29 Μαρτίου 2010

Έφυγα...


Πήγαμε σε μια παραμυθένια πόλη 1 ωρα εξω από τις Βρυξέλλες που τη λένε Brugges και έχει ποταμάκια, παπίτσες, προβατάκια με μικρότερα προβατάκια που τρέχουν σαν παλαβά ενω καλά καλά δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, ανθρώπους που κυκλοφορούν με ποδήλατα και σου χαμογελάνε ακόμα κι αν δεν σε γνωρίζουν, 47 μαγαζιά που πουλάνε σοκολάτες γάλακτος, υγείας, λευκές, με γέμιση, σκέτες τόσο υπέροχες που το σκέφτομαι και δακρύζω, μουσείο σοκολάτας με αναπαράσταση του πως φτιάχνεται η σοκολάτα ενω σε κερνάνε το πιο φρέσκο σοκολατάκι που θα δοκιμάσεις ποτέ στη ζωή σου, μαγαζιά με βάφλες, μαγαζιά που φτιάχνουν γλυφιτζούρια μπροστά στα μάτια σου...
Πήγαμε για 4 ημέρες και γύρισαμε χθές...και σε μια μέρα μέσα θέλω να φύγω ξανά. Οχι γιατί δεν αντέχω το μέρος, οχι γιατί δεν αντέχω τους ανθρώπους...απλά γιατί σε ενα μέρος που δεν ήξερα βρήκα εμένα για να με χάσω τόσο σύντομα επειδή κάποιοι άλλοι ακόμα ψάχνουν να βρουν την άκρη τους.
Κρίμα δεν είναι...?
Θα στέλνω σοκολάτες όμως...

26 σχόλια:

DaisyCrazy είπε...

Να πας και να πάρεις όλη τη γλύκα της σοκολάτας μαζί σου! :)
Καλό ταξίδι dotaki!
xxx

travelbug είπε...

χμ...κράτα τον εαυτό σου τώρα που το βρήκες, ανεξάρτητα από τους άλλους! πάντα καλά να περνάς!!!

Mamouli είπε...

Μου αρέσει πάντως που από τις 2 παραγράφους του post σου για μία καινούργια πόλη, η μιάμιση αφορά σε γλυκίσματα!
Φωτογραφίες του μουσείου σοκολάτας έβγαλες; Σοκολατάκια όλων των ειδών για τους αναγνώστες σου έφερες; Aν όχι, βγάλε εισιτήριο επιστροφής νάου! Και μην επιστρέψεις χωρίς τα προαναφερθέντα.

Υ.Γ. Επίσης, μπορεί να πέσεις και επάνω στον Colin Farrel, ο οποίος μπορεί να γυρίζει το sequel το In Brugges (φοβερός ο τρίτος λόγος επιστροφής;)!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Εχω ακούσει τα καλύτερα και να που πήγες και συ, πέρασες καλά και αυτό τα λέει όλα...
Εχω μεγάλο παράπονο μαζί σου ,δεξιά στο blog σου γράφεις .....
Ημέρα της σοκολάτας: 9 Μαρτίου (αρχής γενομένης...φέτος!),που ήσουν και δεν έκανες έστω μια αναφορά;τες πα θα στο φιλάω!!
Καλό πάσχα!!! φιλιά....

Ανώνυμος είπε...

Έχω πάει Brugges και είναι απλώς μαγευτικάάάάάά...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lucky you!:)

Hfaistiwnas είπε...

Ε αν είναι να στέλνεις σοκολάτες οκ! :)
Καλά θα ήταν! Υπέροχα φαίνεται!
Θα βρεις ξανά τους ρυθμούς σου!

Ioanna είπε...

ta lega ego gia to podilato!!!
toulaxiston kane autin tin arxi giati me tis sokolates tha ginoume faklanes :P

Ανώνυμος είπε...

Πόσο πολύ ζηλεύω να ήξερες...
Και πόσο πολύ θέλω σοκολάτα ΤΩΡΑ!
Δύο μπατσάκια όλα δικά σου :P

Γ.Π. είπε...

Ναι σπάστην μας κι άλλο!!!

Υ.γ. Καλά να περάσεις!

mirelen είπε...

Την έχω κι εγώ ερωτευτεί αυτή την πόλη από την ταινία In Bruges!!!!Θέλουμε φωτογραφίες με προβατάκια, σοκολάτες, εσένα με τα προβατάκια και τις σοκολάτες@@@

b|a|s|n\i/a είπε...

ακόμα εδώ είσαι;;
καλή ανάσταση!
αληθινή σοκολατένια με κάθε ευτυχία!
φιλιά πολλά!

ProFyLaKtiKo είπε...

Η αλήθεια είναι πως ταιριάζεις στην πόλη αυτή τέλεια! η χαρά της σοκολάτας! ζηλεύω ολίγον τι [και για το ταξίδι και για τις σοκολάτες βεβαίως...]

άντε και καλό πάσχα!

Ουρανίσκος είπε...

