11 Δεκεμβρίου 2008

Xmaς Vs. Xma(ς)

Κόντρα στο πνεύμα των καιρών και των μαύρων σύννεφων που έχουν μαζευτεί πάνω από τα κεφάλια μας λόγω των γεγονότων, των μολότοφ και των εμπρηστικών κινήσεων που χειμώνα καλοκαίρι δεν λείπουν απο την επικαιρότητά μας, το πιστό και πάντα ορθά συγχρονισμένο ημερολόγιό μας έδειξε ότι σε 14 ημέρες είναι Χριστούγεννα. Ιδού η απόδειξη για τους αμφισβητίες ...

(το συλλεκτικό ημερολόγιο-ταρανδάκι των Χριστουγέννων είναι μια ευγενική χορηγία της νεας μου φίλης-θαυμάστριας που κυκλοφορεί με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο "βλαμμένο" και η οποία αν και μεγαλύτερη από μένα-μουχαχαχαχα- έχει τον τρόπο της να εξακολουθεί να είναι ακόμα πιο παιδί και από παιδί!!)

Για το λόγο αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να αφήσουμε για λίγο εξω από την πόρτα όσα με τη βια χώθηκαν στο σπίτι μας και στολίσαμε το δέντρο μας...


Κι ενω ξέρω πως Άγιος Βασίλης (μάλλον) δεν υπάρχει (στην περίπτωση που υπάρχεις να ξέρεις ότι ακόμα στο εχω φυλαγμένο που αντί για το σαλόνι της BiBi Bo μου είχες φέρει μια υδρόγειο σφαίρα και για το λόγο αυτό αποφάσισα να γίνω τελείως μα τελείως αγεωγράφητη και να χάνω τον προσανατολισμό μου ακόμα και εξω από το σπίτι μου) ξέρω πως και πάλι θα αφήσω μελομακάρονα, κουραμπιέδες και γάλα με σοκολάτα δίπλα στο παράθυρο μιας και δεν έχουμε τζάκι. Αν έρθει(ς) έχει καλώς. Αν πάλι οχι θα τα φαω παρέα με το ξωτικό που ήρθε πέρυσι και σε πληροφορώ ότι μια χαρά τα πήγαμε...



Αν τελικά δεν έρθει(ς) είτε γιατί δεν υπάρχει(ς) είτε γιατί μπορεί να μην έχει καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τις μολότοφ και τα δακρυγόνα με αποτέλεσμα ο Rudolf και τα υπόλοιπα κερατοελαφάκια να πετάνε στου κουτρούλη το γάμο και να μου φέρει(ς) κανένα GPS και τι να το κάνω?, αλλά έχει(ς) παρόλα αυτά διάθεση να ακούσει(ς) τότε (σε) παρακαλώ να γεμίσει(ς) το σάκο με ελπίδα για όσους την έχουν χάσει, αγάπη για εκείνους που την ψάχνουν, υπομονή για τους μη έχοντες και ευρώπουλα για όλους μας γιατί κακά τα ψέμματα...εκείνες οι εποχές που ευχόμασταν σαν star hellas για παγκόσμια ειρήνη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί!

Αν γίνουν τα ως ανω μπορώ να ελπίζω και σε κείνη την nutelloβροχόπτωση ε? φφφφφφφανταστικέ μου άγιε βασίλη? ε?ε?ε?
Ακού(ς)-ει άραγε? Κι αν δεν ακού(ς)-ει...μήπως bloagάρει(ς)? :)

Και του χρόνου λοιπόν ΘΑ είμαστε καλά!

23 σχόλια:

jacki είπε...

Εύχομαι νουτελλοβροχή για όλους. Όμορφα ταξιδέψαμε πάλι. Σε ευχαριστώ. Το είχα ανάγκη.

Hfaistiwnas είπε...

Φανταστικέ (όνομα και πράγμα) 'Αι - Βασιλή, να τα φέρεις όλα στη happy Dot μας! Ακόμη Άγιε ΒΑσίλη, κανόνισε νουτελοκατάσταση να γίνουμε φέσι από ηδονική σοκολάτα! (Έχει κανείς αντίρρηση;)!!

PN είπε...

@Ηφαιστίωνας: Εγώ έχω!!! Ξέρετε για πόσες θερμίδες μιλάμε; Ωϊμέ...πόσες ώρες διάδρομος είναι τόση Nutella; Χμμμμ...!!!

