10 Ιουνίου 2008

Θέλω διακοπές...τέλος!

Αλεποχώρι-Ψάθα, 2008

Θέλω παραλία, με μαγιώ ή χωρίς, με παρεό, με καπελάκι ή μαντήλι ή τίποτα, με αντηλιακό οσο και αν στην πραγματικότητα δεν θέλω αλλά θα γεμίσω φακίδες και θα γκρινιάζω, με σαγιοναρίτσα διχαλωτή που κάνει κλατς κλατς σε κάθε βήμα, με μια ψάθα τεράστια, έναν ήλιο μέσα στον καύσωνα, με βότσαλο λευκό ή άμμο, με πετσέτα εμπριμέ (XDYE με τσεπούλα σαν της φιλενάδας Α. που είναι πολύ βολικιά σε λέω!), με ταβερνάκι δίπλα, πάνω ή/και κάτω για τις πολλές λιγούρες, με ουζάκι και πάγο, με παγωτάκι ανα χείρας που λιώνει και σε κάνει χάλια, με ρακέτες (γραφική εχω γίνει πια!), με βιβλίο άπειρων σελίδων που δεν θα τελειώνει ποτέ, με αγαπημένη μουσική στα αυτιά, με μαλλιά γεμάτα αλάτι και με τα βλέφαρα να χουζουρεύουν, με νωχελικά τεντώματα και μοναδικό προβληματισμό "ψήθηκα αρκετά, να γυρίσω μπρούμυτα?", με φίλους, με σένα, με μένα...να με βρω που με εχω χάσει γιατί η πόλη η τρελή με παρασύρει σε χορό που δεν θέλω να χορέψω.
Και σε ρωτάω...Είναι μακριά ακόμα ο Αύγουστος?

9 σχόλια:

Όναρ είπε...

Κι εγώ θέλω παραλία και ταβερνάκια και παγωτά και ρακέτες και αραλίκι..γιατί όμως πρέπει να περιμένει κανείς τον Αύγουστο..; Καλησπέρες σπαστικές..

One Happy Dot είπε...

Καλή μου Όναρ...τα σαββατοκύριακα να είναι καλά και ο Αύγουστος ας έρθει όποτε θέλει. Αρκεί να μην αργήσει παραπάνω από 1,5 μήνα γιατί καήκαμε! Καλησπέρες καλοκαιρινές!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Θες Ελαφόνησο!!! Θα είμαι εκεί το τριήμερο!Έχει(όπως καλά γνωρίζεις)όλα όσα επιθυμείς!
"ΟΦΙΣ"

mahler76 είπε...

Κανονικά είναι μακριά...αλλά μπορούμε να πετάξουμε εκεί με τα φτερά της φαντασίας.

Ανώνυμος είπε...

Έλα Κατερίνη όποιο Σαββατοκύριακο θέλεις.Και μπανια θα κάνουμε και θα σπασουμε στο φαϊ..
Στα πουπουλα θα σε έχουμε Βασίλισα!!!!!

Aviator είπε...

Θέλω βόλτες, ταξίδια, γλυκά, φαγητά.. Θωμά είσαι σπίτι?

Κάνε υπομονή και συ και όλα απο Αύγουστο θα μπουν στη σειρά τους!

One Happy Dot είπε...

Τελικά "διακοπές" is the password!!!

@Οφις...Εναλλακτικός τουρισμός??? J'adore! Αν εξαιρέσουμε τον κοσμο που θα σπεύσει, με αντίσκηνο και μη, θα είναι καταπληκτικά! Περιμένω φωτογραφίες να αναρτηθούν στο βλογόσπιτο! :)

@Mahler76...με τη λογική αυτή ειμαι ηδη διακοπές και σας γράφει το άλλο μου εγω! :)

@Θείτσα...έκανες πρόταση που περιλαμβάνει μπάνιο και φαι αρα δεσμεύτηκες! Το νου σου!!!! Και μη μου πεις ότι θα κάνεις δίαιτα γιατί θα στο μαδήσω το μαλλί extention extention! Φιλί γλυκό και ευχαριστώ!

@Aviator...Ο Θωμάς δεν είναι σπίτι εδω και καιρό αλλά...υπομονή κάνω και περιμένω αυτή τη σειρά!!!!! Καλημέρες (κατά βάθος) ανυπόμονες! :)

Ανώνυμος είπε...

Το θέλω το θέλω το θέλω πολύ !

Μπορώ και αναρτώ σχόλια! Γιούπι ! (τώρα καήκατε)

One Happy Dot είπε...

oh my God! Και είχαμε βρει την ησυχία μας τόσο καιρό!