11 Ιανουαρίου 2010

Estrogen attack or some Zeus sitting his @ss on my f@ckin' sign?!?!


Σήμερα είδα στο δρόμο ενα θλιμμένο κορίτσι...
Καθισμένη σε ενα παγκάκι, είχε ενα βλέμμα χαμένο στο πεζοδρόμιο σαν να μην περιμένει κάτι, σαν να μην υπάρχει συνέχεια πέρα από εκείνη την πλάκα που είχε ακουμπήσει το παπούτσι της.
Το βλέμμα της μου προκάλεσε στεναχώρια και την κοιτούσα μέχρι που απλά δεν μπορούσα να τη δω...
Την ίδια στιγμή ήξερα πως μέχρι το τέλος της ημέρας θα την είχα ξεχάσει, σαν να μην την είδα ποτέ...
Δεν ξέρω αν ένιωσα ανακούφιση για το περιθώριο που εχω να ξεχνάω οσα με στεναχωρούν ή...θλίψη για εκείνα που στεναχωρούν τον κόσμο γύρω μου κι εγω με ανακούφιση ξεχνάω!

...Μετά τα έβαλα με τις ορμόνες μου όπως πάντα και με τη μαμά μου που με γέννησε Μάρτη μήνα μέρα μεσημέρι με αποτέλεσμα να ανήκω στο ζώδιο των Ιχθύων με ωροσκόπο Καρκίνο που δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά δεν μπορεί να μην φταίει!!!!

21 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Γιατί δεν τη ρώτησες αν ήθελε κάτι;
Το έχω σκεφτεί πολλές φορές αλλά δεν το κάνω..

ΦΟΥΛΗ είπε...

τι να είχε;
Ψαράκι μου είσαι !! βλέπω και την κόρη μου, μες την ευαισθησία και καλοσύνη με τους άλλους, μες τη γρουσουζιά μαζί μου,αλλά σε δευτερόλεπτα δεν κρατάει μέσα της τίποτα.....φιλιά....

Dreamy Cloud είπε...

Μπλεγμένη η ανακούφιση με τη θλίψη και μάλλον δεν φταίει το ζώδιο!! Αλλά απ'ότι φαίνεται δεν ξχνάς εύκολα.. Φιλάκια!

mahler76 είπε...

έπρεπε να της κάνεις δώρο μια Νουτέλα, αυτό θα της έφτιαχνε την μέρα :)

Ανώνυμος είπε...

Αχ φιλενας....
Ο Αναδρομος στο Ζυγο φταιει μωρη!
Φαε καμια σοκολατα αντε θα φαω και γω για συμπαρασταση!
Και κατω τα χερια απο τη φαρμα του ανιψιου μου σε τσακισα!
:-)

b|a|s|n\i/a είπε...

είδες που δεν την ξέχασες όμως;
έγραψες για αυτήν. και οι καλύτερες συζητήσεις γίνονται με τους αγνώστους που πολλές στιγμές τόσα γνωστά νοιώθουν.
φιλιά λέμεεεεεεεεεεεεεεεε!

mariw είπε...

Πάντως ό Δίας είναι ο πιο μαλάκας πλανήτης. Καλώς να τον δεχτείς, εμένα πάντως δεν νομίζω να μπορούσαν να μου πάνε χειρότερα τα πράγματα, που τον είχα ένα χρόνο καθισμένο πάνω στο στομάχι μου!!! Καλή δύναμη και δυνατή μνήμη σου εύχομαι!
Εγώ πάω να μπω τώρα σε κανένα αστρολογικό site, να βρίσω του αστρολόγους. Γιατί εμένα τα άστρα και τα ζώδια μου φέρνουνε εμπόδια.

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Δεν ξερω αν την κοπελα στο παγκακι πρεπει να την λυπηθουμε. Δεν ειμαι καν σιγουρος αν πρεπει και πως να την βοηθησει κανεις. Το σιγουρο ειναι οτι μεχρι το επομενο παγκακι δεν θα εχουμε αποφασισει

ασωτος γιος είπε...

