19 Φεβρουαρίου 2009

New λουκ!


Η ασχετοσύνη μου σε θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορεί να μετρηθεί σε μεγατόνους! Μπορεί να αγγίξει το +00 και να βρεί αν υπάρχει ζωή και σε άλλους πλανήτες.
Μετά από 2 υπολογιστές που εχω βγάλει νοκ αουτ (knock out για σένα που πας να το ψάξεις στο google...χαζιά!) και με πολλά αρχεία που έχουν χαθεί στον μαγικό κόσμο του "ένας Θεός ξέρει που είναι ο ρημαδοφάκελος το κέρατο μου μέσα!" προσπαθώ να μην το παίζω έξυπνη και να βάζω ενα ερωτηματικό δίπλα στη θεωρία "όλα γίνονται" (?-->ιδου!)

Η αλλάγή που ενδεχομένως να διαπιστώσατε στο λουκ (=look...και δεν σε σχολιάζω!) της ιστιομεζονέτας μου πρέπει να ομολογήσω ότι έγινε τυχαία. Διότι εκεί που περίμενα να έρθει ένας πελατάκος να πάρει τη ρημαδοκασσέτα ώστε να παω κι εγω στο σπιτάκι μου και να δημιουργήσω γαστρονομικές οπτασίες να φάμε, ξεκινήσαμε μια κουβεντούλα με τον εαυτό μου...(όπου D: εγω, όπου Ε: ο εαυτός μου)

E: Μαρσύ...ενα χρόνο τώρα την ίδια ταπετσαρία έχεις. Ντροπή πια...
D: Ε και τι να κάνω...αφού έχει τελίτσες...και οι τελίτσες μας χαρακτηρίζουν. Τι θέλεις να βάλω δηλαδή, ελέφαντες και να με λένε "One Happy Dumbo"?
E: Δεν λέω αυτό χαζιά...Απλά σκέφτομαι ότι θα μπορούσες να ανανεώσεις λίγο το λουκ (μην τα ξαναλέμε ναι...?) σου. Να γίνεις λίγο πιο...πιο...πιο...κατάλαβες!
D: Ε τι χαζή είμαι...Είμαι ηδη μέσα στο πνεύμα του λόγου σου που ρέει...σκέτο Ανθολόγιο είσαι! Ο ορισμός του "Σκέφτομαι και Γράφω"! Άντε λοιπόν και έψαξα, πες ότι βρήκα και πώς θα ήθελα να είναι, χάρηκα, το φαντάστηκα...πώς τα κάνουν ολα αυτά κυρία έξυπνη?
E: Απλούστατο...θα ακολουθήσεις τις οδηγίες! Στεπ μπαϊ στεπ ου μπεϊμπι που έλεγαν και οι New Kinds on the Block! Αποκλείεται να κάνεις λάθος! Κι αν κάτι πάει στραβά, ρίχνεις ενα τηλέφωνο και στον κουμπαροSpy που είναι μανούλα σ'αυτά και θα σε βοηθήσει!
D: Σιγά μαρή Βουγιουκλάκη που είναι απλούστατο!

...(μη μου μιλάς για λίγο συλλογίζομαι!)

Χμ...Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια...Άδικο ίσως δεν έχεις. Άλλωστε περιμένω που περιμένω, να ετοιμάσω εκείνη την προσφορά σήμερα δεν παίζει οπότε...ας κάνω μια προσπάθεια. Το σπιτικό μου θα φτιάξω βρε αδερφέ! Ευχαριστώ καλή μου!
Ε: Τι εαυτός θα ήμουν...Παρακαλώ! Και μιας και τα λέμε...κόψε τις Nutelles γιατί με έχεις ξεχηλώσει!
D: ... (σκύλα!) Ναι γλυκούλα μου... (σκύλα!)

Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησα να περιδιαβαίνω στον φανταστικό κόσμο του Google και να αναζητώ ενα "funny blog template". Κι οσο καθυστερούσε ο πελάτης, τόσο χωνόμουν ολοένα και πιο βαθειά στις μυστικές σελίδες του blogger, τόσο πιο πολλά έβλεπα, τόσο πιο πολύ χαιρόμουν, τόσο πιο λίγα καταλάβαινα.

Να μην τα πολυλέω και σου καεί και το φαϊ (έτσι που σε έχει συνεπάρει ο λόγος μου...σε βλέπω τι νομίζεις...σκούντα και τη διπλανή σου που ροχαλίζει!) βρήκα το συγκεκριμένο. Αυτό που βλέπεις ντε! Είχε τίτλο "scrapbook", είχε μαργαριτούλα, είχε μια τσαχπινιά, μια ζουζουνιά, μια λεμονιά (αν ψάξεις για τη λεμονιά σημαίνει ότι με προσέχεις και δεν γράφω τσάμπα!) Ωραία...και τώρα? Download...Να το πατήσω? Κι αν το πατήσω και χαθεί το δικό μου καλύβι και δεν εχω προκάμει να πακετάρω ούτε καν τη φωτογραφία της Nutellas? Από την άλλη...αν δεν του το πω εγω να το αποθηκεύσει γιατί να το κάνει από μόνο του? Υποτίθεται ότι οι υπολογιστές παίρνουν εντολές από τα ανώτερα όντα τους ανθρώπους (...παύση...κι εγω είμαι άνθρωπος...αρα είμαι ανώτερο ον? Μπα...κάποιο λάθος έχει γίνει στην αρχική θεωρία!) αρα αν εγω του πω να μην κάνει κάτι, δεν έχει λόγο να κάνει κάτι διαφορετικό!
Αρα...Download και ο Θεός μαζί μας!
Καλέ...γρήγορο ήταν αυτό! Ok...
...
...
Και τώρα? Δεν θα δω τη φωτογραφία που κατέβασα, αν μου αρέσει? Χμ...δεν κατέβασα φωτογραφία. Δεξί κλικ (αυτό και η κουτσή Μαρία το ξέρει....εκείνη μου το έδειξε μη νομίσεις!) και "open with XML Editor"

