19 Φεβρουαρίου 2009

New λουκ!


Η ασχετοσύνη μου σε θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορεί να μετρηθεί σε μεγατόνους! Μπορεί να αγγίξει το +00 και να βρεί αν υπάρχει ζωή και σε άλλους πλανήτες.
Μετά από 2 υπολογιστές που εχω βγάλει νοκ αουτ (knock out για σένα που πας να το ψάξεις στο google...χαζιά!) και με πολλά αρχεία που έχουν χαθεί στον μαγικό κόσμο του "ένας Θεός ξέρει που είναι ο ρημαδοφάκελος το κέρατο μου μέσα!" προσπαθώ να μην το παίζω έξυπνη και να βάζω ενα ερωτηματικό δίπλα στη θεωρία "όλα γίνονται" (?-->ιδου!)

Η αλλάγή που ενδεχομένως να διαπιστώσατε στο λουκ (=look...και δεν σε σχολιάζω!) της ιστιομεζονέτας μου πρέπει να ομολογήσω ότι έγινε τυχαία. Διότι εκεί που περίμενα να έρθει ένας πελατάκος να πάρει τη ρημαδοκασσέτα ώστε να παω κι εγω στο σπιτάκι μου και να δημιουργήσω γαστρονομικές οπτασίες να φάμε, ξεκινήσαμε μια κουβεντούλα με τον εαυτό μου...(όπου D: εγω, όπου Ε: ο εαυτός μου)

E: Μαρσύ...ενα χρόνο τώρα την ίδια ταπετσαρία έχεις. Ντροπή πια...
D: Ε και τι να κάνω...αφού έχει τελίτσες...και οι τελίτσες μας χαρακτηρίζουν. Τι θέλεις να βάλω δηλαδή, ελέφαντες και να με λένε "One Happy Dumbo"?
E: Δεν λέω αυτό χαζιά...Απλά σκέφτομαι ότι θα μπορούσες να ανανεώσεις λίγο το λουκ (μην τα ξαναλέμε ναι...?) σου. Να γίνεις λίγο πιο...πιο...πιο...κατάλαβες!
D: Ε τι χαζή είμαι...Είμαι ηδη μέσα στο πνεύμα του λόγου σου που ρέει...σκέτο Ανθολόγιο είσαι! Ο ορισμός του "Σκέφτομαι και Γράφω"! Άντε λοιπόν και έψαξα, πες ότι βρήκα και πώς θα ήθελα να είναι, χάρηκα, το φαντάστηκα...πώς τα κάνουν ολα αυτά κυρία έξυπνη?
E: Απλούστατο...θα ακολουθήσεις τις οδηγίες! Στεπ μπαϊ στεπ ου μπεϊμπι που έλεγαν και οι New Kinds on the Block! Αποκλείεται να κάνεις λάθος! Κι αν κάτι πάει στραβά, ρίχνεις ενα τηλέφωνο και στον κουμπαροSpy που είναι μανούλα σ'αυτά και θα σε βοηθήσει!
D: Σιγά μαρή Βουγιουκλάκη που είναι απλούστατο!

...(μη μου μιλάς για λίγο συλλογίζομαι!)

Χμ...Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια...Άδικο ίσως δεν έχεις. Άλλωστε περιμένω που περιμένω, να ετοιμάσω εκείνη την προσφορά σήμερα δεν παίζει οπότε...ας κάνω μια προσπάθεια. Το σπιτικό μου θα φτιάξω βρε αδερφέ! Ευχαριστώ καλή μου!
Ε: Τι εαυτός θα ήμουν...Παρακαλώ! Και μιας και τα λέμε...κόψε τις Nutelles γιατί με έχεις ξεχηλώσει!
D: ... (σκύλα!) Ναι γλυκούλα μου... (σκύλα!)

Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησα να περιδιαβαίνω στον φανταστικό κόσμο του Google και να αναζητώ ενα "funny blog template". Κι οσο καθυστερούσε ο πελάτης, τόσο χωνόμουν ολοένα και πιο βαθειά στις μυστικές σελίδες του blogger, τόσο πιο πολλά έβλεπα, τόσο πιο πολύ χαιρόμουν, τόσο πιο λίγα καταλάβαινα.

