30 Ιουλίου 2008

Τετάρτη πως βαριέμαι...



...τις ερωτήσεις τύπου "ήρθες" όταν μπαίνω στο γραφείο!

Καλέ δεν με βλέπεις? Ναι! Τί ρωτάς τότενες? Και αν σου πω όχι ποιόν θα πιστέψεις? Εσένα που με βλέπεις ή εμένα που σου λέω με βεβαιότητα ότι δεν έχω έρθει?

Απαντάω "οχι" και σε κοιτάω. Μου σκάς μισό γελάκι και με ρωτάς αν εχω όρεξη για καυγά...εεε....οχι! Αλλά δεν είναι λίγο παράλογη η ερώτησή σου εφόσον με βλέπεις?

Οι ώρες περνάνε, κάνουμε τη δουλειά μας ευτυχισμένα όλοι μαζί, τιμολογούμε με τρελούς ρυθμούς με τη χθεσινή βεβαιότητα ότι ουδείς θα ασχοληθεί να μας πληρώσει και ξαφνικά περνάς από δίπλα μου, κοιτάς το άδειο πιάτο πάνω στο γραφείο ΜΟΥ και με ρωτάς "έφαγες?" Οχι "τί έφαγες" αλλά σκέτο "έφαγες?". Σε κοιτάω με απορία και σου απαντώ, γραφικά πλεόν, "οχι". Με ρωτάς "ποιός έφαγε" και σου απαντώ "εγω". Με κοιτάς με απογοήτευση και κουνάς το κεφάλι σου. Σε κοιτάω απλά και περιμένω την ερώτηση-δήλωση που έρχεται περήφανα "τελικά σήμερα δεν είσαι με τα καλά σου?!" "Οχι, ειμαι με το τζην" (χαχαχαχα...) Κάνεις να φύγεις, γυρνάς, με ξανακοιτάς και με τρόπο κοιτάς τι φοράω! Δεν το κατάλαβες το χιουμοράκι έτσι?

Τικ τακ τικ τακ...Τσουπ να'σαι πάλι που ξεπροβάλεις από την πόρτα. "Μου τυπώνεις εκείνο το excel που μας έστειλαν με την προσφορά για το πρόγραμμα BlipBlop 3.2.4.5?"- "Κάτσε να στο στείλω με email" (Σημείωση: οι γνώσεις σου στον Η/Υ είναι τοπογραφικού χαρακτήρα...που είναι ο υπολογιστής? Εκεί. Τέλος!) Δεν προλαβαίνουν να περάσουν 10 δεύτερα από το send και με ύφος "Είμαι ο I.T. του Bill Gates αλλά δεν σας το εχω πει και με φωνάζουνε E.T." με ρωτάς γιατί δεν σου έχει έρθει ακόμα. "Μόλις το έστειλα, ίσως πάρει μερικά λεπτά" - "Καλά γιατί? Στο διπλανό γραφείο είμαι!" Ακολουθεί ολιγοδευτερόλεπτη παύση καθώς δεν βρίσκω απάντηση σε αυτή την ερώτηση-αγανάκτηση και σε κοιτάω που με κοιτάς απορημένος και ενοχλημένος με τις τεχνολογίες που δεν κατανοείς αλλά για τις οποίες έχεις άποψη!
Σκέφτομαι μια ευφυή βλακεία να σου πω αλλά με προλαβαίνεις και μου δηλώνεις με συγκρατημένη βεβαιότητα ότι "δεν έχει σήμα οπότε -ίσως- γι'αυτο να καθυστερεί" και νιώθω σαν την αγελάδα που βλέπει το τρένο να έρχεται και σε κάθε τσουφ απλά ανοιγοκλείνει τα μάτια. "Ίσως να έχεις δίκιο...ίσως φταίει ο ΟΤΕ"

Τι να σε κάνω που εκτός από αφεντικό είσαι και μπαμπάς -μου- και τα έφερε έτσι η ζωή να πρέπει και αυτή την Τετάρτη (που μεταξύ μας και οι 2 είμαστε βαρεμένοι!) να τα πάμε καλά...Καλή μας υπομονή, αύριο είναι Πέμπτη...

P.s. Κάθε μέρα μου λες να κάνω εξετάσεις γιατί είμαι χλωμή...μήπως τελικά φταίει το ρουζ? :)


34 σχόλια:

PN είπε...

