7 Ιανουαρίου 2009

Αποσυντονισμένη!


Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το πολύ φαγητό, τις άπειρες ώρες ύπνου, τη χαλάρωση σε σημείο αποχαύνωσης, τα λίγα πλήν εξαντλητικά ξενύχτια, το κρύωμα που με ταλαιπώρησε τις γιορτές και ακόμα το κουβαλάω, φορέας μικροβίων η Dot (κατά το φρεάτια-αποχετεύσεις ο Αχόρταγος) και γενικότερα ολο αυτό το χριστουγεννιάτικο κρεπάλιασμα το οποίο άφησε πίσω του μερικά παραπανίσια χιλιογραμμάρια (οοοοοχι κιλά γραμμάρια), μια διάθεση για κατανάλωση αλκοόλ ακόμα και για ψύλου πήδημα και μπόλικο glitter από τις μπαλίτσες και τα διακοσμητικά του χριστουγεννιάτικου δέντρου το οποίο μπορεί να αποκαθηλώσαμε νωρίς αλλά τα σημάδια του είναι ορατά πάνω στα ρούχα και τη μοκέτα μας!
Ευελπιστώ ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα βάλω στην άκρη και το χριστουγεννιάτικο καπέλο με το οποίο κυκλοφορούσα όλες αυτές τις ημέρες



και θα ξεκινήσω να ψάχνω στη στολή του πασχαλιάτικου κούνελου...μαζί με το καρότο!

Καλή bloggie χρονιά να έχουμε λοιπόν!

p.s. Πήρα και σημαντικές αποφάσεις για το νεο έτος...δεν τις θυμάμαι όλες γιατί μου ήρθαν απανωτές επιφοιτήσεις και το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν να πάρω μαζί το τάπερ με τα μελομακάρονα και να κλείσω την πόρτα φεύγοντας! Πάντως η Nutella σε καραμέλα δεν βγαίνει οπότε πάλι με το κουτάλι θα την τρώω! Για να μην ανησυχεί κανείς!

21 σχόλια:

Naf είπε...

κρίμα που έβγαλες το καπέλο..σου πήγαινε!!!!
άντε καλά να μας πάει αυτή η χρονιά baby!

Hfaistiwnas είπε...

χαχα ευτυχώς Ντοτ έπεσε πολύ προσοχή και φέτος δεν πήρα κανένα κιλό... άντε ένα δηλαδή..
Σήμερα τελειώνουν οι "γιορτές" επιτέλους.. δεν μπορώ άλλο!!!
Καλή χρονιά και όπως έρθει..

Philip the 3rd είπε...

Που να πάρω κιλά με τόσο δουλειά που έπεσε. Καλά ο κόσμος δεν κάνει διάλλειμα τα Χριστούγεννα; Νουτέλα βλέπω. Πολύ καλό. Σε καραμέλα όχι δεν πρέπει να βγαίνει από όσο ξέρω. Οπότε με το κουτάλι και λιγο ψωμί είναι τέλεια.

Γ.Π. είπε...

Αποσυντονισμένη και χαρούμενη όπως σε αγαπάμε!
Σνιαρφ!

One Happy Dot είπε...

@Naf...
νομίζω ότι θα το φοράω μόνο το βράδυ όταν η πόλη θα κοιμάται κι εγω θα τσιμπολογάω στο ψυγείο...θα σου πάρω ενα, χωράς ολόκληρη! :)

@Hfaistiwnas...
Χρόνια Πολλά σου είπα? Ναι? Ε λοιπόν σου ξαναλέω! Χρόνια Πολλά! Οσο για τα κιλά που δεν πήρες...σε αντιπαθώ, για λίγο...έτσι για το γαμώτο! Νννννιαρτ! :P

@Philip the 3rd...
Τελικά η δουλειά σου έχει τυχερά που ο κοινός οφθαλμός δεν βλέπει και ο ακόμα πιο κοινός νους δεν αντιλαμβάνεται! Μήπως να το σκεφτώ για part time? :) Σε καλωσορίζω και επίσημα πλέον στο βλογοκαλύβι μου και σε κερνάω μια κουταλιά Nutella γιατί σήμερα είμαι καλή....αύριο θα στη ζητήσω πίσω! Τα φιλιά μου στις γειτόνισσες! :)

@Καημός...
Μου έλειψες επαναστατικά πολύ! Το δηλώνω δημόσια και αμαρτία ξουτ! Φιλί!

PN είπε...