Να μην τα πολυλέω και σου καεί και το φαϊ (έτσι που σε έχει συνεπάρει ο λόγος μου...σε βλέπω τι νομίζεις...σκούντα και τη διπλανή σου που ροχαλίζει!) βρήκα το συγκεκριμένο. Αυτό που βλέπεις ντε! Είχε τίτλο "scrapbook", είχε μαργαριτούλα, είχε μια τσαχπινιά, μια ζουζουνιά, μια λεμονιά (αν ψάξεις για τη λεμονιά σημαίνει ότι με προσέχεις και δεν γράφω τσάμπα!) Ωραία...και τώρα? Download...Να το πατήσω? Κι αν το πατήσω και χαθεί το δικό μου καλύβι και δεν εχω προκάμει να πακετάρω ούτε καν τη φωτογραφία της Nutellas? Από την άλλη...αν δεν του το πω εγω να το αποθηκεύσει γιατί να το κάνει από μόνο του? Υποτίθεται ότι οι υπολογιστές παίρνουν εντολές από τα ανώτερα όντα τους ανθρώπους (...παύση...κι εγω είμαι άνθρωπος...αρα είμαι ανώτερο ον? Μπα...κάποιο λάθος έχει γίνει στην αρχική θεωρία!) αρα αν εγω του πω να μην κάνει κάτι, δεν έχει λόγο να κάνει κάτι διαφορετικό!
Αρα...Download και ο Θεός μαζί μας!
Καλέ...γρήγορο ήταν αυτό! Ok...
...
...
Και τώρα? Δεν θα δω τη φωτογραφία που κατέβασα, αν μου αρέσει? Χμ...δεν κατέβασα φωτογραφία. Δεξί κλικ (αυτό και η κουτσή Μαρία το ξέρει....εκείνη μου το έδειξε μη νομίσεις!) και "open with XML Editor"

...
(WTF??????)
...
Στα'λεγα μαρσύ εαυτέ!! Δεν είμαι εγω γι'αυτά! Στάσου να δω ότι το καλύβι είναι ακόμα όρθιο...Όρθιο είναι!

Πώς μου έκοψε εκείνη τη στιγμή και σκέφτηκα να μπω στο properties του βλογίου ούτε που ξέρω. Μεταφόρτωση έλεγε, το πατούσα τι να μεταφορτώσει το γαϊδούρι όμως? Browse...α! Το PCάκι μου! Να και το αρχείο που κατέβασα...και δεν το ανοίγω...τσουπ! Μεταφορτώθηκε...πούντο? Αφού πάλι το παλιό βλέπω! Back back back...τι δεν κάνω καλά? (τώρα θέλεις ειλικρινή απάντηση?) Προεπισκόπηση...αχ νάτο! Κοίτα τι γλυκό που είναι!!! Να και τα προηγούμενα ποστ (φιου) !!!!
Και πως του πάει η μαργαρίτα, σαν τη Σαπφώ Νοταρά είναι στην "Ωραία των Αθηνών". Μάλιστα! Και τώρα? Αποθήκευση? Γιατί οχι...Αφού τα δείχνει ολα! Το blogroll δεν δείχνει αλλά μην τα περιμένω ολα από μια προεπισκόπηση.
Τώρα δείχνει απλά τα βασικά. (τα sos σαν να λέμε!)

Και μετά από όλη αυτή την επιστημονική κουβέντα με τον εαυτό μου, η βοήθεια του οποίου υπήρξε πολύτιμη (ούτε στα Oscar τέτοια συγκίνηση) κατέληξα με τη φάτσα που όλοι απολαμβάνουμε και...φυσικά χωρίς blogroll!

Στο μεταξύ ήρθε ο πελάτης, πήγα κι εγω σπίτι, έφτιαξε η αγάπη την καρμπονάρα (θα με χωρίσει μια μέρα να το ξέρεις!) κι εγω...έφτιαχνα το Blogroll και άνοιγα τις κούτες στο νεο μου σπιτικό!
Ακόμα ψάχνω το σεμεδάκι της μαμάς να το βάλω κάτω από τη φωτογραφία της Nutellas παρόλα αυτά!

Μεγειά μου λοιπόν! Και του χρόνου...μπα!

222 σχόλια:

1 – 200 από 222   Νεότερο›   Νεότερο»
Όναρ είπε...

Κουράστηκα καλέ με τόσα τεχνολογικά..ουφ..όσο για το "μαρσύ" εγώ - η άσχετη πάντα - αρχικά κατάλαβα ότι φωνάζεις τον εαυτό σου Μάρσυ..! Στεναχωρέθηκα κομμάτι γιατί το Dot είναι καλύτερο..αυτά..Καλησπέρες συνδρόμου πολλαπλής προσωπικότητας..

Τις ευχές μου τις έδωσαε σε προηγούμενο σχόλιο..ριμέμ-μπερ..; (γιατί η προφορά είναι το Α και το Ω σε μία ξένη γλώσσα - και αυτό είναι κάτι που μάθαμε παρέα τη Δευτέρα)..

jacki είπε...

Μεγειά.. Υπέροχο και χωρίς το σεμεδάκι.. Πολύ όμορφο.. Με χρώμα.. Μου άρεσε.. Για πες ξανά που θα απευθυνθούμε κι εμείς οι άσχετοι σε περίπτωση...
:))))
Μεγειά.. Κέρνα καμιά κουταλίτσα νουτέλα.

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά, κάτσε να σκουπήξω τα ματούδια'μ, διότι εδάκρυσα από τους γέλωτες, μόλις διάβασα το ανυπέρβλητο, ανεπανάληπτο "Μαρσύ"!
Δευτερευόντως, το νέο σου λουκ είναι τέλειο! Καλορίζικο!
(το καλύτερο είναι τα μεγάλα γραμματούδια... τώρα δεν χρειάζεται όταν ξεκουράζω τα μάτια μου από τα ματογυάλια να κολλάω τη μούρη στην οθόνη για να σε διαβάσω... γιούπιιι!)

