30 Ιουνίου 2010


ok είναι πολύ cheesy αυτή η φωτογραφία αλλά...ανέκαθεν υπήρξα Honey lover!

Αυτό τον καιρό νιώθω οτι κουράζομαι λιγάκι...

Ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο γιατί έκανε μια επέμβαση που ανέβαλε για καιρό στο γόνατο.
Στο γραφείο η τεχνολογία μας εκδικείται για κάποιο λόγο που δεν εχω καταλάβει και έχουμε συνέχεια τεχνικούς που ξενυχτάνε, μαζί κι εμείς και πολλές φορές χωρίς θετικό αποτέλεσμα.
Την αγάπη τη βλέπω κάθε πρωί που φεύγει και κάθε βράδυ μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Καλά φαίνεται αν και έχει μακρύνει το μαλλί!
Το σπίτι μας είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης και πάλι καλά που πήγα ενα γρήγορα σούπερ μάρκετ το πρωί διαφορετικά θα τρώγαμε από τη γατοτροφή.
Αδυνατώ να απαντήσω στο τηλέφωνο και να μιλήσω φυσιολογικά σε φίλους οι οποίοι όμως καταλαβαίνουν και δεν παραπονιούνται παρά σιωπηρά συμπαραστέκονται.

Γενικά νιώθω οτι χάνω τον έλεγχο της καθημερινότητάς μου, χάνω τη μπάλα και κάποιος άλλος θα βάλει γκολ...

Παρόλα αυτά, ξέρω καλά ότι υπάρχει και η άλλη οψη του νομίσματος και αρνούμαι να εγκαταλείψω το παπόρι...

Ο μπαμπάς ηδη περπατάει έστω και με πι και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βγει την Παρασκευή. Η περίοδος προσαρμογής που θα ακολουθήσει θα αποτελέσει αφορμή για νεο ποστ στο κοντινό μέλλον.
Στο γραφείο θα κάνω ενα ευχέλαιο μήπως και ηρεμήσουμε γιατί εκεί που είπα οτι δεν πάει άλλο, κόπηκε ενα καλώδιο το οποίο δίνει ρεύμα σε ενα συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος με τη σειρά του έτσι και έμενε χωρίς φώτα και air condition για λίγες ωρες ακόμα θα βλέπαμε μηχανήματα καμπόσων χιλιάδων Ευρώ να λιώνουν χωρίς πρακτικά να μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό. Με μεγάλη μου έκπληξη είδα τη ΔΕΗ να καταφτάνει σήμερα πουρνό πουρνό και να επιδιορθώνει τη βλάβη. Παρόλα αυτά, η τρύπα που έσκαψαν στην είσοδο του γραφείου χάσκει ακόμα και πολύ φοβάμαι οτι αν δεν την κλείσουν γρήγορα κάποιος από εμας θα ανακαλύψει νερό, πετρέλαιο ή αρχαία...με το κεφάλι ανάποδα!
Η αγάπη μου στέλνει μηνύματα συμπαράστασης και μετά από 6.5 χρόνια σχέσης και 1 μήνα γάμου έχει μια γλύκα βέρυ νουτελίσιους! (Θα σε κουρέψω...κλείσε ενα ραντεβού το σ/κ στο σαλόνι και μην ξεχάσεις την πετσέτα σου!)
Το σπίτι μας θυμίζει εξοχικό έτσι χύμα που είναι και αν βάλουμε λεκάνες με νερό και αλάτι ανα 1 μέτρο θα νιώθουμε οτι είμαστε στη Λούτσα. Παίζει ενα σενάριο να στήσουμε τουρνουά ρακέτας στο σαλόνι αρκεί να ρίξουμε τον τοίχο του διαδρόμου ώστε να έχουμε άπλα για τους διαιτητές και την καντίνα. Υπο σκέψη και μελέτη...
Οι γατοκροκέτες έχουν βιταμίνες και ασβέστιο και είναι κατάλληλες για γάτες που μένουν στο σπίτι-->εμείς μένουμε στο σπίτι-->οι γιατοκροκέτες είναι κατάλληλες και για εμάς (η παράμετρος οτι εμείς δεν είμαστε γάτες είναι ανευ σημασίας όταν πεινάς!)
Οι φίλοι είναι φίλοι οτι κι αν γίνει. Εκείνοι που από φίλοι γίνονται γνωστοί απλά δεν είναι φίλοι και δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για τέτοιες αλλαγές.

Κάπως έτσι λοιπόν τη βγάζουμε αντίπερα και μπαλατσάρουμε και παίρνουμε κουράγιο.

Καμιά φορά όμως βλέπω στο δρόμο μαμάδες και μπαμπάδες με καροτσάκια και καλαθάκια... παιδάκια τρέχουν, φωνάζουν, απαιτούν, διεκδικούν...κι εκεί απορώ...αν έρθει η ωρα θα προλαβαίνω? Θα εχω τις αντοχές? Κι αν ναι γίνεται να κοπώ στα 2 ή στα 3? Και πόσα θα πρέπει να στερήσω από τους άλλους και πόσα θα στερηθώ εγω? Δεν ρωτάω αν αξίζει...μόνο αν γίνεται κι αν γίνεται που πουλάνε τις οδηγίες αναβάθμισης του συστήματος??

Σημείωση πρός τον χρήστη: Να (με) προσέχεις και να θυμάσαι οτι η Nutella δεν μπαίνει στο ψυγείο ούτε το καλοκαίρι! Είναι all season tolerant!!

