11 Μαρτίου 2009

Δε σου λεω για να μη λες!

Λοιπόν σήμερα ήθελα να πω για τις καινούριες μου γαλότσες αλλά με πρόλαβε η My partner in crime Naf με την οποία κάναμε παρέα διαδικτυακό shopping!
Όποιος/α (καλύτερα να το πω αλλιώς...όποιος ενδιαφέρεται να πάρει σε μια κάποια όποια ενα ζευγάρι) τις αγάπησε με την πρώτη ματιά μπορεί να μπεί στο www.plueys.com και αφου οπλιστεί με υπομονή, καθώς η παράδοση παίρνει 10-15 εργάσιμες ημέρες, μπορεί να παραγγείλει τις γαλοτσίτσες! Μετά μπορεί να μας συνοδεύσει σε ενα ξέφρενο χορό της βροχής, διαφορετικά μας βλέπω να πηδάμε μέσα σε κάθε λακούβα που θα συναντάμε στο δρόμο μέχρι το επόμενο φθινόπωρο!!
Για τους bigfoot όπως εγω να πω ότι ορισμένα σχέδια βγαίνουν και σε 42. Είναι λίγο μεγάλο αλλά τουλάχιστον δεν βρίσκει το δαχτυλάκι! Μεγειά μας λοιπόν!

Επίσης σκεφτόμουν να αναφερθώ στη μετά πολλών μηνών έξοδό μου χωρίς το έταιρο ήμισυ, εφόσον στα πλαίσια της αλληλοεμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης που χαρακτηρίζει τη σχέση μας, κατά (αραιά) διαστήματα νυχτοπερπατάμε χώρια. Παρόλα αυτά, δεν θα επεκταθώ καθώς για να είμαι απόλυτα ειλικρινής θα πρέπει να αφήσω τα περί αλληλοκατανόησης στην άκρη και να παραδεχτώ ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο να τον πείσω να έρθει μαζί μας στη Μαρινέλλα (-Πάριο) όπου πήγαμε για το χατίρι της κολητής μας Α. αλλά τελικά περάσαμε πολύ πιο ωραία από οσο περιμέναμε! Ασε που γύρισα δεύτερη στο σπίτι και με περίμενε στην πόρτα! (χεχεχεχε-->σατανικό γελάκι τύπου "σκιάχτηκες που γύρισες και δεν με βρήκες εδω εεεε? χεχεχε!!! ")

Ακόμα ενα σημείο στο οποίο θα μπορούσα κάλλιστα να σταθώ θα μπορούσε να είναι και το μαγαζί στο οποίο με πήγε χθές η My partner in knitting για να φάμε οση ωρα τα ταίρια μας εμψύχωναν την ομαδούλα μήπως και προκριθεί αλλά, εις μάτην! Διότι και τις φωνές τους έκλεισαν και η κωλοφαρδία τους να βρούν εισητήρια VIP τζάμπα αποδείχτηκε πτωχή μπροστά στη μοίρα που είχε αποφασίσει να στείλει την ομαδούλα σπίτι της. Pauvre...Λοιπόν τι έλεγα? Α ναι...θα μπορούσα λοιπόν να κάνω ενα ολόκληρο Post για το μαγαζί "Οικείον" που βρίσκεται Πλουτάρχου 15 στο Κολωνάκι και το οποίο είναι κούτσικο, κιούτικο, με σπιτικό φαγητό, απλές γεύσεις, ωραίο κρασί και πολύ καλές τιμές. Αλλά αν το κάνω αυτό θα βρεθούν πάλι ορισμένοι καλοθελητές και θα μου πουν ότι πάλι δεν μαγείρεψα να φάει ο άνθρωπος την ίδια στιγμή που εγω τσάκιζα κάτι πέννες με φρέσκια ντομάτα, μελιτζάνα και πιπεριές, χώρια τη μους λεμόνι (είναι τόσο χωνευτικό γλυκό...μιαμ σου λεω!) και το cake με παγωτό και ρευστή σοκολάτα (αυτό δεν είναι χωνευτικό!) που επιλέξαμε για το τέλος. Οπότε ούτε για αυτό θα μιλήσω...

