25 Φεβρουαρίου 2008

Another weekend to go...


Καλή εβδομάδα!

Το Σαββάτο ξύπνησα μια μια υποψία καλοκαιριού να μου τριβελίζει το μυαλό!! Όταν το πήραμε απόφαση και κατεβήκαμε στην "πλαζ του ήλιου", το σερλοκ-χολμικό μου δαιμόνιο επιβεβαιώθηκε! Ένας ήλιος σαν ταψί μπακλαβά και οι γνωστοί χειμερινοί λουόμενοι ρακετοπαίχτες ήταν ηδη εκεί μακαρίζοντας το summertime! Δεν κάναμε μπάνιο αλλά πήραμε καφεδάκι ανα χείρας και ξαπλώσαμε στην παραλία όπου και λιαστήκαμε φιλοσοφώντας! Όσο μας κάνει τη χάρη ο καιρός εμείς εκει θα είμαστε, on any given Saturday με καλαθάκι πικ νικ και καρώ τραπεζομαντηλάκι...οι θαραλέοι θα βουτήξουν οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!

Σαββάτο βράδυ πήγαμε στο πρώτο μας αποκριάτικο party! Oh yeah!! Το θέμα ήταν "τάσεις των νέων" οπότε θεωρήσαμε ότι οι emo θα είχαν την τιμητική τους! Τελικά το όλο σκηνικό θύμιζε κάτι από τη "θεία μου τη χίπισσα" με τον Τσιβιλίκα και την κουδούνα του συνδυασμένο με τους τελευταίους θαυμαστές του Alice Cooper και... 3 emo! Εμάς και τον φίλο Πέτρο του οποίου το όλο look του πάει τρελλά αλλά δεν τον βλέπω να το καθιερώνει!!
Επιστρατεύσαμε όλα τα στυλιστικά προϊόντα κόμης - αλλά και πάλι το μαλλί δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, βλ. Φαρίνα και φουσκώνει μόνο του! - μολύβια ματιών, κόκκινα κραγιόν, γραβάτες πάνω από το tshirt με κονκάρδες που μιλούσαν για θάνατο - η δική μου πιο συγκεκριμένα έλεγε "death by chocolate" :) - πολύχρωμα allstarakia και φυσικά παντελόνι κάτω από τη μέση με τρελό boxeraki να διαφαίνεται σε όλο του μεγαλείο! Κερασάκι στην τούρτα ο φιόγκος στο μαλλί και, μιας και δεν είχα προνοήσει για hello kitty στεκούλα, δανείστηκα την κορδέλα γνωστού ζαχαροπλαστείου των Αθηνών! Ποιός νοιάζεται...σημασία έχει να το'χεις όχι από που το βρήκες!!!! Περάσαμε πολύ καλά, χορέψαμε τα γνωστά lambada, mambada Και Samantha Fox και θυμηθήκαμε τη νιότη μας όπως κάθε Καρναβάλι! Άντε και στα επόμενα!

Για την Κυριακή εχω μόνο μια φράση...Αve moi! Είδαμε ASTERIX AUX JEUX OLYMPIQUES ("Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες" για τους μη γαλλομαθείς) κι ενω σαν ταινία στο σύνολό της ήταν απλά συμπαθητική, ο Alen Delon έδινε ρεσιτάλ με αυτά τα λόγια και μόνο...Ave moi και λάγνο βλέμμα στο είδωλό του! Κατά τα άλλα μπόλικοι guest stars έκαναν την εμφάνισή τους και γέμισαν 2 ώρες από τη ζωή μας ενω με την γειτόνισσα τσακίζαμε ζελίνια φιδάκια και κερασάκια!!! Ευελπιστώ ότι την Τρίτη θα πάμε για π(χ)οιότητα και θα απολαύσουμε τον φετινό νικητή των OSCAR στην κατηγορία "Α' καλύτερος αντρικός ρόλος" mr. Daniel-call me last of the Mohicans-Day Lewis! Για πληροφορίες σχετικά με τα OSCAR παρακαλώ απευθυνθείτε στην http://sakafiora.wordpress.com/
Καλή εβδομάδα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ahhahaha
μ'αρέσει που είμαι η ειδική για τα όσκαρ!
το there will be blood είναι πολύ ωραίο αλλά όχι και για όσκαρ ο Ντάνιελ. Καλύτερος ήταν ο Τζώνυ Ντεπ.
Το αστερίξ το λάτρεψα και ειδικά τον Αλέν και τις αρματοδρομίες.
Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει την καριέρα του ο Αλέν Ντελόν, το δήλωσε άλλωστε.

One Happy Dot είπε...

Είσαι χρυσή μου πώς να το κάνουμε?! Plus με βολεύει που τα έγραψες εσυ και τα διάβασα εγω αραχτή και Light και ενημερώθηκα από πρώτο χέρι!
Ακόμα δεν έχω δει ούτε Daniel ούτε Johhny (αυτή η οικειότητα σκοτώνει!) αλλά θα δω και θα σε πω! Όσο για τον Αλεν, ο άνθρωπος ακόμα και στην ηλικία που βρίσκεται, εξακολουθεί να είναι γ-ο-η-τ-ε-υ-τ-ι-ι-κ-ό-τ-α-τ-ο-ς!!!! Ave!!!