Ανώνυμος είπε...

μεγειά, μεγειά! το είχα δει από το προηγούμενο ποστ που ήθελα να σου γράψω ότι ανακάλυψα πως είμαστε και συντοπίτισσες! νομίζω ότι αυτό είναι μακράν καλύτερο και σίγουρα το συναντάς και σε λιγότερα μπλογκ! καλορίζικο λοιπόν και χωρίς το σεμεδάκι!:)

xipasmenos είπε...

Με το δεξί, να ξεκινήσεις να φτιάχνεις και σεμεδάκια μόλις τελιώσεις το κουβερλι!!

apos είπε...

καλορίζικος ο νέος τεμπλέης.
αυτή η ραφή στο τέλος με σκοτώνει...

b|a|s|n\i/a είπε...

γκλιν γκλον γκλιν γκλον γκλιν γκλον. (σιγά μην έφτιαξε καρμπονάρα. στην πόρτα απ' έξω την βρήκε! χαχα! μην του δείξεις το σχόλιο.) :)) μεγιές και πάλι. καλορίζικο και πάλι. η βυσσινάδα τρομερή! (που ήξερες ότι τρελαίνομαι για βυσσινάδα;)

One Happy Dot είπε...

@Όναρ...
Ο(υ)φ κορς αει ριμεμπερ!! Η Dot είναι Dot και η μαρσύ είναι η Dot στο πιο στριμμένο της! Άκου να σταματήσω να τρώω Nutella! Φιλί γλυκειά μου ισορροπημένη ανισόρροπη!

@jacki...
http://spy-innerscapes.blogspot.com/
Ο άνθρωπός σας για όλες τις καλλιτεχνικές εργασίες και μη! Παντζούρια και σίδερο δεν κάνει αλλά ποτέ δεν ξέρεις! :) (Αξίζει να τον ξέρεις για πολλούς λόγους..αν μπείς στο blog του θα καταλάβεις...ασε που θα κουμπαριάσουμε και τον καλοπιάνω!)

@brokensemaphore...
αχαααααα!!! Αρα η Dot & η μαρσύ κάνουν καλό στην υγεία, τώρα και στα μάτια του πχοιότικου αναγνωστικού κοινού! weeeeeeeeee!!!!! ;P

One Happy Dot είπε...

@chichipiru...
κι ότι το βρήκα το σεμέν αλλά δεν του πάει! Ασε που λεκιάζει εύκολα και άντε να βγάλεις τη σοκολάτα από τη νταντέλα! Πήρε το μάτι μου κάτι καταπληκτικές κρεμάστρες στο ιστιοκαλύβι σου...!!! Καλησπέρες καταναλωτικής μανίας!!!

p.s. συντοπίτισσες??? Για πε για πε!

@xipasmenos...
Μόλις τελειώσω το κουβερτάκι ξεκινάω κασκολάκια ώστε τον επόμενο χειμώνα να σας προικίσω όλους! :) Το δικό σου λευκό, μαύρο ή γκρί? :)

@apos...
Έφτασες ως κάτω? wow! Αυτή η ραφή παραπέμπει στο πλέξιμο για να ξέρει ο αναγνώστης ότι εδω κάνουμε σοβαρή δουλειά...ενίοτε! :)

@b|a|s|n\i/a...
Πάει η καρμπονάρα την ξεχάσαμε κιόλας! Σήμερα θα μας τραπεζώσουν λόγω της ημέρας, αύριο είναι Παρασκευή οπότε...από Δευτέρα πάλι κύριε Delliβερη μας! Οσο για τη βυσσινάδα...Le Dot knows! :P

another είπε...

Μεγεια το λουκ, κι εγω θελω να αλλαξω καποια στιγμη :/
διαβασα για καρμποναρα και ξελιγωθηκα,μ τρεχουν τα σαλια.

Μαρσυ...που ειν' η λεμονια???

Γ.Π. είπε...

Είσαι τρελή!
(αλλά αυτό το ξέρεις...)
Επίσης είσαι σκέτη απόλαυση!
(αλλά αυτό το ξέρουν όλοι)
Και είσαι και γλύκα!
(αλλά με τόση νουτέλα τι περιμένεις...)
Και το μπλογκάκι ήρθε και γλύκανε με το νέο λουκ! Και είναι πολύ κόζυυυ!
(cosy λέει ο γόυγλης τι να πω κι εγώ!)
Και με γειά!
Υ.γ. Μην το ξεχάσω! Φαινόντανε ότι δεν θα την έφτιαχνες τελικά την καρμπονάρα!!!

One Happy Dot είπε...

