27 Φεβρουαρίου 2009

Χαπυ Κλην Μαντεϋ (μήπως γράφεται με "ι"?)


Λοιπόν έχουμε και λέμε...

  • αετός...check!
  • ταπεράκι με Home made πίτα από mamma Dot...καραcheck!
  • ζεστά ρούχα...check αλλιώς θα πουντιάξουμε στο βουνό!
  • κάτι παλιοκρουασάν με σοκολάτα για πρωινό (αηδιαστικά σου λεω!)...check γιατί είναι και το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας!
  • σκύλος...γουφcheck!
  • φιλικό ζευγάρι που έχει το κουράγιο να έρθει μαζί μας διακοπές...check και ο Θεός να τους φωτίσει και να μην τους πάρει ο ύπνος!!
  • το πλεκτό μου γιατί θα γεννηθεί η βαφτιστήρα κι εγω ακόμα θα ψάχνω τους κόμπους που φεύγουν δεξιά και αριστερά...check!
  • ωραία μουσικούλα για το δρόμο ώστε να με πάρει γλυκά ο ύπνος ως καλή και άξια συνοδηγός που είμαι...cheeeeeeeeeeck!

Κάτι ξεχνάω, είμαι σχεδόν σίγουρη, αλλά θα το θυμηθώ όταν θα είναι ηδη αργά οπότε ποιός ο λόγος να χαλάω οση φαιά ουσία έχει απομείνει στο λαμπρό αυτό μυαλό?

Εύχομαι σε όλους Καλή Σαρακοστή και οποιανού χαρταετός πάει πιο ψηλά...ας μας πει πώς το έκανε γιατί εμείς θα τον κυνηγάμε στα ρυάκια του Πηλίου όπως κάάάάάάθε χρόνο! Είμεθα ανεπίδεκτοι μαθήσεως και αυτό είναι πλέον επίσημο!!

(καλέ...που θα πήγαινα χωρίς τη Nutella????????? Mon dieu τι πήγα να πάθω!!!)

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τον καλό σου δεν είδα κάπου στη λίστα...εκτός αν είστε "αυτοκόλλητοι"! :P καλά να περάσεις ψηλή μου dot όπου κι αν πας! η διάθεση χρειάζεται και εσύ την έχεις ήδη! :)

One Happy Dot είπε...

@chichipiru...
3ήμερο χωρίς τον καλό μου? Ποτέ! :) Θα μου πείς "εδω παραλίγο να ξεχάσεις τη Nutella..." Έχεις δίκιο...θα του περάσω τη Nutella από το λαιμό ώστε να είμαι σίγουρη ότι τα εχω πάρει ολα! Καλό 3ήμερο ξεμυαλίστρα!!! :)

Γ.Π. είπε...

Dotaki μου λατρεμένο.Θέλω να περάσετε υπέροχα στο μαγευτικό Πήλιο το βουνό των Κενταύρων. Να είναι ένα τριήμερο ψυχικής και πνευματικής ανάτασης και αναδιοργάνωσης και να είστε πάντα τόσο αγαπημένοι!
(πιστεύω να πρόσεξες επίπεδο και class!!!)


Και τώρα... το αληθινό σχόλιο:
Καλή μαρή δεν ντρέπεσαι να τον τραβολογάς τον άνθρωπο στα κατσάβραχα για να λες εσύ ότι σε πάει σε ...αποδράσεις και τριήμερα στις φίλες σου στο FacebooK και επιπλέον να σε παίρνει και ο ύπνος στο αυτοκίνητο!!!!!
Και να μην έχεις φτιάξει καν την πίτα μόνη σου!!!
Και ακόμα δεν έχω θίξει το θέμα της...Κυριακής!!!

(κάτι μου λέει ότι θα με πάει μία-μια, δε βλέπω να μου μιλάς ούτε σε αυτό το ποστ!)

Ανώνυμος είπε...

όχι τίποτα άλλο..χωρίς nutella και καλό...μεγάαααααααααλη μοναξιά προβλέπεται! χιχι!

Hfaistiwnas είπε...

Μον ντιέ! Παραλίγο να ξεχάσεις τη νουτέλα και στο τσακ με προλάβανε για το έμφραγμα!
Καλά να περάσετε και ο αετός σαςνα πάει ψηλά! (προσοχή στη ΔΕΗ)
Φιλιά πολλα!!!!

Spy είπε...

Μήπως αντί να ρίξετε αυτόν τον υπνάκο στο αμάξι να ρίχνατε κανέναν πόντο στο πλεκτό σας, γιατί έτσι όπως το πάτε μας βλέπουμε να πηγαίνουμε για δεύτερο παιδί, για να μην πάει χαμένη η κουβέρτα...

