22 Δεκεμβρίου 2010

It is Christmas baby...



Δεν είναι τα συναισθήματα που αλλάζουν, είναι ο τρόπος που τα εκφράζουμε που διαφοροποιείται με την πάροδο του χρόνου. Παρόλα αυτά είναι Χριστούγεννα και τις ευχές τις ξέρουμε, δεν θα μας κοστίσει κάτι να τις πούμε. Τα στολίδια τα έχουμε, δεν θα μας κοστίσει κάτι να τα κρεμάσουμε (και μην αφήνεις τα λαμπάκια στο μπαλκόνι βρε μάνα να καίνε ολη νύχτα...γράφει η ΔΕΗ!).

Οτι κι αν συμβαίνει γύρω μας, οσο κι αν αποδεικνύεται οτι τελικά τα λεφτά (που δεν) υπάρχουν (θα πρέπει να βρεθούν), οσο κι αν έχουμε πήξει σε απεργίες, στάσεις εργασίας, διαδηλώσεις, φωνές, παράπονα, σκουπίδια, νεύρα και λοιπές δυσσάρεστες ειδήσεις...οσο κι αν το ποτήρι με την ελπίδα και την υπομονή μας στερεύει, στην πραγματικότητα είμαστε εδω και (την) παλεύουμε.

Για τη μάχη που δίνει ο καθένας απο εμάς σε κάθε επίπεδο, για την ανάγκη που έχουμε ολοι μας να δούμε τα πράγματα να καλυτερεύουν, για εσένα που είσαι εκεί εξω και διαβάζεις αυτές τις γραμμές, για μένα που τις γράφω...Εύχομαι Χρόνια Πολλά. Εύχομαι οτι εύχεσαι αγαπημένε φίλε-αναγνώστη, φίλε συν-οδηγέ (έβαλες Flash στη μπαταρία?) και ακόμα περισσότερα γιατί το ποτήρι της ελπίδας όλων πρέπει με κάποιο τρόπο να ξαναγεμίσει ώστε ολοι μαζί να πιούμε στην υγειά μας ρε παιδιά!
Δεν θα μασήσουμε, κι αν μασήσουμε θα φτύσουμε το κουκούτσι που έλεγε και ο παππούς και κάτι ήξερε!

Καλές Γιορτές σε όλους! Καλή χρονιά να, θα, ίσως τελικά και να έχουμε!

16 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!!!
Ελπίζω όλα να πήγαν καλά ε;
Καλές γιορτές με υγεία πάνω απ'όλα!!!

DaisyCrazy είπε...

dotaki μου καλή χρονιά!
ελπίζω να αλαφρώσει τα προβλήματα που μας έφερε το '10 αλλά και να μην το κάνει τουλάχιστον να μας δώσει δύναμη να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα!
φιλιά κι όμορφα να περνάς ό,τι κι αν κάνεις!

Kος Μηδενικός είπε...

Καλέ μια χαρά χρονιά θα έχουμε. Καλά να είμαστε, Nutella να έχουν τα ράφια και όλα θα είναι καλά...να το δεις!!

Φιλάκια!!

Besixdouze είπε...

Καταρχήν το βιντεάκι πολύ πολύ πετυχημένο! Γέλασα πολύ!
Θα το γεμίσουμε το οποτήρι, που θα πάει! Καλή θέληση να υπάρχει και φυσικά... επιμονή!
Να είσαι καλά!

Chichipiru είπε...

Κουκιδούλα μου σου ανταποδίδω τις πιο ζεστές ευχές μου! Μια ευχή: η επόμενη χρονιά να σου φέρει όσα σου "καθυστέρησε και σου χρωστάει" η προηγούμενη! Να περάσετε όπως σας αρέσει! :)

Γ.Π. είπε...

Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλα εγώ έχω Καημό να σου δώσω ένα σβουριχτό φιλί! Και να σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα όπως τα θες (και να γράφεις συχνότερα!)

apos είπε...

Τα καλύτερα ΣΑΣ εύχομαι, con todo mi cariño.

(ελπίζω να έβαλε flash στη μπαταρία ο οδηγός, γιατί μέχρι Ξυλόκαστρο, όσο να πεις, είναι απόσταση. Μην πάμε και πριν την ώρα μας)

One Happy Dot είπε...

Hfaistiwnas...

Ολα καλά καμάρι μου! Δεν έκανα την επέμβαση ακόμα (εχω δεθεί με την κύστη μου και δεν μπορώ να την αποχωριστώ τελικά!) αλλά θα ενημερώσω σχετικά!

Σε φιλώ γλυκά και σου εύχομαι κάθε τι καλό για το νεο έτος!

DaisyCrazy...

Καλή δύναμη λοιπόν σε όλους μας! Να αντέξουμε, να υπομείνουμε και να μη χάνουμε το χιούμορ και την ταυτότητά μας μέσα στη ρημάδα την καθημερινότητα!
(Τι είπα πάλι η κουκίδα γ@μώ την έμπενυσή μου??? Α τσσσσσσσσσσσσσ!!!)

Φιλί ζβουρηχτό παπίτσα! Καλή Χρονιά να έχεις!