@yet another...
Α όποτε θέλεις μπορούμε μαζί με τον εαυτό μου να στο σιάξουμε και να στο κάνουμε κουκλί! Τώρα πήρα φόρα! Πού να δείς τι εχω σκοπό να κάνω στο κανονικό μου σπίτι! Οχι ότι είναι άσχημο το δικό σου ιστιοκαλύβι! Κάθε άλλο! Αυτό το θλιμμένο γατί είναι απολαυστικό! :)

@Καημός...
Είμαι! (και το ξέρω)
Είμαι? (το ξέρουν λες?)
Είμαι?! (δεν φταίει η Nutella καλέ! Το έχουμε στο σοϊ μας!)
Τώρα μένει να συνηθίσω το νεο λουκ καθώς το πρωί πρός στιγμήν αναρωτιόμουν ποιός και γιατί μου έκλεψε τις βούλες μου! :) Φιλί επαναστατικά σβουρηχτό!

p.s. μη και παραλείψεις τη σπόντα! μη και! Εισητηριάκι πήραμε η θα δούμε το ματσάκι στην τουβου?! :P

Γ.Π. είπε...

Εισητηριάκι όχι...
Μπορεί όμως να καβατζόσουμε το διαρκείας του brother (γιατί και μας το χει το σόι τι νόμισες!)
Αλλιώς τουβου και πολλές προσευχές και μετανοιες από τώρα γιατί μπορεί στο τέλος να είναι πολλά με λίγα...

Γ.Π. είπε...

Ωχ το ξέχασα!!!
Είχα πει να μην ξαναναφέρω την όμαδούλα στο μπλογκάκι σου και να σου πω να μη την σχολιάζεις γενικά καθώς σε θεωρώ... μαυρόφιδο!!!!
(καλά έχει προχωρήσει πολύ το κάψιμο δεν το συζητώ...! Και τι καπνίζουν αυτά τα παιδιά στη 13 ...χορταράκι του θεού είναι...Τελικά φαίνεται πως και το παθητικό με πιάνει...)
Αλλά εσύ...πρόσεχε!

Dr_MAD είπε...

εγώ που το έχω 2 χρόνια ίδιο τι να πω??? χαχαχα

ο μαιτρ της ασχετοσύνης είναι εδώ!

με γεια! με γεια!

*σόρρυ που δε μπόρεσα να έρθω στην stand-up comedy, αλλά είχα επισκέψεις από Σαλόνικα :(

One Happy Dot είπε...

@Καημός...
Πρέπει να σου χρωστάει τεράστια χάρη το αδέρφι για να μπορείς να ελπίζεις ότι θα καβατζώσεις το διαρκείας του???!!!!! Οσο για τις προσευχές...βοήθεια "τους" άγιε Δημήτρη προστάτη απανταχουθεν κοτοπούλων (είδες τονισμό?)!!

@Καημός...
Ισα ισα βρε που εγω θέλω να κερδίσει η ομαδούλα μήπως και γλιτώσουμε την κρεββατομουρμούρα και την εκπομπή που ακολουθεί με τα στιγμιότυπα του αγώνα (ποιά στιγμιότυπα? Όλον τον αγώνα ξαναβλέπουμε γμτ!)

@MAD...
Εσυ είσαι ο γιατρός μας και κανείς δεν μπορεί να σου πεί το οτιδήποτε! Ευχαριστώ ευχαριστώ και...δεν πειράζει για το stand up...ετοιμάσου όμως γιατί μας έχει μείνει το απωθημένο των burger που δεν φάγαμε οπότε καταλαβαίνεις!!

Dory είπε...

Super το New λουκ σου!!
Καλορίζικο! (ναι, ναι... με το δεξί μπήκα...)

fpboy είπε...

κουκλίστικο το νέο λουκ!

mahler76 είπε...

μαρή, θες να μας πείς πως δεν μπορείς να τηγανίσεις ένα αυγό χωρίς τα τσόφλια και έκανες μόνη σου αυτό το λούκ??? μασάμε ταραμά αγάπη μου???
Πάντως όμορφο είναι εμ άντε είπα και μια καλή κουβέντα.

busy bee είπε...

Κατά λάθος και περαστικός!!:)
Ομορφο Look!:))
Ωρα καλή!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Em den tha se xwrisei (mavri iwra pou t akouei) gia to mageirema!
Pou kaneis pente anartiseis tin imera kai vgazeis ta aplita sti fora koritsi prama?
Se vlepw me mati Rihana mavrismeno apo Chris Brown!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωστε δεν το παραδέχεσαι ότι στο έφτιαξα εγώ ε???????? Αχάριστη!
BTW, αν ένας καλός Χριστιανός έχει wordpress και μπορεί να μου εξηγήσει πώς στο καλό μπαίνει το blogrol θα του είμαι για πάντα ευγνώμων (κι αυτό περιλαμβάνει και σπιτικό παγωτό).
Dot, μεγειά μαρσυ, ελπίζω να μπήκα με το δεξί μάτι (δε θυμάμαι).
Πρόσεχε όμως μη μπει η Αντζελα και σου μαδήσει τη μαργαρίτα.
Εγώ στη θέση σου θα κρεμούσα κι ένα σκόρδο για το μάτι και τους βρυκόλακες. Φτου φτου φτου!

Naf είπε...

αααα...δεν μπορώ όλα μόυ κλέβει τη σειρά και σχολιάζει πρώτη η ...απο πάνω μου και με αφήνει μαλάκα με τα ανεπανάληπτα σχολιά της!lol.
μεγειά το βλόγι μαρήηη!!εννοείται οτι είναι so you!
εγώ πάντως όταν μπήκα είχα και τα 2 μάτια ανοιχτά...θα ζήσουμε γιατρέ μου???

