15 Απριλίου 2008

From the creators of Ice Age...



Το ομολογώ! Πήγα και το είδα. Ως γνήσια cartoon maniac δεν θα μπορούσα να κάνω αλλιώς! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν να μπούνε moody στην αίθουσα και να βγούν με ενα χαζούλικο γελάκι και σίγουρα καλύτερη διάθεση!

Ze plot...

One day, Horton the elephant hears a cry from help coming from a speck of dust. Even though he can't see anyone on the speck, he decides to help it. As it turns out, the speck of dust is home to the Whos, who live in their city of Whoville. Horton agrees to help protect the Whos and their home, but this gives him nothing but torment from his neighbors, who refuse to believe that anything could survive on the speck.

Ze moto...

"...After all, a person is a person, no matter how small."

Best of...


Πρώτα απ'όλα...η Whoville!!! Ενα μέρος μικροσκοπικά τέλειο, όπου όλοι είναι στην κοσμάρα τους, σε μια μόνιμα "τρελλή χαρά" και με την ιδέα ότι ο κόσμος τους είναι εξίσου μεγάλος με τον υπόλοιπο. Η πληροφορία ότι ουσιαστικά είναι τόσο μικροί οσο ένας κόκος σκόνης τους ξενίζει, τους αποπροσανατολίζει για...μερικά δευτερόλεπτα καθώς το μόνο που τους απασχολεί είναι οι επερχόμενες εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της Whoville. Οδηγούν ποδήλατα που αντι για ρόδες έχουν παπούτσια, έχουν όλοι περίεργα χτενίσματα και τα σπίτια τους είναι αρχιτεκτονικό Masterpiece!

Ο δήμαρχος της Whoville ----> είναι ενας οικογενειάρχης άνθρωπος με 96 κόρες (όλες με exteme χτενισμα και ονοματα jossy, heddy, hoolie, joujie, jollie Κλπ)
και ενα γιο τον Jo-Jo που θα μπορούσε να είναι emo σε tiny version, μόνιμα θλιμμένος και καταδιωκώμενος (με την καλή έννοια) από τον μπαμπά του που θέλει να τον δει δήμαρχο! Ο ρόλος και των δυο είναι καθοριστικός στην τελική σωτηρία της Whoville και στη διαμόρφωση σωστής father & son relationship.

Ο Horton,
που είναι τσαχπίνης, κάνει θαύματα με τα αυτιά του και έχει τρελλή φαντασία όταν θεωρεί τον εαυτό του έναν άλλο James Bond και αναλαμβάνει τη διάσωση των Whos!!

Έχει ενα πιστό φίλο, τον Morton
ο οποίος αν και μικρός και λίγο φοβιτσιάρης (μόνιμα μια σταγωνίτσα ιδρώτα διακοσμεί το μπλέ κεφάλι του!) είναι σβέλτος και πάντα σε ετοιμότητα!

A huge pain in Horton's ass is the Kangaroo lady η οποία κυκλοφορεί με τον Junior μέσα στο μάρσιπο και κάθε φορά που ο μικρός καγκουράκης έχει άποψη τον στέλνει στο...δωμάτιό του!

Αυτοαποκαλύμενη "αρχηγός" του συγκεκριμένου δάσους και πιο παραδοσιακή γαρ, αρνείται να πιστέψει τον Horton και τη θεωρία του ότι πάνω στον κόκκο σκόνης υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος και προσπαθεί να τον προσγειώσει στην πραγματικότητα με ...αθέμιτα μέσα...call me Vlad (η προφορά του είναι όλα τα λεφτά!)

Πολύ απλά....δείτε το!!!!

(α! ακολουθεί και Ice Age 3, Dawn of the Dinosaurs με το γνωστό σκιούρι και το βελανίδι του να...ανακαλύπτουν "νέους κοσμους" το καλοκαίρι του 2009!)


3 σχόλια:

Unknown είπε...

We haven't seen the movie yet but you don't give us information on how someone can pay parking tickets in Whoville. Perhaps Whovile can benefit from Tiny:

Pay Parking Tickets On Line

The Township of Tiny is now offering the convenience of paying parking tickets on line. It is quick, easy and secure! Users can pay parking tickets 24 hours a day, 7 days a week with www.paytickets.ca.

(For more detailed information you can consult the above site)

Unknown είπε...

P.S. The 2nd Whoville (Whovile) is not mistakenly spelt but simulating Tiny.
Fron now on my mobile will not be connected until I get back to civiliztion.

One Happy Dot είπε...

In the Whoville I saw, parking tickets are only a luxury! Good luck with the un-civilized (????)! :)