1 Μαρτίου 2011

Εμπρός March!




Εύχομαι καλό μήνα!

Βέβαια για το Μάρτη πρόκειται οπότε οσο κι αν εύχομαι, αυτός ο μήνας θα είναι τόσο τεριφίκ οσο και μια Nutella που έχει μείνει εκτός ψυγείου ολο τον Αύγουστο σε ενα ντουλάπι δεξιά από το ρύζι και πάνω από ενα πακέτο με φακές και δεν έχει βρεθεί ένας σοβαρός άνθρωπος να τη φάει τόσο καιρό!!!!!

(πωπω νεύρα...!)

Διότι για πες μου τώρα εσυ κοπελιά...Πόσο καλός μπορεί να είναι ενας μήνας τον οποίο ο λαός χαρακτηρίζει ως "Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης"???
Επίσης, πόσο καλός μπορεί να είναι ο μήνας που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της 33ης βόλτας μου γύρω από τον ήλιο την ίδια στιγμή που δεν εχω καταλάβει πότε άρχισαν και πότε τελείωσαν οι προηγούμενες 32? Και εν πάσει περιπτώσει, ποιός μου λέει οτι τα αριθμητικά στοιχεία είναι σωστά???

Το καλό βέβαια είναι οτι ο Μάρτης είχε ως φαίνεται μπόλικα γεννητούρια εκεί στα τέλη του '70 επομένως υπάρχουν κι άλλοι για τη βάρκα μας.

(Αει μαρή Μανταλένα!!!!!)

Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψω την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, της Nutellas καθώς επίσης και τις δυο αργίες της Καθαροδευτέρας και της 25ης Μαρτίου οι οποίες θα συντελέσουν σημαντικά στο να μη λαλήσουμε στερεοφωνικά και φέτος!

Αυτά είχα να πω και τώρα που τα είπα και ξεθύμανα...σας εύχομαι εναν υπέροχο, εξωτικό μήνα Μάρτη!! Μην ξεχάσετε να σιάξετε βραχιολάκια γιατί θα μας κάψει ο ήλιος...!!

(Ποιός ήλιος μαρή όρθια χαζομάρα...δεν βλέπεις που σε λίγο θα ρίξει γατόσκυλα αγγλιστί cats and dogs??? Είσαι και φιλόζωη! Άσχετο...)

15 σχόλια:

ΜaRioNaSTRo είπε...

Πάντως τα λες πολύ αστεία, όταν έχεις τα νεύρα σου :) Να μην την ακούσουμε στερεοφωνικά και φέτος, λέει... χαχα σε αυτό το σημείο γέλασα πολύ :)
Έλααααα, χαλάρωσε μωρέ! είμαι σίγουρη ότι ο Μάρτης θα είναι ωραίος μήνας!
φιλιά

b|a|s|n\i/a είπε...

το δάγκωσα μιλάμε. το κλαδί. είχα όρεξη να κλαδέψω σήμερα πόσα πουλόβερ να φορέσει κανείς; πάραυτα φύτεψα μία ροδιά. για τον καλόν τον μήνα. που καλός να είναι. και καλύτερος. και όμορφος. και χαμογελαστός. και πολύχρωμος.
και φιλιά. και πολλά. και περισσότερα.

Hfaistiwnas είπε...

Ποιός ήλιος;;;
Μια βδομάδα έχουμε να δούμε!!!
Δεν βάζω βραχιόλια! αχχαχαχα!
Καλό μήνα!
Έχεις και γενεθλιάκια ε; Μπράβο μπράβο! Χρόνια πολλά από τώρα!!!

DaisyCrazy είπε...

dotaki καλό μήνα!
με το καλό να έρθουν τα γενέθλια να περάσεις τέλεια. και σιγά τι είναι τα 33 μπροστά στα 83? :)

όσο για τον καιρό ό,τι κι αν κάνει η άνοιξη έρχεται ή ήρθε αλλά παίζει κρυφτούλι ;)

φιλάκια

apos είπε...

