21 Φεβρουαρίου 2011

Διαφορετικός τρόπος χαλάρωσης...



Τώρα φιλενάδα δεν είμαι σίγουρη αν καβαλώντας το ποδήλατο και κάνοντας έστω το 1/8 των ακροβατικών από αυτά που κάνει ο φίλος μου ο Danny(ς) θα χαλαρώσω ή θα βρεθώ στα επείγοντα με γύψο ακόμα και στις βλεφαρίδες, παρόλα αυτά το αποτέλεσμα από καλλιτεχνικής πλευράς είναι άρτιο και το ολο κλιπάκι είναι τόσο ταξιδιάρικο που μαγεύει...

Πι. Ες. Αν δεν παω με το ποδήλατο στο Εδιμβούργο, μπορώ να παω με αεροπλάνο έτσι δεν είναι? Δηλαδή ας μην είμαστε απόλυτοι ως πρός το μέσο μεταφοράς κύριε Πετροχείλο μου!

10 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

ωραιο κλιπ οντως

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ.
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ .ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ:))

DaisyCrazy είπε...

dotaki μου όντως με γύψο στις βλεφαρίδες θα καταντήσουμε αν κάνουμε έτσι ποδήλατο :)))))))))))))))))

κι η φάση είναι ότι το κάνει να φαίνεται τοοοοοοοοσο εύκολο. μπράβο του!

φυσικά και μπορείς να πας και με αεροπλανο βρε. το ποδήλατο είναι για τους ακροβάτες κι όσους εχουν αντοχή!

φιλάκια

Hfaistiwnas είπε...

Είσαι τρελήη;;;;; Μακριά από τέτοια ακροβατικά!!!

One Happy Dot είπε...

@ασωτος γιος...

Ο Danny(ς) αν μας ήξερε θα μας ευχαριστούσε για τα καλά μας λόγια και ενδεχομένως να μας προσκαλούσε και στο γύρισμα του επόμενου κλιπακίου του..λέμε τώρα!

@JK O SKROYTZAKOS...

Κι εγω την ίδια σιγουριά εχω...ως πρός το αεροπλάνο! Είναι που εχει μείνει από λάστιχο το ποδήλατό μου αλλιώς...τσσσσσσ!!!!

@DaisyCrazy...

Μα είδες ο αφιλότιμος? Κι εγω για να στρίψω με το ποδήλατο πρέπει να πάρω αστρολογικές προβλέψεις κι αν είναι ανάδρομος κανένας Ερμής ούτε που να το σκεφτώ!! Σε φιλώ γλυκά!

@Hfaistiwnas...

Καλά οτι μια δόση τρέλας την εχω...την εχω. Αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ ακόμα και για μένα...απαπαπαπαπα! Εγω το κάνω με πατίνι...

Kος Μηδενικός είπε...

Είναι κρίμα από το Θεό Ψηλή μου να είσαι μπανταρισμένη στην Ημέρα της Σοκολάτας που φτάνει οσονούπω!!

;-)

apos είπε...

Εγώ πάλι εύχομαι απλά να πας στο Εδιμβούργο, γιατί είναι πανέμορφο.

(κατά προτίμηση με αυτοκίνητο)

One Happy Dot είπε...

@Zero Point...

Έτσι όπως το θέτεις έχεις τα δίκια σου...αλλά υπάρχει και σε ρόφημα! Για φαντάσου τι ωραία θα είναι να είμαι μπαταρισμένη ολούθε και το μόνο που θα επιβεβαιώνει οτι ακομα ζω θα είναι το καλαμάκι που θα ξεκινάει από ενα τεράστιο ποτήρι Nutella και θα καταλήγει...σε μένα?! Καλέ, παω να φτιάξω το ποδήλατο ΤΩΡΑ!!!!!!!

@apos...

Το θέλω τόσο πολύ...οι εικόνες που φαίνοται μέσα από το βιντεάκι είναι ερωτεύσιμες! Με αμάξι...ιδανικά για να είμαστε και σίγουροι οτι θα φτάσουμε και θα φάμε και μια σοκολατίτσα!!

κοντή είπε...

θέλεις να κατέβουμε από Sacré Coeur έτσι;

One Happy Dot είπε...

@Kοντή...

Θα είμαστε τυχερές αν κατεβούμε έστω το πεζοδρόμιο χωρίς να φάμε τα μούτρα μας...οχι 8356 σκαλοπάτια με 874356 Γάλλους να γελάνε με τα χάλια μας!