28 Φεβρουαρίου 2008

Λες να κουνηθούμε?




Μετά τον σεισμό στην Ινδοκίνα και χωρίς να εχω γεωγραφικές ή γεωλογικές γνώσεις ώστε να αντιλαμβάνομαι τις επιπτώσεις του εν λόγω φαινομένου για τον υπόλοιπο κόσμο και ειδικά για την Ελλαδίτσα μας, παρόλα αυτά πιάνω την ψυχολογία μου, ομοίως με αυτή της μάζας, να θορυβείται! Πόσο παράλογο είναι αυτό ανάθεμα και αν ξέρω. Όταν μάλιστα χθές ενας συνάδελφος μου είπε ότι μια φίλη της γυναίκας του που δουλεύει στο στρατιωτικό νοσοκομείο (η φίλη) της είπε (της γυναίκας του συναδέλφου) ότι τους είχαν σε κατάσταση ετοιμότητας και δεν τους άφηναν να γυρίσουν στα σπίτια τους γιατί περίμεναν/περιμένουν μεγάλο σεισμό να γίνει στην Αθήνα εκεί...ας πούμε ανησύχησα λίγο παραπάνω. Πήγα σπίτι, επιστράτευσα φακό και νερό ενω την ίδια στιγμή έψαχνα μια σφυρίχτρα που μας είχαν δώσει last year στη συναυλία των James...δεν την βρήκα! Φτου! Το νου μου είχα συνέχεια στα γατιά, τα σοφά αυτά αιλουροειδή, περιμένοντας ενα σημάδι αλλαγής στη συμπεριφορά τους. Στην κοσμάρα τους αυτά. Πάλευαν, έτρωγαν, ηρεμούσαν για μισή ώρα και μετά πάλι τα ίδια. Τελικά το πήρα απόφαση να ηρεμήσω, να μην επηρεάζομαι από τις ανησυχίες των άλλων και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Για την ώρα ψάχνω εκείνο το deep blue βερνίκι νυχιών της Channel το οποίο έχει γίνει ανάρπαστο ακόμα δεν κυκλοφόρησε! Ελπίζω μόνο αν είναι να κουνηθούμε να μην γίνει την ώρα που θα κάνω νύχια!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχτές το βράδυ με πήρε τηλέφωνο ο αδερφός της κουμπάρας της ξαδέρφης του αδερφού του μπατζανάκη του κουμπάρου της νονάς μου και μου είπε ότι όλα αυτά είναι περίεργα και θα πρέπει να δούμε γιατί η παραγωγή στο ελαιόλαδο ήταν πάρα πολύ χαμηλή φέτος σε σχέση με πέρσι δεν ξέρω την να πώ

Vangelis είπε...

Φακοί, σφυρίχτρες και άλλες τέτοιες αηδίες, είναι απλά άχρηστες! Μπριζολίτσα μαριναρισμένη στην τσέπη και άλλη μία ζουμερή σε κολιέ γύρω από το λαίμό. Έτσι είσαι σίγουρος/η ότι ο σκύλος θα βρει πρώτα εσένα, εκτός αν το έχουν ταϊσμένο το βρωμόσκυλο και δεν πεινάει! Don't worry, ξέρω που μένετε και που κοιμάστε, οπότε θα έρθω να σας βρώ ;-)

One Happy Dot είπε...

@Ανώνυμος...να πείτε στη νονά σας να μη δίνει το τηλέφωνό σας σε μακρινούς συγγενείς! Δεν θα λύσετε εσείς τις απορίες του κοσμάκη!Όσο για το ελαιόλαδο κάθε άλλο παρά χαμηλή ήταν φέτος! Δείτε και καμία διαφήμιση Άλτις που πηγαίνει από το μάυρο χάραμα ο μουσάτος να διαλέξει "μόνο το καλύτερο"! :)

@Vangel...η μπριζολίτσα είναι μια καλή ιδέα! Μήπως να κοιμόμαστε με φορητό ψυγειάκι δίπλα στο κρεβάτι, βάλουμε και καμία παγωμένη μπυρούλα ώστε όταν έρθουν με το καλό οι διασώστες (ή εσύ!) να έχουμε και κάτι να σας τρατάρουμε? Πρώτη φορά στο ρημαδιό μας?! :p

Vangelis είπε...

Οι μπύρες είναι πάντα καλοδεχούμενες, και τι είναι αυτά που λες? Πάντα έχει μπυρίτσα στο ψυγείο σας, παράπονο δεν έχω! Που να δεις το δικό μου... Έχει τελειώσει ο φραπές και η ζάχαρη, δε σου λέω τίποτα άλλο!!!!

Gyromyristis είπε...

Βρε καλή μου, δηλαδή αν το πας έτσι θα χάσουμε τον ύπνο μας. Γιατί, αν μπει κάποιος ένοπλος σε ένα σχολείο της Ζουαζιλάνδης και κρατήσει όμηρους τους μαθητές ταιζοντάς τους kit kat για δυο μέρες ωσπου να τους πιάσει τσιρλιό, θα πρέπει να μπουκώσουμε τα δικά μας σαϊνάκια εδώ με ρύζι ΜΠΑΣ ΚΑΙ; :)

Naf είπε...

όχι αλλα καλό θα ήταν να κουβαλάς απο δώ και πέρα μαζί σου ένα immodium ας πούμε...

One Happy Dot είπε...

@gyromoristis...το σενάριο ομηρίας με Kit kat στη Ζουαζιλάνδη είναι πολύ πρωτοποριακό και το αγοράζω. Από την άλλη, αν αποπειραθείς να ταϊσεις τα δικά μας τα φυντανάκια ρύζι θα βγάζεις για καιρό κόκκους από την κουκούλα σου! Σε καμία περίπτωση δεν έχασα τον ύπνο μου και εύχομαι το Post να μην στέρησε και τον δικό σου ύπνο. Ήταν απλά μια στιγμή αδυναμίας που δεν κράτησε πολύ και πολύ γρήγορα έδωσε τη θέση της σε καλωπιστικές ανηζητήσεις. Έτσι τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους...Μέχρι να ξανακουνηθούν! ;)
α! Ο τεράστιος ντάκος στο βλογι σας με κράτησε για ώρα καθηλωμένη ενω το σαλάκι έτρεχε αμέριμνα!

@Naf...μήπως εννοείς emo-dium? βρε κέφια που εχω η ψηλή! Το αγοράζω και αυτό η κουβαρντού! :) Αρα σε περίπτωση σεισμού θα έχω μαζί μπριζόλες, immodium και την εικόνα του ντάκου και θα είμαι tut complet!