11 Απριλίου 2008

Carrot cake vs. Muffin...

ok ok ok...θα τα πω όλα!!!!

Κατά πρώτον περάσαμε τέλεια και δίκαια απορούμε...."μα γιατί δεν το είχαμε κάνει τόσο καιρό" ενω δεσμευτήκαμε ότι θα το επαναλάβουμε σύντομα. Τώρα που ανοίγει ο καιρός, η αυλή θα φιλοξενήσει πολλά bbq party και μαζί κ εμάς...κορίτσια δεν ξέρω για σας αλλά εγω μια φορά θα πάω...και 2 και 3 μη σου πω!

Το σπίτι της Naf εκτός από πολύ μεγάλο είναι και πολύ όμoρφα διακοσμημένο, καθώς τόσο η ίδια οσο και ο ταίρης της έχουν φοβερό γούστο. Με ευρύχωρα ντουλάπια τα οποία διαθέτουν εξαιρετική εργονομία και design...

...ενω το ζευγάρι χαρακτηρίζει η υγιεινή ζωή οπως άλλωστε φαίνεται...Τα Caprice κάτω αριστερά είναι απαραίτητο συμπλήρωμα για τον οργανισμό μας για όσους δεν το γνωρίζουν ηδη!

Καθώς η συγκέντρωση έλαβε χώρα στον "σαλόνιο" χώρο, οι κινήσεις μας περιορίστηκαν σε κουζίνα και μπάνιο (με τόσο καφέ, λογικό δεν είναι? ευχαριστώ!) οπότε είχα το χρόνο να εξετάσω και άλλες οικοσυσκευές με περισσότερη λεπτομέρεια σε σχέση με τις άλλες φορές που έχω επισκεφτεί την εν λόγω κατοικία, αλλά είχαν ηδη σερβίρει το φαγητό οπότε δεν είχα ασχοληθεί πολύ!

Έτσι παρατήρησα την λειτουργικότητα που χαρακτηρίζει και το ψυγείο του ζεύγους ενω ο όρος "healthy living" είχε κωλοκαθήσει στο μυαλό μου...ιδου...


Αλλά εν πάσει περιπτώσει αρκετά με τις περιγραφές του σπιτιού (το οποίο φαντάζομαι έχετε ηδη κάνει visualize μετά από τέτοια λεπτομέρεια) και ας προχωρήσουμε στο παρασύνθημα...

Η Νaf είχε κάνει φοβερές επιλογές σε ότι αφορά το "τρώγειν" καθώς ο καφές σκέτος δεν πάει όπως και να το κάνουμε. Πάνω σε λευκό τραπεζομάντηλο (της προίκας της καλέ....βεβαια βέβαια...αν και πολύ θα ήθελα να δω το άλλο...με τις πορτοκαλί μαργαρίτες ντε!) είχε αποθέσει μερικά δύστυχα Muffin...




































ενα μικρό carrot cake για το οποίο παραλίγο να σφαχτούμε διαδικτυακώς...


(εδω το βλέπετε ακόμα στην κουζίνα και πρίν κάνει επίσημη εμφάνιση....)

και 2 ειδών (homemade παρακαλώ) σαντουιτσάκια: με τυρί και γαλοπούλα/με philadelphia και κιουκουμπερ, ενα σπάνιο είδος λαχανικού το οποίο μόνο η naf βρίσκει και ενω θυμίζει το δικό μας το αγγούρι (συγνώμη κιόλας) δεν είναι....είναι κιούκουμπερ! Τελικά το τραπέζι έδεχνε κάπως έτσι...



κι εμείς απλά...περιμέναμε!!! Ναι ναι μας βασάνισε η κακούργα διότι δεν είχαμε απαρτία και έπρεπε να περιμένουμε. Ήπιαμε καφεδάκι, ξαναήπιαμε, φάγαμε από ενα σαντουιτσάκι....φάγαμε και δεύτερο μέχρι που κάποια στιγμή πλημμύρισε το σαλόνι από τα σάλια μας και για να μην πληρώνει ο ταίρης νέα πατώματα έγινε η κοπή του καροτοκεϊκου! Oh mon dieu! Η αναμονή άξιζε τον κόπο.
Στο μεταξύ ήρθαν και οι αργοπορημένες και εννοείται ότι αφού κρύψαμε πιάτα και πιρούνια και σκουπίσαμε το γλάσο από το χειλάκι μας φάγαμε και δεύτερο κομμάτι...Ok ok ok...το πραδέχομαι...ΕΦΑΓΑ δεύτερο κομμάτι!!!! (καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα τελικά...αμαν!)

Όπως και να έχει περάσαμε super, είδαμε dvdakia που είχε φτιάξει ο ταίρης από πρόσφατες διακοπές, πλαισιωμένα από το κλασσικό του χιούμορ (είναι ψώνιο και βλέπει τη μούρη του πάντα όμορφη...έχει δίκιο όμως οπότε ντάξει μωρέ! άσε που δεν θέλω να με πιάσει στο στόμα του!) και γελάσαμε απίστευτα με την ατάκα super φίλης Γ...η οποία σε παράλληλες συζητήσεις για το Power plate και εναν δονητή με Swarovski (αγάπη....να σου εξηγήσω παλι...καταρχάς το βρήκα άνοστο και κρύο το αστείο και δεν συμμετείχα στην συζήτηση...) έψαχνε να βρεί αγωνιωδώς το κοινό σημείο!

