3 Μαρτίου 2009

ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ήταν υπέροχα) ΟΛΑ (ήταν μοναδικά...αλλά το αυτοκίνητο) ΤΕΛΟΣ!


Φαντάσου να έχεις πάει σε ενα υπέροχο χωριό του Πηλίου με καταπληκτική παρέα, τέλειο φαγητό, έναν ήλιο ΝΑ (μετά συγχωρήσεως) και αφού έχεις ξεκουραστεί οσο δεν πάει το παίρνεις απόφαση να πάρεις το δρόμο του γυρισμού ώστε να αποφύγεις την κίνηση. Εσυ είσαι βλέπεις ο έξυπνος του χωριού και το έχεις ξαναδεί το έργο...Εντάξει δεν θα κάνουμε συμβατικά κούλουμα ούτε θα τσακίσουμε τους λαγανοταραμοσαλατοχταποδοντολμάδες αλλά θα είμαστε νωρίς πίσω για να συντονιστούμε και να ετοιμαστούμε για ακόμα μια εβδομάδα χαράς και γαλήνης στον εργασιακό μας χώρο.
Αμ δε!
Διότι αν τα άστρα έχουν αποφασίσει να παίξουν με τα νεύρα σου, εσυ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καθίσεις οσο πιο άνετα μπορείς και να το απολαύσεις...οσο μπορείς!
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή...
Εκεί που όλος ο κόσμος το μεσημέρι έχει πετάξει τον αετό του, τον έχει μαζέψει από τις ραχούλες κι έχει αναλύσει διεξοδικότατα το τι πήγε λάθος και κατέληξαν με μαλί περμανάντ από τα καλώδια της ΔΕΗ, κάθεται να ξαποστάσει βρε αδερφέ! Τρώει και πίνει αβέρτα την ίδια στιγμή που εσυ περνάς τα τσιπουράδικα του Βόλου και κοιτάς τις βιτρίνες με τα φαγητά σαν δαρμένο κουτάβι. Πείθεις τον εαυτό σου ότι θα ταλαιπωρηθείς περιμένοντας, θα παραγγείλεις και θα σου έρθουν μεθαύριο στην καλύτερη των περιπτώσεων ενω δεν μπορείς να ξεχάσεις και το γεγονός ότι έχεις φάει σαν βόδι 3 μέρες τώρα και λίγο κράτει δεν θα βλάψει γιατί θέλεις να πάρεις καινούριο τζήν!
Με αυτά και με κείνα
(και με μια τυρόπιτα στο χέρι...νηστήσιμη!) μπαίνεις στο αμάξι μαζί με την γιούφτικη κομπανία της οποίας δηλώνεις επίτημο μέλος σε αυτή την εκδρομή και ξεκινάς...Και όλα καλά στο δρόμο, και δως του τραγουδάκια 80's και λίκνισμα στο κάθισμα και πάμε το ρεφρενάκι όλοι μαζί και...χμ...το λαμπάκι της μπαταρίας που άναψε ειν' καλό λες????

(ο καπνός είναι για εφε μην ψαρώνεις!!)