Ανώνυμος είπε...

θα μου καει ο επεξεργαστης είπαμε καλε!
Με γεια Με γεια!
με γεια καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
και φτοαξε το γαμημενο msn σου μου χει σπασει τα ηδη σπασμενα νευρα μου!

Ανώνυμος είπε...

την ιστιογυάλα μου θες να πεις! ;) ν. σμύρνη μένω κι εγώ! :)

ProFyLaKtiKo είπε...

αγαπώ διάλογο D+E (τελικά λεμονιά γιοκ ε?)

ωραίο το νέο look. its so dotttttt!

φιλάκιααααααααααα

One Happy Dot είπε...

@Dory...
Σ'ευχαριστώ ψαράκι μου! Το νου σου μην πιαστεί το πτερύγιό σου στους συνδετήρες πάνω πάνω! :)

@fpboy...
Thank u my lovely love!!!!

@mahler76...
Αυγά χωρίς τσόφλια? wow...είσαι σίγουρος? 100%? Αντιπαρέρχομαι τα σχόλιά σου και κρατάω μόνο την καλή σου την κουβέντα την οποία και θα βαλσαμώσω...πόσες ακόμα θα ακούσω άλλωστε από τα χειλάκια σου καλή μου τσούχτρα! :)

One Happy Dot είπε...

@busy bee...
Κατά λάθος και περαστικός ε? Χμ...κάπως έτσι ξεκινάνε ολοι και μετά κολάνε και άντε να ξεκολήσουν! Ουφ άντρες! Άντε πάρε κι εσυ το φοντανάκι σου και ααμα ξαναπεράσεις θα σε κεράσω και λεμονάδα! :)

@Ο ψεύτικος Πέτρος...
Καλέ...που θα βρει καλύτερα από μένα? Ισα ισα που κάνω τη ζωή μας να φαίνεται σαν σαπουνόπερα! Το καλοκαίρι θα παίξουμε σε επανάληψη, stay tuned!

@sakafiora...
Ευχαριστώ μαρσύυυυυυυ!!!! Με το δεξί μπήκες γιατί άφησες αποτύπωμα στην είσοδο...τι το εχω το χαλάκι χρυσή μου??? Λοιπόν τσάκω το παγωτό και πάμε να βρούμε λύση για το δικό σου καλύβι γιατί με έχεις φάει με τη γκρίνια σου!

One Happy Dot είπε...

@Naf...
Πώς μιλάς έτσι μάνα-to be-πράμα??? Η μαντάμ από πάνω σου όπως ξέρεις είναι πάντα ενα βήμα μπροστά από τη φύση της...δώσε τόπο στην οργή, γραία γυναίκα είναι η καλή μας!

@Θειτσάκι...
Μη βρίζεις κι εσυ καλέ! Θα βάλω ρύθμιση να βάζει θολούρα πάνω στις κακές λέξεις (επιστημονικός ορισμός η "θολούρα")!!!!! Το νου σου!

@chichipiru...
αααα!!!! Είσαι γειτονάκι??? Δηλαδή τσακίζεις κι εσυ παγωτό από Cremeria Vienna χωρίς φόβο και πάθος?!

@ProFyLaKtiKo...
μπα...που να αντέξει η λεμονιά με τέτοιο κρύο! Ο διάλογος είναι απλά ενα μέρος της καθημερινής μας επικοινωνίας...εξαιρέτικ! Φιλί γλυκό!

Hfaistiwnas είπε...

Είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο !!!!!
Παρόλες τις "αντιξοότητες" το έφτιαξες μια χαρά! Έτσι σιγά σιγά αρχίζουν όλα τα καλά!!!!!

Spy είπε...

Εκείνο το ρημαδοτηλέφωνο στον μάστορα, δεν το κάνατε όμως, και βασανιστήκατε τζάμπα...

Μεγειές πάντως.
Και του χρόνου σπίτια μας.

Dr_MAD είπε...

burgers!

:-O

ΜΕΣΑ!!!

One Happy Dot είπε...

@Spy...
Νομίζω ότι το σχόλιο προηγήθηκε των γεγονότων και ο μάστορας έκανε το θαύμα του...συμφωνείτε?

@MAD...
burgers? Κι εγω μέσα! Ποιός θα τα φτιάξει? :P

mahler76 είπε...

σίγουρα όχι εσύ αγάπη μου!!!

One Happy Dot είπε...

@mahler76...
βιτς! Αγγλιστί...bitch! :P

mahler76 είπε...

μίλα στο χέρι αγάπη μου!!

