10 Απριλίου 2008

When the day sucks...

...φαίνεται από το πρωί...

Έχουμε και λέμε λοιπόν, πρόβλημα-αντίλογος (τρόπος αντιμετώπισης):

  1. Με πήρε ο ύπνος - Νιώθω καλά γιατί κοιμήθηκα επιτέλους παραπάνω από 6 ώρες και τα εγκεφαλικά μου κύτταρα έχουν κάνει τη γυμναστική τους και είναι σε πλήρη εγρήγορση...zzzzz...επ δεν κοιμόμαστε τώρα, ΤΡΕΧΟΥΜΕ!!
  2. Είδα στο δρόμο μια δίμετρη με μαύρα μακριά μαλλιά και καταγάλανα μάτια (στάση μετρό Αμπελόκηποι, για όποιον ενδιαφέρεται να στήσει καραούλι!) και πάνω εκεί που πήγα να σκεφτώ "Θεέ μου, γιατί???" - έπεσε στα χέρια μου εξαιρετική τυροπιτούλα από το φούρνο της κυρίας Μαρίας η οποία έχει το πιο γλυκούτσικο χαμόγελο ever και θυμάται κάθε της πελάτη ξεχωριστά, έστω και να δεν τον βλέπει κάθε μέρα! Δεν θυμάμαι, σας είπα για μια δίμετρη με μαύρα μακριά μαλλιά...
  3. Στο γραφείο ξεκινησε φορολογικός έλεγχος και ο κύριος έφορας είναι ένας κακόμοιρος ανθρωπάκος με απαίσιο γούστο στα ρούχα, όπως έλεγα και στο xipasmenaki - Κάθε φορά που θα τον βλέπω θα τον σκεφτομαι κάπως έτσι...

(ωραίο το...κολιεδάκι έτσι?)

and...last but not least...

Σήμερα το απόγευμα θα βρεθώ με τις φιλενάδες μου κατόπιν πρόσκλησης της Naf (θα είναι και το μικρό σπίτι στο λιβάδι @last!!!) όπου θα κουτσομπολέψουμε (pardon...θα ασχοληθούμε με το "κοινωνικό γίγνεσθαι") θα φάμε ανθ-υγιεινές βλακείες και ίσως επιτέλους βρούμε απάντηση στο ερώτημα...
"αν μπορούμε να στείλουμε εναν άντρα στο φεγγάρι, γιατί δεν τους στέλνουμε όλους????"
(δεν το εννοώ αλλά το εχω απορία!)
:)

Η φωτογραφία είναι από την τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί...όλες με κάτι λιτό και απέριτο και έναν διαφορετικό αέρα στο μαλλί!

Α! Και πρίν το duo στούντζες αρχίσει να μου τραγούδάει το all time classic blog song against bad day "always look on the bright side of life" δηλώνω δυο χαρές και σας το αφιερώνω με αγάπη!

7 σχόλια:

xipasmenos είπε...

Υπονοείς τπτ που είμαι εγώ το duo??

Να φάτε πολλά γλυκά, να ρίξεται χώμα σε πλάτες πολλών.

Οσο για τον εφοριακό είπαμε τρόπο αντιμετώπισης!!!!

xipasmenos είπε...

YΓ Σε αυτούς που στείλεις στο φεγγάρι περιλαμβάνονται και οι gay? Να ξέρω αν είναι να πάω την ροζ στολή της Nasa στο καθαριστήριο!!

One Happy Dot είπε...

@Xipasmenaki...θές να γίνεις το στούτζες? Να σε κάνω τράμπα?
Όσο για την απορία σου (μικρό και αγνό μου παπί!), στην πραγματικότητα κανέναν δεν θέλουμε να στείλουμε στο φεγγάρι καθώς θα μας επιστραφούν οι πιο πολλοί ως "ακατάλληλοι για το περιβάλλον" Αλλά εν πάσει περιπτώσει εσένα θα σε κρατήσουμε εδω...ροζ στολή στο φεγγάρι εγω δεν στέλνω. Να ήταν ενα λευκό του ναύτη να το καταλάβω...αλλά ροζ? picture this--->human creature in baby pink uni was spotted in ze Moon hopping around...no no no! :)

xipasmenos είπε...

Εδώ όλα τα μικρά παιδιά (και μεγάλες μουλάρες) νομίζουν οτι στο φεγγάρι ζει ένα μικρό ξανθο αγοράκι, που φοράει κοντομάνικο και δεν κρυώνει.
Η ροζ στολή που κουτρουβαλάει σε πείραξε.....

One Happy Dot είπε...

Δεν είναι έτσι? οχι? Damn...κάπως έτσι με είχε ρίξει ένας γκόμενος κάποτε (και καλά). Και μου φάνηνκαν κάπως όλα αυτά τα mambo jumbo περί πλανήτη Β612, 3 ηφαίστεια και 1 τριαντάφυλλο αλλά τα'λεγε ωραία ο άτιμος! Αγάπη..δεν είναι αυτό που νομίζεις! :p

Unknown είπε...

Follow the women.
Clearly in opposition to the world of ideas, I opt for the world perceptible and apparent to the senses. And when women are freed of all the material wraps by which they are burdened , we may behold the awesome power of this act that cannot be put into words and the symbols that cannot be depicted otherwise than through love.

One Happy Dot είπε...

in love we cherish my dear Martin...έχουμε τον τρόπο μας εμείς τα κοριτσάκια τελικά. Όσο για τα material wraps...αυτό έχει να κάνει με το φαίνεσθαι και μόνο! :) :)