Καλό γλυκό ταξίδι! Τι ωραίες εικόνες! Φέρε μας και άλλες πολλές! Καλή ανάσταση!

Kος Μηδενικός είπε...

Γιατί έχω μια αίσθηση ότι αυτό δεν είναι χαρούμενο post; Cheer up...έχουμε γάμο οσονούπω...λολ!

One Happy Dot είπε...

DaisyCrazy...
Τρελοπαπίτσα, το πνεύμα της σοκολάτας σαν το πνεύμα των ημερών είναι ολούθε! Παρόλα αυτά, θα πάρω και ενα κουτάκι μαζί για καλό και για κακό!
Καλό Πάσχα να έχεις!

@marcella...
Αυτό θα κάνω! Μην ξεχνάς οτι ως ψάρι και μάλιστα χρυσόψαρο, το να βρω τον εαυτό μου ήταν κομματάκι σοκολάτας δύσκολο! Ολο κάπου με ξεχνούσα! :)
Φιλί που βγάζει και καμιά μπουρμπουλήθρα αμα λάχει!

@Mamouli...
Αγαπημένο μου! Ο Colin Farel αποτελεί από μόνος του ιδιαίτερο λόγο για να ξαναγυρίσω εκεί...χωρίς το έταιρο ήμισυ βεβαίως βεβαίως! :)
Φωτογραφίες εχω αλλά ακόμα δνε εχω προλάβει να τις δω και να ξεσκαρτάρω καθώς η επιστροφή μας έκατσε βαριά...Εν καιρώ mon ami!
Σε φιλω πολύ πολύ γλυκά μαζί με τα ζαχαρωτά σου και σας εύχομαι Καλή Ανάσταση με υγεία και άπειρεα χαρές!

One Happy Dot είπε...

@ΦΟΥΛΗ...
Έχεις απόλυτο δίκιο! Κι εγω το πρόσεξα αλλά εκείνες οι μέρες ήταν του χαμού στο γραφείο και η μέρα σοκολάτας παραλίγο να αντικατασταθεί από την ημέρα μ@λ@κί@ς η οποία μόνο για εορτασμούς δεν ήταν!
Θα επανρθώσω όμως!
Σε φιλώ γλυκά και σου εύχομαι Καλό Πάσχα καλή μου γατομάνα!

@Petite Exploratrice...
Επομένως ξέρεις ακριβώ για τι πράγμα μιλάω! Αυτό το μέρος είναι απλά παραμυθένιο...υπάρχει αλλά αντε να το πιστέψεις!

@Hfaistiwnas...
Μα έτσι θα σας άφηνα...αν έφευγα?
Ιδίως από εκεί που η σοκολάτα είναι τόσο μέσα στη ζωή των ανθρώπων όπως το νερό, θα ήμουν αχάριστη να σας αφήσω νηστικούς! :) Καλό Πάσχα Ηφαιστωνάκι!

One Happy Dot είπε...

@Ioanna...
Μονόδρομος είναι κοπελιά....
Χωρίς ποδήλατο θα γίουμε θα γίνουμε φακλάνες. Με ποδήλατο θα γίνω splash στη Συγγρού. Τουλάχιστον το splash χωράει να περάσει από τη χαραμάδα!

@brokensemaphore...
Δεν θέλω βία! Να θυμηθώ όταν εσυ πήγαινες Παρίσι κι εμείς παλεύαμε με τις ιώσεις και τους βίρουσεζ κάπου εκεί στα Χριστούγεννα?? Να θυμηθώ? Κι αν το θυμηθώ θα θυμάμαι σωστά ή άλλα ντι άλλων? Χμ..
Φιλί Πασχαλινό νο ματερ γουατ!

@Καημός...
Μουα? :)
Αφού κατά βάθος με λατρεύεις!
Φιλί σοκολατένιο για πάρτη σου από ενα μέρος που ειδικά εσυ δεν θα ήθελες να αφήσεις. Έχει και κτίρια βαμένα πράσσινα οπότε..με εννοείς!

One Happy Dot είπε...

@Mirelen...
Παρέα με το προβατάκι δεν εχω γιατί οι γονείς προβατάκια θεώρησαν οτι δεν θα ήμουν καλή επιροή για το καμάρι τους και μου την έπεσαν με το πρώτο κλικ. Εχω λοιπόν μόνο του το προβατάκι να χοροπηδάει μέσα στην καλή χάρα ως άλλο "Mary had a little lamb" Που λέγαμε μικρά!
Με σοκολάτες εχω..και μαζί και χώρια και δεξιά και αριστερά και πάνω και κάτω...Εν καιρώ να τις ξεκαθαρίσω κοριτσάκι!

Σας φιλώ γλυκά οικογενειακώς καισας εύχομαι το πρώτο σας Πάσχα να είναι η αρχή από άπειρα, μοναδικά, υπέροχα Πάσχατα! Ναι είπα Τα! :) Φιλιά!