Νεύρα, νέυρα, νέυρα....ωχχχ παναγιά μου!!! Το τσακωμό στο τσεπάκι σου τον έχεις. Πήγαινε κάνα μπανάκι να ηρεμήσεις βρε!!!!

Πάντως πλάκα έχεις!!!

ProFyLaKtiKo είπε...

γιαυτό εμείς στο γραφείο ή θα γελάμε και θα πίνουμε ή δε μιλάμε, αλλά έπειτα από πολύ ώρα δουλειάς θα κοιτιόμαστε μεταξύ μας το βλέμμα αδιάφορου, τύπου σε κοιτάω γιατί σκέφτομαι...

αλλά ωραία περνάτε και εσείς :))

φιλάκι

Hfaistiwnas είπε...

"Καλά γιατί? Στο διπλανό γραφείο είμαι!" lolololololol!
Tέλειο!!!!λολολολ!
Μπαμπάς ε; Καλά περνάς όμως.. με τις ατάκες ειδικά!!!
Πάει και η Τετάρτη!!!

Spy είπε...

TO AΠOΛYTΩΣ KOPYΦAIO POST THΣ EBΔOMAΔAΣ!!!
(οι υπόλοιποι δεν καταλάβανε το λεπτεπίλεπτο χιουμοράκι σας μου φαίνεται...).
Tι να κάνουμε όμως καλή μου, που και μπαμπάς μας είναι και δεν θέλει να νιώθει αποκομένος και αποξενωμένος και προσπαθεί να μιλήσει τη "γλώσα" μας και να κάνει και τη δουλειά του και να μας αγαπάει και... και...

Yπάρχουν και χειρότερα.
Θυμάστε τον "Mπάμπη" μου;

One Happy Dot είπε...

@vk...
Πού τα είδες τα νεύρα? Πλάκα εχω? Ναι? Να σου αστράψω μια ξανάστροφη να μετράς τσουλούφια ιπτάμενα γύρω γύρω να σου πω εγω "πλάκα έχεις"!!!! Και απαιτώ να μου πείς που τα είδες τα νεύρα!!! (Slam--πόρτα που κλείνει "ήσυχα", tak tak tak--τακούνια που χτυπάνε στα πλακάκια, yiiiik--τακούνι που γλίστράει στο πλακάκι, sdoup--dot στο πατωμα, $%^&$#@*&--dot Μνημονεύει Vk με αγάπη!)

@Profylaktiko...
Αφού περνάμε τόσο ωραία όλοι γιατί δεν αφήνεις τις διακοπές να κάτσεις εδω που είμαστε μια "ωραία ατμόσφαιρα" που έλεγε και ο Ηλιόπουλος? εεεεε? :)

@Hfaistiwnas...
Με αυτές και με κείνες τις ατάκες έχεις δίκιο πέρασαν οι μέρες. Κάτι μου λέει ότι τα καλύτερα μου τα φυλάει για την Παρασκευή όμως! :)

One Happy Dot είπε...

@Spy...
Αυτό το χιούμορ είναι τόσο λεπτεπίλεπτο που σχεδόν δεν φαίνεται κύριε Spy μου. :(

Πολλά τα "και" το κύριου μπαμπά μας, πολλά τα "ουφ" της κόρης και μια σχέση που βασίζεται σε λέξεις με 3 γράμματα είναι από "γεννησημιού" της ζόρικη!
Τελικά, ένας Μπάμπης είναι και ο κύριος Μπαμπάς. Μόνο που ο συγκεκριμένος μοντέλος ακούει στο Στάυρος και αν του πω ότι με ctrl+alt+delete θα εκραγεί ο υπολογιστής απλά θα απομακρυνθεί από την οθόνη του και θα περιμένει το μπαμ ενω θα μνημονεύει τις καλές εποχές που τα φυλούσαμε ολα στο τεφτέρι μας! :)

mahler76 είπε...

Δεν το πιστεύω!!!!! Δουλεύεις με μπαμπά μαζί???? how fucking cool is that!!!!!!!!!!!!!

One Happy Dot είπε...

@Mahler...
Για "cool" δεν ξέρω γιατί τη θερμοκρασία τη ρυθμίσαμε στους 23C (Βλακ χούμορ by ze dot!) αλλά "koulo" είναι σίγουρα! :) :)

Naf είπε...

