12 Σεπτεμβρίου 2008

To wish for the wish to come true!


Η Naya προσκαλεί (χωρίς πίεση) και η Dot παίζει (χωρίς κανένα πρόβλημα) το παιχνίδι των ευχών...

Μια ευχή για μένα...
Να βρέξει Nutella

Mια ευχή για τους φίλους μου
Να τους αρέσει η Nutella

(
Μια ευχή για τους εχθρούς μου (αν υπάρχουν δεν το ξέρω...χμ...λες? Θα καλέσω τον ntoulapa να με προστατεύει τώρα που γύρισε)
Να έχουν χάσει τα κλειδιά της εξώπορτας και να βλέπουν τη Nutella να...βρέχει από το παράθυρο του σπιτιού τους και την αφεντιά μου να την μαζεύει εκστασιασμένη σε βαζάκια παρέα με τους φίλους!

Βλέπεις, κατά βάθος εύχομαι η ζωή μου να είναι μέσα στη γλύκα, να μοιράζομαι αυτή την αίσθηση με τους φίλους μου και οι "εχθροί" κλεισμένοι στο χρυσό τους κλουβάκι από το οποίο δεν μπορούν/δεν θέλουν να βγούν, να βλέπουν τί χάνουν μήπως και αλλάξουν τροπάρι που έλεγε και ο παππούς Σπύρος! Γιατί τελικά όταν θα βρέξει με το καλό Nutella, θα ήθελα να είμαστε πολλοί εκείνοι που θα το χαρούμε ρε γαμώτο!

Κι επειδή μου άρεσε αυτό το σύντομο παιχνιδάκι προσκαλώ τους Naf, Καημός, L'aesthete Soleil, Profylaktiko, Sakafiora, Sdryche, Brokensemaphore, Hfaistiwnas, bionic tsouloufi (vk in athens), Θεία Ντόνα Και Xip αν και εφόσον επιθυμούν να συμμετάσχουν. Αν πάλι δεν επιθυμούν ας περάσουν να παραλάβουν τις ομπρελίτσες τους γιατί τη μέρα που εγω θα κάνω μπάνιο στη Nutella και θα τραγουδάω "I'm singing in the Nutella rain" εκείνοι θα με παρακολουθούν κάτω από ομπρέλες...θαλάσσης!!
Καμία πίεση...αυτό είναι το moto μας για το σαββατοκύριακο που έρχεται το οποίο το καλό που του θέλω...να είναι καλό! :)

24 σχόλια:

ProFyLaKtiKo είπε...

χμ πρέπει να σε πάω στην παγωτομάνια για παγωτό νουτέλα!

επίσης εγώ έπαιξα χτες οπότε σε πρόλαβα! χα!

Hfaistiwnas είπε...

Ώστε έτσι κυρία Dot;;; χεχε ευχαριστώ για την πρόσκληση, δεν θα αργήσω, όχι για κανένα άλλο λόγο, απλά έχει κάτι σύννεφα, μη βρέξει (νουτέλα εννοείται) και εγώ κρατάω ομπρέλα...:)

One Happy Dot είπε...

@Profylaktiko...
αχ παγωτομανία...εχω πάει, εχω φάει, εχω δακρύσει, εχω γίνει ρεζίλι επειδή ήθελα κι άλλο και δεν μπορούσα να αποφασίσω τι...όμορφες εποχές!
Με πρόκαμες προκομένε ε? Μόλις το είδα! Και τι κατάλαβες? ε? Άντε τώρα μη σε κλείσω σπίτι και σένα! (αγανκτισμένη απομακρύνεται ενω τα κλειδιά σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο...τακ τακ τακ τα τακούνια της στο παρκέ...ζντουπ η "σαβούρα" που έφαγε...εμ μου ήθελε και τακούνια τρομάρα της!!)

@Hfaistiwnas...
Χαίρομαι που μπήκες στο πνεύμα του παιχνιδιού "χωρίς πίεση"! Κι εγω βλέπω τα σύννεφα και απλά ελπίζω και βγαίνω με βαζάκια και κουτάλια στους δρόμους! (πότε θα με μαζέψουν δεν ξέρω!) :)

SDRyche είπε...

Χαίρομαι που είσαι νουτελικιά κι όχι μερεντικιά! Αν και μεγάλωσα με merenda πάνω στο ψωμί, η nutella είναι αλλιώς..!
Ευχαριστώ για την πρόσκληση, με την πρώτη ευκαιρία θα ανταποκριθώ!
Προς τα παρόν πάω να σηκώσω την τέντα. Αν βρέξει, να πέσει και τίποτα στη βεράντα!

jacki είπε...

