26 Ιουνίου 2008

Η dot η τραγουδιάρα η τσαχπίνα!


Η βλογοκοινότητα έχει ενα γιατρό που δεν παίρνει φακελάκια, διαθέτει ασθενοφόρο του κεφιού που κάνει ιου ιου ιου (...) και πολλά άλλα που δεν μπορώ καν να απαριθμήσω. Τώρα, πώς είναι δυνατόν επιστήμονας άνθρωπος να προσκαλεί σε παίγνιο την αφεντιά μου προκειμένου να καταστρέψω το ρεφραίν ενός κάποιου άσματος ζητώντας εμέσως πλήν σαφώς το εν λόγω άσμα να είναι του φτουκακα Φοίβου Αντιγραφωταπαντακαιτακανωεπιτυχιες, αυτό μετά βίας το αποδέχομαι απλά και μόνο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή αυτή και εν πάσει περιπτώσει αχρείαστος να είστε γιατρέ μου!

Τσίμπησα λοιπόν το γνωστό ασματάκι της Κοκκίνου "Μωρό μου καλοκαιρινό" και μετά τις χθεσινές Mini φωτιές η έμπνευση με οδήγησε στο εξής...


Σου υπόσχομαι αυτό το καλοκαίρι
να’ναι ενα απ’τα πιο μοιραία
για τον Υμηττό μωρό μου
Στάχτη και μπούρμπερη την Αττική
Θα κάνουμε εμείς παρέα
Είν’ τ'ονειρό μου
Ωραία, ωραία με γκαζάκια και παρέα
μαζί σου θα'μαι
ποιά θέα ποιά θέα,
καπνούς και τσίκνα ως την Τερψιθέα
ωραία που θα περνάμε εμείς οι δυο
Βιλίτσα πάνω θα χτισωωωωωωωωωωω

Χωρίς μάλιστα να θέλω να φανώ παραπάνω ενθουσιώδης από οσο πρέπει, το ασματάκι αυτό ενδεχομένως να "ντύσει" μουσικά το νεο διαφημηστικούλι του Υπουργείου Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων που θα σκάσει σαν γκαζάκι κάπου εκεί μετά τις πολλές φωτιές και λίγο πριν την "αναγκαστική" απαλλοτρίωση! Διότι κατά βάθος είμαστε οικολογικά ευσυνείδητοι, απλά αυτή μας την ιδιότητα την έχουμε σε λανθάνουσα (και λανθασμένη) μορφή!

Doctor, ευχαριστώ για την πρόσκληση και καλώ όποιον καλίφωνο επιθυμεί από το blogroll στα αριστερά να μας κελαηδήσει!

22 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Είναι σίγουρο ότι ΥΠΕΧΩΔΕ θα ενθουσιαστεί! Ειδικά τώρα που αρχίζουν πάλι τα καψίματα.. (των ασυνείδητων)και θα πρέπει να βάλει τα σποτάκια του! Μην σου πω θα παρεις και βραβείο καλύτερης μουσικής για το περιβάλλον! λολ! Νέα κατηγορία θα σε έχουν!!!
:)

One Happy Dot είπε...

Τέλεια! Να μοιραστώ το βραβείο με την εδω και κάμποσα χρόνια πρωτοεμφανιζόμενη Τάμτα και να το πούμε παρέα να μπούμε στο μάτι της Κοκκίνου και του Φοίβου! :)

Spy είπε...

Eπειδή είναι γνωστό στο Πανελλήνιο, ότι δεν παίρνω μέρος σε blogοπαίχνιδα, θα ανταποκριθώ με μία εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία για την περίπτωσή σου. O ΠPAΓMATIKOΣ γιατρός της βλογοκοινότητας είναι ο Dr.Seeng. Eπισκεφθείτε και θα καταλάβετε (χωρίς αυτό να μειώνει σε τίποτα την αξία του "Live your Myth..."

Link: http://drseeng.blogspot.com/

Dr_MAD είπε...

"Αυτό το καλοκαίρι" λέγεται το άσμα! χαχαχα Αλλά είναι υπέροχο! Και επίκαιροοοο, όλοι οι εμπρηστές θα το παίζουν στη διαπασών την ώρα που θα φεύγουν από το μέρος που τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό. Σα να το βλέπω... ανοιχτα παράθυρα και ο συνοδηγός απ'έξω σχεδόν ολόκληρος απ'το αμάξι να έχει βγάλει τη φανέλα του και να τη στριφογυρνάει στον αερα "Σου υπόσχομαι αυτό το καλοκαίρι νά'ναι ένα από τα πιο μοιραία!!!" χαχαχα thanx για την άμεση ανταπόκριση ρεεε!

