10 Ιουνίου 2011

Που΄σαι Θωμά...



Ακου τώρα Θωμά...

Είσαι δεν είσαι σπίτι να ξέρεις οτι πάμε κατά διαόλου!

Η χώρα παραπέει...

Η οικονομία δεν υπάρχει γιατί αν υπήρχε θα είχαμε μαζευτεί χρόνια τώρα και δεν θα χρειαζόμασταν ΔΝΤ, ΚΛΠ, ΠΣΚ και λοιπά σύμφωνα να μας βάλουν τα δυο πόδια σε ενα παπούτσι και το ενα παπούτσι σε κουτί από σπίρτα! Και φοράς και 45 νούμερο πανάθεμά σε!

Οι πολίτες αυτής της χώρας, εμποτισμένοι από ενα αίσθημα ευφορίας και γενικότερης αισιοδοξίας, μιλάνε σαν νταλικιέρηδες, οδηγούν σαν ταξιτζήδες και φασκελώνουν αβέρτα εξω από τη Βουλή εκείνους που είναι μέσα στη Βουλή τους οποίους βέβαια οι απ'εξω βάλαν μέσα!

Σε πιο προσωπικό επίπεδο τώρα, μιας και τα ρωτάς, η δουλειά μου παει κατά διαόλου. Κατά συνέπεια εχω νεύρα και άγχος τα οποία, με ιδιαίτερη επιτυχία θα σου ομολογήσω, τα μεταφέρω και σε αυτό το δύστυχο παιδί που πέρυσι τέτοια εποχή με παντρεύτηκε...θυμάσαι μωρέ Θωμά τι ωραία που είχαμε περάσει? Και η μαριδούλα φρέσκια...οχι Καλλιμάνης!!! Τσ τσ... Και σε ρωτάω, πόσο νομίζεις οτι θα αντέξει μέχρι να πάρει τα ασιδέρωτα παντελονοπουκάμισσά του και μαζί με το κουβαδάκι του τηλεμεταφερθεί σε άλλη παραλία?

Και ύστερα θα με ρωτήσεις εσυ, πότε θα γίνεις μάνα μαρή ψηλή?
Κι εγω δεν θα σου απαντήσω, απλά θα σε φασκελώσω, φίλε Θωμά, γιατί είναι και της μοδός και είμαι κι εγω από τις αγανακτισμένες φερέλπιδες μανάδες που θέλουν αλλά κάτι το άγχος, κάτι η αμφιβολία για το δικό μας μέλλον πόσο περισσότερο των παιδιών μας, κάτι τα νεα μέτρα και τα παλιά μας τα παπούτσια (ξέρεις, εκεί που γράφαμε όλους εκείνους που βαρούσαν τα κουδούνια κι εμείς το παίζαμε κουφοί...) πόσο να αντέξει το δύστυχο το ωάριο Θωμάκο???
Βάλε και τον καιρό που τα έχει παίξει, μια βροχή, μια ζέστη, μια δροσιά...έρχεται και σου γυρίζει το μάτι και ποιός είδε την κουκίδα και δεν φοβήθηκε!!!!

Γι'αυτό, Θωμά, αν είσαι σπίτι, πάρε οτι λεφτά έχουμε στο στρώμα και στις γλάστρες με τον ξεραμένο βασιλικό και πάμε να φύγουμε από εδω αλλιώς κι εγω δεν θα γίνω μάνα, κι εσυ θα το ρίξεις στα ψυχοφάρμακα γιατί να το ξέρεις...θα στα σπάσω τα...τα νεύρα Θωμά, πού πήγε το μυαλό σου????

Αντε σε φιλώ τώρα...και να ξέρεις, σ'αγαπώ!

13 σχόλια:

Petites Musiques De Mon Coeur είπε...

για να καταλάβω τώρα. ο θωμάς είναι ο γκόμενος;

One Happy Dot είπε...

@petites musiques de mon coeur...

Ο Θωμάς είναι το alter ego μου!!! Πώς είναι ο Θανάσης...? Απλά με λιγότερα προνόμια!

apos είπε...

Θωμά, μην την ακους.

Όσο δεν ξεχνάει το PIN, όλα καλά θα πηγαίνουν.

ασωτος γιος είπε...

θωμα και αμα σε κανει σουξε μια αλκηστις πρωτοψαλτη , μην παρεξηγηθεις
ολα για τα λεφτα γινονται σημερα
ξερεις αυτα που δεν εχουμε, αυτα που κρυβουν κατω απο το στρωμα οι νεοεεληνες για να μην γινουν δραχμες, αυτα που κλεψαν οι πολιτικοι
, αυτα που μας ειπε ο γιωργακης οτι υπηρχαν

ioannis_the_great είπε...