Πρώτη στάση σε parking, άνοιγμα καπό και 5 κεφάλια σκυμμένα πάνω από μια μηχανή αναρωτιούνται "τίνος είναι ρε γυναίκα το παιδί?!" Το τηλεφώνημα στον "φίλο-συνεργειά-μηχανικό-και τσιμούχες φτιάχνω αμα λάχει" μας έκοψε τη χαρά. Μάλλον τα έπαιξε το δυναμό. Μήπως γράφεται με -ω? Και τι είναι αυτό? Η απάντηση ήρθε πακέτο με βλέμμα "καλά είσαι τόσο χαζή?" (εεε ναι?!) Το δυναμό (ή -ω) είναι ενα μοτεράκι το οποίο δίνει ρεύμα στην μπαταρία. Αν τα παίξει το δυναμό τότε πολύ σύντομα και η μπαταρία θα μας αφήσει και αν το όχημα δεν έχει κουρδιστήρι της έχεις κάτσει.
(Αλλάζω σε πρώτο πρόσωπο για λίγο και συνεχίζω...!)
Αποφασίζω να παω με την αγάπη στο ίδιο αμάξι, καθώς τόση ωρα τραγουδούσα σε άλλο μαγαζί, γιατί αν δεν τον στηρίξω στα δύσκολα τότε πολύ πιθανόν να θυμηθεί από πότε εχω να του μαγειρέψω και να την κάνει για άλλες πολιτείες μαγικές!
Οι κανονισμοί είναι απλοί: τα πάντα-ολα-κλειστά! Ούτε ραδιόφωνο (
ούτε Cd player μαρή χαζή κλείστο!), ούτε ανοιγοκλείνουμε τα παράθυρα, ούτε ανάβουμε τα φώτα μόλις μπούμε στο τούνελ, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Έχουμε 250 χλμ. μέχρι την Αθήνα και οι συναστρίες λένε ότι πολύ σύντομα θα μείνουμε στη μέση του δρόμου και θα γίνουμε ο περίγελος της Εθνικής την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι αδηγοί θα μας προσπερνάνε με παρατεταμένο το αριστερό (οι εκ δεξιών) ή το δεξί (οι εξ αριστερών) χέρι και τα δάχτυλα σε πλήρη στοίχιση ελαφρώς ανοιγμένα!
Παρόλα αυτά το αμαξάκι μας συνεχίζει ακάθεκτο και μας βγάζει ασπροπρόσωπους μέχρι τα διόδια των Αφιδνών (αν με ρωτήσεις που είναι θα σε βαρέσω!).
Λίγο πρίν, για να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι, κι εκεί που έχουμε ξεχάσει το λαμπάκι της μπαταρίας και το αντιμετωπίζουμε ως μια εικαστική παρέμβαση του καντράν, ανάβει έταιρο φωτάκι χρώματος πορτοκαλί με την ένδειξη "ABS". Για λίγο μας κόβεται το γέλιο, ειδοποιούμε και τους πισινούς μας ότι στα τρια λαμπάκια κερδίζουμε μεταφορά με γερανό δώρο και συνεχίζουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία. Μετά από λίγα λεπτά το καντράν του αυτοκινήτου θυμίζει πρεμιέρα του τσίρκο Medrano.
ABS - ! - μπαταρία - αερόσακος και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σου αναβοσβήνουν σαν παλαβά! Έτσι και είχαμε και μουσική θα μας πετούσαν ευρώπουλα οι φίλοι συνοδηγοί και θα τραγουδούσαμε όλοι μαζί το "ήταν ενα μικρό καράβι"!!!! Πηγαίνουμε με 40χλμ/ωρα και το κοντέρ δείχνει 0. Αυτό καλό δεν το λες. Ξαφνικά οι οθόνες σκοτεινιάζουν και το έργο τελειώνει αφήνοντας τους πρωταγωνιστές χωρίς τιμόνι να αγγίζουν μετά βίας την άκρη της οδού ακριβώς μετά τα διόδια. Χειροκρότημα, υπόκλιση και ανταλλαγή συγχαρητηρίων ανάμεσα στην Toyota και το κοινό. 250 χλμ. ήταν αυτά δεν ήταν βόλτα στο πάρκο!
Τηλέφωνο στην οδική βοήθεια και η ελπίδα ότι θα μας μαζέψουν γρήγορα θα πεθάνει τελευταία. Κι εκεί ξεκινάει το πάρτυ. Διότι η μεν δικηγόρος της παρέας είχε δικαστήριο την επομένη
(σήμερα ντε!) και έπρεπε να προετοιμαστεί (Διονύσιος Δάγκας, δικηγόρος παρ'Αρείω Πάγο και βάλε!) οπότε έβγαλε τα χαρτιά της και ξεκίνησε να αγορεύει. Οι άντρες είχαν ανοίξει το καπό κι έκαναν ματάκια στη μπαταρία κι εγω...εγω είχα ανοίξει ενα τάπερ με γιαουρτόπιτα της mamma Dot και τσιμπολογούσα. Κάποια στιγμή λίγωσα και αφού δεν έβρισκα κάτι να ασχοληθώ (μα να μην έχουν ενα πολυχώρο δίπλα στην Εθνική Οδό να περάσει την ώρα του ο κάθε "πω ρε φίλε έμεινα με το αμαξι" πολίτης? Τι τα πληρώνουμε τα 1.90x2+2.75 δηλαδή?) έβγαλα το πλεχτό μου και έπιασα δουλειά. Φαντάσου τώρα μια τρελλή με δικογραφίες να διαβάζει, μια άλλη να πλέκει και οι άντρες...με τη μπαταρία τους! Χάρμα οφθαλμών είμασταν. Τα τηλέφωνα να χτυπάνε συνέχεια με τους ανήσυχους γονείς να αναρωτούνται "μα βρε παιδάκι μου πώς έγινε αυτό το πράγμα" (με προσπάθεια μητέρα...συλλογική προσπάθεια!) να προσφέρονται "θέλεις να έρθουμε να σας πάρουμε?" (μητέρα είστε στον Τύρναβο...εαν δεν έχετε σκοπό να διακτινιστείτε τότε ευχαριστούμε για την προσφορά αλλά δεν θα πάρουμε) και να αναστενάζουν εναλλάξ!
Η οδική βοήθεια ήρθε...η οδική βοήθεια έφυγε γιατί ήταν για έταιρο συναγωνιστή χωρίς αμάξι! Το συγκεκριμένο σενάριο το είδαμε συνολικά 3 φορές μέχρι να έρθει η σειρά μας. Ατάκα υπέρτατου γερανοδηγού μόλις εμφανίστηκε...
"Δεν αργήσαμε έτσι?"
Οχι καλέ!
Πρίν μια ώρα και 45 λεπτά σας πήραμε αλλά ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα όταν περνάς ωραία!!!!
Και του χρόνου να είμαστε καλά και πάντα ενα δυναμό (-ω) καβάντζα στον πορτ μπαγκαζ δίπλα στο τάπερ με τα τυροπιτάκια! Για παν ενδεχόμενο!

