25 Απριλίου 2008

Λίγο πρίν σαλτάρουμε...


Ανάμεσα σε πακεταρίσματα και τις κλασσικές απορίες "τι θα πάρω", "τι θα αφήσω" και φυσικά..."τι θα ξεχάσω", θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους βλογιακούς και μη φίλους και φίλες...

Να έχετε ενα υπέροχο Πάσχα, να γεμίσει η καρδιά όλων αγάπη και ευτυχία (Όναρ, είπαμε τέτοιες μέρες έχουμε μόνο χαρούμενη και γλυκειά διάθεση!), να φορέσετε τα καλά σας στην Ανάσταση και να σας ζηλεύουν όλοι (Xipaki σε σένα βασίζομαι!), να φάτε αρνί και για μας (Naf...τα λόγια είναι περιττά, ξέρω ότι δεν θα με απογοητεύσεις!) και ότι μα ότι και αν κάνετε να βγάλετε πολλές φωτογραφίες (Sakafiora μου το'χεις κάθε φορά με τις φωτογραφίες οπότε για ξεκίνα αγάλι αγάλι, μετά το φαγητό εννοείται αφού τόσο καιρό νηστεία θα περιμένεις το Χριστός Ανέστη με το πιρούνι ανα χείρας!! Και μην ξεχνιόμαστε για το γήπεδο ράγκμπι ναι?) τις οποίες θα ήθελα να δω με την επιστροφή όλων...κάπου εκεί κοντά στην Πρωτομαγιά, λίγο πρίν λίγο μετά... :)


Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!!!

...και για όσους θα είναι πρός τα βόρεια και θα συνδυάσουν αρνάκι Χαλκίδας με τσουρέκι Τερκενλή, πολλές ευχές! :)

10 σχόλια:

xipasmenos είπε...

Σε έχω απογοητεύσει ποτέ για να το κάνω τώρα;

Ροζ γούνα θα φορέσουμε ΟΛΟΙ είναι της μόδας!!

One Happy Dot είπε...

Pote ma pote den me apogohteueis! Se parakalw mono na exei kai kati se glitter to olo concept logw twn hmerwn! Gracias! se filw polu kai sou euxomai Kali Anastasi omorfe!!!!

Όναρ είπε...

Χρόνια Πολλά Ευτυχισμένη Τελίτσα..ελπίζω να περνάς τ-έ-λ-ε-ι-α..φιλιά..

Ανώνυμος είπε...

ένα θα σου πω.
σάββατο βράδυ, μαγειρίτσα
κυριακή μεσημέρι, μαγειρίτσα
κυριακή βράδυ, μαγειρίτσα
δευτέρα μεσημέρι, μαγειρίτσα
δευτέρα βράδυ, μαγειρίτσα
και σήμερα έχω φέρει στο γραφείο μαζί μου, μάντεψε τί !

Naf είπε...

φάε και λίγο μαγειρίτσα...!

One Happy Dot είπε...

@Sakafiora...το υπόλοιπο κοκορέτσι που σου περίσεψε γιατί τις υπόλοιπες μέρες έτρωγες μαγειρίτσα!!!!! Χρόνια Πολλά και με γερό στομάχι!!!

@Naf..εσύ καλό μου πως τα πήγες με το πασχαλινό γεύμα? Τα γνωστά και αγαπημένα ήθη και έθιμα ("τρώω μέχρι σκαμού ή λιποθυμίας") τα τηρήσαμε? :)

One Happy Dot είπε...

@Οναρ...πέρασα τέλεια πραγματικά! Όταν συνέλθω θα σας δείξω φωτογραφίες...όσες απο αυτές έχουν βγεί σωστές και οχι κουνημένες ή με κομένα σημεία! :)

Unknown είπε...

Φρυγανέλια δεν φάγατε που είναι τα φρυγανέλια; Γαρδούμπα δεν φάγατε; Μόνο μαγειρίτσα και κοκορέτσι; Το βράδυ μόνο μαγειρίτσα; Τα άλλα; Μανούρι δεν φάγατε; Τηγανιά δεν φάγατε; Μπουμπάρι δεν φάγατε; Λιτοδίαιτος κόσμος.

One Happy Dot είπε...

Ας κάνουμε όλοι μαζί μια γενική αίματος μετά το πασχαλινό όργιο να δούμε στα πόσα τριγλυκερίδια κερδίζει κανείς!!!!! :)

Unknown είπε...

Τα τριγλυκερίδια είναι η καλλίτερη συντροφιά μου. Τα αγαπώ πολύ κερδίζεις στα όσα διαλέξεις γι αυτό και δεν τα ελέγχω δεν μπορώ να μετατρέψω την αγάπη μου αυτή σε φόβο.