11 Ιουνίου 2008

I know what you watched last night!


Χθές βράδυ, οι περισσότεροι από εμάς (και οχι όλοι το λέω με σιγουριά!) είχαμε κολήσει μπροστά σε μια οθόνη με το ηθικόν μας ακμαιότατο και περιμέναμε να δούμε την Ελλαδίτσα μας να σκίζει τη Σουηδία στα 2. Αντί γι'αυτό "φάγαμε" 2 και καθόλου καλά δεν μας έκατσαν. Άργησε και η pizza!
Το αν παίξαμε καλά ή οχι δεν θα το αναλύσω διότι η μπάλα είναι στρογγυλή και αυτό καλύπτει πλήρως τις ποδοσφαιρικές μου γνώσεις και τη σχέση μου με το ευγενές αυτό άθλημα.
Για παράπονα, σχόλια και αξιολόγηση των παιχτών καθώς επίσης και των σχολιαστών του αγώνα μπορείτε να μπείτε στο φανταστικό site του Spy. (έχει λίγο τα νεύρα του σήμερα αλλά κάτα βάθος τον αγαπάμε!)
Το μόνο που εχω να πω είναι ότι στα πλαίσια του Euro και εξαιτίας της τύχης που διακρίνει την αγάπη (διαδικασίες slourp slourp μπαίνουν σε εφαρμογή!) αύριο το μεσημέρι θα βρεθώ εγω η άσχετη με το σπορ στην Ελβετία προκειμένου να παρακολουθήσω τον αγώνα μεταξύ Ολλανδίας-Γαλλίας.
Το καλύτερο κομμάτι του σεναρίου είναι η εξής λεπτομέρεια: θα είναι ΟΛΑ πληρωμένα από τον φορέα του διαγωνισμού στον οποίο έλαβε μέρος η αγάπη (slourp slourp!) και κέρδισε! Και παίρνει εμένα μαζί. (ααααααχχχχχ! J'adore!)
Έχω δεχτεί αρκετές απειλές για τη ζωή και την υγεία μου από φίλους και γνωστούς προκειμένου να απαρνηθώ τη συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο ταξίδι και χωρίς βια να "παραχωρήσω" τη θέση μου αλλά εγω βράχος! Ελβετία=σοκολάτα...αρα μη χαλάτε σάλιο αγαπημένοι φίλοι, φίδια μου καλά! Σήμερα ετοιμάζω βαλίτσες και αύριο φεύγουμε και πάμε στην ευχή του Θεού και του Γιούρου.
Νεότερα και φωτογραφικά ντοκουμέντα με την επιστροφή μας σε 2 μέρες.
Καλό ταξίδι να έχουμε και το Σαββάτο να χώσουμε 4 γκολάκια στη Ρωσία να στανιάρουμε! (Πολύ καγκουροποδοσφιαριάρικο ήταν αυτό...τελικά μήπως το'χω? Μήπως το αξίζω αυτό το ταξίδι? ε?ε?ε?)

:)

22 σχόλια:

Spy είπε...

Bρε, βρε, και το ‘χα ξεχάσει…
Σε πρώτη φάση, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη γράφουσα εκ βάθους καρδίας, για την ΔΩPEAN διαφήμιση στο ιστολόγιο μου και τα καλά της λόγια.
Σε δεύτερη φάση, θα ήθελα να ανακοινώσω στο φιλοθέαμον κοινό, ότι ίσως, λέω ίσως, σήμερα να μην είναι και η καταλληλότερη ημέρα να επισκεφθούν τον τόπο τούτο, διότι το επίπεδο του blog έχει καταβαραθρωθεί εξαιτίας των χθεσινών γκολακίων.
Σε τρίτη φάση: ΠOY είπαμε θα πας; Eλβετία; Tι Eλβετία παιδάκι μου, που η μόνη σχέση που έχεις με τη μπάλα, είναι τα μπαλάκια του τέννις, που δίνεις στους γάτους σου, να ξύνουν τις νυχούμπες τους; Θες και Γιούρο2008 τρομάρα σου…
Σε τέταρτη φάση, τώρα που το καλοσκέφτομαι, αυτό με τις σοκολάτες μου άρεζε… Kαι επειδή είμαι ανώτερο ον, ΔEN θα μποϋκοτάρω την «εκδρομούλα» σας, με τους εξής περιοριστικούς όρους:
1) Θα μου φέρετε τουλάχιστον 8 κιλά σοκολάτες, διαφόρων μεγεθών, γεύσεων, τύπων και μαρκών.
2) Θα μου φέρετε επίσης μία αυθεντική μπλούζα του Pιμπερί (δεν ξέρω πως γράφεται στα γαλλικά, ο αγράμματος).
3) Θα μου περάσετε λαθραία κάτι ψιλοεμβάσματα στο λογαριασμό μου στην Eλβετία.
4) ΔEN θα ξαναδούμε μαζί αγώνα της Eθνικής στο σπίτι μου (μάντεψε ποιος αποφάσισα ότι φταίει για την ήττα…)

