29 Σεπτεμβρίου 2008

Η συναυλία όπως θα έπρεπε να είναι...


Πήγαμε (με τραμ, μετρό και τρένο), ταλαιπωρηθήκαμε (περισσότερο από οσο περιμέναμε), είδαμε (οσο μπορούσαμε), ενθουσιαστήκαμε (από την αρχή ως το τέλος), φύγαμε (με μισή καρδιά), ταλαιπωρηθήκαμε (περισσότερο από οσο αντέχαμε) και...η ζωή συνεχίζεται!

Σκέφτομαι όμως και ενα εναλλακτικό σενάριο...έτσι για την άλλη όψη του νομίσματος!

Μια ομάδα αποτελούμενη από τους:
Aunt Donna & Brother & friends

Mahler

Toymaker

One Happy Dot

Sakafiora & Simona

οδηγούνται στο πίσω μέρος της σκηνής με τα μαγικά χαρτάκια που θα τους επιτρέψουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία back stage.
Ο ενθουσιασμός τους έχει χτυπήσει κόκκινο, η θεία Ντόνα κατεβάζει τα υπογλώσσια σαν καραμέλες (ένεκα τα χρόνια βλέπεις), η Σακαφιόρα αναζητάει κάποιο προσωπικό αντικείμενο της γραίας και την παρακαλούν να βγεί από τον σκουπιδοντενεκέ, ο Mahler ακούσει την Ιζόλδη στο MP3 Player δήθεν αδιάφορα, ο Toymaker προσπαθεί να κατεβάσει το σεντόνι με το τεράστιο Μ γιατί το φαντάζεται να καλύπτει την πολυκατοικία του ώστε να μην τη χέζουν τα περιστέρια και η Happy Dot ψάχνει να βρει καμία καμπαλοσοκολάτα καθώς η βραδιά αναμένεται μεγάλη!

Εκεί που ο καθένας είναι απασχολημένος με τις προαναφερθείσες δραστηριότητες εμφανίζεται η γραία με εμπριμέ ρομπάκι, παντοφλίτσα με πον πον που κάνει τακ τακ και μπικουτί στο κεφάλι σούρνοντας από το ενα χέρι μια 12χρονη Λούρδη η οποία βαριέται τη ζωή της και από το άλλο ενα Ρόκο που παίζει αδιάκοπα με ενα PSP και κάθε λίγο και λιγάκι σκούζει καμπαλίστικες ευχές τύπου "feck" (Με -e) και το χτυπάει στην ποδιά της μάνας του. Λίγο πιο πίσω ακολουθεί το Μαλαουι-ανό το οποίο και μασουλάει μια μπανάνα.

Μας πλησιάζει και μας χαιρετάει δηλώνοντας ενθουσιασμένη για τη γνωριμία. Προσπαθούμε να μη δείξουμε τη χαρά μας και το παίζουμε ανώτατες προσωπικότητες απλώνοντας το χέρι ενω κατουριόμαστε όλες μαζί. Η Σακαφιόρα που μέχρι εκείνη την ώρα είχε ξεθάψει από τα σκουπίδια 180 qtips, 200 τριγωνικά σφουγκαράκια για το μακιγιαζ, 120 πονπον πουδραρίσματος και 100 ζευγάρια καλσόν μαζί με ενα μισοφαγωμένο μαρούλι έχει απομείνει να την κοιτάζει ενω βγάζει άναρθρες κραυγές. Η γραία την κοιτάζει με συμπάθεια και της χαρίζει 1 μπλουζάκι ενω φωνάζει τον Guy να πάρει τα πόδια του να μαζέψει τα παιδιά μη του ρίξει κανένα καμπάλικο καντήλι. Επιτέλους η μουρλή βγαίνει από τα σκουπίδια και φοράει το μπλουζάκι πάνω πανω τα δικά της. Σε λίγο θα σκάσει.

Η ώρα περνάει ευχάριστα με τα καμπαλόπαιδα να λυσσάνε, τη γραία να ετοιμάζεται και να κάνει κύκλους αγάπης με την ομάδα της βαλαντώνοντας στο κλάμα και δίνοντας όρκους αιώνιας πίστης, τον Guy να βαριέται τόσες φορές που τα έχει δει αυτά και σύσσωμο το υπόλοιπο συνεργείο να τρέχει αλαφιασμένο στα όρια νευρικής κρίσης.
Εμείς στριμωγμένοι σε μια γωνία τα λέμε με την Robyn η οποία έχει μάθει ενα "geia sas athina" και μας το πετάει κάθε λίγο και λιγάκι. Σε λίγο βγαίνει κ αυτή σε μια γωνίτσα και λέει τα δικά της ενω τσιμπολογάμε κάτι Τsakiris που μας κέρασαν, πίνουμε νερό και κατουριόμαστε!

