27 Μαρτίου 2009

Dot is feelin' sporty!


Η αλήθεια είναι ότι αλλιώς ξεκίνησε το πράγμα και αλλιώς τελείωσε!


Βέβαια είναι το πλέον εύκολο να πείτε ολοι εσείς οι κακόβουλοι άνθρωποι ότι είμαι γκαντέμω και ότι αφού πάτησα το πόδι μου στο γήπεδο θα έπρεπε να είμαι ευτυχής που δεν γκρεμίστηκε!


Παρόλα αυτά, σας αγνοώ επιδεικτικά, προσπερνάω τους χαρακτηρισμούς “Μαρίκα” και “Μητσοτάκαινα” που άκουσα και παραθέτω τα συμπεράσματά μου από τα χθεσινοβραδινά...


  1. Οι γυνάικες πάνε όντως γήπεδο!
  2. Oι γυναίκες όταν πάνε γήπεδο δεν πάνε ντυμένες κάφροι με κασκόλ και tshirt αλλά και το τακουνάκι τους το τιμάνε (αν γίνει φασαρία το έχουν το φονικό όπλο πρόχειρο!), και ασορτί τσαντικό σούρνουν με τσαχπινιά και χάρη μέσα στο οποίο τσαντικό κρύβει ο κάθε Θανάσης κινητό, τσιγάρα, αναπτήρα, βεγγαλικά, κέρματα, σιδερογροθιά ενω αφήνει χώρο για το κάθισμα που θα ξηλώσει ο προκομένος της ως ενθύμιο από τον αγώνα. Τι γλυκό! Το δε μαλλί είναι κομμωτηριακό τίγκα στη λακ ώστε να μην το επηρεάσουν πιθανά επεισόδια ενω σε μια δύσκολη στιγμή ανάβει ο Θανάσης το μαλλί της Σούλας και δεν του κουνιέται κανείς!
  3. Πάντα υπάρχει ένας από πίσω που κατεβάζει ότι καντήλι του έρθει μακαρίζοντας πάντα τη μάνα ή την γκόμενα του άτυχου αθλητή που υπέπεσε σε σφάλμα.
  4. Υπάρχουν τουλάχιστον 3 συνθήματα που καταλήγουν σε “γ@μ* τον Πειραιά”, “γαύροι μ@@νιά” και “σου γ@μ* το λιμάνι” τα οποία επαναλαμβάνονται άσχετα με το αν η αντίπαλη ομάδα είναι από το Ζαβζακιστάν.
  5. Η τριχόπτωση του Σπανούλη γίνεται ολοένα και πιο έντονη αυξάνοντας το μέγεθος του “μπιφτεκιού” που διαγράφεται ακόμα κι αν ο παίχτης κάθεται στον πάγκο και η φίλαθλος κρέμεται από το κaγκελάκι πολλές πολλές σειρές πιο πίσω. Αν κάθεται δε δίπλα σε συναθλητή με ομοειδές πρόβλημα οι φίλαθλοι γίνονται μάρτυρες μιας πλήρους ευθυγράμμισης πλανητών, χωρίς τα γυαλιά 3D να είναι απαραίτητα! Κατά τα άλλα...we totally love Spanoulis γκονταμιτ!
  6. Οι cheerleaders έχουν όλες μακριά μαλλιά τα οποία και τινάζουν με χάρη βγάζοντας η μια το μάτι της άλλης. Αν δεν έχεις μακρύ μαλλί δεν γίνεσαι cheerleader δεν πα να χορεύεις στα Bolsoi!
  7. Οι προαναφερθείσσες cheerleaders είναι ασυγχρόνιστες σε σημείο που ακόμα και εκείνος ο τύπος με την πορτοκαλί μάσκα (who the f@#$ is this guy anyway?) θα μπορούσε να κάνει ρόδα με περίσσια χάρη και δίχως να καταλήξει εκτός γηπέδου!
  8. Το “we will rock you” ταιριάζει πάντα και παντού, χορεύεται όπως να’ναι αρκεί τα χεράκια να είναι σηκωμένα στον αέρα και ο δύστυχος ο mr.Queen στριφογυρνάει στον τάφο του αναζητώντας λίγη ηρεμία!
  9. Τα λιγοστά μπλουζάκια που εκτοξεύουν οι κοκόνες μαζί με τον πορτοκαλί μασκοφόρο αρχηγό δεν φτάνουν να ντύσουν ούτε την ομάδα με τους αναπληρωματικούς (κύριε προπονητά μας γδυμνός θα μείνετε σχωράτε μας!) πόσο περισσότερους όλους εκείνους που παρακαλούσαν για ενα μπλουζάκι να δώσουν στο μικρό που γκρίνιαζε ότι ήθελε πιπι, στο κορμί δίπλα που παραπονιόταν ότι η καντίνα δεν είχε light πασατέμπο και στη σύζυγο η οποία θα περίμενε υπομονετικά με τον πλάστη πίσω από την πόρτα για το “Ciao Ρούλα-Μπράβο καλωσήρθατε!”
  10. Nothing ends until the fat lady sings...

