και μάθε πως βγάζουν τη λεκτική επαλήθευση, χε, χε!

One Happy Dot είπε...

i will i will!!! Άλλωστε δεν ήξερα καν ότι το λένε έτσι και όταν το πρόσεξε το καλό μας Naf σκιάχτηκα!!!