5 Φεβρουαρίου 2009

T-mobile spot...one of a kind!



Υπάρχουν διαφημιστικά τα οποία σε κάνουν με τη μια να εκτιμάς την έμπνευση, το ταλέντο και τη δημιουργικότητα ορισμένων ανθρώπων και το συγκεκριμένο, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, αποτελεί ενα από αυτά.
Γιατί χρειάστηκαν 8 εβδομάδες προετοιμασίας, 10.000 υποψήφιοι χορευτές, 400 επιλαχόντες, 10 κρυμένες κάμερες, 8 "κλασσικά" μουσικά κομμάτια, ένας κεντρικός σταθμός τρένου σε ωρα αιχμής, άπειροι καθημερινοί πολίτες και ενα τεράστιο πάρτυ απλά συνέβη!
Χωρίς "πρωταγωνιστές-σταρ" και "έξυπνα" σλόγκαν που θα κολήσουν στον εγκέφαλο και θα κάνουν τη φουκαριάρα τη μάνα μας να τα ρίχνει ολα στον ΟΤΕ!
Ίσως είναι μια απόδειξη ότι πολλές φορές η μοναδικότητα κρύβεται στα καθημερινά και τα συνηθισμένα, αρκεί να έχεις φαντασία και να μπορείς να δείς πέραν από εκείνα που βλέπει το μάτι...

16 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

λολ! πολύ γλυκιά και χαμογελαστή διαφήμιση! και επειδή όπως γράφει και από πάνω δεν άντεξες και μην πεις την γνώμη σου έτσι??? μακράν οι πιο εμπνευσμένες διαφημίσεις είναι του famous grouse. και μακράν μακράν η πιο πετυχημένη διαφήμιση σερβιέτας (!) της seven days. που απλά κυλούσαν οι μέρες της βδομάδας στην οθόνη (σαν τίτλοι ταινίας)
monday
tuesday
wednesday
thursday
friday
saturday
sunday
seven days a week
sevendays

Γ.Π. είπε...

Ψαρωτικό...H δύναμη της μάζας. Η ενέργεια της ομάδας.
Και τι κρίμα που πλέον δεν έχουμε τίποτα αληθινό να μοιραστούμε με τόσο κόσμο...
Καλησπέρα!

ProFyLaKtiKo είπε...

εγώ λέω να μαζευτούμε και να αρχίσουμε να κάνουμε έτσι στο σύνταγμα μέχρι να μας μαζέψουν

One Happy Dot είπε...

@b|a|s|n\i/a...
Αγαπώ διαφημίσεις Famous Grouse αλλά εκείνη που λες της Sevendays δεν την φέρνω καν στο μυαλό μου (δεν φημίζομαι κιόλας για τη μνήμη μου...:P) Επίσης καταπληκτική διαφήμιση που σου βγάζει έτσι μια τρυφεράδα και μια γλύκα είναι η καινούρια διαφήμιση της Knorr για τη σημασία του να τρώμε όλοι μαζί στο τραπέζι και να μοιραζόμαστε οικογενειακές στιγμές...Για τη Nutella δεν χρειάζεται αν απω θαρρώ! :)

@Καημός...
Ε οχι και δεν έχουμε τίποτα αληθινό να μοιραστούμε...κι εμείς εδω τι κάνουμε, τζιτζίκια πεταλώνουμε? (ε?ε?ε?)

@ProFylaktiko...
Είμαι τόσο πολύ μέσα που ηδη το φαντάζομαι...Για σκέψου το... χαχαχαχαχα!!! :) :)

Ανώνυμος είπε...

tsifteteli omws den eixe!

One Happy Dot είπε...

@sakafiora...
μα είσαι τόσο λαϊκιά...μαρή με κιλίμια θα κυκλοφορείς σε λίγο! :P

Naf είπε...

ΦΑΝΤΆΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ CHICKEN DANCE ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;;;

One Happy Dot είπε...

@Naf...
Εσυ μου δίνεις ιδέες και ξέρεις καλά ότι δεν το εχω σε πολύ! Με guest star Νεκταριο αμφιβάλεις για το αποτέλεσμα? :P

maika είπε...

υπέροχη,καταπληκτική,φανταστική!!!
δεν τη χορταίνω...μ΄αρέσει και να χορεύω...κόλλησα για τα καλά!!!
πολύ τη χάρηκα!!!
;0))

Hfaistiwnas είπε...

Ναι είναι τέλειο! Και όλα αυτά για ένα κινητό!!!!

naya είπε...

Ναι,ειναι ωραια την εχω ξαναδει!Κ ειναι ωραια κ μετα που επανερχονται ολοι στην πραγματικοτητα,τοσο φυσικα!

One Happy Dot είπε...

@maika...
αχ πολύ χαίρομαι που σου άρεσε και που σου βγάζει ίδια συναισθήματα με εκείνα που είχα κι εγω! Ειλικρινά την πρώτη φορά που την είδα κόλησα, συγκινήθηκα, γέλασα...ολα μαζί!

@Hfaistiwnas...
Σε τέτοιο βαθμό που ξεχνάς ότι είναι διαφήμιση και απλά διασκεδάζεις! Η μαγεία της επικοινωνίας και η ψυχολογία της μάζας! :)

@naya...
ναι αυτό είναι φοβερό! Με το που τελειώνει η μουσική ο καθένας επιστρέφει στη δουλειά του σαν να μην έγινε ποτέ και η ζωή απλά συνεχίζεται!

Όναρ είπε...

Μιας και μιλάτε για διαφημίσεις θα πω ότι για μένα η καλύτερη είναι της Absolut..και μετά το διαφημιστικό διάλλειμα θα σημειώσω ότι..ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ..Καληνύχτες κομέρσιαλ..

One Happy Dot είπε...

@Όναρ...
Συμφωνώ απόλυτα για Absolut...Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν έχουμε βρεθεί...Λες τελικά ο "γατούλης" να φέρνει κακό κάρμα? Μήπως να κανονίσουμε μεταξύ μας κρυφά και να τον πάρουμε τηλέφωνο από το καφέ όπως κάνει και αυτή η σουπιά? Καλημέρες πονηρές και πονηρεμένες!!!! :)

Ανώνυμος είπε...

Φο-Βε-Ρή!!! Ανατρίχιασα! Αν συμμετείχα, πάντως, θα προτιμούσα να είμαι χορευτής, παρά ανυποψίαστος περαστικός που θα 'μενε με ανοιχτό το στόμα! Α, και για την ιδέα στο Σύνταγμα, είμαι και 'γω μέσα! Χορεύω και σάλσα!

One Happy Dot είπε...

@decor...
ok then! Και ο/η decor θα γίνει ρεζίλι μαζί μας! Εξαιρετικά! Τώρα το μόνο που μένει είναι να βρούμε και τους υπόλοιπους! Το νου σου σε υποψήφιους χορευταράδες! :)