Αν υποψιαστώ οτι την λές στον Μπαμπά Dot θα σε σφαλιαρίσω.Τι; ΘΑ πάρεισ προίκα το σπίτι στο μαρμάρι;;;.....
*naf γονατίζει κρατώντας το μονόπετρο και προσέχοντας μην τσαλακώσει το Vivienne Westwood νυφικό της*

"θα με παντρευτείς;;;"

:ΡΡΡΡΡ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Ειρήνη,
οφείλω να σε ενημερώσω ότι κατά τη διάρκεια αναγνώσεως του ποστίου σου, επροσπάθησα τετράκις και αποτυχημενάκις να καταπόσω μια γουλιά νερό βρε αδερφέ.
Οι γέλωτες όμως που αβίαστα ξεπηδούσαν από την στοματική μου κοιλότητα κατέστησαν αδύνατο το ξεδίψασμα μου, μέχρις ότου φτάσω στην τελευταία λέξη του ποστίου.
Ξεδιψασμένη πλέον, οφείλω να απευθύνω τις θερμές μου ευχαριστίες προς εσέ, αλλά και προς τον αξιοσέβαστο πατέρα σου, διότι μου εφτιάξατε το απομεσήμερο!

Μετά τιμής
Εγώ
(πιο σαλταρισμένη από ποτέ)

mahler76 είπε...

@Naf
Bitch!!! Προηγούμαι εγώ!!!!

Κούκλα αν δείς το δικό μου μονόπετρο θα αλληθωρίσεις, θα σου ανέβει το ζάχαρο 200 (μήπως έβαλα πολύ; σε τι κλίμακα το μετράνε το ζάχαρο???), θα ψοφήσεις από τη χλίδα. Άσε την naf είναι απλά ερασιτέχνις.

PN είπε...

Καλά ντε...όχι να φάμε και ξύλο που σου συμπαραστεκόμαστε!!!! Ααααα δεν σε βλέπω καλά τελευταία. Τι σου συμβαίνει κοριτσάρα μου;

Λοιπόν, παράτα τα όλα (μιας και έχεις μέσο και τον μπαμπά) και φύγε μακρία. Όχι μέχρι τη Λούτσα που θα πάει ο Spy...χαχαχαχα...αλλά μέχρι την Εύβοια που έχεις και σπιτικό!!!

Και άμα θες και παρέα περνάμε και τσούρμο όλοι ένα Σάββατο για γκαϊφέ!!!! How cool is that, που λέει και ο mahler!!!!!

Καλά όσον αφορά όλους τους προικοθήρες που πέσαν εδώ μέσα μόλις άκουσαν σπίτι δεν το σχολιάζω. Φτού σας!!!!

Αλήθεια, είπαμε, μοναχοκόρη είσαι...;;;;

One Happy Dot είπε...

@Naf...
Αν εσυ φοράς νυφικό, αυτό σημαίνει ότι εγω θα ψωνίσω κάτι σε φράκο από Galliano? Ok! Για φέρε εκείνο το μονόπετρο να χαρακιάσω το τραπεζάκι του καφέ να το τσεκάρω γιατί πολύ boutique China μου θυμίζει!

@Mahler...
Θα δω το μονόπετρό σου και θα μου ανέβει το ζάχαρο? Από τι είναι φτιαγμένο καλέ από Lactakia? (Περίπτωση στην οποία λεω το grande I do και κάνουμε Naf παρανυφάκι!)

@Brokensemaphore...
Ο αξιαγάπητος μπαμπάς μου κι εγω χαιρόμαστε που γυμνάσαμε εκτενώς τη στοματική σου κοιλότητα και σου προσφέρουμε ως δώρο ενα καλαμάκι για να παρακολουθήεις τις επόμενες συζητήσεις μας ακίνδυνα! :)

One Happy Dot είπε...

@vk...
Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι για καφεδάκι και ότι άλλο βγάλει η κουζίνα μας! Μοναχοκόρη ναι, μοναχοπαίδι οχι! Κουτάβι ήθελα, αλλά τελικά μας προέκυψε γιός. Με τον καιρό τον αγαπήσαμε και έτσι τον κρατήσαμε. Κάθε χρόνο τον πάω για εμβόλια και αποπαρασίτωση. Μου λένε ότι δεν χρειάζεται αλλά δεν τους ακούω! Είναι παράξενα αυτά τα δίποδα!
Και δεν θέλω να βλέπω "ααααα"...γιατί...αααααααααα (είναι πιο πολλά τα δικά μου αν δεν το κατάλαβες!)
[κάνε υπομονή μέχρι την Παρασκευή που θα φύγω και θα βρείτε την ηρεμία σας! φιλί γλυκό!]