Tεσπα, για να μην γράψω την περίληψη του Mπεν Xουρ εδώ πέρα, σας εύχομαι, καλοτάξιδοι, σιδεροκέφαλοι, και με τη νίκη (εγώ είμαι Oλλανδία, το έχω παίξει στο στοίχημα), και καλούς απογόνους… :-))))

One Happy Dot είπε...

Spy...σήμερα είναι η καλύτερη μέρα να μπουν στο βλόγι σου να σε δουν και από την ανάποδη να μπορώ να λέω για σένα!!!!
Οσο για τα καλούδια που ζητάς...
1.Θα φέρω πολλές σοκολάτες...το μόνο που χρειάζεται είναι να ζητήσεις και θα λαβεις!
2.Αυτός ο Ριμπερι που λες είναι καλό γκομινάκι ή θα ψάχνουμε τσάμπα τι τσιτάκι? Και τι νούμερο μπλούζα φοράς είπαμε? XL? XXL?
3.Λεφτά δεν έχουμε λεφτά θέμε?? ε?ε?ε
4.Ε τώρα ντροπή...να είμαστε σπίτι σου κι εσυ να λείπεις? Εγω δεν πιστέυω ότι είσαι γκαντέμης πάντως! Μια αλλαγή στις θέσεις και προπαραγγελία Pizzas και να δεις τι καλά που θα τα πάμε!

Θα τα πούμε το Σαββάτο νταρλινγκ!

πι.ες..κ εγω με Ολλανδία είμαι και δεν το εχω παίξει στο στοίχημα αλλά θα μοιραστούμε τα δικά σου κερδισμένα μη σε νοιάζει!

Spy είπε...

Σύντομες απαντήσεις:
1) Thnx
2) O Pιμπερί είναι ο πιο κακομούτσουνος παίχτης του Γιούρο. Aλλά τον συμπαθούμε εξαιρετικά διότι του σακαταψανε το πρόσωπο άλλοι, και δε φταίει αυτός...
3) Eεε...
4) Άφωνος...

Σμουτς

mahler76 είπε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

One Happy Dot είπε...

σους καλέ θα ξυπνήσεις το παιδί! :)

Leviathan είπε...

kala na peraseis!!!!!!! :)
ego genika asxetos me podosfairo..krima gia x8es pados

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Επειδή κι' εγώ με την Ολλανδία είμαι, μήπως να μην έτρωγες αύριο καμιά γαμόπιτσα, υστερικοβουλιμική γκαντέμω;

One Happy Dot είπε...

Στην Ελβετία pizza καλέ μου Οφις (που το όνομα σας ταιριάζει ολοένα και περισσότερο!) Οχι δα!
Αλλά η απορία μου είναι άλλη...πώς είναι δυνατόν ενας αξιοπρεπέστατος κύριος όπως η αφεντιά σας να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους εκφράσεις...υστερικοβουλιμική γκαντέμω? Οποίες οι επιρροές? τσ τσ...θα έρθω να τα πούμε από κοντά over a slice of kontosouvli! :) Καλό 3ήμερο και το άγιο Πνεύμα να σας φωτίσει κει στο Ελαφονήσι! :)

One Happy Dot είπε...

@Leviathan...εξίσου άσχετη δηλώνω αλλά..ας όψεται η αγάπη! Ξέρεις εσυ! Τα φιλιά μου και καλό σκ (λίγο πιο νωρίς αλλά θα μπείς στο mood!)

Ανώνυμος είπε...

Θέλω:
Emental(το τυρί αυτό με τις μεγάλες τρύπες)
Valrhona(οι καλύτερες πραλίνες EVER!)
και επίσης θέλω να περάσεις καλά και να γυρίσεις με πολλλλλαααα να μας πείς
Καλο ταξίδι !!!

mahler76 είπε...