πωπω για πες κανα μυστικο να "ψησω" ενα μαναρι ιχθυ με καρκινο χαχα!!
παντως το γεγονος οτι εγραψες κατι για το κοριτσι των δρομων σημαινει οτι καταγραφτηκε μεσα σου μετα διαβσα τον ψετυικο πετρο και συμφωνησα επισης
πας στο μοναστηρακι να πιεις ενα καφε και περνανε 200 δυστυχισμενα μικρα φτωχα κοριτσακια
εγινα αναισθητος? μπορει!

Pink_Fish είπε...

To ζώδιο σου σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σημαίνει ότι παίρνεις προσωπικά πολλές φορές τα βάσανα των άλλων. Να μην επαναλάβω τα γνωστά για την ευαισθησία των Ιχθύων, έχω ήδη 4 στην οικογένεια μου, τους έχω "σπουδάσει" τόσα χρόνια, χε χε. Πάντως, σε αυτή τη πόλη νομίζω ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με τη στεναχώρια των άλλων, έτσι δεν είναι?

Ανώνυμος είπε...

κατ' αρχήν, αγκαλίτσες :*

τέτοιες καθημερινές εικόνες μου προκαλούν θλίψη πολύ συχνά. για τα δύο επόμενα τετράγωνα, για τις δύο επόμενες ώρες ή μέρες, δεν έχει σημασία. πέρα από το σφίξιμο στο στομάχι όμως, μου προκαλούν μία ανείπωτη χαρά, ξέρεις γιατί; γιατί αποδεικνύω κάθε φορά στον εαυτό μου ότι μπορεί να έχει τέτοια συναισθήματα, ακόμη και για αγνώστους, ακόμη και για λίγο. δεν είναι και μικρό πράγμα, στις μέρες μας... νομίζω!

Ioanna είπε...

πολύ απλά μπορεί να είχε λίγο χρόνο για τις σκέψεις τις και τον εαυτό της. εγώ την θαυμάζω και δεν θα άλλαζα τίποτα στην εικόνα αυτή.

One Happy Dot είπε...

@Hfaistiwnas...
Ελα μου ντε! Κι εγω κάθε φορά που θα προσπεράσω κάποιον υπόσχομαι στον εαυτό μου οτι θα ρωτήσω τον/την επόμενο/η όταν και όπου τον/την δω...αλλά ποτέ δεν βρίσκω το θάρρος! Τι να πω...την επόμενη φορά ίσως..?!

@ΦΟΥΛΗ...
Ε οχι και γρουσουζιά παροπονιάρα γατομάνα!!!! Φιλί τρυφερό!

@Dreamy Cloud...
Μνήμη με αναλαμπές! Κλικ on Κλικ off! ;)

One Happy Dot είπε...

@mahler76 ...
Είπαμε να την παρηγορήσω οχι να γίνουμε κολλητές!!!! Ακου τη Nutella!!!! Nτροπ ον γιου!

@Aunt Donna...
Παλι ανάδρομος? Άλλη δουλειά δεν έχει πια κι αυτός ο Ερμίκουλας? Σταδιάλα Καμπάλα! Θα φαω σήμερα κάτι έτσι τσικουλατένιο...αν έφαγες ηδη από χθές φαε κάτι ξανά να αλληλοσυμπαρασταθούμε! Φιλί!

@b|a|s|n\i/a...
Και τώρα να ήξερες πόσο εχω μετανιώσει που δεν της είπα μια κουβέντα...άγνωστοι και γνωστοί στην ίδια πόλη είμαστε άλλωστε!

One Happy Dot είπε...