Naf είπε...

*naf σηκώνει προσεχτικά το νυφικό Haute Couture, ανασηκώνει το 2μετρο πόδι της και ρίχνει μια κλωτσιά στον Mahler με το ασημί Manolo*

XA!

One Happy Dot είπε...

*Dot παρεμβαίνει διακριτικά απευθυνόμενη στον Mahler μετά το προκλητικό σχόλιο της Naf...*

Μην της δίνεις σημασία και το Manolo δεν είναι τίποτα άλλο από μια γόβα Migato την οποία της έβαψε ασημί ο Μανώλης ο τσαγκάρης ο ζαβός. Οσο για το δίμετρο πόδι...στην Kylie πόσο τη θυμάσαι γιατί από τότε δεν είναι να πείς που έχει ψηλώσει!

*Dot ύπουλο φίδι τα έχει καλά και με Naf μη χάσει το μονόπετρο τελικά...*
Κλώτσα τον! Ρίξτου μια χαμηλά...στα πόδια μαρή που στοχεύεις?! Εν ανάγκη πες του κάτι για την Ιζόλδη του μέσα! Πιάνει σου λέω! Go go go!

mahler76 είπε...

Η διαφορά στην ποιότητα μεταξύ των 2 μνηστήρων είναι εμφανής. Η naf φοράει νυφικό από την τελειωμένη την Βίβιαν Ουεστγουντ ενώ εγώ ένα αυθεντικό Vera Wang.

http://www.verawang.com/

Ποιος από τους 2 παίζει να έχει το καλύτερο δαχτυλίδι????

Ανώνυμος είπε...

και πού να δείτε αύριο που δε θα κρατιέται !

One Happy Dot είπε...

@Mahler...
Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί θα πρέπει εγω να φοράω κουστούμι τελικά! Τι διακρίσεις είναι αυτές? Σταδιάλα μια φορά θα με δει η μάνα μου νυφούλα και θα με δει με φράκο??

@Sakafiora...
Πώς το ήξερες? Είσαι από τους "Άγγελος Πράσσινος & Σια"? (η προβλεψιμότητα των παιδικών τραγουδιών ήταν είναι και θα είναι φοβερή!) :)

mahler76 είπε...

Giaτί ποιός είπε πως σε ένα γάμο πρέπει να υπάρχει ένα νυφικό κι ένα φράκο??? Μπορούμε και οι 2 κοστούμι ή και οι 2 νυφικό χαχαχαχαχαχα

One Happy Dot είπε...

:) I love you! simply!!!!!

jacki είπε...

Το τι μου άρεσε η εικόνα με την αγελάδα και το τρένο δε λέγεται. Είναι και το άλλο το κουλό. Σε παίρνουν στο σταθερό του σπιτιού και σε ρωτάνε που είσαι?
??????????????????
Καλησπέρα.

Ανώνυμος είπε...

γιατι τον αφήνεις και ζεί?
για την περιουσία ε...καταλαβαίνω καλή μου....
ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ![
και μουράγιο μη σου πώ!]

Equilibrium είπε...

διαβάζοντας γραμμή προς γραμμή ήμουν σίγουρος ότι μιλούσες για το μπαμπάκα σου...

για το χρωματάκι, μπανάκια χρειάζεσαι, δεν είναι τπτ σοβαρό :)

φιλί!

Γ.Π. είπε...

Χαχαχαχα!!!!
Σκέτη απόλαυση είσαι!
Δως της κι άλλο μπαμπά, γκάζωσέ τη!
Αλήθεια πόσες μετράς;
Για διακοπές, καλέ;
Και για κείνο το χρωματάκι που λέγαμε...

Ά μην ξεχάσω γιατί μου φαίνεται ότι κάτι σκαμπάζεις από δαύτα τα κουμπιούτερ...
Πού γράφει διπλό κλίκ, για να το πατήσω;;;;;;
Και ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Καίσαρας;;;;;(κένσορας;;;πιο κοντά αλλά και πάλι όχι;;;)

Leviathan είπε...

ego pou auti ti stigmi douleuo sto oikogeneiako magazi de to vrisko ka8olou oraio...apapa na vro kati allo amesos!!!