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol mastercard tramadol overdose side effects - tramadol hcl medicine

Ανώνυμος είπε...

ativan online lorazepam 1 mg half life - ativan 063

Ανώνυμος είπε...

tramadol online where to buy tramadol online - tramadol addiction lawsuits

Ανώνυμος είπε...

tramadol online buy tramadol online usa - tramadol and us overnight no prescription

Ανώνυμος είπε...

klonopin anxiety percocet klonopin erowid - klonopin withdrawal muscle weakness

Ανώνυμος είπε...

ativan online ativan high many - ativan urban dictionary

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol buy tramadol hydrochloride online - tramadol gets me high

Ανώνυμος είπε...

klonopin depression how long will klonopin high last - quitting clonazepam cold turkey

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online tramadol schedule - buy tramadol online no prescription

Ανώνυμος είπε...

buy ativan online ativan oral uses - bad side effects ativan

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol 100mg tramadol overdose symptoms - tramadol overdose fatal amount

Ανώνυμος είπε...

buy discount tramadol tramadol hcl 50mg tab for dogs - tramadol 50 mg for migraine

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol tramadol 50mg max dosage - 001webs com buy tramadol online

Ανώνυμος είπε...

ativan pharmacy lorazepam 1 mg drug test - lorazepam 1mg tablet

Ανώνυμος είπε...

tramadol online tramadol hydrochloride 50mg side effects dogs - tramadol 200 mg high

Ανώνυμος είπε...

buying ambien online what is ambien high like - stories ambien users

Ανώνυμος είπε...

order klonopin no prescription klonopin dosage for social anxiety - long does 2mg klonopin take kick

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online tramadol 50mg much acetaminophen - buy tramadol online canada

Ανώνυμος είπε...

ambien ambien cr better - bad ambien stories

Ανώνυμος είπε...

cheap generic soma generic soma pill identifier - soma muscle pain

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol cash on delivery tramadol dosage veterinary - tramadol online mastercard

Ανώνυμος είπε...

buy ambien online ambien overdose canine - ambien cr retail cost

Ανώνυμος είπε...

klonopin online klonopin dosage increase - klonopin dosage compared to valium

Ανώνυμος είπε...

tramadol generic buy tramadol online cheap no prescription - tramadol hcl and vicodin

Ανώνυμος είπε...

buy zolpidem online pill report ambien - 0bat ambien

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol mexico tramadol 377 dosage - buy tramadol 99

Ανώνυμος είπε...

buy somas effects of soma muscle relaxer - soma for muscle

Ανώνυμος είπε...

buy ambien online ambien 10mg doesn't work - ambien overdose statistics

Ανώνυμος είπε...

where to buy tramadol online tramadol 100mg 50mg - tramadol 100mg dogs

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol no prescription overnight tramadol 50mg equal - online pharmacy with tramadol

Ανώνυμος είπε...

buy cheap klonopin dosage for klonopin for anxiety - klonopin images

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online online apotheke holland tramadol - 2 50mg tramadol

Ανώνυμος είπε...

tramadol online tramadol online yahoo - buy tramadol legit

Ανώνυμος είπε...

soma online buy saizen somatropin - much do soma cost street

Ανώνυμος είπε...

buy klonopin klonopin withdrawal neck pain - get klonopin online no prescription

Ανώνυμος είπε...

soma online soma medication reviews - buy somatropin pill form

Ανώνυμος είπε...

buy klonopin signs symptoms klonopin overdose - what do 2mg klonopin look like

Ανώνυμος είπε...

carisoprodol online online somali dating - buy soma online with cod

Ανώνυμος είπε...

order ativan ativan withdrawal schedule - ativan.5 vs xanax.25

Ανώνυμος είπε...

buy klonopin online no prescription klonopin overdose long term effects - klonopin dosage for opiate withdrawal

Ανώνυμος είπε...

buy ambien online legal order ambien online - ambien drug

Ανώνυμος είπε...

ambien for sale no prescription ambien side effects weight gain - ambien pill photo

Ανώνυμος είπε...

buy ambien online generic ambien no prescription online - ambien vs xanax

Ανώνυμος είπε...

soma online soma drug screen - buy soma online usa

Ανώνυμος είπε...

zolpidem 10 mg usual dosage ambien - buy real ambien

Ανώνυμος είπε...

buy klonopin online klonopin recreational use dose - generic form of klonopin

Ανώνυμος είπε...

buy discount tramadol buy tramadol uk - tramadol 821

Ανώνυμος είπε...

order viagra professional viagra maximum dose - online viagra herbal

Ανώνυμος είπε...

buy ambien online ambien sleep onset - ambien cr generic equivalent

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online buy tramadol in arkansas - tramadol hcl tab 50mg side effects

Ανώνυμος είπε...

viagra medication viagra online uk no prescription - illegal buy viagra online canada

Ανώνυμος είπε...

order carisoprodol soma san diego silversun pickups - cheap holidays soma bay

Ανώνυμος είπε...

viagra online buy viagra with paypal uk - generic viagra date

Ανώνυμος είπε...

generic ambien ambien walrus - buy ambien generic

Ανώνυμος είπε...

buy klonopin online klonopin flight anxiety - klonopin oxycodone erowid

Ανώνυμος είπε...

can you buy viagra online buy liquid viagra for women - buy viagra online uk

Ανώνυμος είπε...

how to order viagra online safely order viagra internet - buy viagra online australia legally

Ανώνυμος είπε...