Και τώρα που το σκέφτομαι, πονάει το κεφάλι μου από την ωρα που ήπια ενα Frapuccino caramel σχεδόν μονορούφι οπότε δεν θα πω τίποτα έτσι για αλλαγή!

Παω να το κοπανήσω (το κεφάλι) στον τοίχο μήπως και επανέλθει, διαφορετικά θα βάλω τις φωνές (στον τοίχο) για έλλειψη συνεργατικού πνεύματος!



29 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

κοίτα να δεις που ξαφνικά νοιώθω ότι γέρασα! γατάκια είναι ή βατραχάκια το σχέδιο;; :)) (στις άλλες το σχέδιο ήταν πιο εύκολο!) και πού είναι η δεύτερη μπότα οέο;;
πολύ ωραία και αυτή!! μεγειές! μεγειές! μεγειές! και σαν να συννέφιασε τώρα. έλα θα είστε τυχερές να τις εγκαινιάσετε!
φιλιάαααααααα με αγκαλιές και μεγειές!

Naf είπε...

μεγειές μας!!!
εγώ μπήκα για να σε σώσω απο το φαινόμενο "brainfreeze" το οποίο συμβαίνει όταν πίνεις γρήγορα γρανίτες, frapuchina κτλ κτλ.
Γιαυτό προσοχή next time!!!ρουφάμε σιγάαα σιγάααα και απολαμβάνουμε...

τι θα έκανες χωρίς εμένα;;οχι πες..

Leviathan είπε...

megeia!!!!iperoxes!!!!! :)olo kai kamia vroxi 8a rixei!!! xexe..filiaaaa!! kalo apogeuma!

Ανώνυμος είπε...

Πού τα βάζεις μου λές?

Ανώνυμος είπε...

Αντιγραφω απο το σχόλιο που άφησα στη μαμα ΝΑΦ
Θα τις φορέσεις ακόμη και αν χρειαστεί απο τη ζέστη να φορεθούνε με μαγιό!
Ασε που εγω θα τις δω οταν ερθω σπιτι!
Χα!

Ανώνυμος είπε...

Αντιγραφω απο το σχόλιο που άφησα στη μαμα ΝΑΦ
Θα τις φορέσεις ακόμη και αν χρειαστεί απο τη ζέστη να φορεθούνε με μαγιό!
Ασε που εγω θα τις δω οταν ερθω σπιτι!
Χα!

mirelen είπε...

Τέλειες, αλλά γιατί δεν πήρες τις Lotsa Dots?? (όπως γαλότσα να φανταστώ;)
http://www.plueys.com/index.php?main_page=product_info&cPath=4&products_id=3

Hfaistiwnas είπε...

Αχ πλάκα μας κάνεις! Μόλις σηκώθηκα και είμαι φουλ λιγωμένος!!! Μη μου μιλάς για φαγητό! Αν και ένας φραπουτσίνο θα ήταν ότι πρέπει τώρα!
Οι μπότες όμορφες!!!!

naya είπε...

Θελω κι εγω!!Παω να ψαξω..!

ProFyLaKtiKo είπε...

είναι τέλειες. και έχετε φαγωθεί όλα τα κοριτσόπουλα να τις αγοράσετε.... αμάν πια!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Ωραίες οι γαλότσες σου κοριτσαρα, σε λίγο καιρό θα βάλουμε πέδιλα. Δε μου λες θα της φοράς και στο πάρτι που θα κάνεις ;;;;;; Ρωτάω τώρα εγώ
Φιλάκια καλό σου βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

ts ts ts, kiniti diafimisi eisai partner!
:-P

ΑΝΝΑ είπε...

Με γειες με γειες.... Αντε εύχομαι και μπόρα για να τις εγκαινιάσεις...

Φιλιά

apos είπε...

Φθινόπωρο? Και βάααλε και βάααλε.

Αντε με γειά. Όλο και κάπου θα βρέξει, δεν μπορεί...

xipasmenos είπε...

de mporw na apofasisw poies galotses einai pio wraies!!!!!!

Me geies!!!!!!!

Me polles broxes alla to synefaki panw apo sas mono...mh trww kai gw thn broxh giati kai ta 3 zeygaria pou phra einai kalokairina!! :p

Ένδειξη ζωής είπε...