Μμμμ σλουρπ. Νουτέλα. Θέλω κι εγώ ένα βαζάκι παρακαλώ..

Spy είπε...

Eίστε αθεόφοβη και ξεδιάντροπη.
Nutella θα πέσει να μας κάψει!

Παρόλα αυτά, και επειδής μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος σας υπόσχομαι τούτο:
Eντός των ημερών δεν θα κάνω απλώς ένα ποστ για τη σοκολάτα, δεν θα κάνω απλώς ένα αφιέρωμα, θα κάνω ένα........

(χε! υπομονή...)
Θα μου επιτρέψετε να σας το αφιερώσω προκαταβολικά, λόγω της πολυήμερης απουσίας μου (για την οποία δεν ευθύνομαι εγώ αλλά ο OTE), που ξέρω ότι σας στενοχώρησε τόσο, που τρώγατε μόνο 2 κιλά παγωτό την ημέρα, αντί για 4...

One Happy Dot είπε...

@SDRyche...
Nutella rocks αλλά αν δεν βρίσκουμε βολευόμαστε και με μερέντα...μην τα απαξιώνουμε ολα! Τις τέντες καλύτερα να τις αφήσεις εκεί που είναι γιατί μπορεί να μη βρέξει Nutella (άλλωστε ακόμα δεν ευχήθηκα επίσημα) αλλά κάτι συννεφάκια που μαζεύονται μπορεί να σου κάνουν τη βεράντα μαντάρα!

@Jacki...
Ειδικά για σένα θα μαζέψω λίγο παραπάνω και θα στο προσφέρω με κουτάλι της σούπας! :)

@Spy...
βρε καλώς το καμμένο του ΟΤΕ!
Ευχαριστώ προκαταβολικά το...ότι κάνετε (αφού θα περιλαμβάνει σοκολάτα είναι καλοδεχούμενο...χμ...μάλλον, σας σκιάζομαι και λίγο!) και σας πληροφορώ ότι η στεναχώρια μου ήταν τόση που αποφάσισα να εφοδιάσουμε το νοικοκυριό μας με μια παγωτομηχανή γιατί τόσο παγωτό που φάγαμε μας τίναξε τον προϋπολογισμό στον αγέρα! Καλώς επιστρέψατε! (επιστρέψατε έτσι? δεν μιλάω στο ολόγραμμά σας...ε?) :)

Γ.Π. είπε...

Ξέρεις ότι δε θα μπορούσα να σου αρνηθώ να παίξω αλλά σε πρόλαβα τα παιδιά της...Χουακίνας και έτυχε να έχω απαντήσει στο μπλογκ τους.
Για να μη μείνεις όμως με την απορία ορίστε οι ευχές μου:

Μία για μένα:
Να βρω το θάρρος να δω τα ονειρά μου κατάματα, τη δύναμη να τα κυνηγήσω και την αντοχή να πληρώσω το κόστος τους

Μία για κάποιον άλλον:
Να φύγει το μαύρο πέπλο που κρύβει το πιο λαμπρό πρόσωπο που έχω δει ποτέ

Μία για τον εχθρό:
Να νίωσει έστω για μια νύχτα στη ζωή ποια είναι εκείνα που "ζεσταίνουν" την καρδιά του άστεγου που ψάχνει μια χειμωνιάτικη νύχτα τα σκουπίδια.

Και μία για την παρέα μας:
Να βγει γρήγορα η νέα Νutella 2 με Ω-3, χωρίς θερμίδες και την ίδια υπέροχη γεύση (αυτές είναι κατευθύνσεις για την επιστημονική έρευνα όχι το μπαζόνια και τα πρωτόνια, άντε μην αρχίσω...)

Δε νομίζω να διαφωνείτε...

mahler76 είπε...

μαρή έπαθα ζάχαρο που σε διάβασα. χαχαχαχ τώρα ξέρω τι θα φέρω στο γάμο σου. Ένα βαρέλι Νουτέλα...και μια κουτάλα (χρυσή όμως).

PN είπε...

I do, I do, I do....μόνο που μπορεί να βρέξει και λίγο merenda σε μια άκρη. Την προτιμώ από την Nutella είναι η αλήθεια....!!!!

naya είπε...

Ετσι μπραβο..χωρις πιεση!
..σκεψου..με τα πλουτη μου... κ τη nutella σoυ..θα μπορουσαμε να
κατακτησουμε τον κοσμο!!
Thanx που επαιξες κοριτσακι!

Ανώνυμος είπε...

Δηλώνω κι εγώ μερεντικιά, αλλά όπως λέμε "στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι"... στην αναμερεντιά, καλή και η nutella

Θα το παίξω σύντομα το παιχνιδάκι!