@mariw...
Εγω πάλι λεω να μπω στο site της Nutellas Να δω αν έβαλαν καμία συνταγή για choco cheesecake γιατί αν είναι τόσο ζόρικα τα πράγματα...θα το χρειαστούμε! Cheerio!

@Ο ψεύτικος Πέτρος...
Δεν μέτρησα πόσα επόμενα παγκάκια πέρασα...παρόλα αυτά ακόμα μετανιώνω για τη μια κουβέντα που δεν της είπα!

@aswtosgios...
Ενα ψάρι δεν γίνεται εξ ορισμού να κάτσει να το ψήσεις...αρπάζει εύκολα! :)
Ασε που η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είναι οτι ήταν φτωχή ή οτι ζητούσε χρήματα ή κάποια βοήθεια...ήταν απλά θλιμμένη. Και παραδόξως ακόμα τη θυμάμαι! Άσωτε..ελπίζω να μπήκες με το δεξί και να είσαι γουρλής! Τσάκω ενα φοντάν κέρασμα για το μπιενβενουτ και παλουκώσου κι εσυ! :)

One Happy Dot είπε...

@Pink_Fish...
Είμαστε καταδικασμένα τελικά! Μπλουπ! *φούσκα*
Εμείς ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη στεναχώρια των άλλων, οι άλλοι έρχονται αντιμέτωποι με τη στεναχώρια τη δική μας...για σκέψου να ανταλλάσαμε μια κουβέντα πάνω σε αυτή τη βάση. Ολη η Ελλάδα μια κοινωνική προσφορά! Χοχοχοχο! Τηλεμαραθώνιος για και από τον διπλανό μας! Βρε σε καλό μας!

@brokensemaphore...
*αγκαλίτσα και πολυζουπηχτό φιλάκι!*
Την επόμενη φορά θα μιλήσω! Κι αν φάω παντόφλα θα μιλήσω και στον επόμενο μέχρι να φαω ακόμα μια παντόφλα και να τις κάνω σετ! :)

@ΙΟΑΝΝΑ...
ήταν θλιμμένη...κι αν την είχες δει θα έβλεπες οτι θα ήθελες να μπορούσες να αλλάξεις αυτή την εικόνα και να την κάνεις λίγο πιο...χρωματιστή! Τραστ δε τολ!

Slevin Kelevra είπε...

Λοιπόν για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ξέρω να σας απαντήσω. Είμαι βέβαιος όμως οτι για όλες τις υπόλοιπες σπασμωδικές σας ενέργειες(ιδίως αυτές που εμφανίζονται κάθε φορά που παρατηρείτε ένα λαχταριστό τσουρεκάκι κάστανο με επικάλυψη λευκής σοκολάτας),φταίει κατηγορηματικά τόσο το ζώδιο σας όσο και ο ωροσκόπος σας.

Τα περαστικά μου.

Spy είπε...

Μήπως είστε έγκυος;


(ερώτηση αγνού και άδολου μ@λ@κ@ που δεν πιστεύει στα ζώδια...)

One Happy Dot είπε...

@Slevin Kelevra...
Μήπως τελικά να σας κοπεί η σύνδεση να ησυχάσετε κι εσείς να ησυχάσουμε κι εμείς? Λεω εγω τώρα! Τσουρεκάκι...αχ τι με κάνατε πρωί πρωί!!!!

@Spy...
Οποιαδήποτε σχέση σας με κάτι αγνό και άδολο είναι συμπτωματική και δεν λαμβάνεται υπόψην!

ProFyLaKtiKo είπε...

Μην το λες, καλό είναι αυτό που έχεις! δηλαδή να βγάζεις απέξω τα κακά και τα άσχημα και αυτά που σε στενοχωρούν. διότι έτσι είσαι πάντα χάπι!!! και εμείς αγαπάμε χάπι ντοτ!!!

One Happy Dot είπε...

@ProFyLaKtiKo...
And Happy Dot likes you back! Νουτελίτσα?! Α! Ξεστόλησες? :)