One Happy Dot είπε...

@Jacki...
Αυτό με το σταθερό και την ερώτηση "είσαι σπίτι" την εχω αποφύγει επιμελώς μέχρι τώρα αλλά..ποτέ δεν ξέρεις τι έπεται! :)

@Θεία...
Δεν είναι που ταυτίζομαι με Τασώ Καβαδία - βλ. κακιά στις παλιές ελληνικές ταινίες - αλλά αυτή η αμύθητη περιουσία μπορεί να γίνει μόνο δική μου ακούς? (βλέμα τρελοκομείο και ο ιδρώτας αργοκυλάει στο κούτελο!) :) (μόλις γυρίσαμε!) :)

@Equilibrium...
Κάνω διάσημο τον dad Dot!!!! Οσο για το χρωματάκι...πρέπει να ξυπνήσει η μελανίνη μου γρήγορα αλλιώς με καρότα θα την βγάλω ολο το καλοκαίρι! Φιλί τεράστιο!!!

One Happy Dot είπε...

@Καημός...
Για άδεια μετράω μια Πέμπτη που ξημερώνει και μια Παρασκευή που θα έρθει...τι θα κάνει?! Για διακοπές εχω μέλλον εως τις 13/8 που θα φύγω!
Το διπλό κλικ είναι πάνω από το "home" (το οποίο σε στέλνει απευθείας σπίτι και γλιτώνεις και τα φανάρια της Κατεχάκη!) ενω το Καίσαρας χεράκι είναι κολητός εκείνης της ζαβής με το κούρεμα σαλατιέρα (βλ. Κλεοπάτρα) και δεν τον έχουν ολα τα πισιά αρα δεν τον χρειάζεσαι! :) Τεχνολογία vs. Dot...x!

@Leviathan...
Αν σκεφτείς πόσοι ψάχνουν μια δουλειά και δεν βρίσκουν, είμαστε μάλλον προνομιούχοι καλέ μου Lev. Απλά έχουμε κι εμείς τις δικές μας ιστορίες να λέμε! [Άντε να εξηγήσεις στον μπαμπά σου και στον δικό μου για ποιό λόγο προτιμάμε τις Havaianas από τις Mitsuko...! ];)

L' Aesthete Soleil είπε...

χαχα! Τελικά αυτή η εβδομάδα πρέπει να είναι η πιο βαρετή ή κουραστική της ζωής σου. Κάθε μέρα αναρτάς τις πολύπαθες στιγμές σου στη δουλειά για να τις ξορκίσεις! Keep Writing!

One Happy Dot είπε...

@L' Aesthéte Soleil...
Μετράω τις μέρες ανάποδα! Αυτό σου λεω μόνο! Καλημέρες ανυπόμονες! :)

mahler76 είπε...

Εγώ σε λίγο θα μετράω τα ραδίκια ανάποδα με τις μαλακίες που βλέπω να συμβαίνουν γύρω μου. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αστείο το ποστ σου. Εγώ δεν κατάφερα να ανεβάσω νορμάλ βιντεο από το γιου τιουμπ. δεν πειράζει. επισης δεν εμφανιζει το όνομα μου. το νικ μου ειναο ναβμπαρ στα αγγλικά. μου χαλεσε και το πλητκρο αλτ και δεν μπορώ να το γιρυσω αγγλικα

L' Aesthete Soleil είπε...

Καλημέρες πολύ πολύ ανυπόμονες!

One Happy Dot είπε...

@Ανώνυμος...
Μήπως να πάρεις καινούριο Pc? Γιατί έτσι όπως μου τα λες, το βιντεάκι από το youtube θα αργήσεις πολύ να το ανεβάσεις. Έχεις σοβαρότερα θέματα να λύσεις φίλε βλογιστή! Καλό κουράγιο σου εύχομαι και αν μπορούμε να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο στη διάθεσή σας! (btw...το nick σου είναι navbar? Πολύ ζενιάλ σας βρίσκω!) :)

@L' Aesthéte Soleil...
Πέμπτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!! Σε λίγο θα αρχίσω να κάνω γραμές στους τοίχους! :)

@Mahler...
Μη μιλάς άσχημα! I don't like ραδίκια! :)