25 Φεβρουαρίου 2011

Απορία:

Πού πάνε οι ευκαιρίες όταν χάνονται, ώστε να ψάξω κι εγω για μια χαμένη ευκαιρία κι αν τη βρω να την πάρω σπίτι και να τη μετατρέψω σε μια νεα αρχή?

Ρίψατε τις εύστοχες απαντήσεις σας στο καλάθι των σχολίων.

Ευχαριστώ!

11 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

εεε..
Τι να πω..
Δεν ξέρω..

Καλό ΣΚ Ντοτάκι, μην στενοχωριέσαι!!

apos είπε...

Στο Recycle bin μάλλον πάνε. Μην κάνεις όμως το λάθος να κάνεις «ανάκτηση». Διαγραφή κατευθείαν! Και τα cookies! Ποτέ μια δεύτερη ευκαιρία δεν αξίζει όταν είναι και από δεύτερο χέρι.
Σίγουρα θα έρθει μια καλύτερη.

(χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να εμπεδώσω όλο αυτό που διάβασες)

ασωτος γιος είπε...

αυτοκαταστρεφονται,,,

Kος Μηδενικός είπε...

Εγώ καθότι είμαι μικρό παιδί (καλέ γερό το έχουν χτίσει το σπίτι...κοίτα να δεις!!) θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα Apos, γιατί παρότι νεαρός είναι σοφός! Είπα και ελάλησα! Από την άλλη βέβαια θα ήθελε λίγο επεξήγηση το ερώτημα με τη συνοδεία 2 λίτρων παγωτού...έτσι για τη λιγούρα καλέ!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν βαριέσαι οι ευκαιρίες είναι παντού, μόνοι μας τις φτιάχνουμε δεν πέφτουν από τον ουρανό. Τώρα που πάνε; Δίπλα μας πάνε ή μακριά μας εξαρτάται πώς ξυπνάμε. Από την άλλη μπορεί να μην ήταν ποτέ ευκαιρία απλά την είδαμε έτσι επειδή τη προηγούμενη είχαμε περάσει καλά. Τό θέμα είναι τί κάνουμε με τον εαυτό μας , να ξέρουμε αν αυτό που κάνουμε αξίζει. Αυτό είναι δύσκολο γιατί συνήθως βλέπουμε σαν ευκαιρίες τις δικές μας επιθυμίες.Δύσκολο είναι να βλέπεις την "ευκαιρία" καθαρά χωρίς να την στολίζεις.

mahler76 είπε...

πάνε στον βόθρο οπότε άσε καλύτερα θα έρθει μια καινούρια :)

DaisyCrazy είπε...

οι ευκαιρίες παρουσιάζονται για μικρό χρονικό διάστημα και πρέπει να τις αρπάζουμε απ'τα μαλιά αλλιώς την κάνουν για άλλους πιο αρπακτικούς τύπους και τύπισσες.

όταν χαθούν αυτές πάμε για άλλες ευκαιρίες! όπως έλεγε η λατρεμένη Ελένη Βιτάλη "πάμε γι'αλλες πολιτείες" http://www.youtube.com/watch?v=zRl75Vk7Q1k

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Όταν οι ευκαιρίες χάνονται πάνε στον αγύριστο για ένα συγκεκριμένο λόγο που ανακαλύπτεις ακριβώς τη στιγμή που έρχεται μια νέα ευκαιρία καλύτερη από την προηγούμενη (μα τί λέω πρωί-πρωί; Και να τα πίστευα καλά θα΄ταν χαχα!). Καλό υπόλοιπο ΣΚ!

One Happy Dot είπε...

@Hfaistiwnas...

Άντε να σου ευχηθώ τώρα κι εγω καλή εβδομάδα και να ελπίσουμε πως θα είναι...

@apos...

Επομένως δικαίως κι εγω θα κάνω κάμποσο καιρό να αποδεχτώ οτι οι δεύτερες ευκαιρίες δεν θα γίνουν ποτέ (σαν τις) πρώτες οσο κι αν θέλω να πιστέψω σε αυτές...

@ασωτος γιος...

Για αυτοκαταστρεφόμενες, μάλλον 7 ψυχες είναι...

One Happy Dot είπε...

@Zero Point...

Μωρέ θα χρειαστεί τόσο παγωτό που θα γίνουν τα δόντια μας ξύλινα...πότε μπορείς είπαμε? :)

@Ανώνυμος...

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι...οτι βλέπουμε τις επιθυμίες μας σαν ευκαιρίες γιατί ίσως έτσι να μας βολεύει να τις βαφτίζουμε. Αν είναι όντως έτσι, νομίζω οτι εχω πολλές ευκαιρίες να κάνω ενα σωρό λάθη και η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να βρω τη δύναμη να κάνω το σωστό. Έστω και...ευκαιριακά. :)

@mahler76...

Λακωνικός κι όμως πάντα τόσο ακριβής! :) :)

One Happy Dot είπε...

@DaisyCrazy...

Αχ, θα γίνω γεράκι στα γεράματα η αψηλή και θα φαω και τα μούτρα μου!!! Κρα...?

@Μάγισσα Κίρκη...

Καλώς τη μάνα!!!! Τώρα εσυ είσαι σοφή και λες αυτά που θα λες αύριο και στο μαγισσάκι οπότε θα πρέπει να σε πάρω πιο πολύ στα σοβαρά σε σχέση με τους υπόλοιπους έτσι???
Αρα, περιμένω να έρθει η επόμενη ευκαιρία κι όταν κι αυτή αποδειχθεί οτι ήταν για τα πανηγύρια θα περιμένω να έρθει η ακόμα πιο επόμενη και μετά θα έρθει ενας δράκος και θα πετάξει ψηλάάάά πάνω από τα κεφάλια μας και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!!! Σε φιλώ γλυκά κι εύχομαι ο έρωτας της ζωης σου να μεγαλώνει και να ομορφαίνει μέρα με τη μέρα, λεπτό το λεπτό!