Όσο για σένα μικρή Nutellίτσα!! Ο Θεός (αυτός τελοσπάντων...μην πλακώσει κάνας Toy και με αρχίσει στα γαμοσταυρίδια) έχει υπάρξει γενναιόδωρος με το παραπάνω από όπου και αν το πιάσεις. Από ύψος δηλαδή μόνο και κλείσαμε!!!

Τώρα αν όντως χαθεί και σου φέρει κάνα GPS μην σου περάσει από το μυαλό να το πετάξεις!! Θα ήθελα πολύ ένα στο αυτοκίνητο...άντε και αύριο θα σου φέρω Nutella με glitter αν είναι....χαχαχαχαχα!!!!

b|a|s|n\i/a είπε...

ε εντάξει τα παραλές λίγο. είπαμε όχι και άγιος. απλά βασίλης. κρατώ το φανταστικέ. χαχα! αχαλίνωτη ηδονική σοκολάτα; ηφαιστίωνα παιδί μου! σας παρακαλώ. δεν θα 'θελαμε. κυκλοφορούν και μεγάλοι άνθρωποι.
ελπίδα, αγάπη και χαμόγελα σου μοιράζω. τώρα για ευρώπουλα πόσα θες; έχω ένα εικοσάρικο και περιμένω την πίτσα μου. και για να προλάβω κάποιον μην αρχίσει. ζαμπόν με μπέικον. έχω και κάτι φώτο με κάτι γραβάτες και κάτι σίδερα. λολ! φιλιά!

Γ.Π. είπε...

Ας στολίσουμε λοιπόν και αν κρίνω από τις ευχές σου προτείνω φέτος καλού κακού αντί για κάλτσες να κρεμάσουμε...κουτάλια ή καλύτερα cutalles!!! Θα χρειαστούν...

mahler76 είπε...

αααααα τέλεια. Στολίσατε!!! Πότε κερνάτε μελομακάρονα με γέμιση και επικάλυψη Nuttella?

Ανώνυμος είπε...

Για εμένα δεν θα γράψεις κάτι?

Ανώνυμος είπε...

Ντοτόσπιτο στολισμενο jadoreeeeeeee!

Nikos Lioliopoulos είπε...

Ωραιες ευχές! Διατέλεσες σταρ Ελλάς;
Καλά Χριστούγεννα .

Hfaistiwnas είπε...

@VK, διάδρομο; Τι ναι αυτό!!!
Κοιλίτσα και πάλι κοιλίτσα! λολολολ!

xipasmenos είπε...

Μπορώ να ντυθώ εγώ Άγιος Βασίλης και να σου πάρω gps αν τα μελομακάρονα έχουν επικάλυψη σοκολάτας!!!!

PN είπε...

@Ηφαιστίωνας: Τι λες ρε...τόσο κόπο κάνουμε...μακριά από εμάς!!! Πέτρα θα γίνει....χαχαχαχα!!!!! Στο χέρι της είναι; Και μακριά τις Nutelles!!!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Το χρειαζεσαι ένα ΤζιΠιΕσΕς εδώ που τα λεμε αν χανεσαι εξω από το σπίτι σου. Οσο για την νουτελοβροχοπτωση εχω να αναρωτηθω: Ποση ηδονη σου χαρισε το Εργοστασιο Σοκολατας του Μπαρτον;

Naf είπε...

Το έχεις καταλάβει οτι ο λόγος που δεν σε ακούει ο Άγιος είναι επειδή κοιμάται μιας και έχει ακομα 15 ΜΕΡΕΣ για να φέρει τα δώρα.......

One Happy Dot είπε...

@jacki...
Πάντα στη διάθεσή σας και πάντα με σκοπό να σας φτιάχνω τη διάθεση! Φιλί ταξιδιάρικο...

@Hfaistiwnas...
Ηδονική σοκολάτα?????? Τι σοϊ ταξίδι ήταν αυτό που πήγες καλέ???? Αισθησιακό spa για 2???!!!! Δεν ξέρω (και καλά) πως τα πέρασες...αλλά σίγουρα επέστρεψες ανανεωμένος!!! Φιλί τόσο γλυκό οσο εσυ!

@vk in athens...
ξέρω ότι είπες πολλά αλλά το μυαλό μου κατέγραψε μόνο ενα...Nutella avec glitter!!!! mmmmmmmm!!!! C u 2night!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης στη διανομή ρόλων για τα Χριστούγεννα, παίζω τάρανδρο!
Έχω το κέρατο καβατζα!

