1 Ιουλίου 2009

Ρεαλιστικά...αδύνατον!

Και το έχει πει η Λαίδη Άντζελα..."έχτιζα παλάτια με νερό και άμμο, έπιασε βροχή τα'ριξε ολα χάμω"

Κάποιος μου είπε οτι το σύνθημα το Μαή του '68 ήταν το "είμαστε ρεαλιστές, ζητάμε το αδύνατο". Το βρήκα αντιδραστικό, επαναστατικό, και πάνω από ολα παντός καιρού. Έτσι κι εγω ως γνήσια ρεαλίστρια που (δεν) είμαι ζητάω τα εξής αδύνατα...και τα ζητάω δυνατά! Ακούει κανείς? Οχι? Δεν βαριέσαι εγω θα τα πω!

Λοιπόν έχουμε και λέμε...

Διακοπές εδω και τώρα!

Οικονομική αποκατάσταση δική μου και εκείνων που αγαπώ χωρίς πλέον άγχη και χωρίς να δουλεύουμε (Sakafiora my darling, εδω είσαι εσυ!)

Ως δια μαγείας απώλεια βάρους χωρίς στερήσεις με κύριο στοιχείο διατροφής τα γλυκά και τα παγωτά τα οποία θα προσδίδουν στην επιδερμίδα λάμψη και υγεία ενω παράλληλα θα ενισχύουν τον οργανισμό με τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ώστε να μεγαλώσω και να γίνω γερό παιδί χαρά γεμάτο. (Σημ. στο συγκεκριμένο σενάριο είμαι πάντα νεα πλήν ώριμη και παλεύω να μεγαλώσω αντί της πραγματικότητας που με βρίσκει να μεγαλώνω σε καθημερινή βάση ενω εγω αντιστέκομαι σθεναρά γατζωμένη από μια κολώνα φωνάζοντας "εγω δεν ήξερα ποιός είναι ο Michael Jackson, δεν τον πρόλαβα όταν γεννήθηκα!")

Αυτόματοποιημένο καθάρισμα του σπιτού που θα περιλαμβάνει καθημερινό ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, τζάμια, πόρτες, παράθυρα, μπαλκόνια καθώς επίσης ΚΑΙ την άμμο των γατιών. Βέβαια θα μου πείς αν έχω - ρεαλιστικά - τόσα πολλά λεφτά θα εχω και μια Λεονί να με βοηθάει/φροντίζει/τα κάνει ολα για μένα αλλά...κατά βάθος είμαι παραδοσιακή νοικοκυρά και τα θέλω με τον τρόπο μου.

Ικανότητες μαγειρικής που θα ξεπερνούν το Μαμαλάκη, το σαμιαμίδι τον Jamie Oliver, τη Βέφα και τον Παρλιάρο μαζί. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και πολύ φοβάμαι οτι στη σχέση μας αυτή τη διαδρομή την παρακάμπτει!

Κι επειδή τώρα που τα ξαναδιαβάζω συνειδητοποιώ ότι γίνομαι πολύ υλίστρια και διαβάζει και η βαφτιστήρα, για την οποία είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αποτελώ ηδη πρότυπο ζωής (οχι πες μου....σου κουνάει κανείς την κόκκινη αγελαδίτσα πιο ωραία από τη νονά?), προσθέτω υγεία, ευημερία και μακροζωία για εκείνους που αγαπώ! Οι υπόλοιποι να κάνουν τακτικά εξετάσεις!

Α! Να μην ξεχάσω κι εκείνη τη ρημαδοNutelloβροχή που εχω ζητήσει εδω και ενα χρόνο αλλά προκοπή δεν εχω δει.

Μανιφέστο οτι να'ναι αλλά μην ξεχνάτε οτι είναι Ιούλιος και τον Ιούλιο δηλώνω περιορισμένη εγκεφαλική λειτουργία με αραιές εκλάμψεις οι οποίες διαρκούν ελάχιστα και αφορούν βασικές ανάγκες επιβίωσης και τίποτα πιο ουσιώδες.