klonopin for anxiety klonopin side effects nausea - klonopin side effects bruising

Ανώνυμος είπε...

buy soma generic who carries soma bras - buy soma online with mastercard

Ανώνυμος είπε...

can you buy tramadol online buy tramadol online no prescription cod - is it legal to order tramadol on line

Ανώνυμος είπε...

ambien zolpidem ambien cr long term effects - need buy ambien

Ανώνυμος είπε...

is it safe to order viagra online generic viagra from india safe - best place buy viagra canada

Ανώνυμος είπε...

generic sildenafil viagra online purchase canada - viagra online from uk

Ανώνυμος είπε...

klonopin online no prescription overnight generic klonopin pictures - klonopin side effects urination

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol cash on delivery tramadol veterinary use dosage - long will tramadol high last

Ανώνυμος είπε...

zolpidem no prescription ambien 10mg - ambien cr vs xanax

Ανώνυμος είπε...

generic viagra 50mg order generic viagra no prescription - does viagra work all the time

Ανώνυμος είπε...

buy viagra online pharmacy order viagra overnight delivery - buy generic viagra 50mg online

Ανώνυμος είπε...

buy viagra buy viagra no prescription usa - tosh.0 viagra test

Ανώνυμος είπε...

viagra online viagra dosage uk - viagra buy boots

Ανώνυμος είπε...

buy cialis online overnight shipping cialis price vs viagra - generic cialis online no prescription

Ανώνυμος είπε...

buy soma online no prescription soma intimates sale - online soma overnight

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol cod next day delivery tramadol hcl 37.5 mg - buy tramadol overnight

Ανώνυμος είπε...

cheapest viagra buy viagra online cheap - buy cheap viagra in australia

Ανώνυμος είπε...

purchase tramadol tramadol dosage people - can you buy tramadol over the counter in usa

Ανώνυμος είπε...

buy cheap generic viagra online order generic viagra online - trusted online pharmacy viagra

Ανώνυμος είπε...

buy tadalafil online buy cialis 20 mg online - cialis daily new zealand

Ανώνυμος είπε...

tramadol cheap tramadol like ultram - buy tramadol no prescription needed

Ανώνυμος είπε...

soma online drug interactions tramadol and soma - buy soma intimates

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol cheap tramadol addiction usa - kegunaan tramadol hcl

Ανώνυμος είπε...

order viagra online overnight cheap generic viagra on line - viagra online argentina

Ανώνυμος είπε...

buy viagra 50mg buy viagra online review - buy viagra online canada no prescription

Ανώνυμος είπε...

viagra online buy viagra 50mg online - viagra online 150 mg

Ανώνυμος είπε...

cialis online generic 36 hour cialis - cheap generic cialis from canada

Ανώνυμος είπε...

propecia online propecia discount - propecia clinical results

Ανώνυμος είπε...

tramadol cheap tramadol 50mg buy online - cheap tramadol line

Ανώνυμος είπε...

order tramadol online cod dosage of tramadol for dogs - tramadol withdrawal alcohol

Ανώνυμος είπε...

buy viagra using paypal viagra online american express - buy generic viagra online paypal

Ανώνυμος είπε...

generic finasteride propecia side effects sperm count - generic propecia online pharmacy

Ανώνυμος είπε...

buy viagra online usa generic viagra online pharmacy no prescription - generic viagra that is reliable

Ανώνυμος είπε...

buy finasteride online propecia 9 months - propecia risks

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online tramadol 50mg buzz - tramadol 100 mg ampolla

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol free shipping ultram tramadol forum - buy tramadol 99

Ανώνυμος είπε...

cheap tramadol no prescription buy tramadol ultram ultracet online - tramadol addiction during pregnancy

Ανώνυμος είπε...

propecia cost propecia lawsuit new york - buy propecia no prescription uk

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol hcl tramadol er high - tramadol for dogs and humans the same

Ανώνυμος είπε...

buy viagra no prescription viagra and ecstacy - viagra walmart

Ανώνυμος είπε...

order tramadol online cod where can i buy tramadol over the counter in the us - tramadol addiction symptoms

Ανώνυμος είπε...

buy propecia online propecia side effects hair loss - buy propecia online india

Ανώνυμος είπε...

tramadol online buy tramadol online australia - generic tramadol ingredients

Ανώνυμος είπε...

buy propecia online propecia online - propecia 3 weeks

Ανώνυμος είπε...

order viagra without rx online cheap viagra scams - buy generic viagra online uk

Ανώνυμος είπε...

tramadol online pharmacy buy tramadol without rx - tramadol online canada

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online tramadol overdose emed - tramadol hydrochloride capsules 50mg side effects

Ανώνυμος είπε...

order tramadol online buy tramadol ampules - tramadol hcl recommended dosage

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online tramadol get high off - buy tramadol online no prescription usa

Ανώνυμος είπε...

strattera online pharmacy strattera how long to work - strattera maoi drug

Ανώνυμος είπε...

tramadol 50mg buy cheap tramadol online usa - tramadol for dogs dosage chart

Ανώνυμος είπε...

