19 Δεκεμβρίου 2008

Θα πάρουμε τα βουνά...και θα τα παμε πιο κει!


Άντε σιγά σιγά να τα μαζεύουμε!

Σαββατοκύριακο έρχεται και τα εξωτικά λουτρά Ηραίας μας αναμένουν προκειμένου να νιώσουμε λίγο χειμώνα στο πετσί μας!
Πού είναι τα λουτρά Ηραίας θα ρωτήσεις τώρα εσυ και με το δίκιο σου και, εν πάσει περιπτώσει, τι πάμε να κάνουμε εκεί.
Θα σου απαντήσω ευθύς αμέσως.
Τα εν λόγω λουτρά λοιπόν βρίσκονται στο νομό Αρκαδίας και αν δεν γνωρίζεις πού είναι ο νομός Αρκαδίας τότε άνοιξε χάρτη διότι εγω, δηλωμένη αγεωγράφητη, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Για να θυμάμαι το νομό, μη φανώ και τελείως άσχετη όταν με ρωτάνε "που θα πάτε" και κοιτάω το ταβάνι σκεπτόμενη ότι έπρεπε να το βάψουμε λαχανί, θυμάμαι το ζ-αρκάδι γιατί πρίν από 2 χρόνια που είχα φάει με κυδώνι ήταν εξαιρετικό και μου έχει μείνει.
Στην ερώτηση που συνήθως ακολουθεί "και γιατί πατε εκεί είπαμε?" απαντάω πρώτον ότι δεν είπαμε, τώρα θα πούμε (αυτό το χούμορ μου είναι ενοχλητικά χουμοριστικό ώρες ώρες) και δεύτερον ότι θα πάμε εκεί με τα δελτία κοινωνικού τουρισμού με την επιλογή του προορισμού να γίνεται (σχεδόν) τυχαία τύπου κλείνω τα μάτια, ανοίγω τον οδηγό κοινωνικού τουρισμού και θα παω όπου πέσει το δάχτυλο...ooops έπεσε στο τραπεζάκι, πάμε πάλι αυτή τη φορά πιο μέσα το δαχτυλάκι...επ μην κλέβεις και...ααααα λουτρά it is!
Τι είναι εκεί, θα σε γελάσω.
Πώς είναι εκεί, θα σε κοροϊδέψω αν σου πω ότι γνωρίζω και δεν θα το ήθελα.
Βουνό όμως είναι οπότε πόσο άσχημα μπορεί να είναι?
Μαζί με τον κύριο της κυρίας θα είμαι οπότε πόσο να μην τον αντέξω και να τον σπρώξω από καμιά βουνοκορφή δηλώνοντας ότι "έπεσε κυριε όργανο ενω έκανε το κατσίκι και προσπαθούσε να μου κόψει ενα edelweiss (από τα μύρια που υπάρχουν στην ελληνική χλωρίδα) και μάλιστα πέφτοντας φώναζε "γιανταραλιιιιιιιχιιιιιχι"?!
Ενα κοψιδάκι δεν θα βρεθεί στο δρόμο μας και απο κει στο στομάχι μας ακολουθώντας την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων (αχου κοίτα ενα προβατάκι που χοροπηδάει-->το θέλετε με πατάτες φούρνου η μακαρόνια?)
Μια φορά πάντως σουπερ μαρκετ θα παω πρίν να φύγουμε, ώστε αν ολα αποτύχουν να εχω μια ΙΟΝ από τις μεγάλες να πνίξω τον πόνο μου (εννοείται ότι ΔΕΝ θα την μοιραστώ με κανέναν οπότε όποιος επιθυμεί ας πάρει δική του και ας την κρύψει καλά γιατί αν την ανακαλύψω θα την κατάσχω και αυτή!)

Ο κύριος της κυρίας λέει να το αντιμετωπίσω σαν μια περιπέτεια πρός το άγνωστο κι εγω αναρωτιέμαι που έδεσα το καλοκαίρι τη βάρκα μου την ελπίδα! Αϊντε να δούμε τι θα δούμε οι φυσιολάτρες!

Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε λοιπόν και...βουρ για τας εξοχάς! :)


P.S. 1Ιδού και το edelweiss Κύριε όργανο για να μη λέτε ότι δήθεν τάχα μου σας δουλεύω κιόλας! Το φύτεψα και έπιασε! Ούτε τα δικά μας τα γεράνια τέτοια επιτυχία!

