19 Φεβρουαρίου 2008

...Και χθές χιόνισε και κανείς δεν πήγε για δουλειά!


Νεα Σμύρνη, 18/2/2008

Και όλοι βγήκαμε στις γειτονιές μας και τραβούσαμε φωτογραφίες και χαιρόμασταν που τίποτα δεν είχαμε οι "των νοτίων προσαστίων" να ζηλέψουμε από τους "βόρειους" και τα βάλαμε με τον κρατικό μηχανισμό είτε λειτούργησε άψογα είτε οχι γιατί έτσι έχουμε συνηθίσει! Δουλειά δεν πήγαμε έστω και αν μπορούσαμε γιατί δηλώναμε αποκλεισμένοι σε φίλους και γνωστούς και οι γειτονιές μύριζαν φασολάδα, σούπα και φακές! Η Αθήνα ενώθηκε κάτω από μια νιφάδα χιονιού και η Δευτέρα μας έμοιαζε με παρατεταμένη Κυριακή σε λευκό φόντο!


Σύνταγμα, 18/2/2008

Είδε χιόνι και το κέντρο και οι τσολιάδες στριμώχτηκαν κακήν κακώς στα σπιτάκια τους! Βάλε τώρα με το μυαλό σου κοπελιά...λευκή φουστίτσα κλαρωτή, καπελάκι με φουντίτσα στο κεφάλι και μοδάτο τσόχινο παλτό ασορτί με το τσαρούχι όλα μαζί στριμωγμένα σε ενα τετράγωνο κουτί το οποίο μπάζει από παντού. Ειλικρινά τους λυπήθηκε η ψυχή μου αλλά τι να κάνουν κι αυτοί, τι να κάνω κι εγώ?


Νεα Ερυθραία, 17/2/2008
Εγώ θα σας πω τι έκανα...Πήρα την αγάπη αλα μπρατσετα από Κυριακής και αφου τριγύρισαμε σε νότια και βόρεια προάστια, αφου παίξαμε χιονοπόλεμο, βγάλαμε αγαπουλίστικες φωτογραφίες - από εκείνες που κρατάς εσυ ο ίδιος την φωτογραφική μηχανή και τραβάς στου κουτρούλη το γάμο! - και βοηθήσαμε δύστυχο οδηγό με λευκό σαραβαλάκι...



Νεα Ερυθραία, 17/2/2008, λευκό σαραβαλάκι-χιόνι σημειώσατε 1!!!

...γυρίσαμε σπίτι οπου ξεκοιλιαστήκαμε στο φαγητό - φέρνει όρεξη το κρύο, είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο σου λέω... - και ...κοιμηθήκαμε! Φέρνει και ύπνο το κρύο, τι θες τώρα???

Και του χρόνου στα λευκά, να μην πάμε για δουλειά!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: