5 Ιουνίου 2008

The "mniaou" project!

H μανδαμίτσα της φωτογραφίας είναι μόλις 1.5 μηνών (αν και δεν είναι καθόλου chic να αναφερόμαστε στην ηλικίας μια δεσποινίδος) και βρέθηκε προ ημερών σε άσχημη κατάσταση στον ακάλυπτο χώρο πίσω από το γραφείο μας. Κάποια ζηλιάρα μεσόκοπη γάτα της επιτέθηκε γιατί την είδε μικρή και τσαχπίνα και φοβήθηκε ότι θα της πάρει τον γάτο τον χοντρό, τον τσίφτη τον καραμπουζουκλή. Το αποτέλεσμα ήταν άσχημο για την όμορφη κυρία η οποία υπέστη ισχυρό σοκ και παρέλυσε ολη η αριστερή της πλευρά ενω για μέρες ήταν με υποθερμία. Για καλή της τύχη, τα νιαουρίσματά και οι εκκλήσεις της για βοήθεια έφτασαν ως τα τσαχπίνικα αυτιά της ομιλούσας η οποία και έσπευσε πρός βοήθεια του αιλουροειδούς.

Για μέρες την είχαμε με θερμοφόρα ώστε να επανέλθει στις κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και την ταϊζαμε με σύριγγα ενω η ίδια δεν μπορούσε ούτε να κουνηθεί. Με τον καιρό, με υπομονή, με φροντίδα και προδέρμ τα 600 γραμμάρια του βάρους της έγιναν 800 και πλέον έχει φτάσει σχεδόν το κιλό. Εννοείται ότι το βάρος αυτό το έχει πάρει ομοιόμορφα και δεν πάσχει από περιφέρειες και κυτταρίτιδα! Οι κινήσεις της έχουν πλέον αποκατασταθεί πλήρως και είναι μέσα στην τρελή χαρά! Πρόκειται για ενα πολυ τρυφερό κοριτσάκι το οποίο χωρίς δεύτερη σκέψη θα κρατούσαμε εαν δεν είχαμε ηδη το φοβερό dueto των Manu & Quillo...


...οι οποίοι κυκλοφορούν στο σπίτι αναζητώντας την κάτοχο της νέας μυρωδιάς που τους γαργαλάει τα ρουθούνια εδω και μέρες και τους "αναστατώνει" τις νύχτες!

Καθώς λοιπόν ενα σπίτι 65 τ.μ. δεν μπορεί να φιλοξενήσει 2 ανθρώπους και 3 γάτες (υπερτερούν και στον αριθμό τα τετράποδα φυντάνια μας!) ζητείται ζωόφιλος/η, γατόφιλος/η με λίγο χώρο και λίγο περισσότερο χρόνο να διαθέσει στο μαύρο σίφουνα που σημειωτέον...ακόμα δεν έχει όνομα. Την λένε blacky, lucky, κυρά, Μαρίκα και στο τέλος το γατί μια σύγχυση θα την πάθει!
Όποιος ενδιαφέρεται ή ξέρει κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται ας με ενημερώσει μέσω του βλογίου!
Ευχαριστώ εκ μέρους της μανταμίτσας για το χρόνο σας.
1 :) .

22 σχόλια:

Όναρ είπε...

Θα μεταφέρω την είδηση..και θα σε ενημερώσω..Καλημέρες νιαουρίσματος..

One Happy Dot είπε...

Κάθε βοήθεια είναι αποδεχτή με χαρά Ονειράκι! Καλημέρες με ελπίδα! :)

Spy είπε...

Τσουπ! Να 'μαι κι εγώ. Ήρθα να επιβεβαιώσω ότι το γατί είναι καταπληκτικό και ήσυχο (μιας και το φιλοξενήσαμε όσο η ανωτέρω μανδάμ περιδιάβαινε την Άνδρο) και μπορείτε άφοβα να το εμπιστευτείτε.
Για περάστε, για περάστε... Εδώ τα καλά τα νιάου. Πάρτε, Πάρτε...

One Happy Dot είπε...

Ευχαριστώ καλέ μου λαχανέμπορα για τη διαφήμιση!!!! ματς μουτς!

xipasmenos είπε...

Τι γλυκούλι. Μου θυμίζει έναν παλιό γάτο μου τον αράπη.... Δυστυχώς εγώ έχω την Ίρμα (σκύλα) και το Γουρούνι aka Χοντρή (γάτα) και τα 2 τα βρήκαμε με τον ίδιο τρόπο αδέσποτα και κακοποιημένα.......αλλα έχω και τον Ριρι το πουλάκι μας....οπότε δεν θα μπορέσω.....αλλά θα ειδοποιήσω όποιον ενδιαφέρεται....

ΥΓ Μπράβο σου κουκλίτσα που ενδιαφέρθηκες.....

ΥΓ2 Μα γιατί αυτοί που το φιλοξένησαν και λένε οτι ήταν ήσυχο δε το κρατάνε; lol....

One Happy Dot είπε...

Xipasmeni Μου αγάπη είσαι κι εσυ πολύ Pet lover έτσι??? Βοηθάτε γειτονέοι!!!
Οσο για το ζεύγος που είχε την καλοσύνη να την φιλοξενήσει (slourp!!!), νομίζω ότι ο συνδυασμός Lupo (ze dog) Και blacky-lucky-whatever (ze kitty)ίσως να μην κατραλήξει στις j'adore φωτογραφιούλες των email αλλά σε στυγνό έγκλημα!

mahler76 είπε...

Μιλάμε για την γνωστή γάτα που παρολίγον θα γινόταν κάτοικος Πηλίου???
Αχ να μην ήμουν τόσο τρελά αλλεργικός στις γάτες...

One Happy Dot είπε...

Ναι ναι αυτό το γατί είναι! Help us out and spread the word!!! Κρίμας που είσαι αλλεργικός γιατί θα περνούσε μια χαρά μαζί σου...μεχρι τη στιγμή που θα έμπαινε κάτω από το κρεββάτι και θα χανόταν για να βρεθεί μετά από καιρό με μια ταυτότητα στο στόμα! :) Φιλιά φιλιά!

mahler76 είπε...

ok αυτό με την ταυτότητα μάλλον μου άξιζε...χαχαχαχαχα

Keen On Boys είπε...

Αχου το γλυκούλικο! μακάρι να βρεθεί κάτι

Naf είπε...

Εγώ την θέλω......


Μ΄ακούςς;;;;;

One Happy Dot είπε...

Εγω σ'ακούω αγάπη...Θέλεις να το πείς λίγο πιο δυνατά μήπως σε ακούσει και το παλλικάρι σου?? άντε να καθαρίζουμε και λίγο τα αυτάκια μας!!!! :)

Spy είπε...

Ναι, ναι, να την πάρουμε!
Θα την δώσουμε για βραδυνό στον Luppo...

One Happy Dot είπε...

χμ...Νομίζω ότι τελικά δεν σε συπάθησα ποτέ για το χιούμορ σου οπότε πρέπει να βρω κάτι άλλο...χμ...βοήθεια κοινού παρακαλώ! :)

maika είπε...

ε,λοιπόν το κοινό λέει να προτιμήσεις την κουρτίνα 3...
συγγνώμη παρασύρθηκα...και βγήκα από το θέμα!!
Ευτυχώς που το άκουσες και το βοήθησες το φουκαριάρικο!!
Τώρα όμως νομίζω είναι η σειρά σου... Κάποιος θα πρέπει να βοηθήσει κι εσένα....
μήπως θα ήταν καλύτερα να βγεις κι εσύ στον ακάλυπτο???
χε!!!
καλή τύχη!!
%)

maika είπε...

..ξέχασα να σου πω πως έχεις καταπληκτικό avatar!!! τρελό γέλιο!!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@"spy"Το επίπεδο πολιτισμού ενός λαού,προσδιορίζεται απο τον τρόπο με τον οποίο φερόμαστε σ' αυτούς που βρίσκονται στο απόλυτο έλεός μας!Δηλαδή στα ζώα!"
Κατάλαβες τώρα γιατί σου φέρεται με καλοσύνη η "naf";
"ΟΦΙΣ"

Spy είπε...

Αγαπητό μου φιδάκι, αν κρίνουμε από τον τρόπο που φέρομαι σε εσένα, μάλλον θα πει πως είμαι εξωφρενικά πολιτισμένο άτομο.

Equilibrium είπε...

εεεε μα είπαμε να την φέρεις στην εξοχή!....


μακάρι να βρεθεί ένας ιδιοκτήτης τόσο καλός, τσαχπίνικος και στοργικός σαν τον τωρινό που και τη βρήκε! (τόσο ψηλός δε λέω, γιατί δεν παίζει..!)

φιλί από μακριά μακριά! ;)

Equilibrium είπε...

ααα και μπορεί να μην είμαι blogger πια, όμως ένα bannerάκι για το γατάκι το ανέρτησα...

αν κι επιμένω, αν κάνεις υπομονή μέχρι να'ρθείτε εδώ, να μου τη φέρεις, έχω μιλήσει και στους από κάτω, ξέρεις εσύ, και πολύ θέλουν!

μάααακια!

Leviathan είπε...

ti fatsoula einai auti!!!!!eixa gata sto parel8on....tis latreuo!!!kalo vradi na exeis!

One Happy Dot είπε...

Dear ALL...το γατάκι μόλις σήμερα παραδόθηκε σε μια κυρία που υποσχέθηκε να το αγαπάει και να το φροντίζει. Δυστυχώς δεν είχαμε το χρόνο με το μέρος μας ώστε να περιμένουμε να την πάμε Πήλιο [οσο και αν το θέλαμε καλέ μου Equi.. :( ] καθώς οι 2 τετράποδοι "άντρες" του σπιτιού ηδη είχαν αρχίσει να τα παίρνουν κρανίο! Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση..
@ Maika...καλώς ήρθες! :)
@Equilibrium...θα σε ενημερώνω για την πορεία της μικρής μας...
@Ofis...τα λέτε ωραία αλλά τώρα το "πήρατε" το Spy οπότε δεν μπορείτε να έχετε άποψη! :)
@Spy...λίγος σεβασμός στο νεαρούδι το βλογέρι παρακαλώ!
Keen... είναι τρελό φατσόνι και ηδη μας λείπει!
@Leviathan...γύρισες??? :) Τα φιλιά μου!