4 Δεκεμβρίου 2008

Ch-iou


Εκεί που καθόμουν και έκανα ωραία και καλά τη δουλίτσα μου χθές το μεσημέρι μακαρίζοντας την παραγωγικότητα που διακρίνει την προσωπικότητα μου ενίοτε, παρενοχλήθηκα msn -ικώς (στο οποίο msn όλως τυχαίως ήμουν συνδεδεμένη ...αυτό για την απίθανη εκείνη περίπτωση κατά την οποία μπορεί ο αφεντικός μπαμπάς να δει τις γραμμές αυτές και να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις) από έναν Βασίλη!!!

"Μην είναι ο Άγιος" σκέφτηκα με το μονοψήφιο I.Q. μου και απάντησα.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι στον συγκεκριμένο Βασίλη είχα κάνει accept όταν κάποια στιγμή πρίν από κανένα μήνα μου είχε κάνει friend request διότι τότε το email του μου θύμιζε το email ενός γνωστού μου επίσης Βασίλη οπότε θεώρησα ότι επρόκειτο για το ίδιο άτομο. Έτσι όταν μου είπε "hi" ο Βασίλης εγω πολύ απλά του απάντησα "hi και στα μούτρα σου".

Με τη σειρά του ο Βασίλης που δεν είναι ο Βασίλης που νόμιζα ότι ήταν τα πήρε κρανίο και βρέθηκα να παρεξηγούμαι με εναν Βασίλη που δεν ήξερα, γιατί του μίλησα απότομα χωρίς να τον γνωρίζω νομίζοντας όμως ότι ήταν ο Βασίλης που όντως γνωρίζω!

Κοκομπλόκο οr what?

Κι εκεί που εκείνος μου τα ψιλοχώνει γιατί ήμουν απότομη κι εγω θεωρώντας ότι κάνει πλάκα συνεχίζω το χα(λ)βά μου με ρωτάει από που είμαι...Κάπου εκεί αρχίζω να καταλαβαίνω ο φωστήρας ότι κάτι δεν είναι σωστό σε ολη αυτή την ιστορία. Παράλληλα προκύπτει και λίγη δουλίτσα που ήθελε την αμέριστη προσοχή μου και σύσσωμο το σύστημα του DNA μου σε πλήρη εγρήγορση
(ενω για ότι έκανα μέχρι πρότινος άντε να χρησιμοποιούσα κανα 2 κύτταρα κι αυτά από τα ληγμένα!) οπότε του πετάω ενα μαργαριτάρι τύπου "από τη Σουβάλα" και φεύγω από το pc.

Καμιά ωρίτσα αργότερα που επέστρεψα βρήκα ενα cartoonίστικο ερωτηματικό να αναβοσβήνει και ενα "ελα ρε πού είναι το Σουβάλα? Ελλάδα?".

Αποφασίζω να πάρω την υπόθεση λίγο πιο σοβαρά γιατί αν αυτός ο αγεωγράφητος Βασίλης δεν ηταν ούτε ο Άγιος ούτε ο γνωστός τότε ποιός ήταν και γιατί μιλούσα εγω μαζί του?

Τον ρώτησα λοιπόν πως βρεθήκαμε να μιλάμε εδω πέρα και η απάντησή του ήταν "ξέρω γω?" Δεν με βοήθησε ιδιαίτερα αλλά ήμουν πλέον σίγουρη ότι από τον συγκεκριμένο Βασίλη δώρο δεν θα έπαιρνα φέτος. Του εξήγησα λοιπόν ότι ενδεχομένως να επρόκειτο περι παρεξηγήσεως και ότι όταν τον έκανα accept τον μπέρδεψα μάλλον με κάποιον άλλο φίλο και ότι εν πάσει περιπτώσει δεν είχαμε και κανένα λόγο να μιλάμε παραπάνω (μα τι ανέραστη που γίνομαι ώρες ώρες!)