buy propecia online propecia side effects neurological - buy cheap propecia online no prescription

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol buy tramadol spain - best buy tramadol

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol tramadol online tennessee - get tramadol online no prescription

Ανώνυμος είπε...

buy retin-a online buy retin a australia - retin a micro journal

Ανώνυμος είπε...

buy retin-a retin a cream hyperpigmentation - retin-a long term use

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol buy tramadol online bluelight - tramadol dosage for people

Ανώνυμος είπε...

buy cheap propecia propecia walgreens - propecia yan etkileri

Ανώνυμος είπε...

retin a cream retin a gel rebate - retin a micro 1

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online order tramadol australia - buy tramadol online pay cod

Ανώνυμος είπε...

tramadol 50mg buy generic tramadol - tramadol dosage 70 lb dog

Ανώνυμος είπε...

buy propecia online propecia and infertility - buy cheap propecia online no prescription

Ανώνυμος είπε...

can you buy tramadol online legally buy tramadol lowest price - tramadol for dogs or people

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online best place to buy tramadol online reviews - buy tramadol online eu

Ανώνυμος είπε...

tramadol online tramadol 50 mg price - buy tramadol online new zealand

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol best site purchase tramadol - buy tramadol online no prescription

Ανώνυμος είπε...

tramadol online tramadol online no prescription cod - tramadol generic fedex no prescription

Ανώνυμος είπε...

viagra online without prescription buy viagra online in usa - buy viagra tablets online

Ανώνυμος είπε...

order tramadol buy tramadol online uk - generic ultram online

Ανώνυμος είπε...

sildenafil citrate generic viagra 100mg - buy generic viagra american express

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol buy generic ultram online - tramadol 700 mg

Ανώνυμος είπε...

tramadol 50 mg much tramadol overdose dog - dosage of tramadol 50mg

Ανώνυμος είπε...

generic cialis when will the price of cialis come down - cialis online au

Ανώνυμος είπε...

generic viagra viagra trial pack - buy viagra online us

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol tramadol high 100mg - tramadol 50mg medication

Ανώνυμος είπε...

tadalafil online cialis online with prescription - buy liquid cialis online

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol tramadol high experience - illegal to get tramadol online

Ανώνυμος είπε...

viagra online without prescription buy generic viagra cialis - viagra online melbourne

Ανώνυμος είπε...

viagra 100mg black king generic viagra - ordering viagra online in us

Ανώνυμος είπε...

tadalafil 20mg cialis online europe - cialis online drugs

Ανώνυμος είπε...

viagra online without prescription cheap viagra overnight shipping - can i purchase viagra online

Ανώνυμος είπε...

generic cialis cialis online bestellen erfahrungen - best quality generic cialis

Ανώνυμος είπε...

cheap viagra viagra online order us - generic viagra soft tabs 50mg

Ανώνυμος είπε...

order cialis online generic cialis price comparison - cipla cialis reviews

Ανώνυμος είπε...

buy viagra can you buy viagra vietnam - buy viagra 500mg

Ανώνυμος είπε...

buy cialis 20mg cialis prescription online canada - how to buy cialis online forum

Ανώνυμος είπε...

generic cialis cialis 0.5 - once daily cialis reviews

Ανώνυμος είπε...

discount soma soma x agni - soma 250 muscle relaxer

Ανώνυμος είπε...

buy cialis is it safe to buy cialis online canada - price of cialis without insurance

Ανώνυμος είπε...

generic cialis online generic cialis daily use - cialis with food

Ανώνυμος είπε...

generic tadalafil cialis daily needed - buy cheap cialis canada

Ανώνυμος είπε...

viagra for sale cheap viagra in us - viagra online mastercard accepted

Ανώνυμος είπε...

buy cialis online buy cialis melbourne - generic cialis lowest price

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online tramadol hcl effects - tramadol hcl 50mg tab for dogs

Ανώνυμος είπε...

viagra sildenafil buy generic viagra online overnight - buy viagra online reviews

Ανώνυμος είπε...

buy soma online buy somatropin injection - drug soma side effects

Ανώνυμος είπε...

buy viagra cheap buy online viagra viagra - should you buy viagra online

Ανώνυμος είπε...

viagra online generic viagra in us - buy viagra online arizona

Ανώνυμος είπε...

cheap generic viagra buy herbal viagra online - buy generic viagra bangkok

Ανώνυμος είπε...

buy soma online will fail drug test soma - legal buy soma online

Ανώνυμος είπε...

buy cialis cialis side reviews - eli lilly cialis price

Ανώνυμος είπε...

viagra online cheap viagra blog - does viagra work in women

Ανώνυμος είπε...

buy soma online soma recreational drug use - soma radio

Ανώνυμος είπε...

carisoprodol soma soma ingredients - soma bras san francisco

Ανώνυμος είπε...

soma cheap buy soma online usa - soma 10 panel drug screen

Ανώνυμος είπε...

buy soma online soma quarry - soma pre employment drug test

Ανώνυμος είπε...

buy generic soma soma rx cheap - some more drug_uses

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 222   Νεότερο› Νεότερο»