P.S. 2 Φιλενάδες, αν δείτε πολλαπλές αναπάντητες και με ακούσετε να σας μιλάω από το μπάνιο ψιθυριστά σημαίνει ότι η ΙΟΝ τελείωσε και είναι ωρα να ξεκινήσετε αγάλι αγάλι...μετά την σήραγγα του Αρτεμισίου ακολουθείτε ταμπέλες που λένε "πρός Λαγκάδι"! Ευχαριστώ!


19 σχόλια:

Τρελός του Χωριού είπε...

Ξέρεις πως προφέρεται η Αρκαδία στα Αγγλικα;
.
Αν όχι ,ρώτα κανενα ξένο τουρίστα σε πιο νομό βρήσκεται και πιστεψε με ,θα πεθάνεις στα γέλια
.
ΝΑ περάσεις καλα στο Arcadia

Γ.Π. είπε...

Ορεινή Αρκαδία λοιπόν....!
Και κοινωνικός τουρισμός...
Και μετά λέμε οτι το κράτος δεν λειτουργεί και δεν υπάρχει κοινωνική πρόνοια!!!!
Kali gida vrasti!!!!

ProFyLaKtiKo είπε...

σας βρίσκω εξαίρετα ρομαντικούς! θα περάσετε τέλεια! λες και οι άλλοι που πάνε στις αράχωβες είναι καλύτερα.... να βγάλετε φωτό! και να φάτε και για μας

PN είπε...

Mια χαρά σας βρίσκω. Γιατί και Πόρο-Πόρο...γκόσατε πια!!! Άσε που κάθε φορά εγώ καταφέρνω να λείπω και μένει το ΣΚ σας μισό. Ηρέμησε....ούτε στο πως το είπες στην Αρκαδία θα έρθω. Ετοιμάζομαι ψυχολογικά και για Λονδίνο κοπελιά!!

Καλά να περάσεις και εσύ και το αφεντικό. Να τους στείλεις του χαιρετισμούς μου!!!

gregory είπε...

αντε ξεκολησετε απο την αθηνα σας ...
να παρετε και αερα.χωρις δακρυγονα..
καλο ταξιδι ...

mahler76 είπε...

na περάσετε απόλυτα ολοκληρωτικά τέλεια!!!! Α, και μέσα στη βδομάδα καφέ με MAD σπίτι του ASAPI!!!

Dr_MAD είπε...

με πρόλαβε ο απο πάνω κύριος (ο θεος να τον κανει). ουτε συνεννοημενοι να ήμασταν! ζηλευωωω

naya είπε...

Να περασεις καλα ντοτακι!
Εχω ακουσει καλα λογια για την περιοχη!
φιλια
:*

SDRyche είπε...

Αν σας ρωτήσει η Αρκαδία που είμαι, να της πείτε ότι τέλειωσα από αυτή και δεν ξαναγυρίζω πίσω! :p

Επειδή μάλλον τώρα θα έχετε επιστρέψει εύχομαι να περάσατε πάρα πολύ καλά!

Hfaistiwnas είπε...

Θα τα πάρουμε και εμείς του χρόνου! άντε να πάμε καμιά βόλτα! (Αν και εγώ δεν δικαούμαι) Αλήθεια ξέρεις αν μπορώ να χρησιμοποιήσω της μάνας μου π.χ.;
Καλά να περάσετε Ντοτάκι!!!!!!!!
Βγαίνουν τα έντελβάις εδώ;;;

jacki είπε...

Μένουμε Ελλάδα ε; Αγροτουρισμός ένα πράγμα. Νουτέλα όχι; Καλά.
Αλλά αν δε γέλασα με το γιανταραλιιιιιιιχιιιιιχι... Σαν να ακούω τη Χάιντυ..

maika είπε...

τελικά τον έσπρωξες??
γιανταραλιιιιιχιιιχιι φώναξε ή μήπως κανένα σκέτο αααααααα?
Είχα πάει πριν καιρόοοοοο στη Στεμνίτσα, Αρκαδία δηλαδή και ήταν πολύ όμορφα!! Τώρα δε θα ξαναπήγαινα γιατί το ξενοδοχείο που μέναμε έγινε πολύ μουράτο...και ακριβάτο...και πόσο καιρό μπορούμε να τη βγάζουμε μόνο ΙΟΝ??
Καλή εβδομάδα!!
;0)))

One Happy Dot είπε...