Κάνω λοιπόν να τον διαγράψω και να τον μπλοκάρω και πρίν προλάβω μου πετάει την ατάκα "μα όντως δεν γνωριζόμαστε αλλά θα ήθελα πολύ να γνωριστούμε!"

Dot
(ελαφρώς ενοχλημένη με την ανωνυμία του Internet που ώρες ώρες όμως δεν διαφυλάσσεται!)---> ... ε? Γιατί να γνωριστούμε?
Βασίλης
(που δεν είναι Ο Βασίλης)--->Για να κάνουμε παρεϊτσα και...που ξέρεις! ;)

Στα καπάκια βάζει και φωτογραφία στο προφίλ του...ενα τυπάκι γύρω στα 23 χωρίς μπλούζα, με ενα ξεβαμμένο τζήν
(μη χαίρεστε μόνο ως εδω ήταν το υποτιθέμενο καλό!) με τα μισά κιλά από εμένα, κοντό κατσαρό μαλλί τύπου "πήγα κομμωτήριο και πάτησα περμανάντ η οποία δεν έτυχε πέτυχε!" και ενα βλέμμα "με θέλεις σε θέλω γιατί να το σκεφτόμαστε, με θέλεις σε θέλω γιατί δεν παντρευόμαστε?"
Σαφέστατα δεν ήταν ούτε όρθιος ούτε καθιστός παρά ξαπλωμένος σε ενα κρεββάτι με λουλουδάτα σεντονάκια
(εδω φαίνεται η μαμά η προκομένη που έχει προνοήσει και έχει ψωνίσει τα προικιά του γιόκα της) το οποίο κρεββάτι είχε το επιμελώς ατημέλητο ύφος μιας νύχτας γεμάτη πάθος (με συμμετέχοντες ή μη...δεν μπορώ να ξέρω δεν ήμουν εκεί!), ή ενός δίλεπτου χορο-πηδητού έτσι για να το τσαλακώσουμε λίγο βρε αδερφέ. Εννοείται ότι παίζει πάντα το σενάριο να είναι απλά τελείως ανοικοκύρευτος και να μη ξέρει καν πώς και πότε αλλάζουν σεντόνια (οχι δεν τα ρουφάει το στρώμα φτύνοντάς τα καθαρά...έχεις την standard έκδοση. Αν θέλεις κάνε Update σε stroma 6.9. που σου κάνει και μασαζ στις παρανυχίδες!)

Αφού λοιπόν ρίχνω μια "γρήγορη" ματιά στη φωτογραφία, αποφασίζω ότι δεν εχω ούτε το χρόνο, ούτε το λόγο να ασχοληθώ περαιτέρω οπότε του εξηγώ ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για λάθος και ότι θα κλείσω. Πρίν κλείσω όμως με ενδιαφέρει να μάθω πως βρήκε το mail μου. Η απάντηση που μου δίνει είναι αφοπλιστικά ειλικρινής και πολύ απλή...ψάχνω για νέες γνωριμίες και παίρνω mail από forward που μου στέλνουν, κάνω ενα screening και ότι κάτσει...που ξέρεις! Αν θές κράτα το email μου αλλιώς τσίου!

Τσιου λοιπόν...αλλά αν θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες πάρε ενα φίλο σου και βγες εξω.
Γιατί έτσι όπως το πας απλά θα εμπλουτίσεις το mailing list σου από πολύ κόσμο που σε έχει γραμμένο...και block-αρισμένο! (--->aahhhh there u are...the mom-side of my female personality!!)

p.s. Vangel είχατε δίκιο ακόμα μια φορά... :)

34 σχόλια:

jacki είπε...

Χαχαχαχαχα για μια ακόμη φορά είσαι φοβερή. Να είσαι καλά. Χαχαχαχαχα. Μου αρέσει η περιγραφή σου πολύ. Ακόμα γελάω. Βρε τι έπαθε ο Βασίλης ο καημένος. Χαχαχαχα.
Να είσαι καλά.