Έχω κι εγώ 1 ζευγάρι wellies...Λονδρέζικo απόκτημα...
Αλλά είχα φάει γείωση απ΄την μαμά με το που τις αντίκρυσε:"Καλά παιδί μου σε στάβλο δούλευες και δεν πρόλαβες ν'αλλάξεις; θα έχανες την πτήση;"
Τώρα θα κάνω ανασκαφή να τις φορέσω πάλι. Ζήλεψα :)

Πάντως οι δικές σου πανέμορφες! Μεγειά!

Unknown είπε...

είχα αγοράσει ένα ζευγάρι πέρσι, αλλά τις έκανα "δωρεά" στους ιθαγενείς (αλήθεια λέω...!). Φέτος δεν το πήρα απόφαση να ξαναπάρω... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σου όμως να παρακαλάω να βρέξει...αλλά για εσένα...μία γύρα - ένα χορό ντε! - θα τη ρίξω!

jacki είπε...

Βρε τελίτσα μου.. γοβάκια πιπ τόου ή πέδιλα.. Άνοιξη ήρθε.
Όμορφες όμως και οι γαλότσες.
Να τις χαρείς.

PN είπε...

Είδατε τι καταφέρατε και εσύ και η κουμπάρα σου με τις γαλότσες σας; Γκρρρρρρ.....έβρεξε γαμώτο!!! Let the sunshine in NOW!!!! Κλαψ Λυγμ.....!!!!

One Happy Dot είπε...

@b|a|s|n\i/a...
Καλέ γατάκια είναι!!!! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια...και βατραχάκια δεν θα ήταν άσχημα! Έβαλα μόνο τη μια μη μου τη ματιάξετε. Την άλλη θα μου τη στείλουν όταν πληρώσω τη δόση της κάρτας! :P

@Naf...
Σιγά σιγά εεε??? Γαμώτο...πώς το κάνουν αυτό μου λες? Παγωτό Yamies! Frapuccino Yamies!!!!!

@Leviathan...
Έριξε ηδη και χοροπηδάω σαν το κατσίκι από λακούβα σε λακούβα! (κατά το "από κανάρα σε κανάρα...!")

One Happy Dot είπε...

@sakafiora...
Όπου χωράνε...για οσο χωράνε! :)

@Aunt Donna...
Καλέ κοντζαμάν οικοδέσποινα θα κυκλοφορώ με τις γαλότσες λες και είμαι λοστρόμος? ... Ναι? Ε λοιπόν ναι!

@Mirelen...
Αμ δεν το σκέφτηκα νομίζεις? Απλά δεν είχε 42 όταν τις παραγγείλαμε! Αδικία...

One Happy Dot είπε...

@Hfaistiwnas...
Ασε γιατί δεν ξέρω τι εχω πάθει και ολο τον αποζητάω τον frapuccino!!!! Kαι δεν το λες και Light ρόφημα πανάθεμά το!

@naya...
Sublime για τη Naya Μέλισσα!!! :)

@ProFyLaKtiKo...
Καλέ αναγκαστικά τις αγοράζουμε! Ναι σου λεω...να μη βρέχονται τα ποδαράκια μας και κρυώσει η κοιλίτσα μας και πάθουμε μητρικά! (Αν σε έπεισα πες μου να το επαναλάβω στο έταιρο ήμισυ που από τη χαρά του δεν θέλει ούτε να τις βλέπει!)

One Happy Dot είπε...

@ΦΟΥΛΗ...
Party? Ποιό party? Ποιές γαλότσες? Ποιά είσαι εσυ και ποιά είμαι εγω? (Αν βρέχει μέσα στο σπίτι εννοείται ότι θα τις φορέσω καλέ!) :P

@Io...
Αμε! Βγαίνω και σε πλακάτ, αφίσσα δρόμου και flyer! Με θέτε?

@BOUBOU...
Ευχήθηκες να βρέξει και έβρεξε! Έχεις θεϊκές δυνάμεις και να ξέρεις σε συμπαθώ! Μήπως μπορείς να ευχηθείς να βρέξει και Nutella Πιο συγκεκριμένα που το εχω καιρό απωθημένο? Ευχαριστώ!

