26 Φεβρουαρίου 2008

Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα...θα αγοράσω με το νεο Ευρώ!

Από τον Ιανουάριο του 2009 θα εκδωθούν αναμνηστικά νομίσματα των 2 Ευρώ για τον εορτασμό των 10 ετών από τη δημιουργία της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης. Ο καλλιτέχνης που κέρδισε τον διαγωνισμό με ποσοστό 41.48% είναι Έλληνας και ονομάζεται Γιώργος Σταματόπουλος.
Το νόμισμα συμβολίζει την μακραίωνη ιστορία των εμπορικών συναλλαγών του ανθρώπου, που ξεκίνησαν προϊστορικά ως συναλλαγές σε είδος για να φτάσουμε στη σημερινή Οικονομική και Νομισματική Ένωση. (πηγή:http://www.eurodesigncontest.eu/index.cfm?lang=el και φυσικά το βλογι της σοφής Σακαφιόρας)
Δηλώνω περήφανη για τη νίκη μας και ας ακούγεται μπαναλ...και ας με ξενίζει λίγο τούτο το "ανθρωπάκι των σπηλαίων"!


Επίσης δηλώνω ότι εχω σκοπό να μαζέψω πολλά 2ευρα και όταν κάνω μια περιουσία θα πάρω αυτο το Teletubbies αμαξάκι και θα κυκλοφορώ στους δρόμους της Αθήνας και θα γουστάρω τρελλά! Αν μάλιστα έχω και το ελικόπτερο του Star Channel να πετάει από πάνω και με βγάλουν παράθυρο στο βραδινό δελτίο με Λιάτσο θα ολοκληρωθώ! Merci!

P.S. Κι επειδή το blog αυτό έχει σοφό κοινό ιδού περαιτέρω πληροφορίες και το μελλοντικό μου αμάξι, χρώματος "συννεφούλα συννεφούλα"! Mr. Proxyjudge πάντα κάνετε τη διαφορά! :) :)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

blepw na katalhgeis me to aytokinhtaki twn flintstones !

One Happy Dot είπε...

Δεν θέλω αρνητική αύρα σε τούτο το σημαδοβλογκ! Τι κακό έχει το αμαξάκι των Flintstones? Ισα ισα που είναι μουράτο, έχει τρελή κόρνα-πρωιστορικό ζωάκι και άντε να δω ποιός θα μου ξανακουνηθεί στο φανάρι!

Vangelis είπε...

Πειράζει που αυτό το ανθρωπάκι μου θυμίζει τις ζωγραφιές που έκανα στο δημοτικό, και ακόμα κάνω... καμία πρόοδος στο ταλέντο μου, και δε μου αρέσει?
Ας το κάνει τουλάχιστον να του έχει πέσει κάτω και να το μαζεύει!!!!
:-)

One Happy Dot είπε...

Aτάλαντε -στα καλλιτεχνικά- Vangel μάλλον από εμας πέφτει κάτω το ρημαδονόμισμα αλλά μέχρι να σκύψουμε να το μαζέψουμε το έχει μαζέψει κάποιος άλλος! Εξ ου και η μόνιμη στενότητα στα οικονομικά μας (=αφραγκία!)