22 Φεβρουαρίου 2008

I have homework to do...



Κάνω copy paste τις οδηγίες της Naf και ανασκουμπώνομαι...

Οδηγίες
1. Πιάσε το βιβλίο που βρίσκεται πιο κοντά σε σένα. 2. Άνοιξε το βιβλίο στη σελίδα 123 [αν το βιβλίο διαθέτει λιγότερες από 123 σελίδες, άφησέ το και πήγαινε στο επόμενο κοντινότερο]. 3. Βρες την πέμπτη περίοδο [=από τελεία σε τελεία, αν θυμάσαι] της σελίδας. 4. Ανάρτησε τις επόμενες τρεις περιόδους [δηλ. την έκτη, την έβδομη και την όγδοη]. 5. Ζήτα από πέντε ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.

Το βιβλίο είναι από εκείνα τα γλυκανάλατα μυθιστορήματα όπου κάποια πόνεσε από κάποιον κάποτε και δεν μπορούσε να εμπιστευτεί άντρα για χρόνια, μέχρι που ήρθε το απόλυτο σερνικό και βρήκε την υγειά της. Κι εδω παρακαλώ να σημειωθεί ότι συνήθως διαβάζω βιβλία με κακούς που τους ψάχνω εως τις 3 το ξημέρωμα εαν χρειαστεί και με συνομοσίες που ξετυλίγονται σιγαααα σιγαααα μέχρι να ψηθεί τελείως ο εγκέφαλός μου, οπότε το συγκεκριμένο βιβλίο λειτουργεί ως αντίδοτο.

Here we go...

"Χωρίς τον Αλέξη η ζωη της Θάλειας είχε γίνει τώρα θάνατος, μιας και εκείνος για τη Θάλεια ήταν η ίδια της η ζωή. Και το παιδί? Αναρωτήθηκε. " Φτερά από μετάξι, Πασχαλία Τραυλού.

Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι δεν θα μπορούσα να διαλέξω χειρότερο απόσπασμα για να παρουσιάσω τι διαβάζω...η συνέχεια πάντως είναι καλύτερη ειλικρινά!!!

Όσο για τους άλλους 5 που πρέπει να "αγκαρέψω" να κάνουν το ίδιο δηλώνω νέα blogger και όλα μου τα γειτονάκια έχουν ήδη κάνει το homework τους!

Τώρα μπορώ να πάω να παίξω μαμά? Έχει κατέβει και ο Κωστάκης και πολύ θέλω να του τραβήξω πάλι το σορτσάκι!!!! :)

7 σχόλια:

ProxyJudge είπε...

ok you asked for it ...

"Schizophrenia is characterised by disturbances of thinking and perception and is often associated with shallow or inappropriate emotions."

The pathology and pharmacology of mental illness.

Eixa kai alla apo kato tou alla 1) auto itan proto pano sti stiba 2) itan to pio normal

:) Goodmorning Miss Dot !

One Happy Dot είπε...

1. Σου λείπουν άλλες 2 περίοδοι καθώς οι σαφέστατες οδηγίες της Naf ζητούν 3...
2. Αποτελείς εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα καθώς ο τίτλος και μόνο του βιβλίου που διαβάζεις είναι αρκετός για να μην σου τη λέω και πολύ!
3. Όταν λες στίβα, για τι νούμερο μιλάμε?
4. Όταν λες πιο νορμαλ...ασε δεν θέλω να ξέρω τα υπόλοιπα! :)

ProxyJudge είπε...

OOppsie ! My bad !

Paaratheto kai tis alles 2:

"Insight, the ability of an individual to recognize that they have a mental illness, may also be lacking. The costs of schizophrenia to patients, their families and society are overwhelming.

An i triti protasi den kollaei einai giati einai i proti stin epomeni paragrafo. Auta !!!

:D

One Happy Dot είπε...

Μιλάει για σχιζοφρένεια και εξακολουθεί να χαμογελάει...Μήπως αυτό είναι το πρώτο σύμπτωμα γιατρέ μου?? :D

Ανώνυμος είπε...

ax bravo bravo, kaneis vevaia den evale toso wraio titlo oso egw alla ok, kaneis den einai teleios :P

One Happy Dot είπε...

σακαφιόρα όνομα και πράγμα! :D

Πασχαλία Τραυλού είπε...

Όντως δεν θα μπορούσες να διαλέξεις χειρότερο κομμάτι γιατί δεν είναι αντιπροσωπευικό του βιβλίου και γιατί το θέμα που πραγματεύομαι δεν είναι αυτό που έγραψες στην εισαγωγή σου αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο έρωτας είναι περιφερειακό στοιχείο του βιβλίου αν με καταλαβαίνεις. Το ότι ένα βιβλίο μπορεί να μην σου αρέσει το σέβομαι γιατί καθένας μας έχει διαφορετικό χαρακτήρα και συνεπώς διαφορετικές αναγνωστικές ανάγκες. Αλλά μην παρουσιάζεις ένα βιβλίο δίνοντας εσφαλμένες πληροφορίες γιατί εγώ που αναγκάστηκα για να περιγράψω την ψυχολογία της ηρωίδας να ψάξω μέσα σε βιβλία ψυχολογίας και να καθίσω ως και σε αναπηρική καρέκλα για να πιάσω το feeling αυτών των ανθρώπων με πονάει όχι η κριτική σου αλλά η επιπολαιότητα της παρουσίασης. Σ' ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες με το βιβλίο μου έστω και λίγο και όποτε θέλεις να μου αναλύσεις τις αρνητικές εντυπώσεις σου το e mail μου είναι: tnomik11@yahoo.gr