@Trellos_tou_xoriou...
Τώρα εσυ είσαι σαν να λέμε ντιπ για ντιπ τρελός η σώζεται η κατάσταση?
Οσο για την Arcadia...εκει εις του όξω απο τη μάνα που πήγαμε η έννοια "τουρίστας" προκαλέι γέλια στους μόνιμους κατοίκους οι οποίοι μας κοιτούσαν λες και προσγειωθήκαμε στο σχολείο του χωριού με διαστημόπλοιο!

@Καημός...
Η κοινωνική πρόνοια καλό είναι αφου μας στέλνει τσάμπα διακοπές να βάζει και καμιά ταμπελίτσα στους δρόμους γιατί σε κάθε σταυροδρόμι που μας έτυχε στρίψαμε λάθος και η σχέση μας πέρασε κρίση πρίν καν προλάβει να σιάξει! :)

@ProFylaktiko...
Τα κάναμε ολα οσα ζήτησες! Πότε θα σε δω να σου δείξω τα ντοκουμέντα?

One Happy Dot είπε...

@vk in athens...
Είσαι ηδη vk in london ή σε πρόκαμα? Ωραία ήταν αλλά να σου πω κάτι έτσι μεταξύ μας...ελα λίγο πιο κοντά ντε...ο Πόρος απλά δεν συγκρίνεται! :)

@gregory...
καθόλου δεν μας έλειψε η άτιμη η Αθήνα...και τα πνευμόνια καθάρισαν και χιονάκι είδαμε και αλλάξαμε παραστάσεις γιατί...πολύ βαρύ ήταν το κλίμα αυτές τις μέρες!

@mahler...
μα που είναι αυτός ο καφές?????

PN είπε...

Eδώ είμαι ακόμα. Δεν έχω γίνει "in London" ακόμα!!! Χαχαχαχα!!! Πόρος rules dear!!! Xαχαχαχα!!!

One Happy Dot είπε...

@MAD...
ΟΕΟ???? που είναι ο καφέςςςςςςςςςςςςς??? τα κουλουράκια, τα σεκερ παρε, τα παστάκια...που είναι????ε????ε???

@Naya...
Τα λόγια που έχεις ακούσει είναι άκρως αληθινά κοριτσάκι! Το μέρος είναι πανέμορφο και οι διαδρομές ακόμα και για μένα που ζαλίζομαι ήταν ονειρεμένες! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

@SDRyche...
Αν και θα της λείψεις, νομίζω οτι με κατάλαβε και θα συνεχίσει χωρίς εσένα...τση έδωκα και λίγη Nutella και την γλύκανα! :)

One Happy Dot είπε...

@Hfaistiwnas...
Νομίζω πως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις Hfaistiwnaki...ψάξτο για πιο σίγουρα και καλό είναι να έχεις ενημερώσει το ξενοδοχείο ανάλογα...είναι κρίμα να τα χάσεις!

@jacki...
Nutella οχι αλλά είπαμε ναι σε μελομακάρονα με μέλι της περιοχής, κουραμπιέδες με...κάτι της περιοχής, σοκολάτα της ευρύτερης περιοχής της Γερμανίας και χαλβά Βιτύνας ο οποίος ήταν...αχ, γλύκα σκέτη!

@maika...
αχ, είναι ενα ξενοδοχείο εκεί που χρεώνει μια περιουσία για ενα βράδυ και παρέχει υπηρεσίες τύπου γυμναστήριο και spa που τα θέλει κάθε γνήσιος Έλληνας για να κάνει διακοπές!! Ελπίζω να μην πήγατε στο συγκεκριμένο γιατί με αυτά που άκουσα μου έπεσαν τα μαλλιά! Τελικά δεν τον έσπρωξα γιατί θα έπρεπε να διαβάσω μόνη μου τον οδικό χάρτη και αυτό ισοδυναμεί με...αυτοκτονία! :P

@vk in athens...
για το λόγο αυτό μόλις επιστρέψεις με το καλό θα πάμε έναν Πόρο να έρθουμε στα ίσια μας! Φιλί γλυκό!

b|a|s|n\i/a είπε...

γυρίσατε; να ευχηθούμε; να τα πούμε; τι να πούμε πέρα από καλές γιορτές! με περίσσεια νουτέλας και όχι μόνο. με υγεία και απίστευτη αγάπη σε όλους σας, σε όλους μας, σε καλύτερες μέρες, και μεσημέρια, και απογεύματα, και νύχτες. και ματς και μουτς.

One Happy Dot είπε...

@b|a|s|n\i/a ...
αμήν σοφέ μου! από το στόμα σας και στου Nutelloθεού το αυτί!!!!