22 Απριλίου 2008

Αααααχ, Πηλιάκι!











Μετά το ολοκληρωμένο αφιέρωμα που έκανε ο Equilibrium στο Met TV για το Πήλιο, δεν θα μπορούσα να συμπληρώσω κάτι παραπάνω.
Παρόλα αυτά, επειδή πρίν ενα χρόνο και κάτι που βρεθ
ήκαμε εκεί με αγαπημένη παρέα είχαμε περάσει ενα super σαββατοκύριακο, ανακάλυψα μέσα στην ακαταστασία του laptop-ιδίου μερικές από τις φωτογραφίες που είχαμε τραβήξει.




Για όσους δεν τον ξέρουν,
το κουκλί με τα υπέρχοχα μάτια είναι ο Ερμής ο οποίος τότε είχε κάνει ενα από τα καλύτερα μπάνια της ζωής του...




...σ
την υπέροχη παραλία του Μυλοπόταμου!



Η πηγή αυτή, αν δεν με γελάει η μνήμη του Vangel, είναι από την Τσαγκαράδα...

...όπου μαζί με την καλή μου Pap είχαμε ανέβει σε μια τεράάάάάάστια βελανιδιά και είχαμε δει τον κόσμο από ψηλά...τον κόσμο της πλατείας πιο συγκεκριμένα αλλά και πάλι ήταν όμορφα!



Το τριαντάφυλλο ήταν μια απόπειρα να αποθανατίσω τη φύση στα πρώτα της με σκοπό να το photoshop-αρω και να καλλιτεχνίσω. Τελικά έμεινε η διάθεση και το πρωτότυπο της φωτογραφίας μαζί με την επιβεβαίωση του Moto που με καταδιώκει: "αυτό που δεν χρειάζεται να κάνεις σήμερα, μπορείς να το αφήσεις απλά για αύριο"

Να ξαναπάμε ε? :)



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τα ωραιότερα μέρη στην Ελλάδα. Βουνό και θάλασσα σε άριστο συνδιασμό.

Unknown είπε...

Εάν πάτε προς το Πήλιο πρέπει να ξέρετε ότι:
1. ΄Εχει ξωτικά λάμιες γελούδες δρακονταειδείς, θηριοπρόσωπους κ.λ.π. φοβιστικά. Μάλιστα οι λάμιες μετανάστευσαν προσφάτως εκ Λαμίας.
2. ΄Εχει πηγή με "σαλονέρι" (σαλών νερό) γι αυτό εφιστώ την προσοχήν σας
3. Τα διάφορα ξωτικά κ.λ.π. μετασχηματίζονται σε όποιο θέλουν σχήμα κατά φαντασία.
4. Αυτά μπορούν να προσβάλλουν τον άνθρωπο γενικώς αλλά προσέξτε δεν μπορούν να εξαναγκάσουν κανένα. Στον άνθρωπο υπάρχει η δυνατότητα να δεχθεί ή να μη δεχθεί την προσβολή. Γι αυτό πρέπει να προσέχετε με ποιόν θα κάνετε παρέα εκεί. Για πιο σίγουρα πάρτε μαζί σας παρέα. (να υπάρχει δουλειά και στα ξενοδοχεία εστιατόρια ξενυχτάδικα (ροκ ελληνάδικα)κ.λ.π. της περιοχής)

One Happy Dot είπε...

@Sakafiora & Martin...Το Πήλιο είναι αγαπημένος προορισμός τόσο για καλοκαίρι οσο και για χειμώνα, αν και τον περασμένο Σεπτέμβριο που βρέθηκα πάλι εκεί νομίζω ότι το είδα στα καλύτερά του!