Περί τις 21.15 η γραία στρογγυλοκάθεται στην καρεκλίτσα της και ετοιμάζεται να βγεί στο κοινό που την αποθεώνει ηδη. Γυρίζει, μας χαμογελάει, μας ρίχνει ενα καμπαλοσιχτίρι και παραδίνεται στη λαοθάλασσα. Εμείς χορεύουμε και πηδάμε σαν κατσίκια, μαζεύουμε σε μπουκαλάκια τον ιδρώτα της, παίζουμε με τα καμπαλόπαιδα και προσπαθούμε να πείσουμε το Μαλαουι-ανό να κατέβει από τα μπαούλα.

Φωτογραφίζουμε τα πάντα ενω η Sakafiora ανακαλύπτει το ίδιο μπλουζάκι που της χάρισε και σε μια σπάνια απόχρωση του γκρι και το "δανείζεται" φορώντας το κάτω από συνολικά 3 tshirt και ενα αδιάβροχο! Ο Ρόκο την παίρνει χαμπάρι και απειλεί να τα πεί ολα στο μπαμπά του (ο οποίος πήγε για τσιγάρα και μάλλον την έκανε με ελαφριά) και η θεία Ντόνα σώζει την κατάσταση...τον πιάνει από το αυτί και του λέει σε άπταιστα αγγλικά "Ι will give you one and the wall will give you another one" (=θα σου δώσω μια και ο τοίχος άλλη μια) και το θέμα θεωρείται λήξαν!

Κάθε φορά που η γραία φεύγει από τη σκηνή προκειμένου να αλλάξει έρχεται και κάνουμε όλοι μαζί hi5 Και άλλα κοριτσίστικα. Μας ρωτάει πως περνάμε με την αγωνία να διαγράφεται στο πρόσωπό της και με κάθε μυ από τους 15.798 που έχει να τινάζονται από το χτυποκάρδι (εμ του '58 είσαι χρυσή μου...κάτσε και λίγο!)

Μπαίνει, βγαίνει σαν σίφουνας, φιλάει τα παιδιά, έχει χεσμένο τον Guy (ο οποίος εξακολουθει να είναι για τσιγάρα), πετάει μια ευχή, αλλάζει ρούχα, βλεφαρίδες, παπούτσια, σιχτιρίζει κανα δυο έτσι για το καλό κι εμείς την κοιτάμε σαν κουτάβια διαφήμισης Friskies!
Οι 2 ώρες περνάνε σαν νερό, τη βλέπουμε πλάτη να προτρέπει ευγενέστατα το κοινό να τραγουδήσει μαζί της ("Let me hear you sing motherfuckers") ενω απλώνει τα χέρια της και χαρίζει μια έκταση του μεσαίου δακτυλικού μυ όλη δική μας!! Μα είναι τόσο σταρικά ανωτάτου και αλουερ!
Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που χωρίζουμε έλεγε η δικιά μας Madonna (βλ. Μαρινέλλα) οπότε η καληνύχτα στην οποία είμαστε συνηθισμένοι και το "thank u Athens" δεν ήρθε ποτέ! Με το που κατέβηκε από τη σκηνή τα καμπαλόπαιδα έτρεξαν κοντά της φωνάζοντας "Mommy mommy" ενω το Μαλαουι-ανό είπε απλά "Oug". Στο μεταξύ είχε επιστρέψει και ο Guy...χωρίς τσιγάρα! Σε χρόνο dt άλλαξε σε ενα απλό και απέριττο Gaultier, μας πήρε αλα μπρατσέτα και κινήσαμε αγάλι αγάλι για το ξενοδοχείο όπου και θα μας έκανε το τραπέζι με καμπαλίστικες λιχουδιές (νηστικοί μείναμε μη φανταστείς...τσουκνίδες γιαχνί και η θεία ζήτησε από ευγένεια τη συνταγή!). Εννοείται ότι φύγαμε με ελικόπερο και στη διαδρομή ακούγαμε JLo την οποία και θάψαμε δεόντως!
Ήταν μια αξέχαστη βραδιά η οποία τελείωσε με αγκαλιές, φιλιά, ανταλλαγή email και υποσχέσεις ότι θα γίνουμε φατσοβιβλιοφίλοι!

