20 Νοεμβρίου 2008

Me and my desktop!

Τώρα είναι σαν να βλέπω τον vk να γελάει αλλά....δεν πτοούμαι! Ναι εχω μια πασχαλίτσα στο desktop μου! Δεν ξέρω γιατί...Απλά την αγαπώ! Και είναι δική μου! Έχει βούλες (dots!) στα φτεράκια της και νιώθω ενα ιδιαίτερο δέσιμό μαζί της. Τη λένε πασχαλίτσα Dot (χαου κουλ ις δις?) και είναι η πιο έξυπνη πασχαλίτσα του κόσμου! Λένε ότι μοιάζουμε αλλά δεν νομίζω ότι είμαι τόσο κόκκινη ενω αυτό το λευκό γύρω από τα μάτια της δεν μπορώ να το πετύχω οσο concealer και hydratant να χρησιμοποιήσω. Άσε που κάθε φορά που προσπαθώ να την κεράσω λίγη Nutella καταλήγω να καθαρίζω την οθόνη με τα γνωστά πανάκια γιατί δεν με καταδέχεται. Αυτό και μόνο αποτελεί βασική μας διαφορά! Εν πάει περιπτώσει αυτό είναι το desktop μου και τώρα θα πρέπει να φύγω γιατί με περιμένει ο γιατρός μου για την επόμενη συνεδρία με τίτλο...Είμαι άνθρωπος, είναι πασχαλίτσα δεν έχουμε μέλλον!

26 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Και αν ηταν και αυτη άνθρωπος θα είχατε μέλλον; Δεν νομίζω...Δυσκολο το μέλλον αν ανοίκουμε στο ιδιο είδος !

jacki είπε...

Ποιος τα λέει αυτά; Μια χαρά μέλλον μπορείται να έχεται. Τους χαιρετισμούς μου στην dot πασχαλιτσα τελίτσα τρελίτσα...

One Happy Dot είπε...

@Nikos.Lioliopoulos...
Με προβλημάτισες τώρα Κύριε Νίκο μας! Λες δηλαδή τσάμπα να πληρώνω τις συνεδρίες και να εμποδίζω έναν έρωτα του οποίο το μέλλον διαγράφεται...dotty? :P Καλησπέρες συναισθηματικά απροσάρμοστες!

@jacki...
Θα δώσω φιλια και χαιρετισμούς την επόμενη φορα που θα την κεράσω Nutella! Φιλίιιιιιιιι!!!!!! Να ζήσουν οι έρωτες που δεν έχουν αύριο αλλά χαίρονται ενα υπέροχο σήμερα!

Γ.Π. είπε...

Και μόνο η συνειδητοποίηση των διακριτών σας ρόλων είναι ένα ακόμα ενθαρρυντικό βήμα! Επίσης παρατηρώ ότι έχει απολύτως γυρισμένη την πλάτη στα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας δείχνοντας ανάλογη με τη φίλη της αποστροφή προς αυτά! Άρα ταιριάζετε κιόλας. Ίσως βέβαια να πρέπει να προσέξεις αυτόν το George που βλέπω ότι χώνεται στη μέση. Και κλείσε και αυτά τα τιμολ.εργου και τα λοιπά γιατί μερικές φορές οι πασχαλίτσες τα βαριούνται αφόρητα!

Υ.γ. Όσες φορές και να ανοίξεις το calendar τα χριστούγεννα αργούν ακόμα!

One Happy Dot είπε...

@Καημός...
wow! εσυ έδωσες σημασία στη λεπτομέρεια οχι αστεία! Τελικά αυτή η σχεση μπορεί και να ευδοκιμήσει!
Μη μου το χαλάς το xmas mood!!!!!! Φιλί γλυκό ξανά...χωρίς Nutelles! (oooops!)

Spy είπε...

Tα εικονίδια γιατί τα έχετε δεξιά και όχι αριστερά όπως όλος ο κόσμος;
(δουλεύατε ποτέ σε Mac;)

b|a|s|n\i/a είπε...

toshiba δύναμη!
ο george ποιος είναι;
ο 1.81;
:)

One Happy Dot είπε...

@Spy...
χμ...τα μετέφερα πρόσφατα και με έχουν βολέψει περισσότερο από ότι στα αριστερά. Χωρίς να εχω δουλέψει ποτέ σε Mac, η απορία σας και μόνο με κάνω να νιώθω λίγο...διάνοια! (δική μου είναι η απάντηση όπως θέλω αισθάνομαι εντάξει???)

@b|a|s|n\i/a...
φτου φτου μέχρι τώρα καθόλου δεν με έχει απογοητεύσει το toshibaki! Ο George είναι ο κάτοχος των τιμολ.έργου και κατά καιρούς ζητάει τις "πολύτιμες" υπηρεσίες μου σε θέματα excel (σήμερα εχω ψωνιστεί τόσο που τρομάζω!) Είναι 1.73 οπότε 1.81 δεν τον λες! :) κουτσομπόλη!

Hfaistiwnas είπε...

Πλάκα κάνεις;; Είναι καταπληκτική!!!!
Είναι τέλεια! Την δανείζεις;;;;;

mahler76 είπε...

ΠΟλύ αδερφίστικο το wallpaper σου. (τώρα μπορεί να είναι και αδερφήστικο άλλα you get the point).

PN είπε...