14 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

ολα θα παν καλα εξαλου εσυ εχεις α. και νουτελα β. και συζυγο

b|a|s|n\i/a είπε...

περαστικά και γρήγορα στον μπαμπά.
για όλα τα άλλα μήπως να φωνάξουμε τον κύριο με το δεξί να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και τόσο γρήγορα; :)
φιλιά πολλά πολλά!

mirelen είπε...

Πίστεψε με η αναβάθμιση γίνεται χωρίς να το καταλάβεις. Και στην πορεία, αλλάζεις και πρόγραμμα, αν δεις τα σκούρα βρε παιδί μου!

Σαββάτο 15.00 για κούρεμα είπε...

Χρόνια μας πολλά άνθρωπε μου. Το Σαββάτο βέβαια ήταν η επέτειος μας μιας και θα γιορτάζουμε με την Πανσέληνο όπως συμφωνήσαμε. Α! και ελπίζω να σε δω μέχρι αύριο γιατί την Παρασκευή ξεκινάνε πάλι τα ματς! Τι γλυκό........

ΦΟΥΛΗ είπε...

περαστικά στον μπαμπά!! όταν θα έρθει η ώρα θα προσαρμόσεις το πρόγραμμα σου θα δεις!!
Καλημέρα καλό μήνα...

Hfaistiwnas είπε...

Εντάξει ο πρώτος καιρός θα είναι περίεργος, χαχαχα όμορφα είστε και απ'ότι βλέπω θα τα πάτε ακόμη καλύτερα στο μέλλον, δεν το παίζω Παγιατάκη, απλά έτσι δείχνουν τα θεματάκια σας! :)
Περαστικά!!!

κοντή είπε...

άχου το άχου το με τις ανησυχίες του.
καλέ θε το πηγαίνω εγώ βόλτες το Σταυράκο μου, η σόφρων νονά του :)

αν με είχες εμένα θα σας έφτιαχνα και καφέδες στο γραφείο, θα κερνούσα και μπυρίτσα αλλά δεν με ήθελες...

αν με θέλεις όμως υπόσχομαι να έρθω κερκίδα σε ρακέτα σαλονιού μήπως και καταφέρω να σε ματαδώ :)

Ανώνυμος είπε...

Είσαι η πιο γλυκιά τελείτσα του κόσμου. Ακόμη και η γκρίνια σου είναι νουτελίσιους!

mahler76 είπε...

αν πάλι σας τελειώσουν οι γατοτροφές μπορείτε απλά να φάτε τις ίδιες τις γάτες. Τόσο χοντρές που είναι δεν θα πεινάσετε για μέρες χαχαχαχαχα.

Κουράγιο κούκλα και όλα θα στρόσουν στην πορεία. Πολλές φιλούμπες και καλή ανάρρωση στον πατέραααα

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Καταρχήν περαστικά στον μπαμπά!
Κατά δεύτερον μ αρέσει η καθημερινότητα των ζευγαριών που ζουν σαν εραστές κι όχι σαν 50χρονοι οικογενειάρχες Αμερικανών με διώροφο σπίτι και μπασκέτα, ψηφίζω λοιπόν Happy Dotters δαγκωτό μετά τη Νουτέλα φυσικά!

Kος Μηδενικός είπε...

Περαστικά στο μπαμπά αρχικώς! Έπειτα..μαρή συμφοριασμένη...και γιατί δεν λες να σε φέρουμε κάνα ταπεράκι; Εν ανάγκη θα το έδινα στη γειτόνισσα Shortie, και αν δεν το έτρωγε στο δρόμο, θα έφτανε κάποια στιγμή. Και άσε τον κύριο Dot με μακρύ μαλλί...μια χαρά θα είναι το παιδί. Και μη μάθω ότι του έδωσες γατοτροφή, γιατί κακομοίρα μου ικανή σε έχω! Απαπαπαπ!!! Πρέπει να αναλάβω το γιαβρί μας...μισό θα μας τον αφήσεις!!! Χαχαχαχαχαχαα!!!!

ProFyLaKtiKo είπε...

καλέ ποιος βάζει τις νουτέλες στο ψυγείο? καμία γιαγιά που νομίζει πως στο ψυγείο όλα κρατάνε. πφφφ.

το μπαμπά σου δεν τον φοβάμαι, φαίνεται κουλ τύπος και θα τα καταφέρει. εδώ ανέθρεψε με τόση πετυχεσά εσένα ;-)

κατά τα άλλα τη συμπαράστασή μου και τα περαστικά μου στα ωράρια και στις ατυχίες σας! είναι ψιλο-ομαδικά τον καιρό αυτό! αλλά που θα πάει, θα τα ξεπεράσουμε όλα!

Φιλιά πολλά σοκολατένια (άντε και με λίγο pedigree)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ.

One Happy Dot είπε...

@all...
Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές!!! Ο μπαμπάς αν και μουρμούρης από τη φύση του είναι καλύτερα! Γενικότερα το τρέξιμο συνεχίζει αλλά ο Αύγουστος άκουσα οτι είναι κοντά και οτι θα πάμε διακοπές και οτι μάλλον μπορεί και ίσως να ξεκουραστούμε! Για να δούμε...
Σας γλυκοφιλώ και συνεχίζω το τρέξιμο...είναι και Πέμπτη σήμερα και τις Πέμπτες αποδεδειγμένα τίποτα δεν πάει καλά!!!