Girls...I hope we do this again sometime SOON!!! Α! Και όποια παντρολογηθεί πρώτη, της χρωστάμε ενα decent bachelorette party!!! ;)

4 σχόλια:

Naf είπε...

καλά μαρή.....ενώ εγώ σαν καλή νοικοκυρά, και θεά οικοδέσποινα, και πανέμορφη γυναίκα, και ικανοτατη διοργανώτρια πάρτυ (σταματώ εδώ γιατι είναι τόοοσα πολλά πια)εσύ κατασκόπευες τα ντουλάπια μου;;επίσης δεν θα αποκαλύψω στο ευρή κοινό ποσο επιθετική πήγες να γίνεις ουκ ολίγες φορές νομίζοντας οτι θα σου φάνε τα muffin.....αλλα τελοπάντων τα ξεχνώ όλα για το δώρο που μου έφερες!!slourp.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που έχουν καθιερώσει και άλλοι στα σπίτια τους το "ντουλάπι με σκατολοϊδια".

Τελικά σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα λιγούρας μου φαίνεται...

One Happy Dot είπε...

@Naf...δεν ήμουν επιθετική. Απλώς υπερασπίστηκα ότι "θεώρησα" πως δικαιωματικά που ανήκει! My muffins! Όσο για το δώρο...ήταν καλοπιαστικό και έπιασε! YES!

@Sakafioritsa...κάθε σπίτι θέλει το ντουλάπι των θερμίδων του! άσε και η φωτογραφία του baconator έχει κυκλοφορήσει και έχει κάψει καρδιές και στομάχια!

Unknown είπε...

Αετίου : Περί cucumber (σίκυος ή σικυός ή σικύο -θεραπευτικός) Είπα να γράψω τινά της αρχαίας ιατρικής (μισοπαραδεκτής) του Αετίου για να τα γνωρίζετε δια την μέλλουσαν παρασκευήν σάντουιτς με σικυό. Δεν έχω ξεχάσει γράμματα είναι ακριβής μεταφορά του αρχαίου κειμένου χωρίς επεμβάσεις.

1.ΘΕΡΜΟΤΕΡΑΣ ΜΗΤΡΑΣ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ.

Τας δε θερμοτέρας των υστερών διαγνωσόμεθα και εκ τούτων εκ του το τε άλλο σώμα θερμότερον είναι και καταμήνια ολίγα φέρεσθαι και συν οδύνη, όθεν δακνόμενοι οι τόποι ενίοτε ελκούνται, αυτά δε τα κενούμενα καταμήνια ταύταις μελάντερα εστί και ατάκτως κενούνται δια τον ερεθισμόν, αύται δε ευφοροί εισί προς συνουσίαν και ξηρότεροι τω παντί σώματι. Σιτία μεν ουν υγρότερα ταύταις επιτήδεια,λαχάνων μεν θριδακίναι, μαλάχαι, βλίτα, κολοκυνθίς, ατράφαξυ,ανδράχνη,σίκυος και όσα υγρότερα εστίν εν τη διαίτη οίνος λευκός και υδαρέστερος, ύπνοι και λουτρά γλυκέων υδάτων

2. Ανήκει επίσης στη δεύτερη τάξη για τις ανάγκες υγρασίας του σώματος.

Οα τη δευτέρα τάξη των υγραινόντων. Ανδράχνη ατράφαξι βλίτον κολοκύνθη μηλέα Αρμενιακή ο καρπό σίκυο πέπων φακό επί των πελμάτων.

3.Σικυ άγριο (Το ήμερο το κρατώ για άλλη περίσταση)

Σικύο αγρίου του καρπού ο χυλό ή οπό, όν ελατήριον ονομάζουιν, ου μην αλλά και τη ρίζη και των φύλλων χρηιμοι ει τα ιάει. Το μεν ουν ελατήριον έμμηνα κινεί και τα κυούμενα φθείρει προτιθέμενον, άκρω μεν γαρ έτι πικρόν, επ ολίγον δε θερμόν, ω εκ τη δευτέρα ταξεω είναι των θερμαινόντων δια τουτο και διαφορητική έτι δυνάμεω. Ούτω γαρ ουν και υναγχικού αυτώ διαχριουιν ένιοι μετα μελιτο. Αγαθόν δε και τοι ικτερικοι εγχεόμενον ται ριί μετα γάλακτο γυναικείου και κεφαλαλγία ούτω ιάται.ο δε τη ρίζη χυλό και των καυλών αθενέτερο τούτου ετί και αύτη δε η ρίζα παραπληία δυνάμεω έτι. Και γαρ ρύπτει και μαλάττει . ξηραντικώτερω δε αυτή ο φλοιό.