Όλα καλά και άγια και καλό μήνα και τέτοια, αλλά λύσε μου μια απορία: πώς και ξαφνικά τόσο πολυγραφότατη;

Kος Μηδενικός είπε...

Όλα αυτά ο Μάρτιος; Κοίτα να δεις! Εγώ παρότι θα συμφωνήσω με τον από πάνω...να πω ότι το απολαμβάνω τρελά!! Έτσι, έτσι...η χαρούμενη κουκκίδα μου πίσω...hoorayyyyyy!!!!

One Happy Dot είπε...

@ΜaRioNaSTRo...

Ο μοναδικός λόγος για να είναι ωραίος αυτός ο μήνας είναι να ανακοινωθούν τα εγκαίνια του CAKE στη Νεα Σμύρνη όπου κατοικοεδρεύει το Ντοτόσπιτο και να είμαστε επίσημοι προσκεκλημένοι με εκπτωτικό κουπόνι αξίας 100 ευρω! Γίνεται???? Δε νομίζω!!!!! :)

@b|a|s|n\i/a...

Όταν βγει το πρώτο ρόδι θα μου φέρεις? Ακομα κι αν δεν φέρει τύχη τουλάχιστον θα το βάλουμε στη μαρουλοσαλάτα...βοσκάμε που βοσκάμε, ας το κάνουμε με στυλ! :)

@Hfaistiwnas...

Νομίζω οτι φέτος εχει προαποφασίσει το σύμπαν να πάθω απανωτές κρίσεις ηλικίας επομένως...βοηθάτε συγχωριανοί!!!!!

One Happy Dot είπε...

@DaisyCrazy...

Και μπροστά στο 103 το 33 πάλι δεν είναι κάτι αλλά όταν έρθει η ωρα της καταμέτρησης των "ψήφων" το 33 είναι από μόνο του αρκετό να ρίξει ολόκληρη κυβέρνηση...χωρίς τους αναπληρωματικούς!!!! :)

@apos...

Την ίδια απορία εχω κι εγω. Είναι αυτό που λέμε "χρήζει ψυχανάλυσης το άτομ"? Ε, είστε οι γιατροί μου! Τι σας ωφείλω?

@Zero Point...

Ενίσταμαι και δεν είμαι σίγουρη για το χαρούμενη, παρόλα αυτά δηλώνω καλά και γράφω για να μη τ'ακούει ο κύριος Ντοτ και πάρει πίσω βέρα και στεφάνι! Μαζί πάνε αυτά...

mahler76 είπε...

γερόντισσα!!! χαχαχαχα

mariw είπε...

Είναι τόσο χάλια ο καιρός που δεν το κατάλαβα ότι αλλάξαμε μήνα, οπότε ούτε βραχιολάκι έφτιαξα!!!! Κρίμα…

One Happy Dot είπε...

@mahler76...

ιιιιιιιιιιι κακιασμένη γραία!!!! Θα σε πετύχω όμως κάποια στιγμή, δεν θα σε πετύχω? Με το "πι" θα στις βρέξω!!!!!

@Mariw...

Μάρτης παιδί μου, περιμένεις προκοπή?!! Τα'πα, να πεις οτι δεν τα'πα?!!

TheCurlySue είπε...

kale h nutella den thelei psygeio
ginetai san xesmeno beton

One Happy Dot είπε...

@TheCurlySue...

Καλέ μόνο το καλοκαίρι στους τρελούς καύσωνες! Τώρα αυτή η περιγραφή του χεσμένου μπετόν είναι πραγματικά ανατριχιαστική και ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ!!! ;)

κοντή είπε...

όντως με την αρίθμηση δεν το πάς καλά, άκους εκεί 33; ας γελάσω...

ξέρεις να φτιάχνεις βραχιόλι αχαίρευτη ή θέλεις να σου φτιάξω;

άκους εκεί χεσμένο μπετόν...χαχαχα!

One Happy Dot είπε...

@κοντή...

Να μου φτιάξεις παρακαλώ! Ακόμα????!!! Και μη γελάς με το 33 γιατί θα θυμηθώ τα δικά σου και θα γελάσει και το παρδαλό αμνοερύφιο!