10 Δεκεμβρίου 2010

Εσωκλείω σχετική επιστολή πρός την κύστη μου!

Αγαπημένε μου Ujean-Σουβλίτσα

Ελπίζω πως η επιστολή μου σε βρίσκει καλά, το ίδιο επιθυμώ και δι ημάς!

Αν και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα σου έγραφα από τότε που αποφάσισες να ξαναμετακομίσεις στην ωοθήκη μου μετά από πολυετή απουσία εις τα εξωτερικά, τελικά αποφάσισα να σε αφήσω να εγκατασταθείς και να βολευτείς πρώτα πρίν επιδιώξω να μάθω νεα σου.

Χάρηκα πολύ όταν πληροφορήθηκα οτι σου αρέσει τόσο η αριστερή μου ωοθήκη που αποφάσισες να απλώσεις ολα σου τα υπάρχοντα καταλαμβάνοντας χώρο 7 εκατοστών, ενω το τελευταίο συμβόλαιο προέβλεπε μόλις 4.7 εκατοστά νόμιμης ιδιοκατοίκησης. Ως φαίνεται το υπόλοιπο είναι ημιυπαίθριος. Μη σκας, αφού δεν έκανες και πισίνα κανείς δεν θα σε ενοχλήσει.

Στο σημείο αυτό και να με συμπαθάς, θα ήθελα να σου εκφράσω ορισμένα παράπονα που υπέπεσαν στην αντίληψή μου τις προηγούμενες ημέρες και έχουν να κάνουν με ορισμένες αναταράξεις που έχει μάλλον προκαλέσει η επιστροφή σου στην "παλιά" σου γειτονιά.

Πάρε για παράδειγμα τον κύριο Μηνά Κύκλο. Παραπονιέται για διατάραξη κοινής ησυχίας και έλλειψη σεβασμού απέναντι στη συχνότητα των επισκέψεών του από 30 ημέρες όπως ορίζει το σχετικό καταστατικό σε "πάρε το αυγό και κάντου περμανάντ" όπως πολύ συγκεκριμένα μου ανέφερε.
Ως εκ τούτου η δεσποινίς Σούλα Ωορηξίδου ισχυρίζεται ότι εκτός από τη σειρά έχασε επίσης "τα αυγά και τα Πασχάλια" με αποτέλεσμα ο μηνιαίος εορτασμός της 14ης ημέρας να πρέπει να μεταφέρεται τουλάχιστον 7 ημέρες αργότερα.
Με παρεξένεψε η αναφορά και των δυο στα αυγά αλλά δεν επεκτάθηκα καθώς ήταν μεσημέρι και πεινούσα.
Εν συνεχεία, οι κυρίες κυρίες Βαρόνη Προγεστερόνη και Λίτσα Προλακτίτσα αναφέρθηκαν με διόλου κολακευτικά λόγια στην ύπαρξή σου ενω τόνισαν ότι η παρουσία σου επηρεάζει τις τιμές τους με αποτέλεσμα η μεν Βαρόνη να κυλιέται στα πατώματα από ντροπή με μια Dom Perignon στο χέρι (2 κασόνια παραγγείλαμε και η κάβα πλέον δεν δίνει βερεσέ!) ενω η κακομοίρα η Λίτσα ανέβασε στροφές κινούμενη στο αντίθετο ρεύμα στην Αθηνών-Πατρών φωνάζοντας "Με τον κουμπάρο ρε Κούλα??" Το τελευταίο μάλλον δεν έχει να κάνει με σένα αλλά με την Πάνια, παρόλα αυτά το αναφέρω προκειμένου να καταλάβεις τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Όπως καταλαβαίνεις, καθώς οι παραπάνω αναφορές είναι τα πιο ηχηρά παραδείγματα ανάμεσα σε ενα σωρό παραπόνων, ενω υπάρχουν και άλλες καταγεγραμμένες στο σχετικό κατάστιχο, έχει ηδη ξεκινήσει η διαδικασία περισυλλογής υπογραφών προκειμένου να πάρεις το δρόμο που σου πρέπει τον μακρύτερο (που λέει και ο Notis) γαλλιστί le poul. Για το λόγο αυτό έκρινα σκόπιμο να σε προετοιμάσω έτσι ώστε αν κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα τη μάυρη την ταμ ταμ ταμ νιώσεις μια θολούρα, μια ανεμοδούρα, μια σημαδούρα (μαρή παλιοχαμούρα....παρντόν αλλά κάνει ομοιοκαταληξία!) να μην σκιαχτείς. Θα είναι η επιτροπή "ΕΠΘΓΜΓΤΕΜΜ" (=Εγω Πότε Θα Γίνω Μάνα Γαμώ Την Ενδομητρίωσή Μου Μέσα) και θα σου πρότεινα να αποχωρήσεις ησύχως και διακριτικώς.

Αυτά είχα να σου πω και πάλι να με συμπαθάς αλλά είναι και πολύ κωλόπαιδο ο Κυριακός και εν πάσει περιπτώσει αν δεν στα πω εγω που είμαι φίλη σου ποιά θα στα πει.