Πι Ες: Ο/Η Naf είπε...και η Ιο συμφώνησε: Το ξέρω οτι ζητάω πολλά αλλά νά κάτι τελεταίο: ανεξίτηλο-super fabulus manicure/pedicure/make up φερ έβερ???Ε?ΕΕ???

Απορώ πως το είχα ξεχάσει!!!!!!!! Τζήζους! Thank u ladies! Να βάλουμε και κομμωτηριακά ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (aka ανταύγειες, βαφή και χτένισμα ) χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνουμε στα σαλόν ντε μπωτέ παρα μόνο για να πάρουμε λίγο τις άκρες ή θεωρείτε ότι είναι πολύ ρεαλιστικό για τα γούστα μας?

31 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

πες μου ότι μ' αγαπάς!
τις βαριέμαι τις εξετάσεις και χρήζω αποκατάστασης.

Hfaistiwnas είπε...

Αυτό με τα γλυκά και το μαγείρεμα το θέλω και εγώ;
Να μου πεις τον τρόπο όταν μάθεις!!!

Naf είπε...

Το ξέρω οτι ζητάω πολλά αλλά νά κάτι τελεταίο: ανεξίτηλο-super fabulus manicure/pedicure/make up φερ έβερ???Ε?ΕΕ???

Ioanna είπε...

eno tous allous mines i egkefaliki sou leitourgia vrisketai sta forte tis, e?

xehases ton automato piloto sto Mafia Wars....hehehehe. etsi oste kai oi dio na eiste gia panta eutixeis :-P

kai tis naf to manicure to thelo kai ego opote i pleiopsifia nika kai na mpei stin lista parakalo, kathoti poli variemai na ftiaxno ta nixia mou kalokairiatika..

Ioanna είπε...

poies akres akrivos mandam?
tora pou mou to thimises prepei na kano mia allagi sta mallia mou :-P

One Happy Dot είπε...

@b|a|s|n\i/a...
I DO!!!!! I DO σου λεω! Ως τον ουρανό και πίσω! Και η αποκατάσταση θα έρθει όταν αποκατασταθούν οι σχέσεις γενικότερα! Γιατι τελικά είναι περι αποκατάστασης ο λόγος! :)

@Hfaistiwnas...
Όπως λέει και ο φίλτατος Αλέφαντος, τα πάντα ολα θα πούμε! Αρκεί να τα μάθουμε!

@Naf...
i have already ps-ed u! Μήπως να ζητούσαμε και αυτοκαθαριζόμενες πάνες μαζί με τηλεκοντρόλ με πλήκτρα "κοιμήσου", "ξύπνα", "φαε" κλπ με εμβέλεια 324756 χιλιομέτρων τζαστ ιν κεϊς?

One Happy Dot είπε...

@Ioanna...
Παραγράφω το σχόλιό σου για την εγκεφαλική μου λειτουργία γιατί έρχεται και σ/κ και θα σε φαω στη μάπα! Το Mafia Wars Θα το σβήσω από το χάρτη οπότε δεν θα με απασχολεί ενω το μανικιούρ το τακτοποιήσαμε! Τίποτα άλλο?

@Ioanna...
Να και το άλλο! Για να κάτι στα μαλλιά σου πρέπει πρώτα να βάλεις μαλλιά οπότε έχεις μέλλον!

Ανώνυμος είπε...

Προσκυνώ! Και μόνο το αυτοματοποιημένο σύστημα καθαρισμού του σπιτιού να γινόταν να εκπληρωθεί, εγώ θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο!
Αχ αχ!

Ioanna είπε...

mporo na exo kai automatomati allagi tragoudion, koinos plires programma dj, dioro toulaxiston, me mono na leo ti tragoudia thelo kai na kathomai ston kanape?

ΦΟΥΛΗ είπε...

Αυτό με τη σταθεροποίηση του βάρους,για να μπορώ κάθε βράδυ εδώ στο νησί, να απολαμβάνω τούς θαλασσινούς μεζέδες,ουζάκι, τσιπουράκι,χταποδάκι, και όχι μόνο,θα το ήθελα και εγώ....
Μη φας αυτό, μην πίνεις ,μην καπνίζεις,έλεος καλοκαιράκι είναι !!!
λίγο καταχρήσεις,αφήστε μας ρε γαμώτο... Καλό μήνα

PN είπε...