@Zero Point...

Το σπίτι μας θυμίζει κατοχή...τόσο άδεια είναι τα ράφια μας! Στη λίστα του σούπερ μάρκετ η Nutella είναι πρώτη και με κόκκινο μαρκαδόρο μην τύχει και την ξεχνούσαμε! Από κάτω η λίστα δεν έχει τίποτα άλλο! Και επαναλαμβάνω...τα ράφια μας είναι άδεια!

Καλή χρονιά λατρεμένο μου...γλυκειά και σοκολατένια με αγάπη και πολλά χαμόγελα! Αυτά δεν κοστίζουν σε κανένα σε τελική ανάλυση! Σε φιλώ πολύ δυνατά στο αυτί και σε ξεκουφαίνω!!

One Happy Dot είπε...

@Besixdouze...

Θα το γεμίσουμε το ποτηράκι σίγουρα ναι!!! Ο καθένας με οτι επιθυμεί αρκεί να αρχίσουμε το βλέπουμε και πάλι μισογεμάτο και οχι μισοάδειο! Σου εύχομαι καλές γιορτές από καρδιάς, με αγάπη και μπόλικη σοκολάτα! :)

@Chichipiru...

Η Nutelloβροχή μετράει? Γιατί μου τη χρωστάει χρονιές τώρα! :)

Καλές γιορτές κορίτσι μου γλυκό! Να είσαι γερή και ευτυχισμένη, να έχεις πάντα έμπνευση και να μας υπενθυμίζεις οτι υπάρχουν όμορφα κουτιά για να βάζουμε τις άσχημες στιγμές, απλά πρέπει να την ψάχνουμε κι εμείς!

@Εργοδέκτης...

Δεν μπορώ να σου εξηγήσω πόσο μου έχεις λείψει!! Αν και αλλάζεις ταυτότητες και υποψιάζομαι οτι τελικά είσαι hacker Και virus μαζί και καμιά ώρα θα μας κάψεις, παρόλα αυτά σου εχω τρελή αδυναμία και όποτε εχω τη διάθεση και το χρόνο και κάνω μια βόλτα από τις "παλιές" γειτονιές σε διαβάζω...
Ανταποδίδω το φιλί και μια αγκαλιά από τις γνωστές μαζί με χιλιάδες ευχές ώστε αυτή η χρονιά να είναι μοναδική!! Σε φιλώ πολύ γλυκά και τρυφερά!

@apos...

Και flash έβαλε και service έκανε και είμαστε έτοιμοι! Μόνο που μας πήρε καιρό να ετοιμαστούμε και τώρα έχουμε ξεχάσει για τι προετοιμαζόμασταν!!!!

Φιλιά γλυκά και ευχές για μια χρονιά...ενδιαφέρουσα!!!!!

Τες είπε...

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!!

Ντοτάκι μου, σου εύχομαι ότι καλύτερο για το 2011 και πάντα με θετικές σκέψεις γιατί αλλιώς τη βάψαμε. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε!!

Πολλά φιλιά!

ProFyLaKtiKo είπε...

Χαίρομαι για το αισιόδοξό μήνυμά σου, βέβαια δεν ανέφερες πουθενά κάτι για σοκολάτα και άρχισα να ανησυχώ αλλά θα το θεωρήσω παροδικό.

Χρόνια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά τελείτσα μου!
Να είσαι γερή και να ξεφορτωθείς εύκολα και άνετα την κύστη την άτιμη!
Να αγαπάς πολύυυυ και να σ'αγαπούν ακόμη πιο πολύυυυ!
μάκια

One Happy Dot είπε...

@Τες...
Χρόνια Πολλά κοριτσάκι! Βαμένα ηδη καθώς από θετικές σκέψεις μπόλικες αλλά από πράξεις...χρεοκοπήσαμε! :)

@ProFylaktiko...

Μα είναι δεδομένο!!! Αρκεί να σου πω οτι επιστρέφοντας από τις Πρωτοχρονιάτικες μινι διακοπές μας, βρήκαμε απίτι από ενα καλό φίλο ενα βαζακι Nutella έτσι για το καλό! Ορισμένα πράγματα απλά δεν αλλάζουν! :)

Καλή χρονιά γλυκό μου!

@brokensemaphore...

Τώρα που η κύστη απέκτησε και δίδυμη αδερφούλα εχω αρχίσει να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να τις κρατήσω παρέα και να κάνουμε τα βαφτίσια το Μαη που δεν έχει και ζέστη! :)

Καλή χρονιά κοριτσάκι μου όμορφο με μπόλικα χαμόγελα και υγεία για όλους!

Ανώνυμος είπε...

Πού είσαι βρε τελίτσα? Δε σε βρίσκω πουθενά!

travelbug είπε...

hi se olus! yia logus anoteras vias, anagazomai na kleiso to paron blog mu ke metaferomai edo:
http://oramiden-eli.blogspot.com/
kopiaste!

DaisyCrazy είπε...

και μια καθυστερημένη ευχή: με την νέα χρονιά πιο συχνά ποστ απ'το dotaki ;)