9 Ιανουαρίου 2009

Υπάρχεις...

Σε είχα ονειρευτεί χωρίς να σε εχω δει ποτέ...
Σε είχα φανταστεί...
Είσαι ότι είχα σκεφτεί...
Ότι είχα επιθυμήσει...


εσυ...
εσυ...
εσυ...









5κιλη αγάπη μου, μια μέρα θα γίνεις δική μου!!!!!

Δεν ξέρω πότε και πως.
Δεν ξέρω τι θα χρειαστεί να κάνω προκειμένου να σε αποκτήσω και μέχρι που θα χρειαστεί να φτάσω.
Σημασία έχει ότι υπάρχεις!
Ακόμα και αν σε μαγάρισε ενα ζευγάρι χέρια με μωβ νύχια και σε αγκάλιασε πριν καν σε αγγίξω ενω τα σάλια της έκαναν λιμνούλα από κάτω!
Για την ωρα αναπαύσου στο ράφι σου, κάπου στα στενά του Παρισιού, και όταν έρθει η ωρα, θα ανταμώσουμε και θα μείνουμε μαζί ως το τέλος...

*Fin

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

exo na diloso oti to mov nixi den einai toso moxthiro oso to antimetopizeis, ithele na tin parei gia na stin ferei alla den tou to epetrepsan sto aeroplano :-P

PN είπε...

Xαχαχαχαχαχα!!!!!! 5άκιλη;;;;; Πωπωπωπωπω....η χαρά του λιγώματος θα είναι αυτή. Είσαι φοβερή πάντως ρε κουκιδίτσα. Ωδή στη χαμένη 5άκιλη Nutella!!! Xaxaxaxaxaxa!!!!!!

One Happy Dot είπε...

Και τι τα έχουμε μαρή τα ιδιωτικά Jet? Για μόστρα? Μισό να καλέσω pilot Memaki να φύγει σφαίρα με τον νεο μου concord! Για τη Nutella ρε γμτ!

One Happy Dot είπε...

@VK in Athens...
το κακό πολυαγαπημένο μου τσουλούφι είναι ότι παραμένει χαμένη! Και δεν κάπου εδω κοντά η άτιμη...με βλέπω σύντομα a Paris σε mission impossible! Ζητούνται εθελοντές! :)

PN είπε...

Ταξιδάκι στο Παρίσι; Μμμμμ...μέσα μέσα. Θα φορέσω όμως αυτό το ολόσωμο μαύρο ισοθερμικό που σε κάνει και ωραίο σώμα...αααααα....και θέλω όλα τα καλά gadgets!!! ΟΚ?????

One Happy Dot είπε...

@VK in Athens...
Εννοείται! Ότι θέλει το συνεταιράκι! Μήπως εγω δεν θα βάλω την ολόσωμη φούξια φόρμα με το glitter για ενα διακριτικό καμουφλάζ?! Αν βρείς κι άλλους υπερήρωες τους θέλουμε...το project είναι δύσκολο!

PN είπε...

Φοβάμαι...λέω φοβάμαι...ότι με τη δικιά σου φόρμα παίζει να μας καταλάβουν!!! Δεν είμαι σίγουρος βέβαια!! Να βρω και άλλους; Το μόνο εύκολο. Αρχίζω να παίρνω τηλέφωνα!!

jacki είπε...

this is heaven.. Νουτέλα 5 κιλά??
Μιαμ μιαμ.. τρέχουν τα σάλια μου..
Μα υπόσχομαι δε θα τη μαγαρίσω. Όλη δικιά σου. Θα βολευώ με αυτές του μισού κιλού.
:)

mahler76 είπε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χαχαχαχαχα που το βρήκες αυτό?!!!!!!!

One Happy Dot είπε...

@VK in Athens...
Έχεις δίκιο! Θα βάλω την τιρκουάζ που είναι οσο να πείς πιο διακριτίκ! Πάρε όποιον κρίνεις απαραίτητο και δώσε λάγνες υποσχέσεις σε όποιον *Mahler* ζητήσει ανταλλάγματα! Είναι ιερός ο σκοπός μας! Go go go!

@Jacki...
Ο παράδεισσος σε ενα βάζο 5 κιλών! ΑΧ! Μη νομίζεις, κι εγω με τα μισόκιλα παρηγοριέμαι μέχρι να έρθει "εκείνη" η μέρα! :) :)

@Mahler...
Μη ρωτάς πολλά! Θα ενημερωθείς από τον vk...έχουμε project, η αρπαγή της Nutellas! Αν δεν έχεις διαβατήριο ξεκίνα να καλοπιάνεις τα όργανα της αστυνομίας να επισπεύσουν τις διαδικασίες! Το Παρίσι μας περιμένει! (στο αεροδρόμιο θα μας περιμένουν πιο συγκεκριμένα με ζουρμομανδύα και ιου ιου!) :)

Όναρ είπε...