One Happy Dot είπε...

@apos...
Και εγέννετο βροχή και οι γαλότσες εγκαινιάσθησαν και οι λακούβες πλατσούρησαν! Ωλε!

@xipasmenos...
Αυτό το σενάριο με το προσωπικό σύννεφο πολύ με αρέσει!!!
3 ζευγάρια και ολα καλοκαιρινά? Ε τα χρειαζόσουν!

@Ένδειξη ζωής...
Η μαμά μου να δείς χαρές μόλις τις είδε! Έμεινε να με κοιτάει στην πόρτα και μετά απλά κούνησε το κεφάλι της με έκδηλη απογοήτευση! Τελικά μου φαίνεται ότι...θα της παραγγείλω ενα ζευγάρι! Χοοοοο!!!

One Happy Dot είπε...

@Chichipiru...
Ιθαγενείς??? Παρακαλώ επεξηγείστε!!! Οι γύρες έπιασαν και η βροχή έπεσε! Αν έδιναν και δώρο μια βαρκούλα θα ήξερα πως να παω και σπίτι μου απόψε!

@jacki...
Αχ εμείς τα ψηλά παιδιά peep toe και γόβες δεν γνωρίζουμε παρά μόνο εξ ακοής εξ όψεως, άντε και σε κανένα γάμο πρίν πέσουν τα νησιώτικα! :P

@VK in Athens...
Εμείς απλά θελήσαμε λίγο νεράκι να εγκαινιάσουμε το πατούμενο! Αν δεν έβρεχε θα ήμουν αναγκασμένη να πέφτω σε κάθε νερολακούβα, χαντάκι, σπασμένη πλάκα πεζοδρομίου και να χαίρομαι μόνη μου! Θα το ήθελες αυτό? ε? θα το ήθελες? (ps. δεν σε ξέχασα...απλά ξαναματαπήξαμε!)

PN είπε...

Ότι δεν θα το ήθελα...δεν θα το ήθελα!! Μην μου σπάσεις και κάνα πόδι και τρέχω στα νοσοκομεία!! Take your time βρε!! H δουλειά είναι δουλειά...λεφτά για Nutella που θα βρίσκουμε αλλιώς!!! :-)

mahler76 είπε...

με γκλίτερ βγαίνουν να πάρουμε ένα ζευγάρι δώρο στον spy?

ioannis_the_great είπε...

Καλημέρα αγαπητή μου . Το παρατσούκλι σου απο που βγήκε? Πρωτη φορά εδώ και πρέπει να πω οτι είσαι καλή παρέα. Νουτελά και εσείς βλέπω και χαίρομαι.
Ψωνιά στο Ιντερνετ δεν έτυχε να κάνω ποτέ αλλά βρίσκεις ωραίες ευκαιρίες

One Happy Dot είπε...

@VK in Athens...
Μέσα στο μυαλό μου είσαι!!! Για μια Nutella εργάζομαι ρε γαμώτο και ενα βαφτιστήρι που είναι στα σκαριά!! Αχ...εσείς θα μου τα φάτε!!!

@mahler76...
Και δεν αγοράζουμε κάτι απλό και μουντό να το κάνουμε μόνοι μας...barbarella?!

@ioannis_the_great...
Καλημερούδια!!! Λοιπόν...σε σχέση με την απορία σου σε παραπέμπω εδω: http://onehappydot.blogspot.com/2008/05/great-story-behind-dot.html
Η Nutella είναι έρωτας μεγάλος και αν συμφωνούμε τότε καλώς ήρθες στο πτωχικό μου! Αν είσαι κι εσυ Nutellόβιος τότε κερδίζεις έξτρα κουπόνι συμπάθειας το οποίο μπορείς να εξαργυρώσεις κατά την έξοδο!
Οσο για τα ψώνια στο Internet, να σου πω ότι ήταν η πρώτη μου φορά και, αν δεν είναι για κάτι τόσο συγκεκριμένο νομίζω ότι θα εξακολουθήσω να προτιμώ την παραδοσιακή μέθοδο της βόλτας και του window shopping!
Φοντανάκι σε κέρασα, δεν θυμάμαι?! :)