Ανώνυμος είπε...

gia to paidi auton ton naonimo grapse kati, ton ziliari......

One Happy Dot είπε...

@b|a|s|n\i/a...
pizza, γραβάτες και σίδερα! Σαν θεατρική παράσταση ακούγεται! ΦΦΦΦΦΦανατστικέ μου Βασίλη (σκέτο) 20 ευρώ για μια πιτσούλα όμως κι εσυ??? Τι μέγεθος ήταν XXXXXL??? :)

@Καημός...
Πολύ ξεχωριστό και μοδάτο μου ακούγεται αυτό με τις cutalles!! Το αγοράζω και παίρνω μαζί και μια Nutella γιατί βγήκε ήλιος και οι ελπίδες μου για nutelloβροχή εξανεμίζονται! :)

@mahler...
όποτε έρθετε για να ανασκουμποθώ και να φέρω τη θεία να μας τα σιάξει! :D

One Happy Dot είπε...

@Ανώνυμος...
εσένα σου ετοιμάζω ιστορία ολόκληρη! Κάτσε και θα δείς!!!! :) Άντε γύρνα γιατί λείπεις και σε κάποιους! :)

@Aunt Donna...
very j'adoriscious ομως έτσιιιιιι???? φιλί χριστουγεννιατικονουτελένιο από Manu & Quillo!

@Nikos.Liolopoulos...
Moi? Star Hellas? Ούτε στους πιο τρελλούς μου εφιάλτες! :)

One Happy Dot είπε...

@Hfaistiwnas...
Ψηφίζουμε κοιλίτσα...σύμβολο καλοζωίας και ευτυχίας!!!! Κατέβα από το διάδρομο τώρα!!!

@Xipasmenos...
Μήπως είναι υπερβολή? μελομακάρονο με επικάλυψη σοκολάτας...δεν ξέρω...θέλω? δεν θέλω? Κράτα το GPS και παω να ψάξω για συνταγή...όπου υπάρχει γουρουνιά είμαι μέσα τελικά!

@vk in athens...
my god! τί σου έχουν κάνει τόσο καιρό που έχουμε να βρεθούμε? Θα σε αναλάβω σήμερα...από κοντά θα σε εχω να το ξέρεις!

One Happy Dot είπε...

@ο ψεύτικος Πέτρος...
το βιβλίο άπειρη! Η ταινία όμως οχι ιδιαίτερη...είχα εγω ιδέες για σοκολατοκατάσταση που και ο Johnny Depp αχρειάστος θα ήταν! :)

@Naf...
aaaa χρυσουλάκι μου ξέρεις ότι είμαι οργανωτικός άνθρωπος και θέλω να είναι τα πάντα σε ετοιμότητα! Να πω "Άγιε φέρε δώρο ΤΩΡΑ" και να σκάσει δίπλα μου" (μη μας βρεί και κατακούτελα!) Κοιμάται? Με τόσο θόρυβο πως μπορεί?

@Aunt Donna...οκ θεία...ο ρόλος δικός σου, τον έχεις κερδίσει επάξια πανθεμά σε! :P

@Ανώνυμη...
θα γράψω θα γράψω...κάτσε να το ξεχάσει λίγο! :)

Όναρ είπε...

Προειδοποίηση - Απειλή: 15 - 21 Δεκεμβρίου θα με έχεις δει..Έλεος πια..Καλημέρες βομβιστικές..

Το ξέρω ότι είναι άσχετο αυτό που γράφω με την ανάρτησή σου αλλά είναι ο δικός μου (μοναδικός) τρόπος να σου πω ότι τρελαίνομαι μ' αυτά που γράφεις και μου φτιάχνεις (πάντα) τη διάθεση και (ΔΕΝ) θέλω (ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ) να σε δω..αυτά..

One Happy Dot είπε...

@Οναρ...
αν και ολο αυτό είναι μια τραγική παρεξήγηση και ενδεχομένως να χρειαστεί να εξοστρακίσεις πιο μεγάλες απειλές πρός το μέρος μου, παρόλα αυτά θα καταθέσω σχετικό υπόμνημα πρός "γατούλη" με την ελπίδα μιας συνάντησης!

Μετά τις 21 Δεκέμβρη τιιιιιιι??????? :)