Πω πω τρελάθηκε το κοριτσάκι μου.. και δεν πρόλαβα να το γνωρίσω..κλαψς..Καλησπέρες με το ζουρλομανδύα (για δύο)..

mahler76 είπε...

Paris mon amour!!!

Φύγαμεεεεεε, τα χαρτιά τα έχω έτοιμα!!!παρατάμε δουλειές, σχολές καναπέδες, ντιβάνια.

όσο για αποσκευές, μόνο τα απαραίτητα. 3 κουτάλια σούπας!!!

Hfaistiwnas είπε...

Ουάου! Λιγώθηκα! χαχαχα!
Αυτή είναι να βουτήξεις μέσα το χέρι και να μην το βγάλεις ποτέ!
Αν θέλετε βοήθεια στο φάγωμα, φωνάξτε!!!

One Happy Dot είπε...

@Όναρ...
Αν θέλεις έχει χώρο στο ζουρλομανδύα...εεε στο αεροπλάνο ήθελα να πω. Πακετάρισε το κουτάλι σου και το Παρίσι μας περιμένει! Καλησπέρες ταξιδιάρικες από μια καρέκλα γραφείου που απλά στριφογυρίζει!

@Mahler...
mon cherie! Το ήξερα ότι δεν θα με απογοητεύσεις! Μην ξεχάσεις τους κιοφτέδες μη μας πιάσει καμία λιγούρα μέχρι το αεροδρόμιο...τυροπιτάκια και φρέσκα αυγά σε καρώ μαντήλι τα ετοιμάζω εγω!
Κωδικός αποστολής: ΒΝΒΗ (Bring Nutella Back Home)
To comment θα αυτοκαταστραφεί σε 5,4,3,2,1...ΒΟΟΜ! (ελπίζω πως εγραψες κάπου το κωδικό ε?)

@Hfaistiwnas...
ε οχι και να μην το βγάλεις ποτέ! Θα παπαριάσει και ακόμα νηστικοί θα είμαστε! Για το φάγωμα καλοθελητές υπάρχουν μπόλικοι...αν μπορείς να βοηθήσεις στη μεταφορά, πάρε κι εσυ το κουτάλι σου και ραντεβού στο αεροδρόμιο! :)

Hfaistiwnas είπε...

ok ok! Στο κουβάλημα τότε! :):)
Εννοώ να το βάλεις και να το βγάζεις να το βάζεις στο στόμα!!!

Pink_Fish είπε...

Απίστευτο! Δηλαδή άμα ξεκινήσεις να τρως δε θα πάθεις ένα mega ζάχαρο? Χε, χε...μήπως θες βοήθεια? Μήπως λεω....

One Happy Dot είπε...

@Hfaistiwnas...
Αν και γίνεσαι πρόστυχος και μόνο ο Mahler έχει τέτοια δικαιώματα, το παραβλέπω και συνεχίζω...είσαι μέσα κι εσυ αρκεί να μην τρως πολύ! Στο τέλος θα βολευτώ με το κλασσικό μέγεθος να μου το θυμηθείς! :)

@Pink_Fish...
Ας πάθω και Star και Alter! Πόσες φορές στη ζωή μου λες να αντέξω να ξαναφάω τόση πολλή? (χμ..) Βοήθεια οχι ευχαριστώ δεν θα χρειαστώ!
...
μη βγάζεις μπουρμπουλήθρες τώρα...σε παρακαλώ μη κάνεις το γνωστό belly up...ok ok...θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθειά σου σε...κάτι! (ψάρια σου λέει μετά, άδολα, χωρίς μνήμη κλπ...σκατούλες!)
:)

Naf είπε...

Ω μάϊ γκόντ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΙ Ο apos ή ο Spy γιατι την έβαψες...Νομίζω θα κατασκηνώσουν έξω απο το σπίτι σου μέχρι να τους πείς οτι θα πας με τα πόδια στο Παρίσι να τους την φέρεις (πάρε μια και για μένα..)

Matrix είπε...

Να προσέξετε όμως την ημερομηνία λήξης ε? 5κιλά είναι πολλά :)

Α και mahler76 δεν χρειάζεστε διαβατήριο, Ε.Ε. γαρ :)

b|a|s|n\i/a είπε...