Εμένα πάντως πολύ μου άρεσε και θα ξαναπάω!

Και αυτό είναι...απειλή για κάποιους, δέσμευση για κάποιους άλλους, πρόκληση για την ομάδα και αφορμή για μένα να κάνω ειδικό τμήμα “dot @ the courts” στο ιστιοκαλύβι!


Καλό σαββατοκύριακο ας έχουμε!

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

itan na ginei i arxi! me tis igeies mas!

PS: pote einai to epomeno paixnidi eipame?

Ανώνυμος είπε...

ποσο ηλθια νιωθω που κατάλαβα οτι θα πηγαίνατε να παίξετε μπαφκετ και οχι να δειτε...
σεημ ον μη!
Καλο ΣΚ μαρη!

Spy είπε...

Την άλλη φορά να πάτε στη Λυρική Σκηνή. Έμαθα ότι κι εκεί το μπινελίκι πάει σύννεφο τώρα τελευταία...

Ανώνυμος είπε...

@ theia donna

re theia tora sovara...pisteueis oti eimai ego na paixo basket? kala i dimetri alla ego? eleosssssss :-P

PS theia filia polla!!!!missed u!!

Ανώνυμος είπε...

Μαρικάκι...σιγά μην σε ξαναπάρουμε στο γήπεδο.
Να πηγαίνεις μόνο στον Ολυμπιακό.

Ανώνυμος είπε...

Κι αναρρωτιόμουν ποιός είχε βάλει το χεράκι του!
Στους γαύρους να πηγαίνεις μαρσυ και να τους υποστηρίζεις!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Κάποτε είπα και γω να πάω να δω τον άντρα μου, το τι άκουσα η γυναίκα δεν λέγεται.
Από τα ....σια δεν προλάβαινα να βρακωθώ,εεε δεν το ξανά έκανα
Τώρα εχω δυο φανατικές, αεκτζουδες,που τρέχουν στα γήπεδα και μαλώνουν, και φωνάζουν ούτε αγόρια να ήταν.
Καλό βράδυ

Γ.Π. είπε...

Τώρα εξηγούνται ΟΛΑ!
(αν και δεν ασχολούμαι με το άθλημα... και δεν με πολυνοιάζει)

b|a|s|n\i/a είπε...

δεν βάζουν πλέον το eye of the tiger;;

Όναρ είπε...

Εγώ πάντως κάνω καταπληκτική ψυχοθεραπεία με τις αναρτήσεις σου και γι αυτό "δε σ' αλλάζω - δε σ' αλλάζω"..πήγαινε όπου θες αρκεί να συνεχίσεις να εμπνέεσαι..Καλησπέρες με φιλιά..πολλά..μπασκετικά..

PN είπε...

Να πω ότι δεν ήξερα ότι θα πας στο γήπεδο...ψέματα θα πω...το ήξερα! Το ΟΑΚΑ έμεινε όρθιο..αυτό είναι ένα θετικό πρώτο δείγμα όπως προείπες! Τα άλλα είναι απλά ιστορία!

