25 Σεπτεμβρίου 2009

My way!



It's my life and it's now or never, I ain't gonna live forever, I just wanna live while I'm alive
It's my life, my heart is like an open highway, like Frankie said I did it MY WAY, I just want to live while I'm alive...


Σου έχει τύχει να ξυπνήσεις να πρωί και να έχεις το απίστευτο συναίσθημα οτι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο?
Οχι όλον τον κόσμο ούτε τα περίεργα και τα πολύπλοκα αυτού. Μόνο εκείνα που περιβάλλουν και συναποτελούν το δικό σου (μικρό)κοσμο. Εκείνα που σου φαίνονται απλησίαστα, εκείνα που σε κάνουν να φοβάσαι ή να διστάζεις. Εκείνα για τα οποία έχεις δηλώσει "εγω ποτέ!" αλλά η καρδούλα σου το ξέρει πόσο μεγάλο είναι το ψέμμα που ξεφουρνίζεις! Εκείνα για τα οποία οι άλλοι αδιαφορούν ή τα έχουν ηδη κι εσυ παλεύεις με το μέσα και το εξω σου προκειμένου να πάρεις μια γ@μημένη απόφαση!

Ε λοιπόν καπως έτσι ξύπνησα σήμερα...κάτι ανάμεσα σε Superman με λιγότερο κόκκινο στη στολή (σαν ιπτάμενη φράουλα ήταν ο υπερήρωας!) και Batman χωρίς το batmobil (Καθώς ως φαίνεται ο Φρίξος απέκτησε νεο γκαραζόσπιτο!).
Το μόνο που μένει τώρα είναι να τα βάλω σε σειρά προτεραιότητας, με σειρά επικινδυνότητας, χωρίς σειρά φόβου και πάνω από ολα χωρίς την επιλογή να πάρω πίσω ούτε μια απόφαση, ούτε μια στιγμή, ούτε ενα συναίσθημα, ούτε μια ανάσα.

Γιατί σε τελική ανάλυση και όπως λέει και ο Jon που το έχει ακούσει από τον Frankie, στο τέλος της βόλτας μου θέλω να εχω το δικαίωμα να πώ...
I did it my way!!


15 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

είναι σαν την πρώτη εβδομάδα που έχεις πάρει το δίπλωμα οδήγησης. και αισθάνεσαι ότι το αυτοκίνητο σε πηγαίνει. και μία όμορφη μέρα, κάνοντας ακριβώς τις ίδιες κινήσεις, και εκεί που βάζεις μπροστά και πατάς το γκάζι ξαφνικά αισθάνεσαι ότι εσύ πας το αυτοκίνητο. έτσι απλά!
καλησπέρα σου με φιλιά πολλά!
και σε τελική ανάλυση οι τρόποι των διαδρομών είναι δικοί μας.

Hfaistiwnas είπε...

Εννοείται να το κάνεις όπως το θες εσύ!
Μάλλον βγάζεις την δύναμη που τόσο καιρό κρύβεις μέσα σου! ;)
Μις Κατγούμαν! χαχαχαχα ψιψιψιψιψιψιψι!
Και όχι φόβο!!!!

Άντε καλό ΣΚ!

Kος Μηδενικός είπε...

Να τα κάνεις όπως θέλεις καλέ. Γιατί να μην τα κάνεις; Ακούς εκεί! Αλλά δεν κατάλαβα, τι θες να κάνεις; Καλέ μην τρέχεις μόνη στην εκκλησία...εκεί θέλεις κι άλλον ένα πακετάκι!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Exeis parei tonotil????
ps:meta ton Frikso poios tha se paei tsarka?

Lucretia είπε...

Μπράβο και έτσι να συνεχίσεις.Μόνο έτσι ζεις πραγματικά

One Happy Dot είπε...

@b|a|s|n\i/a ...
Για την ωρα το σπρώχνω το αμάξι δεν το παω ακριβώς...τουλάχιστον τσουλάει! :)
Κρατάω το "οι τρόποι των διαδρομών είναι δικοί μας" μόνο που αναρωτιέμαι σε περίπτωση λάθους αν τελικά φταίει ο τρόπος ή η διαδρομή...
Φιλιά φιλιά φιλιά παρ παρ παρ πολλά!!!