Ανώνυμος είπε...

marsyyyyyyyyy thn kaloympa ksexnas kathe xrono gi ayto ton kynhgate ton aeto!
ante, kala na perasete!

naya είπε...

Καλη Σαρακοστη κοριτσι!Αντε κ αν ξεχασεις τιποτα στο στελνω με τον χαρταετο μου-ο οποιος φιλοδοξει να φτασει απο εδω ως το πηλιο φετος!
Για να δουμε..

One Happy Dot είπε...

@Καημός...
Γλυκύτατε Επαναστάτη, κρυφέ μου Καημέ! Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Εύχομαι και σε σένα ενα υπέροχο 3ήμερο ξεκούρασης και χαλάρωσης με την καλύτερη παρέα του κόσμου!
...
...
Και τώρα η πραγματική απάντηση...
Το καλό που σου θέλω! Μην τον ξαναπιάσω να διαβάζει σχόλιό σου και να μονολογεί "ρε συ δίκιο έχει το παιδί!" και θα σου τσακίσω τα ποδάρια!!! Θα βρω το σπίτι σου (δεν ξέρω πως!) και θα έρθω από κάτω ενα Σαββάτο ξημερώματα Κυριακής και θα πετάω δίπιτα με γιαουρτοσκόρδιο σε όποιον μπαίνει και βγαίνει από την πολυκατοικία! 5 η ώρα το πρωί πόση κίνηση να υπάρχει??? Οσο για την Κυριακή...έχει ηδη ξεκαθαρίσει και κανονίσει με τον έταιρο Καπαδόκη ότι θα το παρακολουθήσουν (και τους 2 αγώνες μαλιστα!) κι εμείς ας κάτσουμε να πλέξουμε! Χρουμφ! Εννοείται ότι σου μιλάω...ολο το σκ θα σε μνημονεύω, ειδικά την Κυριακή! :P

@chichipiru...
Καλέ δεν το ρισκάρω...Τον εχω ηδη τοποθετήσει στην είσοδο διπλα στο σακ βουαγιάζ με τη Nutellitsa αγκαλίτσα!

@Hfaistiwnas...
Αμ εγω να δείς τι θα πάθαινα που δεν θα έβρισκα Nutella στα κατσάβραχα και ποιός θα με καταλάβαινε στα σύνδρομα στέρησης επάνω???!!!! Ο αετός μας θα φτάσει τόσο ψηλά που θα φαίνεται από το σπίτι σου...ναι σου λεω! ;P

One Happy Dot είπε...

@Spy...
Τι, μπορείτε? Θα το κάνατε αυτό για μένα? Δεδομένου ότι ζαλίζομαι στις στροφές και ο δρόμος για το Πήλιο έχει κάμποσες, θα σας ήμουν αιώνια υπόχρεη!

@Sakafiora...
Καλά είσαι σοφή!!!! Γιατί κάθε χρόνο αρπάζω το αετόπουλο και αρχίζω να τρέχω! Και τρέχω τρέχω τρέχω και *ζμπαμ* βρίσκω τοίχο και πάρτον κάτω τον αητό! Καλούμπα λοιπόν...check!!!
Θα σου λείψω το ξέρω αλλά μην ανησυχείς...από Τρίτη εδω θα είμαστε πάλι...κι εσυ θα είσαι δουλειά! :P

@naya...
Μια τεντούρα και μια καλή μαυροδάφνη αν μπορείς θα το εκτιμήσουμε δεόντως! :) Να περάσεις πολύ όμορφα κορίτσι γλυκό!

Dorothy είπε...

Τον κυνηγάτε στα ρυάκια? Πάλι καλά...Ο δικός μας συνήθως σκίζεται πριν την πτήση(πως γίνεται αυτό δεν έχω καταλάβει)! Καλή Σαρακοστή, να περάσεις τέλεια!

b|a|s|n\i/a είπε...

τσεκ τσεκ τσεκ καρατσεκ! πολύ καλά να περάσετε! να τελειώσεις γρήγορα γρήγορα το πλεχτό και να φτιάξεις και πλεχτοαετό με κρόσια νουτέλα!
πολλά πολλά φιλιά λαγανιστά!!

apos είπε...

Καλές βόλτες. Και αν δείτε κανέναν κένταυρο, μην διστάσετε. Αγαπούν τη nutella.

PN είπε...

Μια χαρά σας βλέπω...τα βασικά τα πήρατε! Άντε να τελειώνουμε σιγά-σιγά την κουβέρτα γιατί περιμένει και ένα κασκόλ. Γιατί πολύ Πηνελόπη το παίζεις. Νομίζω ότι επίτηδες χάνεις τους κόμπους για να μην τελειώσεις και αρχίσουν τα μαθήματα μαγειρικής. Εγώ όμως δεν είμαι κάνας μνηστήρας κουφιοκέφαλος. Τα μαθήματα θα αρχίσουν ακόμα και να πλέκεις την κουβέρτα όσο ανακατεύεις τη σος μαδέρα!!! Του νου σου....χαχαχα!!!