Μου αρέσει πάντως που η αναμετάδοσή σου έχει μια εσάνς...πρωτοτυπίας να το πω;...πάμε εκδρομή να το πω;...ουάου έχει γήπεδο σήμερα να το πω;...κάτι τελοσπάντων!! Με πεθαίνεις ρε κουκκίδα πάντως!!! Χαχαχαχαχαχα!!!

Unknown είπε...

2 φορές στο γήπεδο σε όλη μου τη ζωή! μία στην ΑΕΚ και μία για την totenham στο UK.... η κάθε μία διαφορετική τελείως εμπειρία...δε νομίζω όμως ότι χρειάζεται να τριτώσει...χε χε! εκτός αν πρόκειται για τη la bombonera! χεχε! :) εσύ όντως θα το κάνεις...στέκι;; :P

jacki είπε...

Χαχ μπράβο κοπέλα μου.. Να είσαι καλά.. Κορυφή η περιγραφή σου.. Μακραίνω το μαλλί και βουρ για cheerleader..
:)
Καλημέρα.

ProFyLaKtiKo είπε...

ναι ναι! την επόμενη φορά μαζί! εγώ θα φωτογραφίζω αθλητές και εσύ θα μου κάνεις καμουφλάζ!

One Happy Dot είπε...

@Ιο...
Σήμερα κοπελιά! Το νου σου μην το χάσουμε!!!

@Θεία...
Αφου στο είπα...που να παίξει μπάσκετ η κοντή καλέ? Ντροπ ον δε σπορτ!

@Spy...
Σας παρακαλώ εγω δεν βρίζω ούτε μου επιτρέπεται να ακούω κακές κουβέντες! Τα χεράκια στα αυτιά και τραγουδάω "ντάρι ντάρι" δυνατά!

One Happy Dot είπε...

@Ιο...
Ασε τις αγάπες και κοίτα να βρούμε σύστημα για τον αποψινό αγώνα διαφορετικά...πάλι Μαρίκες θα μας λένε!

@Αρτέμης...
Δίπλα δίπλα θα καθόμαστε!

@sakafiora...
Με λες γκαντέμω? Μπα...λεω μάλιστα να παω και μια στο ΑΕΚακι έτσι για ποικιλία...τι λες?

One Happy Dot είπε...

@ΦΟΥΛΗ...
Να τις χαίρεσαι και να συνεχίσουν να φωνάζουν! Αλίμονο αν πάμε στο γήπεδο και κάνουμε νύχια! :)

@Καημός...
Τι ακριβώς εξηγείται φίδι?
Δεν σε πολυνοιάζει? Ωραίος φίλαθλος είσαι...του γκαζόν! :P

@b|a|s|n\i/a...
Καλέ δεν θα μπορούσαν να συντονιστούν ούτε στο πρώτο κουπλέ!

One Happy Dot είπε...

@Όναρ...
Θα συνεχίσω να πηγαίνω για σένα καλή μου! Κι όποιος διαφωνεί ας έρθει μαζί να σπάσει το "γούρι"! Καλησπέρες τετράφυλλες!

@VK in Athens...
Να σημειωθεί παρακαλώ το γεγονός οτι σε είχα ενημερώσει μήπως και βρω ποτέ το δίκιο μου η γυναίκα! Και στους επόμενους αγώνες να ξέρεις θα φοράω τα ίδια ρούχα, θα μασάω την ίδια τσίχλα και...θα σε παίρνω τηλ για καφέ! (Την διαχρονικά δύκολη Πέμπτη!) :)

@Chichipiru...
Καλέ ναι! ΑΝ με παίρνουν μαζί δλδ γιατί διαισθάνομαι μαζικές κινητοποιήσεις "βίαιου" εγκλεισμού μου στο λουτρό τις ώρες του αγώνα!

One Happy Dot είπε...

@jacki...
Ισα που προλαβαίνεις! Extention Και φύγαμε!!!

@profylaktiko...
χεχεχε!!! Εύκολο και αποδοτικό! Φύγαμε για γήπεδο!!!!

apos είπε...

εύχομαι ειλικρινά να ξαναπάς, γιατί το 1-1 είναι βαρύ, ασήκωτο και δύσκολο.