36 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

απαπα ελπίζω τουλάχιστον να περάσατε καλά στο Πήλιο και να μην έμειναν οι τελευταίες ώρες του γυρισμού..
Μα να ανάψουν ολα μαζί και αυτά; Στην επόμενη ανάρτηση να μας πεις τι έπαθε τελικά.. Πόσα άτομα ήσαστε μέσα;

Γ.Π. είπε...

Δεν θα το πιστέψεις (!) αλλά στεναχωρήθηκα για την ταλαιπωρία σας!
Ειδικά επειδή είναι λόγω του αυτοκινήτου και έχω κι εγώ περάσει αρκετά τελευταία...
Και θέλω να δηλωσω οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ! ΕΝΤΑΞΕΙ;;;;
Γιατί ήδη έχω ...κάτι πονάκια και θέλω να σου υπενθυμίσω ότι το βουντού με τις βελόνες του πλεξίματος ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!

Γ.Π. είπε...

Αν είναι δυναμών...!

jacki είπε...

Ευτυχώς πέρασε η ταλαιπωρία.. Πάντως τα περιγράφεις τόσο όμορφα και αστεία που νομίζω και εγώ να τα είχα ζήσει και να είχα τα νεύρα πάνω απο το κεφάλι θα τα ξεχνούσα και θα γελούσα με τις περιγραφές σου.. Τι σου κάνει ένα δυναμών απών...
Καλό βράδυ και καλοτάξιδο.

Mairouli είπε...

Μου αρέσει πως τα παρουσιάζεις τα πράγματα...Ταλαιπωρηθήκατε αλλά η αισιοδοξία δεν έλειψε...!Εγώ μέσα στα νεύρα θα ήμουν!

Ελπίζω να μη σας ξανατύχει κάτι παρόμοιο!

Φιλιά

gregory είπε...

πω πω τυχη που την ειχατε...το διασκεδασες ομως..ετσι πρεπη να κανης....εχεις ενα τροπο να τα γραφης και ξεχναμε τα δυσκολα τα δικα μας......
υσ...βλεπης εαν ημουα εκει δεν θα ειχατε προβλημα....λετε να ηταν ..καρβουνακια...

b|a|s|n\i/a είπε...