Dorothy είπε...

Αλήθεια, δεν μας είπες...Το Σουβάλα, τελικά, είναι Ελλάδα? :ρ

Ανώνυμος είπε...

βρε μην ήταν ο γιός του μάγειρα?
(άσχετο αλλά αν δεν το έλεγα θα έσκαγα!)

Naf είπε...

τελικά εγώ έμεινα με την απορία...γιατι δεν τον έκανες φίλο σου;;κακό dot.

b|a|s|n\i/a είπε...

και τι κάνουν όλα τα καλά παιδάκια όταν κάνουν φόργουαρντ ένα ημέιλ; διαγράφουν τους παραλήπτες. λολ. πόσοι βασίληδες χωράνε σε μία τελεία;; :) δεν είχε καδένα;

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ μην προωθείτε e-mail για πονεμένα παιδάκια γατάκια και σκατάκια που θα σωθούν αν προωθήσετε. Δεν υπάρχει τέτοιο πράμγα, τα e-mail δεν καταμετρούνται, ούτε βγάζουν λεφτά (έστω κι αν πρόκειται για ένα σεντς μόνο).

Πάντα, όταν προωθείτε e-mail, να σβήνετε τις προηγούμενες διευθύνσεις. Ακόμα κι αν δεν πέσετε σε κάποιο Βασίλη, τις περισσότερες φορές πρόκειται για σπαμ μηνύματα που ψάχνουν ακριβώς αυτό. Διευθύνσεις για να σας στέλνουν μετά διαφημιστικά βιάγκρα και άλλα τέτοια που οκ, αν τα χρειάζεστε καλά είναι, αλλά τι φταίμε κι εμείς που είμαστε ντούρασελ από φυσικού μας.

Αυτά!
Α! και αν είναι μελαχροινός, θέλω το e-mail του :p

apos είπε...

Προφανώς το msn σου είναι malakomagnitis@hotmail.com.

Kουράγιο. Ελπίζω να ρίξει κάτι πάνω του ο Bασίλης, γιατί έρχεται το ακραίο καιρικό, το είπε και ο γεράκος στον ΑΝΤ1.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ ΣΟΥΒΑΛΑ (ΑΙΓΙΝΗΣ)

Όναρ είπε...

Απορώ πώς στην ευχή σου ήρθε να πεις Σουβάλα..πραγματικά απορώ..τώρα για τα περαιτέρω..ουδέν σχόλιον..Καλησπέρες απ΄τη Βαγία (έτσι γι' αλλαγή)..

ProFyLaKtiKo είπε...

α ώστε καμάκωσες και 23χρονο πιπίνι???! είσαι φοβερή τελικά.

αχ αυτή η νέα γενιά

One Happy Dot είπε...

@jacki...
ο Βασίλης τι έπαθε ή εγω η κακομοίρα που του μιλούσα (οσο του μιλούσα) και τα άκουσα κιόλας?! :P

@Τα παπούτσια της Dorothy...
Οκι ντεν ειναι Ελλάντα..είναι μακριά από εντω! :)

@Ανώνυμη...
αχ χωρίς τη γραβάτα και την πυζαμίτσα δεν μπορώ να τον καταλάβω! :)

One Happy Dot είπε...

@Naf...
πολύ κακό Ντοτ αλλά μετά θα ήταν ακόμα πιο κακό το Ντοτ αμούρ! Ιφ γιου νοου γουατ αϊ μιν! :)

@b|a|s|n\i/a ...
κι όμως να που κάποιο καλό παιδάκι δεν έσβησε τίποτα και βρέθηκα εγω να μιλάω με το Βασιλάκη! Τι να την κάνεις την καδένα αγάπη μου όταν έχεις τέτοιο σεντονάκι backround?? Floral στα καλύτερά του!