Οποιαδήποτε αναφορά σε βλόγιους και βλόγιες δεν είναι καθόλου συμπτωματική! :)

22 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Μια αξέχαστη εμπειρία όπως και να ήταν, άσε που μπορεί να της άρεσε και να ξαναέρθει! Ελπίζω δηλαδη, για να πάμε και οι υπόλοιποι!
ο Μαλαουι-ανός ποιός είναι;;;

Γ.Π. είπε...

Να στείλω τηλέφωνο για ντιλίβερι (συνηθίζεται μετά τις συναυλίες τελευταία) ή χορτάσατε από τις τσουκνίδες (και το υπερθέαμα);;;
Πάντα τέτοια!

One Happy Dot είπε...

@Hfaistiwnas...
Από το Μαλαουι είναι το αγοράκι που υιοθέτησε! Οσο για το αν θα ξανάρθει...ας προσευχηθούμε σε καμία καμπαλανή θεότητα και που ξέρεις! :)

@Καημός...
Οι τσουκνίδες ήσαντο εξαιρετικές και ελαφριές...αέρας σκέτος! Είναι και λιποδιαλυτικές! Να στείλεις τηλέφωνο για να σου πω για το γήπεδο της Ομόνοιας. Ελπίζω την Τετάρτη το χαλούμι να μην σας πέσει βαρύ! Πάντα με την αγάπη μου,
1 :) .

ProFyLaKtiKo είπε...

δεν ανέφερες πουθενά την κρίσιμη συνομιλία μας μεταξύ robyn / εμφάνισης της γραίας... ντροπή... παραπληροφορείς...

αχχχχ... άντε,,, να ταν και άλλη...

μετά τη μαντόνα τι?

One Happy Dot είπε...

@Profylaktiko...
έχεις τόσο δίκιο!!!!
λοιπόν...ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ (μη στριμώχνεστε ντε!!!)
Λίγο πρίν η γραία βγει στη σκηνή, αποφασίσαμε με το Mahler να καταδεχτούμε να συνομιλήσουμε με το κοινό και πιο συγκεκριμένα με το αγαπητό Profylaktiko που τα έφερε έτσι η τύχη ώστε να κάθεται στις εξέδρες (δεν θα πω το νούμερο μην τύχει και έχουμε δράματα από τους θαυμαστές!). Η επικοιωνία μας κατέστη ανέφικτη καθώς εμείς μπορούσαμε να τον δούμε (πρόκειται για ενα δίμετρο αγόρι με θελκτικό πηγούνι και 5 κοιλιακούς φέτες που διαγράφονται μέσα από κάθε μπλουζάκι) και να τον καμαρώσουμε ενω εκείνος για να μας δει απαίτησε να τσιτσιδωθούμε λες και είμαστε τίποτις εξώλης και προώλης! Εν πάσει περιτπώσει ευχηθήκαμε αμφότεροι να περάσουμε καλά και του μαζέψαμε ενα μπουκαλάκι του ιωδίου από το δροτάρι της καμπαλίστριας! Αυτά έγιναν και οτιδήποτε άλλο ακουστεί είναι φήμες...
Μετά τη Madonna...ε θα βολευτούμε πάλι με την Ιζόλδη! Τι ρωτάς λες και δεν τα ξέρεις! :)

ProFyLaKtiKo είπε...

αχ ναι. καλά που τα πες. ευτυχώς που όρθωσα το τέλεια σμιλεμένο σώμα μου και με αναγνωρίσατε... αλλιώς....

toymaker είπε...

Εγώ το σεντόνι-Μ θα το πάρω, και όχι μόνο το ένα αλλά και τα δύο...

Πέρασα υπέροχα και το χρωστάω σε σας...

@profylaktiko
Μετά τη Madonna... Cher, Middler και φυσικά Celine...

Ανώνυμος είπε...

Πωλείται το ένα από τα 146 μπλουζάκια λερωμένο με γνήσιο ιδρώτα Μαντόνας μόνο 1347332121 ευρώ! Προλάβετε! (δεκτός έλεγχος DNA)

One Happy Dot είπε...

@Toymaker...
εμ βέβαια! Σετ το θέλεις το τσιτάκι και δίκιο έχεις! Όλοι περάσαμε τέλεια και την επόμενη φορά χωρίς πολλή σκέψη ναι? :) Φιλί γλυκό!

@Sakafiora...
Μπήκες τόσο εύκολα και γρήγορα στο ρόλο της εναλλακτικής συναυλίας που σχεδόν με τρομάζεις! 146 μάζεψες τελικά? Δεν θέλω καν να σκέφτομαι που μπορεί να τα έκρυψες ύπουλη οχιά!

mahler76 είπε...

moy aρέσει που την πραγματική μας ιστορία την έκανες fiction για να μην ζηλεύουν τα άλλα παιδάκια χαχαχαχα. Αλήθεια στην Τσελίν θα πρέπει να κλαίμε 2 ώρες???