Hasta la vista baby & I'll be back.

Ave Moi!

πι.ες. Αν σήμερα το απόγευμα, περί τις 6 πάνω κάτω και πλαγίως, νιώσεις έτσι ανάλαφρα και μια αίσθηση σαν να ίπτασαι μην ανησυχήσεις. Σε μια προσπάθεια να βρω το Ying & το Yang, το Feng Sui και το χαμένο Tsou tsou xroutsou μου θα κάνω μια ενεργειακή θεραπεία με μια Μεξικανή ονόματι Monika-Huanita-Dolores κλπ η οποία υπόσχεται θαύματα. Αν δεν γίνει το θαύμα ελπίζω να κάνει καλό πεντικιούρ!

πι.ες2-απντεητ: Μόλις γύρισα από την ενεργειακή θεραπεία...Καθώς θέλω να είμαι δίκαιη απέναντι σε εκείνα που δεν γνωρίζω και παράλληλα προσπαθώ να μην αμφισβητώ τις ικανότητες ορισμένων ανθρώπων απλά και μόνο επειδή δηλώνω δύσπιστη απέναντι στο άγνωστο, θέλω να δηλώσω οτι ήταν μια μοναδική εμπειρία και χαίρομαι, τελικά, που το έκανα και που δεν χρειάστηκε να μάθω αν και πόσο καλό πεντικιούρ μπορεί να ξέρει να κάνει η εν λόγω κυρία.

9 σχόλια:

Kος Μηδενικός είπε...

Εγώ πάντως με το μέρος σας θα είμαι κατά τα δικαστήρια έξωσης της εν λόγω Κυρίας. Σάμπως τι; Η πρώτη ακαμάτρα μάνα θα είσαι; Θα το ταϊζουμε η γιαγιά του και εμείς το παιδί. Να φύγετε κυρία μου...να πάτε αλλού!!

One Happy Dot είπε...

@Zero Point...

Εγω ακαμάτρα??? Και του πουλιού το γάλα θα του δίνω. Κατά το γνωστό Moto γνωστής αλυσίδας σουπερ μάρκετ όπου έχουμε και τα μέσα παρακαλώ! Θα γίνει της κατεψυγμένης ψαροκροκέτας το πανηγύρι! Είδες πόσο συνειδητοποιημένη είμαι έτσι? Οχι κοτομπουκιά, ψαροκροκέτα!

Hfaistiwnas είπε...

Στην αρχή δεν κατάλαβα γρι!
Καλή επιτυχία!!! Αν κατάλαβα καλά θα κάνεις επεμβασούλα! Να πάνε όλα καλά και μετά να έρθει και το "πότε θα γίνεις μάνα"!!!!

DaisyCrazy είπε...

τουλάχιστον ξέρεις τι δεν πάει καλά και θα το αντιμετωπίσεις. αυτό είναι η μισή μάχη.
φιλάκια!

ασωτος γιος είπε...

οχι μονο γελασα αλλα με συγκινησε ο τροπος που το χειριζεσαι
να φυγει να παει στους εξωγηινους

mirelen είπε...

Της είπα κι εγώ δυο λογάκια οπότε αν ακούσεις θόρυβο είναι που ετοιμάζει τις βαλίτσες της και αριβάρει!!!

Besixdouze είπε...

Μα δεν σέβεται κανέναν πια! Απαράδεκτη!

Μαζί σου είμαστε!

One Happy Dot είπε...

@Hfaistiwnas...

Έτσι δείχνουν τα πράγματα καμάρι μου και μάλλον δεν θα την αποφύγω. Θα ξέρω σίγουρα τις επόμενες ημέρες και φυσικά θα μάθετε νεα μου! Φιλί!

@DaisyCrazy...

Πράγματι...μόνο που ήλπιζα οτι δεν θα χρειαζόταν και αυτή τη φορά νατα βάλω με το γνωστό θηρίο! :)

@άσωτος γιος...

Στους εξωγήινους ε? Εχω μια υποψία οτι εξωγήινοι μου την έστειλαν εξ αρχής και δεν ξέρω κατά πόσο το "δώρο" ήρθε με κάρτα αλλαγής. Θα ψάξω τη σακούλα και θα επανέλθω!

One Happy Dot είπε...

@Mirelen...

άκουσα θόρυβο αλλά ήταν η κοιλιά μου που γουργούριζε τελικά...False alarm1 I repeat False Alarm! :P

@Besixdouze...

Μα δεν είναι τρομερά αγενές εκ μέρους της να έρχεται και να κατσικώνεται με το έτσι θέλω? Μηδέν τρόποι, μηδέν τακ και διακριτικότητα!

Κι εν πάσει περιπτώσει...τι Nickname είναι αυτό? Το έγραψα λάθος 2 φορές και ακόμα απορώ γιατί δεν το έκανα ενα απλό copy-paste! Τελικά να δεις που γεννήθηκα για να με δυσκολεύω...

:) Φοντανάκι για το καλωσόρισμα?