Σιγά καλέ τι ζητάς; Λεπτομέρειες! Χμ...έχω να προσθέσω κάτι; Ίσως ένα επιλεκτικό διακτινισμό (δωρεάν) για να βλέπουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα που δεν έχουμε δίπλα! Ναι, ναι...αυτό θέλω εγώ! Έστω...μια απεριορίστων στην Aegean! Χαχαχα!!

One Happy Dot είπε...

@brokensemaphore...
Το ήξερα οτι θα με καταλάβεις! Το ήξερα οτι μοιραζόμαστε την ίδια μούρλα! Το ξέρω οτι κάποια στιγμή μαζι θα μας ιδρυματοποιήσουν! Ολε! :)

@Ioanna...
Μαντάμ! Δεν είμεθα η διαφήμιση της Wind! Παρόλα αυτά θα δω τι μπορώ να κάνω για σας αν και θα περίμενα από σένα κάτι σε "αντικατάσταση απανταχούθεν βρύσεων με πόσιμο νερό από κάνουλες με Guiness"! Ποτέ δεν είναι αργά θα μου πείς!

@ΦΟΥΛΗ...
ΑΑΑΑ!!!!! Καθώς η πρώτη επιθυμία βλ. διακοπές τώρα δεν έχει εκπληρωθεί ακόμα και ο ορίζοντας είναι μακρινός παρακαλώ να μην αναφέρονται εκφράσεις όπως "κάθε βράδυ εδώ στο νησί, να απολαμβάνω τούς θαλασσινούς μεζέδες,ουζάκι, τσιπουράκι,χταποδάκι" προκειμένου για την ψυχική υγείας της γράφουσας! Καλό μήνα και σε σένα κορίτσι!

@VK in Athens...
Με συγκεκριμένο πρρορισμό! Γιατί αυτό το καλοκαίρι "μένουμε Ελλάδα" ρε γαμώτο!!! Και πολύ γουστάρουμε! Γιες!

Spy είπε...

Επίσης μπορείτε να ζητήσετε και "επί γης ειρήνη και εν ανθρώποις ευδοκία".
Θα γίνουν σίγουρα όλα!

mahler76 είπε...

αχ το έκαψες και το λίγο που είχες...και by the way, o M.Jackson ζει!!!

Γ.Π. είπε...

Και μετά μου λες πως είσαι βολικός άνθρωπος...

Lucretia είπε...

Τίποτα δεν ζητάς.Αυτό με το καθάρισμά του σπιτιού με άγγιξε πραγματικά.ΑΑΑχ και να γίνονταν.

DaisyCrazy είπε...

εγώ αντί για όλα αυτά γίνεται να μπορώ να πετώ; μόνο αυτό θέλω. γίνεται; γίνεται;

One Happy Dot είπε...

@Spy...
Η επί γης ειρήνη υφίσταται και σας μιλάει αυτή τη στιγμή! Για την ευδοκία δεν ξέρω...νομίζω οτι πήγε ελέυθερο camping στους Διαπόντιους νήσους! Για δοκιμάστε από Σεπτέμβριο!

@mahler76...
Λες αλήθεια? Επιτέλους θα δω για ποιόν μιλάνε γιατί όπως εχω αναφέρει ξανά, ούτε τη φάτσα του δεν ξέρω τόσο μικρή που είμαι! Επίσης τσακίσου κι ελα σήμερα μη σε σπάσω στο ξύλο! :)

@Subtitle...
Βολικότατος! Σαν καναπές από τα cocomat! Με την καλή έννοια...μην ανοίξεις πάλι το στόμα σου!

One Happy Dot είπε...