@Sakafiora...
Μελαχροίνιζε λίγο αν θυμάμαι καλά...δεν είναι που τον κοίταξα και με προσοχή άλλωστε!!!! 23 χρονών μαρή τι θα το κάνεις το μωρό? Πάνες θα του αλλάζεις στην καλύτερη των περιπτώσεων!

One Happy Dot είπε...

@apos...
και λύθηκε το μυστήριο και μπήκε η πινέζα στο χάρτη! Στην Αίγινα αδερφές μου, στην Αίγινα! Αν είναι να έρθει το ακραίο, ο Βασιλάκης την έχει κάτσει τη βάρκα...φαίνεται ότι δεν είναι και καλοφαγωμένο οπότε θα το πάρει ο Βαρδάρης!

@Όναρ...
Αχ χαιρετίσματα στην κοσμοπολίτικη Βαγία Αιγίνης βεβαίως βεβαίως! (οκ το googlάρησα το παραδέχομαι!) :)

@Profylaktiko...
μόνο το καμάκωσα? Ούτε κόκαλο δεν του έμεινε...βασικά μόνο κόκαλο ήταν! Αυτή η νέα γενιά δεν τρώει καθόλου καλά να ξέρεις!

Γ.Π. είπε...

Αυτό κι αν είναι blind date! Μη σου πω και out of date!! Βασιλάκη ξεκόλα από τα κουμπάκια και πάρε τηλέφωνο κανένα φιλαράκι να βγειτε για καφέ! Και μη πάρεις μαζί ούτε κινητό!

Υ.γ. και συ...τί να σου πω! Δε σου χουν πει να μη μιλάς με αγνώστους;;;

One Happy Dot είπε...

@Καημός...
Θεωρητικά ήταν γνωστός ο άγνωστος μέχρι που αποδείχτηκε ότι ήταν άγνωστος άγνωστος...βέβαια μετά που γνωριστήκαμε έγινε λίγο πιο γνωστός από τελείως άγνωστος που ήταν στην αρχή! :) ναι? ναι!

xipasmenos είπε...

Xazh telitsa h konth htan gia na spasei plaka!!!

PN είπε...

Εντάξει, το έστειλες το μικρό!! Ωραία τακτική και αυτό!! Καλά έχουμε ξεφύγει ως έθνος, ως γενιά, ως τα πάντα. Μα καλά έλεος...να μην ξέρει την Σουβάλα; Που ζει...το πιο in μέρος της Ελλάδος; Χαχαχαχαχαχα!!!!

Πάντως επειδή και μόνο είναι Χριστούγεννα θα έπρεπε να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία του παιδιού. Δεν ξέρω βέβαια τι θα έλεγε ο σύνδεσμος Dot για αυτό!! Καλά μια φορά δεν θα το έπαιρνε νομίζω...χαχαχαχαχα!! Αν και τι να φοβηθεί από το ασίτιστο 23χρονο...;;;

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Είναι τρελη!! Είναι τρελη κυρια προεδρε!!

mahler76 είπε...

το παιδί είναι ότι πρέπει για μένα. πές του να επικοινωνήσει!!!

One Happy Dot είπε...

@Xipaki...
Το σκέφτηκα αλλά μου φάνηκε λίγο πιο ψηλό το τυπάκι... :P

@vk in athens...
Μήπως τελικά έπρεπε να το "κορτάρω" το πιπίνι ώστε να φάει τα λυσσακά του ο σύντροφος Dot? χμ....εννοείται ότι η περιγραφή θα ήταν πολύ πιο εμπλουτισμένη από την πραγματικότητα! :)

@Ο Ψεύτικος Πέτρος...
καλέ κυρία πρόεδρε μαζέψτε το παιδάκι, δώστε του λίγο cheesecake να στανιάρει και μετά αφήστε το να φύγει! Κακόμοιρο νεανούδι!