Όλε γύρισε η ΝουτελοΝονά!!!! Καλή χρονιά και χρόνια πολλά Κουκιδίτσα!!! Nutella σε καραμέλα δεν είδα στο Λονδίνο. Τα είπαμε αυτά...μόνο σε ρόφημα! Χαχαχαχα!!! Με Κάντμπουρι πως τα πάμε όμως; Ειδικά αν έχουν και glitter; Χαχαχαχα!!!!

b|a|s|n\i/a είπε...

αποφάσισες να κάνεις παιδί; να έχει παρέα το βαφτιστήρι; να αλλάξεις σπίτι; να αλλάξεις δουλειά; να τρως μερέντα; τις απόκριες δεν ντύνεσαι; αυτό είναι σχόλιο;

PN είπε...

Επίσης τώρα που το θυμήθηκα! Τι αποφάσεις πήρες βρε; Θα μετακομίσεις μόνιμα στον Πόρο; Θα μετακομίσεις μόνιμα δίπλα στο εργοστάσιο της Ferrero; Θα μετακομίσεις Πειραιώς δίπλα από τον Παυλίδη; Γιατί μου ήρθε ότι θα μετακομίσεις; Πάλι λογοδιάρροια με έπιασε. Λέγε γιατί θα συνεχίσω...εγώ δηλαδή που δεν πήρα καμιά απόφαση είμαι καλά. Δηλαδή κάτι είχα πάρει, αλλά τελικά γράψε λάθος. Μάλλον πρέπει να προχωρήσω στο διάβασμα. Τώρα που το σκέφτομαι αυτό πρέπει να κάνω. Μμμμμμ....δεν φτάνει όμως. Να μου πεις, κάνε αυτό πρώτα και μετά βλέπεις. Και όλα τα άλλα έρχονται....Τι λέω; Εσύ είσαι το θέμα μας τώρα...!!!!

Hfaistiwnas είπε...

χεχεχε Ευχαριστώ πολύ!!!
Αφού με αντιπαθείς για λίγο οκ! Δεκτό!!! ;)

Όναρ είπε...

Με τα δάχτυλα καλύτερα είναι..καλώς μας ήρθες κοριτσάκι κι όσο για φέτος ξέρεις ε..ας ελπίσουμε ότι η συνάντησή μας δεν είναι μέσα στις απανωτές επιφοιτήσεις σου τις οποίες θυμάσαι μόνο για κάτι νανοδευτερόλεπτα..Καλησπέρες απαιτητικές..

One Happy Dot είπε...

@VK in Athens...
Cadburys & Glitter????? Σα νονά πρέπει να ενημερωθώ για τις τάσεις της αγοράς σε χαζό φαγητό μην έρθει το πνευματικό παιδί και είμαι άσχετη! Παρακαλώ όπως συναντηθούμε άμεσα ώστε να γίνει η σχετική εκπαίδευση! Merci!
Οσο για τις αποφάσεις...ελα λίγο κοντά στη οθόνη να σου πω, ooops κάτσε ντε και θα μου τη γεμίσεις δαχτυλιές...έτσι το είπα για να φανεί ότι έκανα και κάτι εποικοδομητικό αυτές τις μέρες! Μην κυκλοφορήσει όμως ναι? Θα αλλάξω το προφίλ μου σε πιο ιντελεκτουελ φέτος! χοχοχοχο! Πάντως πέραν από την πλάκα συζητήθηκε αρκετά το θέμα "μετακόμιση" και η περιοχή ακόμα αποτελεί το μήλον της έριδος μεταξύ εμού και του j'adore αλλά τo "δίπλα στον Παυλίδη" που ανέφερες μόλις μας έλυσε το πρόβλημα! Θα σου δώσω κλειδί να έρχεσαι όποτε θες! Μου έλειψες πολύ και θέλω να σε δώ! Τέλος!

@Hfaistiwnas...
Μη χαίρεσαι! Λόγω της γιορτής σου είμαι καλή! Αύριο θα γίνω και πάλι η στριμμένη κουκίδα που όλοι ξέρετε! :)

@Όναρ...
Νανοδευτερόλεπτα? Ακόμα και αυτό τιμά το μνημονικό μου που είναι για γέλια! Εμείς θα τα πούμε φέτος...στο πρώτο τρίμηνο...στον πρώτο μήνα...αρκετά αφήσαμε τον Mahler να μας φέρει κοντά! άντρες... :) Καλησπέρες προ-ειδοποιητικές!

