14 Απριλίου 2008

Monday morning...




Το παιχνιδάκι που παίζουμε τώρα είναι μια κοινοπραξία των Naf και Xipasmenos, με φιλική συμμετοχή της ομιλούσας και γράφουσας!

Όλα ξεκίνησαν όταν η τσούχτρα Naf, πολλά post πρίν και με αφορμή τις γυναικείες κατινιές στις οποίες όλες επιδιδόμεθα ανεξαιρέτως και με κρυφή χαρά, είχε σχολιάσει τα δικά μου γυαλιά Rayban και Sony mp3 player έναντι των δικών της Hugo Boss και i-Pod αντίστοιχα! Τη στιγμή εκείνη, περνούσε από το βλογι το Xipasmenaki το οποίο μυρίστηκε "ψητό" και είπε να ρίξει το "μηλαράκι" και όποιος/α το τσακώσει. Έτσι έπεσε η ιδέα στο βλογι με θέμα "Subway outfit-φωτογραφίες του πως κυκλοφορούμε στο μετρό" ώστε αν βρεθούμε ποτέ ο ένας δίπλα στον άλλον να μην λιώσουμε στο γέλιο αλλά να το κρατήσουμε για όταν κατεβούμε στην επόμενη στάση.

Φυσικά οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και σας το ομολογώ ότι δεν είναι real time καθώς το σενάριο Δευτέρα πρωί να τραβάω τον εαυτό μου φωτογραφία στον καθρέφτη είναι τουλάχιστον μαζοχιστικό εκ μέρους μου!

My lovely ones...αναμένω τις καλλιτεχνίες σας καθώς είμαι σίγουρη ότι blog-οργιάσατε!!!!

p.s.1 klik στη φωτογραφία για μεγέθυνση...
p.s.2 για τις ανάγκες της φωτογράφισης έστρωσα και το κρεββάτι η νοικοκυρά! Να σημειωθεί!

BUONA SETTIMANA A TUTTI E TUTTE!!

17 σχόλια:

xipasmenos είπε...

Χμφ, δε λέω καλή είσαι....αλλα sony mp3....JESUS get an ipod dear....
Eπειδή το ξημέρωμα της Κυριακής με βρήκε στο pop να χορεύω μέχρι τις 7 και λίγο ντίρλα.....δε έκανα κάτι....ντρέπομαι ναι.....

Η απαντηση μου θα είναι αποστομοτική όμως!!!

Naf είπε...

...και την επόμενη φορά που θα κάνουμε πρότσεκτ θα το ποστάρουμε όοοοολοι μαζί οκ??? το καταλάβαμε???

xip πρόσεχε τις δηλώσεις σου!σε έχω άνετα!?

xipasmenos είπε...

Xmf ανετα; Δε νομίζω μωρό μου

One Happy Dot είπε...

My lovely team...το μόνο που μένει τώρα είναι να πέσουν οι μάσκες και να δείξουμε ποιοί πραγματικά είμαστε! Next project...homewear! :)

xipasmenos είπε...

Μα για ποιούς μας πέρασες;

Naf είπε...

α...δεν μπορώ...στο σπίτι κυκλοφορώ μόνο με το αρωμά μου....!

One Happy Dot είπε...

ΧΕΧΕ....αυτό πολύ θέλω να το μάθω! Να σε δω με παντόφλες bunny rabbits και τι στον κόσμο!!!

One Happy Dot είπε...

εννοείς το αρωματικό χώρου? εξαιρετική επιλογή!!! Πεύκο σαν το αλλοπαρμένο happy tree friend!

Unknown είπε...

Για αρχή με συγχωρείς για τα confuse στο άλλο post μάλλον γιακωβίνικη διατύπωση κακίας ήταν.Πολλή ωραία τα βιογραφικά, πάλι θα γεμίσω το μικρό blog μου φαίνεται.Εξαιρετικές και οι φωτογραφίες καμιά φωτογραφία από το μετρό;΄Εχω ταξίδια και πολύ δουλειά αυτή τη βδομάδα έως Παρασκευή Σάββατο. Καλή βδομάδα ωραίο και το ιταλικό όλο Αγγλικά και Ελληνικά τέλος πάντων. Ας πούμε κάτι και στη γλώσσα της όπερας.

Unknown είπε...

Δώσtε και κανα e-mail όποιο νάναι να σας στείλω φωτογραφίες απ' τα μέρη μου.To e-mail μου είναι ametrwsalgein@gmail.com

One Happy Dot είπε...

@Martin...καλό κουράγιο και καλή δουλειά! Υπομονή και το Πάσχα είναι κοντά! Θα σου στείλω email να μας ξεναγήσεις στα μερη σου! Καλημέρα!

revqueer είπε...

Εγκρίνω Εγκρίνω Εγκρίνω!!!

One Happy Dot είπε...

@revqueer...σ'αγαπώ σ'αγαπώ σ'αγαπώ :)

xipasmenos είπε...

XA...τώρα που το θυμήθηκα.....τι είναι αυτό αριστερά; Δεν βγάζουν gadgetakia για το blogspot σε sony mp3 player??

ε???
εεεε????
εεεεεε??

Είναι ipod αυτό δεξια; ΕΕΕ????
ΕΕΕΕ???

Αχχχ και να μπορούσα να σου βάλω το επιληπτικό emoticon που ΄σου βάζω στο μσν

One Happy Dot είπε...

το sony mp3 είναι πολύ καινούργιο για τα δεδομένα τους! αν το δεις ομως Pls Μη το βάλεις φάτσα κάρτα στο βλόγι σου γιατί θα σου αφιερώνω Βολάνη κάθε μεσημέρι! όσο για το emoticon...no one deserves this kind of treatment! ακόμα βλέπω αστεράκια!

Unknown είπε...

I'm terribly sorry but I will be working at Easter time at my second occupation. I'm in danger of becoming an atheist with all this overtime work. While eggs will be painted red all over the place, my eyes will be going red because of staying up all night. On Easter eve the Greek nation will tsougrisi avga and I will tsougrisi my eyes. In the end I'll end up becoming an epileptic emoticon in bunny rabbit slippers. Happy Easter to you all. Ho! Ho! Ho!

One Happy Dot είπε...

Martin...r u the Easter bunny workin' overtime during Easter???
:) :)
H πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη αλλά από την άλλη δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς! Καλό κουράγιο με όλες τις υποχρεώσεις σου και εύχομαι να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα το Πάσχα! Φιλιά πολλά!