@b|a|s|n\i/a ...
Αμ θα φύγωωωωωωωωωω!!!! Καλή Ανάσταση και σε σένα! Με αγάπη...άπειρη αγάπη ειδικά σε σένα! Και με σοκολάτα...κι αυτή αγαπημένη είναι! Σε φιλώ γλυκά!

@Dreamy Cloud...
Είναι! Τόσο πολύ που σκέφτομαι να πάρω την αγάπη και να πάμε εκί μόνιμα...κι ας καθαρίζω σκάλες! Ακόμα και οι σκάλες είναι ωραίες! Ασε που υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πέσω κάτω από τη σκάλα και πάνω στον Colin Farel Που θα γυρίζει το Back in Brugges 2 και να γίνω διάσημη ως η "καθαρίστρια που έπεσε πάνω στον χολιγουντιανό αστέρα" και...ε τα υπόλοιπα στο CIAO Απριλίου! Καλό Πάσχα!!!!

One Happy Dot είπε...

@ProFyLaKtiKo...
Καλέ ταιριάζουμε γάντι η μια στην άλλη! Γεννηθήκαμε για να ζούμε μαζί φορ εντ εβερ!!! Κι αν πάμε (λέμε τώρα!) ετοιμάστε βαλίτσες να μας έρχεστε γιατί...ε θα μου λείπει και μια ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ που και που! :) Καλή Ανάσταση γλυκάκι!

@Ουρανίσκος...
Οσο ταξιδεύω θα σας ταξιδεύω! Οσο δεν ταξιδεύω θα σας γκρινιάζω! :)
Φιλιά σας και καλή Ανάσταση!

@Zero Point...
:)
Ήταν και δεν ήταν...
Δηλαδή δεν ήταν αλλά έγινε. Γιατί οι άνθρωποι είναι έτσι κι αν δεν μπορούν να αλλάξουν -και γιατί να αλλάξουν στο κάτω κάτω- μπορώ τουλάχιστον να τους αποδέχομαι εως ενα σημείο αλλά να σταμάταω να τους αποδέχομαι όταν φτάνουν εκείνο το σημείο που κι εκείνοι δεν αποδέχονται εμένα...
Ξεκινάμε ενα αναζήτηση ζαχαροπλαστείου καθώς οσο το σκέφτομαι...το πλήγμα ήταν βαρύ! Τραγική ειρωνία να με εγκαταλείπει ο ζαχαροπλάστης... :) Σε φιλώ τόσο μα τόσο πολύ!

mahler76 είπε...

κανονίζουμε καφέ με Soula μέσα στην βδομάδα οκ?

επί λέξει είπε...

Η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά... :))

Να περάσεις υπέροχα!!

Άμα ο άνθρωπος δεν εκτιμάει! είπε...

Άμα ο άνθρωπος δεν εκτιμάει!
Ε!! Ξεχασες την Γάνδη ή μήπως επειδή ήταν πρώτη μέρα ακόμα εγκλιματιζόσουν???
Και αυτό πάει στο καλό. Με έβαλες να ξοδέψουμε τριψήφιο αριθμό € σε σοκολάτες και δεν πήραμε ούτε ενα τόσο δα κασόνι μπύρες.....

Άμα ο άνθρωπος δεν εκτιμάει!

One Happy Dot είπε...

@Άμα ο άνθρωπος δεν εκτιμάει!...
Τσ τσ τσ γκρίνιαααααααααα!!!!! Οι μπύρες θα έρθουν με το επόμενο ταξίδι! ε?ε?ε?

L' Aesthete Soleil είπε...

Εκτός του ότι λατρεύω τις αναρτήσεις σου, αν και δεν αφήνω πολύ συχνά σχόλια, έχω να πω ότι λατρεύω και την επιλογή των φωτογραφιών που συνοδεύουν τα άρθρα. και αν και δεν γέλασα αυτή τη φορά η συγκεκριμένη ανάρτηση μου άρεσε πολύ. Και μακάρι να ήξερες πώς σε καταλαβαίνω...

One Happy Dot είπε...

@L' Aesthéte Soleil...
Μα πού είσαι εσυ??? Δηλαδή Ok κι εγω χάνομαι αλλά εσυ πια...σε έφαγαν οι εσωτερικές αναζητήσεις και οι αμφιταλαντεύσεις μεταξύ Ε και Μ? :) :) Λίγο πρίν ακολουθήσω το παράδειγμά σου (με μεγαλύτερη επιτυχία ελπίζω...) και αφήσω την εργένικη ζωή, σε φιλώ γλυκά και ελπίζω πως είσαι καλά!

L' Aesthete Soleil είπε...

Λοιπόν, επειδή δεν άντεξα να μην πω και πάλι τη γνώμη μου (αφού με προ(σ)καλείς δηλαδή) έχω να πω ότι οι αμφιταλαντεύσεις μου βλέπω να έχουν απόλυτη λογική. Τώρα εάν δεν βρεις το κατάλληλο άτομο γιατί να αφήσεις την εργένικη ζωή; Τυχερή...