και γιατί δεν αλλάζατε το δυναμό (-ω) πριν φύγετε; :)))
ο πέμπτος ποιος ήταν;

mirelen είπε...

Νομίζω ότι πιο ωραία περάσατε στην
Εθνική την Δευτέρα παρά ολόκληρο το τριήμερο! Ζήτω! Ερώτηση: το δυναμό ήταν μαμίσιο σαν τη γιαουρτόπιτα;

Ιορδανίδου Όλγα είπε...

Να'χα το χιούμορ σου και τι στον κόσμο!!Συγχώρεσε με, δε γέλασα με το πόνο σας αλλά γέλασα με την ψυχή μου με τα λόγια σου.Είσαι μια σκέτη απόλαυση.Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποκτήσετε καινούργιο αυτοκίνητο;Ρεφενέ στο blogadiko;Να είσαι καλά .Πολλά φιλιά.

apos είπε...

άουτς!

(θα το λέω μέχρι να μου τελειώσει το δυναμό...)

καλή επάνοδο.

Unknown είπε...

αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι αν ποτέ μου τύχει μια τέτοια σπαστική αναποδιά σε ταξίδι...θα θέλω να σε έχω μαζί μου!! πραγματικά με ξελίγωσες! όχι μόνο με το φαγητό - μαμάς - ντοτ αλλά με τις περιγραφές σου! σκέψου: αν δεν είχες να λες για το δυναμό(Ω)ν...αυτό το 3ήμερο θα ήταν το ίδιο ενδιαφέρον;;;

Spy είπε...

Άμα αρχίσει ο κοζμάκης να πλέκει και στην Εθνική (οδό), καταλαβαίνετε που βαδίζουμε ως έθνος...

apos είπε...

Σωστός ο spy. και στην τελική, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

GIAOURTOPITA?
Ti na kanw?
O katheis krataei oti mporei apo ana keimeno.
Gia pes...opws galatopita i kalitero?
Gia pes...

Margo είπε...

Άντε και του χρόνου...χωρίς δυναμο(ω)περιπέτειες:))))

Ανώνυμος είπε...

re sy? pali mperdepsate to aytokinhto me to xristougenniatiko dentro???????????
gia thymisou, mhpws ta fwtakia htan kitrina kokkina mple?

mahler76 είπε...

εμ στο Πήλιο αγάπη μου? αφού κυκλοφορεί κατάρα εκεί χαχαχαχα. Κοίτα το ποστ δεν το διάβασ όλο γιατί είχε πολύ ορολογία. Ελπίζω να είναι κάτι που διορθώνεται.

Ανώνυμος είπε...

to kalo einai oti oso xioumoristika ta periegrapses, toso xioumoristika itan stin pragmatikotita! katholou neura, katholou isteries, katholou katinies....irema irema pleximo, pitsini, pakotini, tsigaraki, aerothermo, dikografia...ola itan iperoxa!!! kai tou xronou etsi na itan pali mazi sou tha ithela na eimai :-D

PN είπε...

Δες το θετικό της υπόθεσης... λέμε τώρα...είχες αρκετό χρόνο για να συνεχίσεις την κουβέρτα της μικρής. Επίσης, κοίτα βρε τρελή μην βγούμε για καφέ και μου βγάλεις να πλέκεις όσο πίνουμε καφέ, γιατί θα σε βάλω εκείνη την ώρα στη κουζίνα του μαγαζιού να αρχίσεις τα μαθήματα μαγειρικής με αστακό!!!!

Εγώ πάντως πιστεύω ότι περάσατε μια χαρά και αυτό το συμβάν ήρθε να κλείσει πανηγυρικά αυτό το όμορφο τριήμερο στο εξωτικό Πήλιο!!!

PN είπε...

@Spy: Γιατί σε καμιά Εθνική (τράπεζα) δεν είναι διόλου απίθανο να το δεις...με τόσες γιαγιάδες!!! Άσε που έχω ικανή πια και τη Dot να βγάλει το πλεκτό όσο περιμένει στην ουρά!!

One Happy Dot είπε...