...
(WTF??????)
...
Στα'λεγα μαρσύ εαυτέ!! Δεν είμαι εγω γι'αυτά! Στάσου να δω ότι το καλύβι είναι ακόμα όρθιο...Όρθιο είναι!

Πώς μου έκοψε εκείνη τη στιγμή και σκέφτηκα να μπω στο properties του βλογίου ούτε που ξέρω. Μεταφόρτωση έλεγε, το πατούσα τι να μεταφορτώσει το γαϊδούρι όμως? Browse...α! Το PCάκι μου! Να και το αρχείο που κατέβασα...και δεν το ανοίγω...τσουπ! Μεταφορτώθηκε...πούντο? Αφού πάλι το παλιό βλέπω! Back back back...τι δεν κάνω καλά? (τώρα θέλεις ειλικρινή απάντηση?) Προεπισκόπηση...αχ νάτο! Κοίτα τι γλυκό που είναι!!! Να και τα προηγούμενα ποστ (φιου) !!!!
Και πως του πάει η μαργαρίτα, σαν τη Σαπφώ Νοταρά είναι στην "Ωραία των Αθηνών". Μάλιστα! Και τώρα? Αποθήκευση? Γιατί οχι...Αφού τα δείχνει ολα! Το blogroll δεν δείχνει αλλά μην τα περιμένω ολα από μια προεπισκόπηση.
Τώρα δείχνει απλά τα βασικά. (τα sos σαν να λέμε!)

Και μετά από όλη αυτή την επιστημονική κουβέντα με τον εαυτό μου, η βοήθεια του οποίου υπήρξε πολύτιμη (ούτε στα Oscar τέτοια συγκίνηση) κατέληξα με τη φάτσα που όλοι απολαμβάνουμε και...φυσικά χωρίς blogroll!

Στο μεταξύ ήρθε ο πελάτης, πήγα κι εγω σπίτι, έφτιαξε η αγάπη την καρμπονάρα (θα με χωρίσει μια μέρα να το ξέρεις!) κι εγω...έφτιαχνα το Blogroll και άνοιγα τις κούτες στο νεο μου σπιτικό!
Ακόμα ψάχνω το σεμεδάκι της μαμάς να το βάλω κάτω από τη φωτογραφία της Nutellas παρόλα αυτά!

Μεγειά μου λοιπόν! Και του χρόνου...μπα!

222 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 222 από 222
Ανώνυμος είπε...

order soma cheap soma free shipping - discount soma online

Ανώνυμος είπε...

order soma buy cheap hgh - somatropin - soma no prescription needed

Ανώνυμος είπε...

buy soma order soma online texas - soma magazine online

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol for dogs tramadol legal to order online - tramadol 200mg dose

Ανώνυμος είπε...

retin a online retin-a for acne - retin-a gel good

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol buy tramadol next day - buy tramadol online legit

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online reviews tramadol hcl paracetamol tablets - buy tramadol 100

Ανώνυμος είπε...

tramadol overnight shipping side effects for tramadol 50mg - where to buy tramadol safely

Ανώνυμος είπε...

cheap tramadol tramadol 325 dosage - buy tramadol sr 100 mg

Ανώνυμος είπε...

buy retin-a retin a micro usa - retin a jawline acne

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online no prescription cheap tramadol dosage rabbits - tramadol online

Ανώνυμος είπε...

buy generic tramadol online tramadol online american express - buy tramadol online overnight usa

Ανώνυμος είπε...

buy retin buy retin dubai - retin-a hydroquinone

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol rx tramadol dosage weight dogs - что такое трамадол

Ανώνυμος είπε...

where to buy retin-a online retin-a micro acne gel - retin a 0.1 cream no prescription

Ανώνυμος είπε...

cheap tramadol трамадол таблетки - buy tramadol money order

Ανώνυμος είπε...

order tramadol overnight tramadol dosage chart for dogs - online drugstore tramadol

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol online buy tramadol no prescription cheap - tramadol 100mg effects

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol buy tramadol overnight with mastercard - tramadol 50mg vs 100mg

Ανώνυμος είπε...

buy discount tramadol buy tramadol rx - buy tramadol online legal

Ανώνυμος είπε...

tramadol online tramadol hcl bp 100mg - tramadol hcl neuropathy

Ανώνυμος είπε...

generic tramadol generic tramadol - tramadol order online no prescription

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 222 από 222   Νεότερο› Νεότερο»