Dr_MAD είπε...

Πήλιο πού???

καλή σαρακοστή ;-)

mahler76 είπε...

@MAD
Άκουσες εσύ Πήλιο και αμέσως το μυαλό σου ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Καλη μου Dot να περάσετε τέλεια και να προσέχετε τις vers που κυκλοφορούν εκεί χαχαχαχαχα

Mairouli είπε...

Καλή σαρακοστή! Με τέτοια λίστα δεν υπάρχει περίπτωση να μη περάσετε καλά! Διασκεδάστε το όσο μπορείτε! Πάρτε και κανένα καφεδάκι για το δρόμο!!!
Φιλιά

ProFyLaKtiKo είπε...

ζηλεύω, ζηλεύω... την επόμενη φορά να με πάρετε μαζί. θα είμαι ήσυχος και θα πεινάσω μόνο μια φορά στη διαδρομή. ναι; ναιι

jacki είπε...

Είπα να στο θυμίσω αλλά είδα ότι την θυμήθηκες μόνη σου..
Η Νουτέλα έλειπε :)
Καλά να περάσετε.. Καλά κούλουμα..

Όναρ είπε...

Εύχομαι να πέρασες καταπληκτικά και να φόρτισες τελιτσομπαταρίες..έρχεται Σάββατο κι έχουμε κανόνισμα..θεατρικό..ρώτα τον Μέντορά σου..Καλησπέρες διδακτορικές..

Ανώνυμος είπε...

san poli isixa nomizes oti tha pernouses tora pou to diavazo ek ton isteron! giati stin pragmatikotita tipota den einai normal mazi sou! hahaha! perimeno to post me ta pragmatika gegonota!

One Happy Dot είπε...

@τα παπούτσια της Dorothy...
ΑΑΑΑΑ σε παρακαλώ! Φέτος και ο δικός μας σκίστηκε πρίν καν τον πετάξουμε επομένως δεν έχουμε κανένα παράπονο! Και του χρόνου λοιπόν!

@b|a|s|n\i/a...
αχ αυτό το πλεκτό θα είναι σαν το γιοφύρι της Άρτας! Ολημερίς το πλέκω (που λέει ο λόγος ντε!) και το βράδυ οι πόντοι πάνε μπαρότσαρκα! :P

@apos...
Ναι αλλά σε μένα αρέσει περισσότερο! Θα γίνω μέρος του μύθου...η κενταυρίνα που αγαπούσε τη Nutella! Τρομάρα μου!

One Happy Dot είπε...

@VK in Athens...
θα κάνω εγω σος μαδέρα??? Γιατί???? (μήπως να ξεκινούσαμε από κάτι πιο απλό...πχ πώς κόβουν τις πατάτες ώστε να τις τηγανήσουμε χωρίς να γίνουν κάρβουνο απ'έξω και χωρίς να θυμίζουν φονικό όπλο στην όψη?)

@MAD...
Ας όψεται που σου απάντησε ο απο κάτω μας!!! :) Στη Βυζίτσα ήμουν...

@Mahler76...
Κανείς δεν μας είδε και κανέναν δεν είδαμε! Over and out! :P

One Happy Dot είπε...

@Mairouli...
Ενα πράγμα θα σου πω...τελικά τα κρουασάν σοκολάτας κάνουν δουλειά! Δεν κοιμήθηκα ούτε ενα λεπτό! Ποιός καφές...η σοκολάτα θα μας σώσει τέλος!

@ProFyLaKtiKo...
Εγω που πεινάω περισσότερες φορές τι να κάνω? Θα κάθομαι μαζί σου μήπως και μου δείξεις πώς γίνεται ναι? ναιιιι!

@jacki...
Τελικά την άφησα...ναι ναι ναι! Και μου έλειψε τόσο που ενα βάζο δεν φτάνει για να την χορτάσω! (χμ...αναρωτιέμαι αν πρέπει να αναζητήσω ιατρική συμβουλή για την κατάστασή μου!)

One Happy Dot είπε...

@Όναρ...
Τις φόρτισα από τη μια μεριά! Η άλλη περιμένει αυτό το σκ για να φορτσάρει! Τι κανονίζετε? Α παω να μάθω! Φιλί περίεργο!!!!

@Ιο...
Δεν φταίω εγω...άλλος είναι ο γκαντεμόσαυρος και έχουμε και αποδείξεις ατράνταχτες! (Αγαπίτσα...δεν λεω για σένα, για τον Αρτέμη λέω!) :)