μπορείς να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα εδώ και τώρα. παίρνεις ένα πεντόκιλο βάζο, δέκα μισόκιλα νουτέλα και βουαλά!

One Happy Dot είπε...

@Naf...
Όποιος θέλει Nutella έρχεται μαζί...σε ενα ταξίδι με απρόβλεπτο τέλος! Τανταμ!

@Matrix...
Δεν θα φτάσουμε καν στην ημερομηνία ληξης! Δεν θα φτάσει καν Ελλάδα το περιεχόμενο...το βάζο αν το θέτε πάντως, χάρισμά σας! :)

@b|a|s|n\i/a...
Αφού δεν είστε τόσο επιφανειακός πολυαγαπημένε...γιατί μου κατακερματίζετε το όνειρο? Για βάλτε τη στολή σας, πιάστε ενα κουτάλι και ακολουθήστε μας! Αϊντε να φεύγουμε σιγά σιγά...a Paris!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, υπάρχουν και χειρότερα.
Εγώ έχω κάνει ωδή στα φασολάκια :P

mirelen είπε...

Υπάρχεις.... κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω.....
Χρησιμεύει και για βαράκι!

One Happy Dot είπε...

@sakafiora...
εσυ είσαι ημίτρελη και το έχουμε ξαναπεί! (με πατατούλες ή χωρίς η ωδή?)

@Mirelen...
Αυτό θα πεί φαντασία! Εκεί που οι άλλοι έβλεπαν ΝUTELLA η Mirelen έβλεπε ένα όργανο γυμναστικής! :)

fish eye είπε...

κατσε να ψαξω να βρω εκεινη την πανευκολη συνταγη για μερεντα, κοριτσι μου, δε χρειαζεται κοπο, τροπο χρειαζεται και με 3 υλικα στο μιξερ φτιαχνεις και 10κιλα..

:)))

b|a|s|n\i/a είπε...

πολλές φορές προσπαθούμε να αγγίξουμε ένα όνειρο τόσο μακριά. και όμως είναι δίπλα μας. αρκεί να το δούμε. να το ονειρευτούμε. να το γευτούμε.
(τσσσςςς!)

Ανώνυμος είπε...

ela mazi mou, to mov nixi se kalei. as ta afisoume ola kai as pame mazi. a Paris. einai alithini. einai ekei. mas perimenei.

gregory είπε...

καλημερα ...μια ερωτηση μονο ετσι...εσυ θα ξερης σιγουρα...
ειναι αληθεια οτι οπιος εχη ελειψη απο σεξ τρω πολυ ..σοκολατα...
μη με παρης με τα αδειανα μισολιλα...
καλημερα σου ....

SDRyche είπε...

Σύντομη μεν τα είχε όλα δε αυτή η ιστορία αγάπης! Πάθος, πόθους, όνειρα, υποσχέσεις, αντίζηλοι κι υπόνοιες για happy end!

ΥΓ: Καλή χρονιά είπαμε; Δεν είπαμε!
Καλή (νουτελένια) χρονιά!

Dr_MAD είπε...

κολλημένη με τη μπάλα??? χαχαχα

*μερικά πράγματα μένουν σταθερές αξίες όσοι χρόνοι κι αν μπουν / βγουν!

Matrix είπε...

Ok. Βάζο accepted :)

ProFyLaKtiKo είπε...

μη μασάς. 5 κιλάκια είναι. μια χαρά θα τη μεταφέρουμε αεροπορικώς. εγώ μέσα

One Happy Dot είπε...

@αγκαλιές του φεγγαριού...
Έκανες δυναμική είσοδο στο ιστιοκαλύβι μου και μου τράβηξες την προσοχή! :) Καλώς ήρθες λοιπόν και...τη συνταγή παρακαλώ! Οχι ότι θα αντικαταστήσει τη σχέση με τη Nutella - γιατί άλλο Μερέντα και άλλο Nutella - αλλά γιατί να μην κάνω και κάτι σπιτικό η ανοικοκύρευτη? :)

@b|a|s|n\i/a...
Απαπαπαπα τι είπες τώρα???? Στην προκειμένη περίπτωση όμως...το σοκολατένιο αντικείμενο του πόθου μου είναι κομματάκι μακριά οπότε θα δω και θα γευτώ τα κοντινά ενω στο όνειρό μου θα κοιμάμαι αγκαλιά με "κάποια" άλλη!