Όταν με το καλό επιστρέψεις δες την πρόσκληση που σου άφησα για παιχνίδι.

Μάκια.

mirelen είπε...

Είδες; Εκεί που εκλιπαρούσες για διακοπές σου έκατσε η Ελβετία!

Όναρ είπε...

Τελίτσα μου, αυτό που συγκράτησα από την ανάρτησή σου είναι ότι παραγγείλατε pizza και άργησε να έρθει και ότι επισκέπτεσαι την Ελβετία..Σου εύχομαι να περάσεις τέλεια και εγώ στη θέση σου δε θα πήγαινα στον αγώνα..!! Καλησπέρες ανορθόδοξες..

toymaker είπε...

Θέλω και εγώ ταξίδι...
Ζηλεύω...

One Happy Dot είπε...

Boys and girls! It's (not) good to be back! :) Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια που αφήσατε...Πάω να υπενθυμίσω στον εαυτό μου πως πληκτρολογεί ο άνθρωπος, να κάνω ότι δουλεύω, να κάνω μια βόλτα από τα βλογόσπιτά σας να δω τι έχασα και θα επανέλθω με φωτογραφίες! Χίλια φιλιά!

Dr_MAD είπε...

φωτό τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,επειδή πήρα μια πρώτη γεύση Ελβετίας απο τον αγαπητό φίλο μου γατομπαμπά, περιμένω με αγωνία την ανάρτηση του υλικού ...α και μην ξεχάσω αγαπητή φίλη να σε ευχαριστήσω για τα σοκολατάκια που έφτιαξες και μου προσέφερε ο φίλος μου,αλήθεια ήταν τέλεια και η συσκευασία καταπληκτική αυτά....απο εμένα... α!!! και κάτι άλλο θα βρούμε κάποιον καλό άνθρωπο για την Σίντυ έχει αρχίσει και κάνει ζέστη και μου ζητάει διακοπές θάλασσες πισίνες κλπ κλπ (ποιός είπε ότι στις γάτες δεν αρέσει το νερό)Καλό απόγευμα!!!!

Spy είπε...

Ε, συγγνώμη που διακόπτω, αλλά εκείνη τη μπλουζίτσα που λέγαμε;...
Την έχουμε ή να πάω Μοναστηράκι;
Και πάλι και ξανά συγγνώμη...

Α, και καλωσήρθατε, επίσης.

maika είπε...

ωραία η Ελβετία??
.. άμα είναι όλα πληρωμένα .. είναι όλα πάρα πολύ ωραία...θα έλεγα!!
άμα δε δώσετε τις σοκολάτες στο φίλο σας το spy και δεν έχετε και τι να τις κάνετε...εδώ είμαι εγώ!!!
μην ανησυχείτε, θα βοηθήσω...!!!
;o)))

One Happy Dot είπε...

@Vasilis...Έμαθα ότι τα σοκολατάκια τα οποία με τα χεράκια μου "έσιαξα" έγιναν ανάρπαστα! Χαίρομαι και επιφυλάσσομαι για τη συνέχεια! Η Σίντυ θα πρέπει να αρκεστεί σε κρύα μπάνια όπως ολοι μας για την ώρα! ;) Περαστικά για τον ώμο (?) και ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά!

@Spy...για μπλούζα στο Μοναστηράκι! Για σοκολάτα είσαι στο σωστό σημείο. Μην περιμένεις 8 κιλά (duuuuhhhhhh!!!) αλλά κάτι θα πάρεις κι εσυ πειναλέο μου! Και καλώς σας βρήκαμε!

@Maika...εμ...ποιές σοκολάτες? Γυρίσαμε με 5.5 κιλά και έχει μείνει μόνο αυτή που ίσως προλάβε να πάρει ο Spy αν είναι καλό και ευγενικό παιδί! :) ΙΟΝ αμυγδάλου και πάλι! :)

Ανώνυμος είπε...

Κι έλεγα ποιά μας γκαντέμιασε...
Τι τα θες τα ταξιδάκια χρυσή μου, αφού είσαι άσχετη με το άθλημα?

One Happy Dot είπε...

Moi? Ασχετη? ΝΟ! Απλώς...περιορισμένων γνώσεων! Εκείνο το 3ποντο του Καραγκούνη μοναδικό ε? :)