Είσαι η Dot, σου αρέσει η Nutella και έχεις wallpaper μια πασχαλίτσα....!!!!!! Καλά αν δεν ήμουν σίγουρος ότι υπάρχεις, θα πίστευα ότι είσαι δημιούργημα της αρρωστημένης φαντασίας μου!!!! Χαχαχαχαχα!!!!

Τελικά είσαι τόσο γλυκιά όσο μια Nutella, μια πασχαλίτσα στα φύλλα της άνοιξης και μια τελλίτσα στο τέλος μιας χαρούμενης πρότασης. Είσαι δηλαδή η One Happy Dot.

Σε πληροφορώ θεωρώ το wallpaper σου, τόσο ταιριαστό με σένα.

the boy with the arab strap είπε...

omofri foto gia desktop.

Naf είπε...

@spy
αν τα βάλει δεξιά θα ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ.
χελόοοοοουυ!

PN είπε...

@Naf: Τρελό δίκιο έχεις....χαχαχαχαχα.....απίστευτο!!! Spy Μην μιλάς!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!! Hellooooooo!!!!!!

Dorothy είπε...

Αν ποτέ σου αποκαλύψει το μυστικό για super sexy κατάλευκο βλέμμα, θα το μοιραστείς μαζί μου, ναι? Πολύ όμορφη η Πασχαλίτσα Dot (δις ις βερι κουλ, ιντιντ!).

One Happy Dot είπε...

@Hfaistinwas...
Ειδικά σε σένα τη χαρίζω απλόχερα! Δώσε μου email και σου στέλνω λεπτομέρειες! :*

@Mahler...
είδες όμως πόσο μεγάλη διαφορά κάνει ενα "η" από ενα "ι"? :P

@vk in athens...
Αρρωστημένη φαντασία εσυ? ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Αφού βρίσκεις τόσες χαριτωμενιές πάνω μου είσαι ο πιο λογικός άνθρωπος επι γής και ότι λες είναι σωστό! Εκτός βέβαια αν πείς κάτι κακό για μένα κάποια στιγμή οπότε θα σου συστήσω το γιατρό μου...ξέρεις εκείνον με τις συνεδρίες και την πασχαλίτσα...ααααυτόν! :) φιλί και ευχαριστώ για την πρόσκληση...το ευχαριστήθηκα περισσότερο από οσο νομίζεις!

One Happy Dot είπε...

@lost thoughts, light ,love ,life...
τελικά η πασχαλίτσα έχει σουξέ! Ελπίζω να μην το πάρει επάνω της και ψωνιστεί η ζουζούνα! :)

@Naf...
δεν εχω λόγια! είσαι απλά διάνοια!!!!!!!! Συμφωνεί και ο vk ο οποίος είναι ενας πολύ λογικός άνθρωπος του οποίου την άποψη δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε! :D

@τα παπούτσια της Dorothy...
αν μου δώσεις ενα από τα υπέροχα μολύβεια σου το μυστικό είναι δικό σου! :P

Dorothy είπε...

Χαλάλι σου το μoλυβάκι! Και να θυμάσαι ότι είναι αγορασμένο, μετά από πολύ ψάξιμο, εις την αλλοδαπή! (μετάφραση: τα πήρα κοψοχρονιάς από ένα δύστυχο Εγγλέζο, που είχε βγάλει τα υπάρχοντα του προς πώληση στο ebay)

One Happy Dot είπε...

@τα παπούτσια της Dorothy...
αχα! αρα πραγματοποίησες μια επιτυχή επενδυτική κίνηση ενω παράλληλα βοήθησες και εναν συνάνθρωπο! Δικεδικώ το μολύβι πειρατής και σε εχω στα υπόψην για το ελιξήριο της νεότητας όταν το ανακαλύψω! Φιλί σε σένα και τα παπούτσια της Dorothy!

Ανώνυμος είπε...

Αλλη μια διαφορά που έχετε είναι ότι αυτή ειναι η πιο έξυπνη πασχαλίτσα του κόσμου :P

One Happy Dot είπε...

@Sakafiora...
σε αντίθεση με μένα που είμαι η πιο έξυπνη Dot του κόσμου...έχεις απόλυτο δίκιο! :P

Hfaistiwnas είπε...

Το έχω στο προφίλ μου!!!
Ευχαριστώ!!!!!!!!!! ΤΟ θέλω πολύ!!!

Hfaistiwnas είπε...

:):):):) thanks!!

Leviathan είπε...

iperoxo to wallpaper sou!!kalo sou apogeuma!!filia!!

Όναρ είπε...

Βρε παιδιά, αφήστε ήσυχες την Τελίτσα και την Πασχαλίτσα..έλεος πια..εξάλλου, ότι κι αν κάνει η Dot είναι τέλειο..[φυσικά και έχω λόγο γι' αυτό - φυσικά και θα ανταμειφθώ - με μία ΠΑΡΟΥΣΙΑ(ΣΗ)]..Καλησπέρες υπεράσπισης..

One Happy Dot είπε...

@Leviathan...
Thank you! Καλή εβδομάδα να έχουμε και να έρθει γρήγορα το σκ!!!!

@Όναρ...
Η υπεράσπιση είχε το λόγο και τα είπε μια χαρά! Η παρουσίαση δρομολογείται και το σύμπαν να κοιτάξει τη δουλειά του! Αϊντε! Καλημέρες πολύ πρωινές για οποιαδήποτε άλλη εμπνευσμένη ατάκα! :P