@mahler...
πρός Βασίλη...
καταξιωμένος αρχιτέκτονας με ιδιαίτερη αγάπη στην όπερα και τις κλασσικές τέχνες, με γατίσια μάτια και πλούσιο τρίχωμα αναζητά γνωριμία με νέο με σκοπό το γάμο. Κωδικός επικοινωνίας "σας παρακαλώ δεν θα'θελα"

PN είπε...

Βρε μια χαρά είναι ο σύντροφος Dot. Και ήσυχο παιδάκι...μην το ταράζεις μαρή τρελή (με την καλή έννοια)!!! Χαχαχαχα!!!

One Happy Dot είπε...

@vk in athens...
βρε κάτσε και θα δείς τι έχει να γίνει. Δεν φταίω εγω που στο εξής θα "με φλερτάρει ένας νέος, ωραίος" και μάλιστα επίμονα! :P

mahler76 είπε...

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

Και στο γάμο θα σε κάνω κουμπάρα.

One Happy Dot είπε...

@mahler...
I do! Θα έχει και θέμα ο γάμος...κάτι με glitter! Θα το σκεφτώ με Naf!

mahler76 είπε...

σας παρακαλώ μη γίνει πολύ αδερφίστικο το event, δε θα ΄θελα..

One Happy Dot είπε...

μην ανησυχείς και το προηγούμενο βράδυ θα σε πάμε σε στρπτιτζάδικο! Αντρουά!

PN είπε...

Ωρέ μαζευτείτε!!! Και chat και glitter το έχετε κάνει το Post!!! Θα αμόλήσω τον Spy και όποιον πάρει ο χάρος!!! Χαχαχαχαχα!!!

mahler76 είπε...

στριπτιτζάδικο με άντρες να υποθέσω

mahler76 είπε...

@VK in Athens
Ε, ναι γιατί δεν το έχουμε κάνει ποτέ ξανά chat το συγκεκριμένο μπλόγκ.

One Happy Dot είπε...

@mahler...
εννοείται με άντρες ώστε να ικανοποιηθούν τα ματακια όλων! αχ ποιός να μου το έλεγε ότι αυτή ξαφνική συνομιλία θα οδηγούσε στη δική σου αποκατάσταση! Πότε λες θα είναι καλό να ενημερώσουμε και τον Βασίλη για το πλάνο?

@vk in athens...
δεν μας σκιάζει τίποτα! Θα τον πυροβολήσουμε με το super glitter gun μας και θα βγεί Knock out!

mahler76 είπε...

ton Βασίλη θα τον ενημερώσουμε στην εκκλησιά.

Leviathan είπε...

apapa ti vlepo sta sxolia :)

kala kano kai exo kopsei to msn edo kai kati mines..kali kiriaki!!! :)

SDRyche είπε...

Απολαυστικότατη όπως πάντα. Και βλέπω ότι υπήρξες πολυγραφότατη όσο καιρό απουσίαζα. Ή μήπως εγώ έλειψα αρκετούτσικα; Όπως και να 'χει σας αφήνω γιατί έχω διάβασμα! ;)
Την καλησπέρα μου στην αγαπητή τελεία!

Spy είπε...

Πάντα το έλεγα εγώ ότι αυτά είναι του διαβόλου πράγματα... Όπως και το glitter άλλωστε!

One Happy Dot είπε...

@Leviathan...
ασε τα σχόλια τα κάναμε γαμήλιο παρτυ! Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!

@SDRyche...
Καλώς μας ήρθες!!!! Είσαι καλά? Έχεις κάνει σχετικό ποστάκι με τις περιπέτειες σου υπηρετώντας τη μαμά πατρίδα? Παω να δω...! Φιλιά πολλά! (μας έλειψες να ξέρεις!)

@Spy...
Αχ αν υποψιαστώ ότι απο εδω και στο εξής θα κοτσάρουμε το glitter σε κάθε ευκαιρία όπως με το γκουακαμόλε θα λολαθώ να ξέρετε!
Να σας χαιρόμαστε αξιαγαπητότατε!