@ spy
Σε πληροφορώ πως οι πραγματικοί γιατροί στην ελληνική μπλογκόσφαιρα είναι πάααρα πολλοί! Στο blogroll μου δεν έχω ούτε τους μισούς φαντάσου από αυτούς {*είμαστε πάνω από 20 και για τον seeng που λες τώρα το μαθαίνω!} Ευτυχώς, για σένα, εγώ σε 2 βδομάδες δε θα υπάρχω! LOL

Spy είπε...

@ mad: Mε τρομάζετε! Πως δηλαδή δεν θα υπάρχετε;
Θα εξοστρακιστείτε εις το πυρ το εξώτερον;

One Happy Dot είπε...

@Spy...I know dr. Seeng μέσω του απαξιωμένου βλογίου σου!

@Mad...είσαι everlasting! Θα πας διακοπές? Βήκες τον απόλυτο έρωτα και την κάνεις για νησιά Παπούα? Και αν σε χρειαστούμε θα έχεις μαζί το beeper???? (άγχος!)

mahler76 είπε...

Να το τραγουδήσω και να το κάνω πόστ????

One Happy Dot είπε...

Το μικρόφωνο στον Mahler... :)

Equilibrium είπε...

Τώρα τι να σου πω... Είσαι φάρμακο τελικά! :)

Ξενύχτησα πάλι δουλεύοντας, όπως κάνω τα τελευταία βράδυα ενόψει του Συνεδρίου, αλλά και της προετοιμασίας των διακοπών μου (και μη ρωτάς με ποιον θα πάω, δε μπορώ να πω, ουχί μόνος μου όμως, ουχί...!), και είπα να μπω να δω τι κάνουν 2-3 e-φιλαράκια...

Κοπέλα μου, μού φτιαξες το κέφι με τα τελευταία σου ποστ! Να'σαι καλά!

Σε φιλώ!

υγ. μπρε συ τι με κρατάς ακόμη στο μπλογκρόλ σου; είπαμε, πάπαλα! δε βλέπεις πού άλλοι, ορθώς έπραξαν και με έβγαλαν κιόλας? :PP

mahler76 είπε...

@One happy dot
πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα πειράζει??? χαχαχαχα κούκλα μη με προκαλείς για το θα το κάνω!!! Άντε καλή σου μέρα.

One Happy Dot είπε...

Κατά πρώτον είναι μεγάλη χαρά που περνάς να μας δείς και πάνω απ΄όλα που είσαι καλά εστω και πηγμένος! :)

Αφορμή για την έμπνευση στάθηκε, φυσικά, η πρόσκληση του Δόχτωρ...τα υπόλοιπα ήρθαν μόνα τους (οχι δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος για να ψωνιστεί!!)

Για τις διακοπές απλά σου λεω ότι σε ζηλεύω, καθώς εμείς αργούμε ακόμα και δεν ρωτάω τίποτα άλλο. Εύχομαι μόνο να περάσεις όμορφα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

Οσο για το blog roll νομίζω ότι θα εκπλαγείς αν δεις πόσοι δεν σε έχουν βγάλει ακόμα, είτε από εκείνους που μιλούσαν είτε από εκείνους που διάβαζαν σιωπηλά! Για εκείνους που σε έχουν ηδη βγάλει, ίσως απλά ακολούθησαν τα λόγια σου όταν δήλωσες τέλος, γενικότερα, και επέλεξαν το delete (πόσο εύκολο ήταν άραγε αυτό? :D )εγώ σε αφήνω λίγο ακομα...έτσι μέχρι να έρθει το "πλήρωμα του χρόνου" ή μέχρι να τα πούμε από κοντά!

Σε φιλώ γλυκά, να σε προσέχεις και να περνάς να μας λες ενα γειά και τα νέα σου (αν αργείς πολύ θα περνάω εγω sms-ικώς!) :)

One Happy Dot είπε...

Καλημέρα Mahleraki!!!

eee...τι κάνουμε τόσο πρωί ξύπνιοι και οι 2??????? Στα κρεβάτια μας γρήγορα!!!

Όταν αποφασίσεις να το κάνεις διαθέτω μαγνητόφωνο τελευταίας τεχνολογίας, με κορδέλα, για την ηχογράφηση!!!!!! Νομίζω πως θα σου πω...περιμένω τα έργα σου!!!! Καλό σ/κ και καλά να περάσετε σε ότι κανονίζετε!!!! :)

mahler76 είπε...