@Hfaistiwnas...
Περάσαμε πολύ όμορφα ούτως ή αλλως! Ακόμα και το περιστατικό για γέλια ήταν έτσι όπως έγινε οπότε ολα καλά! Συνολικά είμασταν 5 άτομα. Οσο για το τι έγινε...περιμένουμε γνωμάτευση από το συνεργείο! :)

@Καημός...
Θέλεις να μου πεις ότι τελικά έπιασε το βουντού? Δεν ήμουν σίγουρη ότι κοπανώντας τις βελόνες πάνω στην οθόνη του υπολογιστή και πιο συγκεκριμένα στο blog σου επάνω ότι όντως θα είχε αποτέλεσμα! Χμ...ενδιαφέρον!

@Καημός...
Είναι σου λεω...

One Happy Dot είπε...

@jacki...
Είμασταν ωραία παρέα γι'αυτό! Να ήταν τίποτα γκρινιάρηδες να σου πω εγω μαλλιοτραβήγματα που θα είχαμε στην Εθνική επάνω! :)

@Mairouli...
Μεταξύ μας κοριτσάκι...αν δεν είχε πετύχει η γιαουρτόπιτα της mamma Dot πολύ φοβάμαι ότι θα ήμουν πιο απαισιόδοξη! :P κοιλιόδουλα συναισθήματα!

@gregory...
αχα! Να ακόμα ένας όρος που ακούστηκε....καρβουνάκια! Μη με μπερεδεύεις όμως! Και το δυναμό που θυμάμαι πολύ μου είναι! χεχεχεχε...συνεργείο θα ανοίξω με τέτοια γνώση!

One Happy Dot είπε...

@b|a|s|n\i/a...
Το σκέφτηκα! Αλλά δεν ήθελαν οι άλλοι! (η υπερβολή στα μεγαλεία της!!!! ήμαρτον!) Ο 5ος ήταν ο Dot brother! Πάμε σοϊ καλέ!

@Mirelen...
Μαμίσιο καλε τι παίζουμε?! Από το σπίτι το φορτώσαμε διπλωμένο σε αλουμινόχαρτο και πολυμπαγκ!

@Carpe diem...
Καλή μου γέλα ελεύθερα και δυνατά! Κι εμείς ρίξαμε πολύ γέλιο είναι η αλήθεια! :) Οσο για την προσφορά, σε ευχαριστούμε πολύ αλλα δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί καθώς ελπίζουμε στην αποκαθήλωση του Yaris άμεσα! Παρόλα αυτά για ενα πλυντηριάκι πιάτων που σκεφτόμαστε...εεε??? φφφφανταστική συνβλογίστρια?!

One Happy Dot είπε...

@apos...
πονάει λες? Δεν κατάλαβα κάτι! Επανήλθαμε! Καλώς σας ξαναματαβρήκαμε!

@Chichipiru...
Στο εχω ξαναπεί! Διπλώνω, χωράω πάντα και παντού σαν το γαλάζιο του ουρανού! Με θέτε? Ερχομαι! Αρκει να με ταϊζετε δις ημερησίως και οχι τσιγκουνιές στις μερίδες ναι? :)

@Spy...
Εγω δεν ξέρω? Θα γυρίσουμε πίσω στις παραδοσιακές αξίες της προίκας την οποία κάθε κορασίδα προ ετών έπλεκε πόντο πόντο...το βελονάκι χώρια! Εμπρός...πίσω!

One Happy Dot είπε...

@apos...
αχ δεν το είδα αυτές τις ημέρες! Μην ήταν μασκαρεμένο σε "πολιτισμένο" κράτος και δεν το αναγνώρισα? Μπα σε καλό μου!

@Ο ψεύτικος Πέτρος...
Οχι απλά καλύτερο...κάλλυτερότερο! Έφαγα και γαλατόπιτα αλλά δεν...Δεν σου λεω! Αν θέλεις συνταγή να την αναζητήσω και να σκεφτώ με τι θα την ανταλλάξω! :)

@Margo...
Του χρόνου δίσκο πλατώ! Έτσι για την τσαχπινιά!

One Happy Dot είπε...

@sakafiora...
Καλέ!!!! Και απορούσα, αυτό το καλώδιο τι στο καλό θα το κάνουμε!!!! Και εν πάσει περιπτώσει, ποιός παίζει την άγια Νύχτα σαρακοστιανάτικα???!!!!


