20 Οκτωβρίου 2011

Παράλογο?? Δεν απαντά! Αρα, λογικό!



Χθες το βράδυ περνώντας από τη λεωφόρο Συγγρού με τα πόδια είδα τα εξής:

Τα σκουπίδια, τα οποία έχουν ξεχυλίσει τους κάδους να εξάπτουν το τουριστικό, μάλλον, ενδιαφέρον μιας ομάδας Αμερικανών οι οποίοι οχι μόνο τα φωτογράφιζαν μεμονωμένα (τύπου "τοπίο στο σκουπιδαριό ντου γιου λαϊκ μαμαζελ δι Γκρης?") αλλά ποζάροντας παράλληλα δίπλα από το σωρό με σκέρτσο, νάζι, βερμούδα και κάλτσα ως τη γάμπα. Μη χαίρεσαι κοπελιά...βούκινο θα γίνουμε στο flickr!

Τον πορτιέρη ενός στριπτιτζάδικου λίγα μέτρα παρακάτω να έχει ανοίξει το καπώ ενός αυτοκινήτου και να μετράει άπειρα πακέτα τσιγάρα - διάφορες μάρκες - τα οποία ήταν τοποθετημένα μέσα σε ενα χαρτυφύλακα. Ηλικιωμένος περαστικός ο οποίος πήρε χαμπάρι το "τσιτσι" σταμάτησε για λίγο σόπινγκ! Περίπτερο την έκανε τη Μπέμπα ο πορτιέρης!

Μια κατακόκκινη γυαλισμένη και τεράστια Ferrari με ενα μουσάτο νεανία - golden (θα'θελε αλλά δε νομίζω Τακη!) Boy περνούσε την ίδια στιγμή, από το ίδιο σημείο μαρσάροντας....στον παράδρομο της Συγγρού...που από τα σκουπίδια δεν μπορείς να περπατήσεις καλά καλά πόσο μάλλον να "πατήσεις" λίγο παραπάνω το γκάζι της Ferrari. Πανε πάρε ενα Zastava να βρεις την υγειά σου παλλικαράκι μου. Κι αν είσαι τυχερός μπορεί να θεωρηθείς vintage από τα αμερικανάκια και να δεις τη μούρη σου στο flickr μαζί με το σκουπιδαριό. Πες ταζίκι και χαμογέλα!

Το κερασάκι στην τούρτα μου...το δημοφιλές στριπτιτζάδικο των νοτίων προαστίων Lido (να και διαφήμιση το Ντοτί!) προτιμάει και λανσάρει προφυλακτικά Versace! Διότι η φαντασία δεν έχει ορια, η πολυτέλεια στον έρωτα δεν είναι αμαρτία και εν πάσει περιπτώσει, αν ο Versace ζούσε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς αν μη τι άλλο θα ήταν περήφανος να δει το λογότυπό του να ποζάρει έξοθεν του Lido παραπλεύρως ενός ψηφιοποιημένου οπίσθιου που ανεβοκατεβάζει ενα στρινγκ!

Αντι να αναρωτιέσαι γιατί περπατάω δεν μου λες καλύτερα...τελικά το σύμπαν μας κάνει πλάκα ή εμείς προσπαθούμε να τρελάνουμε το σύμπαν?

8 σχόλια:

Petites Musiques De Mon Coeur είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Petites Musiques De Mon Coeur είπε...

www.youtube.com/watch?v=eEfw5-iePfo

Hfaistiwnas είπε...

Μα με τα πόδια από τέτοια περιοχή;;;

DaisyCrazy είπε...

τέλεια βόλτα και μ'αρέσει που έχεις τόση παρατηρικότητα και τα περιγράφεις τόσο παραστατικά. λες κι ήμασταν μαζί σου ;)

τα αμερικανάκια ντεν έκχει σκουπίντια στο αμέρικα; γι'αυτό μάλλον έβγαζαν φώτος για να θυμούνται πως είναι :ΡΡΡ

φιλάκια!!

υγ. ψώνισες κι εσύ καμιά κούτα; χαχα

apos είπε...

Και εγώ σε ένα τέτοιο mood ήμουν χθες. Ποδηλατάδα σε μια άδεια Ακαδημίας που βρώμαγε δακρυγόνα και γύρω-γύρω καμένα σκουπίδια. Τουρίστες δεν είχε. Κάτι riot policemen, που αμφιβάλλω αν χρησιμοποιούν προφυλακτικά Versace. Δεν βγαίνω μάνα μου...

ασωτος γιος είπε...

almodovar αλλα ελληνικα έτσι ?

Tommy είπε...

λογικό... λογικότατο. ;-)

One Happy Dot είπε...

@all...

Αύριο θα το κόψω πάλι με τα πόδια εφόσον οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται με κέφι! Επομένως θα επανέλθω με τα επόμενα επεισόδια της παράνοιας στην οποία ζούμε!
:)