One Happy Dot είπε...

@Mahler...
Στην Τσελιν θα κλαίμε από το προηγούμενο βράδυ και θα ξαναγελάσουμε την επόμενη μέρα και αν!!!! :)

jacki είπε...

Χαχαχα. Καλά σούπερ περάσατε με τη Σακαφιόρα ε;
Καλά πάντα (σχεδόν πάντα) περνάω καλά όταν μπαίνω εδώ μέσα. Το σχεδόν πάντα πήγαινε στο γελάω που ήθελα να γράψω και δεν έγραψα. Ωχ δεν πάω καλά. Παραλογίζομαι γιατρέ μου;
Καλησπέρα.

Hfaistiwnas είπε...

Δεν έχω καμία πρόχειρη καμπαλιανή θεότητα.. θα κάνω στους εδώ και ας το μεταβιβάσουν στη Βουλή των Θεών..
λολ! Καληνύχτα!

fpboy είπε...

Ωραία το σκέφτηκες το πράγμα!
χμ, τίγκα στους bloggers η madonna!
Kαλησπέρα!!!

PN είπε...

Μια χαρά περάσατε!!! Μόνο εγώ έλειπα. Λοιπόν, το facebook θα μου τη βγάλει λογικά suggest μέσω κοινών φίλων, οπότε θα την κάνω add. Πες της και κανέναν καλό λόγο για μένα. Ήθελα να έρθω στη συναυλία, αλλά ας όψονται οι ακαδημαϊκές μου προοπτικές!!!

One Happy Dot είπε...

@jacki...
Ο γιατρός προτείνει καθημερινή δόση onehappydot-ίνης και ξεκούραση! Ολα θα γιάννουν! :)

@Hfaistiwnas...
Πάλι καλά που δεν θα το μεταβιβάσετε στη Βουλή των Ελλήνω γιατί θα έπρεπε να περιμένεις χρόόόόνια μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά σου!!!! :)

@fpboy...
Στη Madonna όλοι οι καλοί χωρούσαν...και οι κακοί και οι κουτσοί και οι στραβοί! Πλήρως παγκοσμιοποιημένη συναυλία! Καλημέρες συνολικές! :)

@vk in athens...
Ακαδημαϊκές προοπτικές ε? Εγω για μια ιταλίδα κάτι άκουσα αλλά ίσως να είναι μια..."καθηγήτριά" σου ε? Επίσης...επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι μου έφερες και μερικά λίτρα Nutella να ξέρεις πως θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να σε βάλει στα favorites των φίλων της και ότι μου έλειψες...καμπάλα! slourp slourp? :)

Ανώνυμος είπε...

Και για πες... καλή η καμπαλοσοκολάτα; :p

One Happy Dot είπε...

@brokensemaphore...
δεν τη βρήκα ποτέ (ή τη βρήκε η Sakafiora πρίν από μένα και την έχει βάλει σε κορνίζα πάνω στο πιάνο!)
Τι τα θες όμως κοριτσάκι...μια είναι η πρώτη αγάπη και παντοτινή: ΙΟΝ Αμυγδάλου, σοκολάτα με ονοματεπώνυμο! Ας φάει μια τέτοια η γραία να δεί λίγο ανωδική πορεία το σάκχαρό της! ;)

xipasmenos είπε...

Στην πραγματικότητα ενώ εσύ μοιραζόσουν τα κυάλια με τους άλλους, εγώ η σακαφιόρα και η Naf βλέπαμε την καμπαλο-τσουκνίδα που είχε κολήσει στο κενό των δοντιών της γριάς!!

Πότε θα σταματήσεις να είσαι λαϊκιά και τελευταία, και θα αρχίσεις να πέρνεις arena A μπας και δούμε καμια συναυλία μαζί;

One Happy Dot είπε...

@Xipasmenos...
Αν δεν ήσουν τόσο κωλόφαρδος μαζί θα την βλέπαμε τη συναυλία...Pitch B!
Ας όψεται όμως που φορύσες ωραίο πανοφόρι και σε συγχωρώ που κάνεις κατινιές!
:)

mahler76 είπε...

@xipasmenos
Είσαι bitch. πρέπει να γνωριστούμε ASAP.

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο το κυπαρισί εε;;; Και μένα μου αρέσει πολύ λέω να πάω να πάρω το ίδιο σε έντονο μπλε... (Βeneton blue) eeee????

mahler, η επιθυμία σας θα εκπληρωθεί!! Υπόσχεση!