Καλημέρα. Πρώτη φορά σε επισκέπτομαι καθότι δεν άντεχα να γράφω για καιρό. Πολύ καλό το blog σου αλλά μια χαρούμενη τελεία δεν θα μίλαγε πότε ετσι στον καημένο τον Θωμά. Γιατί που θα βρεις καλύτερα απο την Ελλάδα?

Ανώνυμος είπε...

Μιας και δεν είμαι ο Θωμάς, αλλά κατανοώ πλήρως το πρόβλημα με τις δουλιές και, εφόσον οι ξένοι μας αποκαλούν συνεχώς pigs σου στέλνω ένα τραγουδάκι να παρηγοριέσαι. Εγώ το έχω μάθει απέξω και το τραγουδάω κάθε πρωί πρίν τη δουλειά.

http://www.youtube.com/watch?v=QDJF6xim8Zo

Kος Μηδενικός είπε...

Όταν η Dot αρχίζει τα posts με πολιτική εσάνς...τότε αρχίζω να ανησυχώ. Καλή μου...δεν τους φασκελώνουμε όλους και να τραβήξουμε κατά Ποράκο μεριά; Μια ντοματούλα, κάνα κατσικάκι θα το βγάλουμε. Ξέρεις...τα απαραίτητα ως προς την Νουτέλα!!!

DaisyCrazy είπε...

Ε κι αυτός ο Θωμάς δεν έχει αντοχές; Αν όχι ν'αποκτήσει! Και ν'αφήσει το τηλέφωνο :ΡΡ

Πηγαίνετε διακοπούλες dotaki μου να τα ξεχάσετε όλα.
Και τα δντ και τα σκπ και τα ππλ και τα τρδπ και όλα! Μακριά από πισί, τηλεοράσεις και ειδικά μακριά από αρχικά!

Φιλάκια!

One Happy Dot είπε...

@apos...

Θωμά και να το ξεχάσω θυμάσαι εσυ το PUK...ελπίζω!!!!

@ασωτος γιος...

Και τα 90εκ. που δώσαμε για να σωθεί το μέγαρο πού τα βρήκαμε??? Υπάρχουν καλέ...απλά κάπου τα έχουμε βάλει και δεν θυμόμαστε που!

@ioannis_the_great...

Γειά σου λοιπόν! Είναι συνηθισμένος ο Θωμάς σε αυτά! Μαζί την αγαπάμε την Ελλάδα γι'αυτό και μένουμε ακόμα εδω...μέχρι να μας διώξει! :)

One Happy Dot είπε...

@Ανώνυμος...

Κι όταν πας στη δουλειά τραγουδάς το "πούντο πούντο το δαχτυλίδι..."???

@Zero Point...

Ουουουουου με τα χίλια! Οχι τα ευρώ καλέ, που ακούστηκε?!!!! Και να δεις που θα περνάμε και πιο ωραία και θα ζήσουμε περισσότερο...χώρια που θα κάνουμε όόόλες τις παραλλαγές των νουτελοσυνταγών που θα μας έρθουν στο κεφάλι!!!!! Like!!!!

@DaisyCrazy...

Πήγαμε...και ξαναγυρίσαμε! Και γεμίσαμε αρχικά πάλι...ASAP, ΚΛΠ, ΟΚ? Μα τους χίλιους κάστορες του Οντάριο, που λέει και ο άνθρωπός μου! Φιλί?!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλα θα γίνουν, γλυκιά μου γκαμήλα... εεε... τελείτσα εννοούσα!!! (το κόμπλεξ της κοντής -1,58 για την ακρίβεια- μη δίνεις σημασία)
Δείξε το θυμό σου, βίωσε το άγχος και στο τέλος, ήρεμη και αποφορτισμένη, πάρε αγκαλιά τη νουτέλα και πες μέχρι να το πιστέψεις... "υπάρχουν και χειρότερα..."

Ανώνυμος είπε...

όχι το :http://www.youtube.com/watch?v=wXxUgW8SMQQ

One Happy Dot είπε...

@kika...

Nutela to the rescue ενα πράγμα! Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και ο Θεός (αν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει) ας είναι μαζί μας! Σε φιλώ πολυ γλυκά...πινεζάκι! :)

@Ανώνυμος...

Καλύτερα...σε λίγο και τα δαχτυλίδια θα αποτελούν τεκμήριο!