18 Δεκεμβρίου 2008

Dancing lesson No.1!



The OneHappyDot dance!!!!

Τοποθετούμε χεράκια στη μεσούλα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα!
Ξεκινάμε λικνίζοντας το γοφό μας πρός τα δεξιά δις και τρις. Στην απίθανη που κάποιος έχει γυμνασμένους γλουτιαίους πρώτον σταματάει να διαβάζει διότι δεν χωράνε γυμνασμένοι σε τούτο το ιστιοκαλύβιον που λέει και η θεία και δεύτερον κουνιέται ακόμα περισσότερο! Πρός Θεού να μην πιαστεί κανείς και μείνει κάγκελο....στραβό!
Επαναλαμβάνουμε το αυτό και πρός τα αριστερά προσέχοντας η αλλαγή να γίνει με τσαχπινιά και ανάλαφρα! Δεν είμαστε στο Νotis και ουδείς θα μας πετάξει γαρούφαλλα για την ασήκωτη ζεμπεκιά οπότε...τσαχπινιά!
Απομακρύνουμε χεράκια από τη μεσούλα ενω συνεχίζουμε την εναλλαγή αριστερού-δεξιού λικνίσματος γοφού και τα φέρνουμε στο ύψος των ώμων τεντωμένα και κουνώντας τα ελαφρώς αφηνιασμένα σαν να θέλουμε να σπρώξουμε την πόρτα του ψυγείου που έχει κολήσει και μέσα βρίσκεται η αγαπημένη μας Nutellitsa ενω βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός μικρού συνδρόμου στέρησης! Με τους καρπούς πραγματοποιούμε κυκλικές κινήσεις σαν να γράψαμε μόλις ενα post σεντόνι για τα τρια κακά της μοίρας μας και παλεύουμε να ξεπιαστούμε.
Παράλληλα αρχίζουμε να κουνάμε και το κεφάλι μας μπρός και πίσω ή πίσω μπρός, όπως βολεύεται ο καθένας, και υιοθετούμε χαζοχαρούμενο βλέμμα τύπου...
Ανα διαστήματα σηκώνουμε ποδαράκια με χάρη όπως ο Τζόνυ-Βασίλης Τσιβιλίκας στην ταινία η "θεία μου η Χίπισσα" και κινούμαστε πότε πρός τα μπρός και πότε πρός τα πίσω ανάλογα με το βλέμμα στα πρόσωπα της ομήγυρης (τρόμος=πίσω, χαμόγελο συμπάθειας=μπροστά, ανέκφραστοι=κατά μέτωπον επίθεση!)
Αυτά είναι τα βασικά βήματα και φυσικά ο καθένας μπορεί να τα εμπλουτίσει ανάλογα με τις ικανότητες και τη φαντασία του!
Πάμε λίγο το Play mr. DJ...Today I feel like dancing!!!!!!


14 σχόλια:

jacki είπε...

Κρατάω τις κινήσεις.. θα το χορέψω στο σπίτι..
Καλημέρα.
Υ.Γ. Και όχι δεν είμαι γυμνασμένη.

Γ.Π. είπε...

Αν δεν μας πεις (τώρα όμως!) τί ήταν αυτό που σε έκανε να ξυπνήσεις με τέτοια διάθεση θα .....χορέψω!!

ProFyLaKtiKo είπε...

με έχεις δει να λικνίζομαι τα βράδια ε; ή μόνος μου μπροστά από το πισί μου; εεεεε;;;;

άντε. που θα δεχτώ και μαθήματα... από σένα νουτέλα θέλω!

One Happy Dot είπε...

@jacki...
Αυτή η δήλωση-υπόσχεση είναι δεσμευτική και θα κατασχεθούν βίντεο ντοκουμέντα από τα καθέκαστα! Καλό μεσημέρι με στροφούλα!

@Καημός...
Τώρα που πέρασε το "τώρα" εχω χρόνο να μιλήσω? Ναι? ΟΚ...τίποτα απολύτως! Ετσι ξύπνησα από το μαύρο ξημέρωμα και παραδόξως εχω μια πελώωωωωωρια διάθεση και όρεξη για οτιδήποτε πλήν δουλειάς γεγονός το οποίο το πληρώνουν οι συνάδελφοι συναγωνιστές! Αν πρόκειται να χορέψεις θα κατάσχω όπως και στην περίπτωση της jacki κάθε οτικοακουστικό αποδεικτικό στοιχείο και μετά θα κάνω μια σχολή χορού! :)

@ProFylaktiko...
δεν εχω δει αλλά εχω ακούσει! Η φήμη σου ως John Travolta προηγείται όλων και πραγματικά θα ήθελα να το δω κάποια στιγμή live. Εσυ στην πίστα να στροβιλίζεσαι κι εγω να σου πετάω Νουτέλες!

b|a|s|n\i/a είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=flCELS__q5I
για τα κουνήματά μας ρε γαμώτο! :P

Spy είπε...

Τα έχετε παίξει εντελώς!

(τι είναι το UGG;)

One Happy Dot είπε...

@b|a|s|n\i/a...
είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος! Αυτό είναι ανησυχητικό για σένα και πρέπει να το προσέξεις! :P

@Spy...
Αν το λέτε εσείς με τιμά ιδιαιτέρως! (βιάζεστε!)

Ανώνυμος είπε...

ντροπή σου να κλέβεις τα πιγκουινάκια!

Ανώνυμος είπε...

ντροπή σου να κλέβεις τα πιγκουινάκια!

Ανώνυμος είπε...

hmmm, τελικά το κόμεντ ανεβαίνει!
(πάλι δοκιμές κάνω)

Hfaistiwnas είπε...

Πιάστηκα ήδη Ντοτίτσα!!!!

Dr_MAD είπε...

Μα τι υπέροχο τραγούδι! Πετάω λέμε :-D

*και το έψαχνα, &τώρα μέσω tube το βρήκα! thanx!!!

Dr_MAD είπε...

A, ναι. Χρωστάμε καφέ!

One Happy Dot είπε...

@Sakafiora...
ok εχω αρχίσει να ανησυχώ με τη βλακεία σου πολυαγαπημένη!!!!! Και δεν αντιγράφω τα πιγκουινάκια, τα πιγκουινάκια μου χρωστάνε δικαιώματα από την χαριτωμενιά και την τσαχπινιά! :)

@Hfaistiwnas...
αγύμναστος κι εσυ ε? κοιτα να δείς που είμαστε μπόλικοι οι μη σφίχτερς!

@MAD...
πού είσαι εσυ γλυκό παιδί? Δεν το βρήκες το τραγούδι μέσω tube, το βρήκες μέσω Dot για να λέμε τα πράγμα με το όνομά τους! :) Και ναι χρωστάτε και καφέ ο οποίος με τους τόκους έχει γίνει Nutella! :D