@Aνώνυμη...
Εσυ είσαι τρελή, εν ξέρω, σε σκιάζομαι! Κάμε πρώτα το αμπαζούρ και βλέπουμε αν θα συνταξιδέψουμε! Mon amour!

One Happy Dot είπε...

@gregory...
Εχω ακούσει κι εγω αυτή τη θεωρία αλλά εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι κακοήθης και αναληθής! Αν ήταν έτσι, θα ήμουν καλογρια και μάλιστα από τις πολύ φανατικές! :)

@SDRyche...
Καλή χρονιά γλυκειέ μου! Με υγεία και χαμόγελα για εκείνους που αγαπάς (συμπεριλαμβανομένου και του τρίο καρώ!) Οσο για την ιστορία...είναι βγαλμένη από τη ζωή και ότι διάβασες είναι η αλήθεια και μόνο...χωρίς φόβο με πολύ πάθος! :) Φιλί πασαλημένο με σοκολάτα!

@MAD...
Dr. δηλώνω σταθερός χαρακτήρας ανεξάρτητα από το αν το έτος είναι δίσκετο, ο Φλεβάρης είναι κουτσός, ο Ερμής είναι ανάδρομος και ο Κρόνος δεν ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη να γίνει το πανηγύρι! Nutella rocks! ;)

One Happy Dot είπε...

@Matrix...
ok πολυαγαπητέ! Μόλις κερδίσατε την πιθανότητα ενός άδειου βάζου Nutellas χωρητικότητας εως 5 κιλά από οτιδήποτε εσείς επιθυμείτε! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή! Δώρο το κουτάλι της σούπας!

@ProFylaktiko...
Το ήξερα ότι δεν θα με απογοήτευες! Είσαι ο άνθρωπός μου! I love u κάργα! (Ελπίζω πως έχεις διακριτικό outfit με Glitter για να είμαστε ταιριαστοί!)

fish eye είπε...

Υλικά:



· 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (ότι μάρκα θέλουμε)
· 125γρ κουβερτούρα
· 150γρ βιτάμ
· 4 κουτ .σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
· 1 κούπα τριμμένο φουντούκι


Εκτέλεση:
1. Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
2. Σε ένα άλλο μπωλ,ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το κακάο. Και έπειτα προσθέτουμε το μίγμα της λιωμένης σοκολάτας με το βούτυρο...
3. Αφού έχει γίνει ενιαίο το μίγμα μας,προσθέτουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε στο μπωλ που θα το φυλάξουμε.
4. Το αφήνουμε να κρυώσει και μετά το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου.Μόλις πήξει η μερέντα είναι έτοιμη!!!!

καλη ορεξη happy dot!!!
παντα χαρουμενη
:)))

maika είπε...

ω Θεέ μου...
ήρθα να σου ευχηθώ καλή χρονιά κι έπεσα μέσα...στη νουτέλα!!!
5 κιλά νουτέλα??
θα τρελαθώ!!!
πάω να φέρω κουτάλα..
ε,δε θα τη φας και μόνη σου...
ζαλάδα μου ήρθε...
;0))))

Olga είπε...

OMG!!5 κιλη νουτέλα??
Κόλασηηηη!!
Λιγουρεύτηκα τρελά..πάω να φάω λίγο από τη δική μου ποταπή 500γρ. νουτέλα...

Καλησπέρεεεεες

One Happy Dot είπε...

@αγκαλιές του φεγγαριού...
Ευχαριστώ!!!!! Θα την δοκιμάσω όπως και δήποτε και θα σου πω τα αποτελέσματα! Αν και...μεταξύ μας τώρα...η Nutella από το βάζο έχει κάτι ανθυγιεινά ωραίο και συντηρητικά απαγορευτικό που την κάνει, απλά ακαταμάχητη! Και πάλι ευχαριστώ και θα σε ενημερώσω σχετικά! (Μη σου πω ότι θα την κάνω και τούρτα αφού η βασιλόπιτά μου απέτυχε!) :)

@maika...
άντε φέρε κι εσυ την κουτάλα σου να δω ποιός θα πρωτοφάει! Βασικά...όποιος είναι πιο γρήγορος! Καλή χρονιά και σε σένα κορίτσι γλυκό με χαμόγελο και υγεία!

@Olga...
Καθόλου ποταπή! Μέχρι να στεφτεί με επιτυχία η αποστολή BNBH κι εμείς με αυτή βολευόμεθα οπότε...να είμαστε μαι λογικοί, μην είμαστε και πλεονέκτες! Καλή εβδομάδα να έχουμε λοιπόν!