@Hfaistiwnas...
Cat woman moi?? Που είσαι Mahler να δείς το ταίρι σου!!!!
Καλό σαββατοκύριακο Ηφαιστιωνάκο..με πολλές φωτογραφίες ελπίζω!

@Zero Point...
Δεν είναι κάτι απαραίτητα συγκεκριμένο...κάτσε να τα βάλω σε σειρά και θα σου πω! Οσο για την εκκλησία, μόνο για μετάληψη αν περάσω έτσι μήπως και δει ο Κύριος τι τραβάω και με λυπηθεί! Εγω η Μάρθα Βούρτσα (οχι Βούρτση!)
Καλό σκ να έχεις πολυαγαπημένε και να περάσεις τόσο ωραία οσο σας χρωστάει το φετινό καλοκαίρι! Φιλί και ελπίζω να σε δω με το χαμόγελο!

One Happy Dot είπε...

@Ο ψεύτικος Πέτρος...
Tonotil moi? No! Δεν ξέρω μήπως έπεσα όταν ήμανε μικρή και τρυφερή και ζω τώρα τις παρενέργειες!! Οσο για τη βόλτα...όποιος πιστός οδηγός προσέλθει! :) Ελπίζω πως είσαι καλά παιδί!!! Φιλί ζουπηχτό!

@συνvεφάκι...
Ή μόνο έτσι τρως τα μούτρα σου παγματικά...για να δούμε τι θα δούμε! Δεν μου λες εσυ...θα βραχούμε το σκ ή τσάμπα βγάζω ομπρέλες και γαλότσες? :)

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!

Ioanna είπε...

na sou po me to idio sinaisthima xipnisa kai ego ti mera pou tsakistika me to podilato :P mi sou po oti tin krisimi stigmi akouga kai Frankie sto i-pod.

ΦΟΥΛΗ είπε...

Καλή επιτυχία στα θέλω σου...

http://foulicats.blogspot.com/
Άνοιξα το σπιτικό μου επιτέλους, και σε προσκαλώ....βέβαια μου λείπουν αρκετά έπιπλα, αλλά θα σας βολέψω,το κέρασμα; λουκουμάκι, και τσιπουράκι.
Καλημερα,μια καινούργια μέρα αρχιζει.

DaisyCrazy είπε...

ωραία και δυναμική σε βρίσκω dot μου! GO GIRL!!

Slevin Kelevra είπε...

Μου έχει τύχει!
Και τότε παίρνω μια ασπιρίνη,αλλάζω πλευρό, ξανασκεπάζομαι και συνεχίζω να κοιμάμαι με την ελπίδα οτι θα μου περάσει σύντομα!!

:))

jacki είπε...

Εγώ που δε βρήσκω δικό μου τρόπο μπορώ να αντιγράψω κάποιον;

One Happy Dot είπε...

@Aunt Donna...
Thank u θείτσα! Μου έχεις λείψει να ξέρεις...σνιφ!

@Ioanna...
Μαρή είσαι για να δίνεις παρηγοριά στον άρρωστο!!! Απαπαπαπαπα κοπελιά...για να συνερχόμαστε αγάλι αγάλι! Αντε ντε!

@ΦΟΥΛΗ...
Γειά σου ρεκορίτσι με το νεο ιστοτσαρδί! Καλορίζικο! Οσο για τα "θέλω" μόλις τα διαχωρίσω από τα "πρέπει" θα είμαι σε πολύ καλό δρόμο...αρκεί να μην πάρω λάθος στενό πάλι!

One Happy Dot είπε...

@Dorothea...
Οh yeah! High five girl και ολα εκείνα τα εμψυχωτικά με τα οποία ανέκαθεν την έβρισκα! :) Φιλί εμψυχωτικό!

@Kelevra...
Το νου σου γιατί θα ευχηθώ...θα ευχηθώ την επόμενη φορά θα βρεθεί κάποιος να σε σκεπάσει ώστε να μην ξυπνήσεις, να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και την ελπίδα σου να την αναλώσεις σε κάτι άλλο! Άντε και μη μου το χαλάς!! :) :) φιλί γκρινιάρικο!

@jacki...
Σου δίνω το κλόπυ right και μπορείς να το εκμεταλλευτείς ανάλογα!