One Happy Dot είπε...

@b|a|s|n\i/a...
μπορεί, γιατί οχι, ενδεχομένως, δεν θα το έλεγα, σε καμία περίπτωση, έτσι το μετράω!
Σου ζουπάω τα μάγουλα που ακόμα δεν άρχισε η χρονιά και θέλεις να σου λύσω όλες τις απορίες! I'm still tall and stupid u know! :P

apos είπε...

Αν κατάλαβα καλά, μελομακάρονα θα τρως μέχρι να σουβλίσεις για το Πάσχα;
Καλώς γύρισες και μην ανησυχείς για τα γραμμάρια. Εύκολα χάνονται. Στα κιλά είναι το πρόβλημα...
Feliz 2009, pebeta.

Dorothy είπε...

Καλή χρονιά! (Ο πίνακας που κρέμασες -όπως μπαίνεις, αριστερά - μ'έχει συνεπάρει με την ομορφιά του και το περιεχόμενό του...Αυτό μάλιστα, είναι τέχνη!)

mahler76 είπε...

κυκλοφορούσες με σκουφί? Ελπίζω ο δικός σου να έχει φωτογραφίες, να μας διαβάζει και να μου τις στείλει με μαιλ να σε κάνω πόστ.

ProFyLaKtiKo είπε...

εγώ γιατί δεν βλέπω τις φωτογραφίες; ΟΕΟ;

τώρα που σε διάβασα, θυμήθηκα τα μελομακάρονα και τον περίδρομο των γιορτών και λιγώθηκα... τόσο που θα αρχίσω να τρώω τη νουτέλα-κιτσερέλα... [αρχή αποκαθήλωσης γαρ]

Pink_Fish είπε...

αν η nutella έβγαινε σε chocolate bar θα έτρωγα 2-3 τη μέρα, χαλαρά....Καλή σου χρονιά, καλή διαίτα για τα παραπανίσια χλγμ :):)

One Happy Dot είπε...

@apos...
Είσαι υπερβολικός! Ακου μελομακάρονα ως το Πάσχα...θα κάνω μια διακοπή για τσουρέκι και κουλουράκια και θα συνεχίσω ΜΕΤΑ το Πάσχα! Οσο για τα γραμμάρια...αν ενα κιλό ισοδυναμεί με 1000 γραμμάρια τότε εγω πήρα αρκετές χιλιάδες γραμμάρια αυτές τις γιορτές οπότε...βράσε ρύζι και φάτο γιατί δεν κουμπώνει το παντελόνι! Σε φιλώ γλυκά...pebeto! :P

@Τα παπούτσια της Dorothy...
I know! Είμαι φανατική θαυμάστρια του εν λόγω καλλιτέχνη! Λέγεται Ferrero και τον τρώω με τα μάτια (και οχι μόνο) χρόνια τώρα!

@mahler76...
Είσαι καλά? Να ρισκάρω να πέσουν στα χέρια σου και να με κράζεις σαν το Star μέχρι δευτέρας παρουσίας? Α παπαπαπαπαπα!

@ProFylaktiko...
Είσαι ερωτευμένος και δεν βλέπεις καλά γι'αυτό! :)
Όταν ανοίξεις τη Nutella κιτσερέλα βγάλε τα κουτάλια και απλά στείλε μήνυμα, δεν θα αργήσει κανείς σρο ραντεβού!

One Happy Dot είπε...

@Pink_Fish...
Αυτό είναι New product development!! Εύγε! Οχι τα bars με αποξηραμένα φρούτα και το ρύζι!!! Προχώρησε το και θα με βρείς στο πλευρό σου να καταναλώνω όσες περισσότερες μπορώ ημερησίως! Δίαιτα...? Κάτσε να δω τι λέει επι τούτου ο Μπαμπινιώτης.. φιλί γλυκό και καλή χρονιά ψαράκι!

jacki είπε...

Δε μπορώ να πω ότι κατανάλωσα πολύ (περισσότερο από τις άλλες μέρες) αλκοόλ. Καλό Πάσχα Dot μου και όλα τα καλά του κόσμου.

One Happy Dot είπε...

@jacki...
Εμείς πάλι το κόκκινο κρασάκι το τιμήσαμε σε κάθε ευκαιρία και ακόμα ρέει άφθονο μπλοκάροντας ορθή λειτουργία των εγκεφαλικών μας κυττάρων! Φιλί*χικ*φιλί!