@One happy dot
καλημέρα κουκλίτσα. Ξύπνησα νωρίς για να πάω να ψωνίσω κανά ρούχο γιατί με έχεις δεί πως κυκλοφορώ χαχαχαχα. Βέβαια και πάλι fashion police θέμα θα είμαι. Αν βάλεις το κασετόφωνο με τη μαγνητοταινία, βάζω την κινηματογραφική κάμερα με φιλμ που έχω!!!!!! Μπορούμε να το κάνουμε βιντεοκλίπ και να μοιράζουμε καρούλια φίλμ αντί για αρχεία σε usb φλασάκια!!

One Happy Dot είπε...

I do I do!!!! Shopping...mmm I love!!!! Καλή βόλτα και μεγειά για ότι καινούριο αγοράσεις! Παίρνω φωτογραφική και fashion police I.D. και σε συναντάω κέντρο! :)

Dr_MAD είπε...

@ spy
LOL! Δε νομίζω ακόμα να καώ στην Κώλαση (εκεί θα πάω άλλη φορά και ελπίζω να αργήσω!). Απλά θα σας αφήσω στην ησυχία σας και θα αποχωρήσω βρε. Ενας λιγότερος!

@ one happy dot
Για beeper δεν παίζει! χαχαχα Και δεν πάω διακοπές ακριβώς. Μάλλον δουλειά το λες αυτό που έχω :-(

Θα σας διαβάζω / σχολιάζω όταν μπορώ. Μπορεί να μη γράφω, αλλά θα σερφάρω αν προλαβαίνω!

Spy είπε...

((καρακαταασχέτου που λέμε))

Δεν σας τα χώνω ούτε επειδή μου γράφετε, ούτε επειδή δεν μου γράφετε. Δεν τα χώνω σε εσάς δεσποινίς μου. Σε άλλους τα χώνω αλλά όταν το μυαλό σας είναι συνέχεια στο φαϊ, που να το καταλάβετε;

One Happy Dot είπε...

@MAD...πού πας? πού μας αφήνεις? Να μας στέλνεις τα νεα σου και...και...και...ουφ να μας σκέφτεσαι γιατρέ! :) (Btw...εχω σκάσει στο φαι σήμερα, καμία καλή ιδέα πώς να χωνέψω, από ιατρικής πλευράς πάντα!??) :)

@Spy...ααααα παρεξήγησις αγαπητέ μου! Σε αυτή την περίπτωση συνεχίζω ατάραχη τα μεσημεριανό μου! Πάντως και αυτή τη φορά κατορθώσατε να συγκεντρώστε 2ψήφιο αριθμό παραπόνων! :)

Spy είπε...

[[[[ Tελευταία (το ορκίζομαι!) άσχετη παρεμβολή στο blog σας. ]]]]


Ξέρω ότι όλοι αγωνιάτε, ότι δεν έχετε κοιμηθεί καθόλου (από το χθεσινό ξενύχτι), και ότι σας έχει λούσει ο ιδρώτας (από την αγωνία, όχι από τη ζέστη).

E, λοιπόν, EΛHΞE!
Πάει.
Πάπαλα.
Kαπούτ.
Φινίτο.


Tα συγκλονιστηκά και ENTEΛΩΣ ανατρεπτικά αποτελέσματα του στοιχήματος, σπίτι μου.
Eλάτε να τα παρακολουθήσετε μαζί μας.
Kερνάμε πίτσα!

(και πάλι συγγνώμη για την παρεμβολή).

One Happy Dot είπε...

αυτό και αν συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά...να μην μιλάω καν για φαγητό κι εσυ να μας καλείς για pizza! wow! Τελικά...μάλλον ξέρεις ότι είμαστε εκτός Αθηνών ε? Τα φιλιά μου και..πάντα άξιος! :)

Ανώνυμος είπε...

έχεις λιώσει στον ύνο και δεν εναβαζεις κανα ποστ?
Αιντε μαζεψου πια!!! τελείωσε το Σ/Κ καλέ!!!!

toymaker είπε...

Καλό μήνα καλή μου...

Αμέτρητα Φιλιά

One Happy Dot είπε...

Καλό μήνα γλυκό μου Toy...αν και εχω αμφιβολίες κατά πόσο θα είναι! :) I think pink though!
Σε φιλώ γλυκά!

Θείτσα...επανέρχομαι! :)