@συνvεφάκι...
Κι εγω σήμερα το πρωί που σκούπιζα το μπαλκονάκι μας αυτό σκεφτόμουν και αναζητούσα χρηματοδότη για την εφεύρεση! Βρήκα μόνο κάτι κουτσουλιές, συγχύστηκα κι έφυγα! Αει στο καλό! :)

@Dorothea...
Αυτό είναι πραγματικά κάτι ρεαλιστικά αδύνατο και σε συγχαίρω γιατί είσαι μέσα στο πνεύμα του ποστ! Οχι σαν τη γράφουσα και τους υπόλοιπους που σχολίασαν και έριξαν ακόμα πιο χαμηλά το ηδη χαμηλό επίπεδο του βλογίου! Ουστ ανιμαλς που λέει και ο Λεβέντης διαστόματος Μητσικώστα! :)
Καλό σ/κ κορίτσι και...το θέμα είναι πετάς έστω νοερώς!

mahler76 είπε...

αγάπη τώρα πέφτω για ύπνο αν έχω ξυπνήσει θα έρθω.

Ioanna είπε...

mari etoimastikes gia aurio?
mexri kai mplenter tha fero mari na sou ftiaxo daquiries...ai sixtir ti alles thisies tha kano gia sena epitelous?

Ένδειξη ζωής είπε...

Kανένα κιλό χωρίς στέρηση βρε Ντοτούλα ...
Τόσο δύσκολο είναι αυτό...αναρωτιέμαι :))
Καλημέρα με χαμόγελα!
καλό Σ/Κ σε όλους !

Unknown είπε...

εγώ θα ήθελα κι ένα κλώνο! τις ώρες που θα πρέπει να παρευρίσκομαι σε γάμους και βαφτίσια να στέλνω τον κλώνο κι εγώ να λιώνω στη βεράντα μου με πολλά ΚΙΛΑ παγωτά! :) παράκρουση κι εγώ; του Ιουλίου σφάλμα θα είναι...:P

ProFyLaKtiKo είπε...

αχ πόσο σε καταλαβαίνω. σε στηρίζουμε όλοι μας να ξέρεις! νουτελοβροχή τώρα!

One Happy Dot είπε...

@mahler76...
Ξύπνησες? :)

@Ioanna...
Όλα τα έφερες εκτός από φράουλες και τι καταφέραμε? Ήπιαμε daquiri με κουκούτσια! :)

@Ένδειξη ζωής...
Μετά από οτι καταβρόχθησα το σκ είμαι πλεόν βέβαιη οτι είναι πάρα πολύ δύσκολο! Ή που θα τρώμε ή που θα αδυνατίζουμε...και η ψήφος πάει στο φαϊ!

One Happy Dot είπε...

@Chichipiru...
Α οχι διαφωνώ με την ιδέα του κλώνου! Γιατί για σκέψου μετά να μπερδευόσουν με τον κλώνο και να έτρωγε η "άλλη" τις επιταγές για τα καλλυντικά! Απαπαπαπαπα!

@ProFyLaKtiKo...
Για την ωρα μόνο απλή βροχή και χαλάζι! Που θα πάει όμως...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως διαφωνώ με το θέμα του κωμωτηρίου. Μια απόλαυση μας έμεινε, να λιώνουμε εκεί να μας λούζουνε, να μας χτενίζουνε και θα μας την κόψετε? ΑΙΣΧΟΣ!
(εκτός κι αν μου προσλάβετε τον Τεό Θεοδωρίδη για αισθητικό, μόνο έτσι συμβιβάζομαι)

One Happy Dot είπε...

@sakafiora...
Μισό να τον αποφυλακίσω και στον φέρνω! Θα κάνεις ανταύγιες να ξέρουμε να φέρουμε τα σύνεργα μαζί? Ποδιά μπορεί να φοράει μην καεί? Μόνο ποδιά!

Unknown είπε...

αμάαααααααν! δεν το είχα σκεφτεί αυτό!!! χα χα χα χα!!!

Ioanna είπε...

kale mandam? den evgale to memaki ta koukoutsia otan to eftiaxne? ntropi kai aisxos! tha apolithei parauta!

PS ante giati eixe xehilisei to potiri idi apo tis mpompes pou ekane :-P

One Happy Dot είπε...

@Chichipiru...
Είμαι εδω να σκέφτομαι πρίν από εσάς για σας!

@Ιο...
Το Μεμάκι άφησε επίτηδες τα κουκούτσια να μου το θυμηθείς!