@mahler76...
Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται...και ο μουσακάς από τα χεράκια μου!!!!! Οσο για την κατάρα του Πηλίου, μην είναι μύθος πια ξεπερασμένος?! :P

@Io...
Του χρόνου θα κάνουμε ευχέλαιο πρίν ξεκινήσουμε, θα πάρουμε ξύλα στεγνά και ενα cd player που να μην επηρεάζεται από το πέταγμα της μύγας για να παίξει! :)

@VK in Athens...
Πολυαγαπημένε σε πληροφορώ ότι εχω πλέξει στο τραμ με μεγάλη επιτυχία!!!! Αμε! Μια κυρία να δεις που ήταν έτοιμη να μου κάνει παραγγελία θήκη για τα εισητήρια! Οσο για το μεταξύ μας...ελπίζω ότι θα είμαστε πολύ απασχολημένοι να τσιμπολογάμε το κατι τις μας οπότε να μην σκέφτομαι τις βελόνες! :)

Ανώνυμος είπε...

Απαπα, μεγάλη κρυάδα μετά από μία όμορφη εκδρομή!
Αλλά, για πες μου τώρα.. φταίω εγώ που θα με κάνεις να εύχομαι να σας τυχαίνουν τέτοια κουλά; είναι τόσο απολαυστικές οι περιγραφές σου, που ΟΧΙ, δεν φταίω εγώ χιχιχι
άντε κι άλλο κακό να μην σας βρει! άτιμα τροχοφόρα!

One Happy Dot είπε...

@brokensemaphore...
Καλώς το μου!!!!!
Μη νομίζεις, κι εγω τη στιγμή εκείνη κρατούσα νοερά σημειώσεις για post επομένως...τα θέλει κι εμένα ο απαυτός μου! :)

{.πavλος.} είπε...

...aha...ayto pantos einai gia gerh dosh nutella...eprepe na fwnakseis "pou einai to pentakilo TWRA"...:)

kalimera telitsa.
h.u.g.Z.z & k.i.s.s.e.s

One Happy Dot είπε...

@.πavλοs...
Είναι που είχα τη γιαουτρόπιτα αλλιώς θα είχα πάθει πολλαπλά σύνδρομα στέρησης και οσφυοκαμψία (που έλεγαν στο Εκμέκ Παγωτό!)
Καλημερούδια τελίτσες!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

tin antalaseis me tin diskografia tis Kristin Hersh?e?

One Happy Dot είπε...

@Ψεύτικος Πέτρος...
Σατανικό! Χωρίς Nutella, παρόλα αυτά, λυπάμαι πολύ αλλά...δεν! (Σατανικός είσαι...δεν ξέρω αν το είπα!) :)

ProFyLaKtiKo είπε...

είμαι σίγουρος ότι εσύ θα το διασκέδασες απόλυτα. και για την ακρίβεια εγώ θα ήθελα να ζήσω αυτή την υπέρτατη εμπειρία μαζί σου. ελπίζω οι άλλοι να σου είπαν ευχαριστώ μετά, ε;

One Happy Dot είπε...

@ProFyLaKtiKo...
Και που να δείς όταν τους πάει το τιμολόγιο παροχής εύθυμων υπηρεσιών να δείς ευχαριστώ που θα πουν!!!!! Την επόμενη φορά σε παίρνουμε μαζί μας και θα σε δω στην πράξη!!! :)

Όναρ είπε...

ΔυναμΩκά - δυναμΩκά..τί τις θέλεις τις ορολογίες μανταμίτσα πράμα..εσύ αγάπη μου πρέπει να κυ(κλ)οφορείς αποκλειστικά με την άμαξά σου..Καλησπέρες πάρτυ..και χτύπα τη..

One Happy Dot είπε...

@Όναρ...
Με άμαξα ε?? Δεν το είχα σκεφτεί! Θα γυρίσω με πρόταση σήμερα στο σπίτι! Καλησπέρες που σίγουρα θα τους έρθει ο ουρανός σφοντύλι! (ζζζβιουν!)