Καλό Σαββατοκύριακο dotίτσα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η νουτελα τι είναι?
:-)

mahler76 είπε...

Μαρή έχεις πρόσκληση. Μάκια.

Leviathan είπε...

auto me ti nutela korifaio!!xexe!!

a kai Pixar forever!!!!!!

filia!

One Happy Dot είπε...

@Καημός...
Ευχαριστώ που έπαιξες έστω και σε επανάληψη! :)
Μακάρι η ευχή για σένα να πραγματοποιηθεί χωρίς κόστος, η (υπέροχη) ευχή για κάποιον άλλον να φανερώσει το λαμπρό πρόσωπο και η ευχή για τους εχθρούς απλά να εκτιμηθεί όπως και οσο πρέπει! Η ευχή για την παρέα μας ενώνεται με τη δική μου ώστε να βρέξει τελικά Nutella low fat, πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία ώστε να την συλλέξουμε με βαρέλια χωρίς τύψεις! :)

@Mahler...
Το δώρο σου, εστω και χωρίς την χρυσή κουτάλα, με κάνει να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου...λες να το πω τελικά το I do - όταν και εφόσον - και theme γάμου να είναι η Nutella? xm...u are a genius! ;)

@vk in athens...
Ας είναι...ενα συννεφάκι πάνω από του τσουλούφι σου ας βρέχει μερέντα! Πολύ συγκαταβατική έγινα τελικά με τις δικές μου ευχές! Για να το προσέξω...και το νου σου, το συννεφάκι θα είναι μικρό ναι? αντε!

One Happy Dot είπε...

@Naya...
Με τα πλούτη σου θα μπορούσαμε να πάρουμε ολη τη Nutella του κόσμου!!! (επιχειρηματικό σχέδιο να σου πετύχει!) Ευχαριστώ για την πρόσκληση η οποία μου έδωσε το περιθώριο να οριοθετήσω τα θέλω μου (Nutella vs. Merenda)και να βάλω προτεραιότητες! :)

@Brokensemaphore...
Αυτή η λαϊκή ρήση θα έπρεπε να καθιερωθεί!!!! Μη νομίσεις πάντως...κι εγω στην έλλειψη Nutellas θα βολευτώ με Μερέντα και θα πω και ευχαριστώ τον ύψιστο και γι'αυτή του την ανακάλυψη! Αμήν! :)

@Θεία...
εσυ δεν ξέρεις από αυτά και έχεις και σάκχαρο! Φάε ενα περγαμόντο και σώπασε!

One Happy Dot είπε...

@Mahler...2!
πρόσκληση? Moi? να δω λοιπόν...τι κερδίζω? (Nutellakia mini sized για τις δύσκολες ώρες?!)

@Leviathan...
Pixar & Nutella κάνουν ενα συνδυασμό μούρλια!!!! Ελπίζω το σκ σου να εξελίσσεται υπέροχο!!!!

mahler76 είπε...

Μινι σάιζ ποτέ!!!
Πρόσεξε πως θα μπείς στο μπλόγκ μου μόνο γιατί παίζει Στέλλα Γεωργιάδου!!!

xipasmenos είπε...

Θα βάλω τα μπρατσάκια μου, θα φτιάξω μια huge βάφλα για στρώμα, και θα πάρω σιρόπι σοκολάτας για αντιηλιακό, και φύγαμε για σοκολατοθεραπεία!!!!!

SDRyche είπε...

Αγαπητή dot τελικά βρέθηκε η πρώτη ευκαιρία και ανταποκρίθηκα. Δηλαδή όχι ακριβώς εγώ. Οι άλλοι! Θα δεις.

Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα!

One Happy Dot είπε...

@Mahler...
Το Blog σου έχει απαξιωθεί τελείως!!!!! Το τελευταίο σου Post δε θα κάνει την Ιζόλδη να φύγει τρέχοντας!!! :)

@Xipasmenos...
My God!!! Μόνο που το σκέφτηκα τα μάτια μου έβγαλαν καρδούλες και σε αγαπώ πιότερο!!!!!

@sdryche...
Μήπως θα δω τις ευχές σου δια στόματος 3 τυπακίων? Χα...σπεύδω και ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου με όποια μορφή και είναι αυτή!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πας φιρί φιρί για να γίνεις ηρωϊδα τσοντοσεναρίου (η άτυχη ντοτ έχει γεμίσει μερέντες από τη σοκολατοβροχή και μια αγέλη σκύλων έχει πέσει πάνω της και τη γλύφει... ώσπου έρχεται καβάλα πάνω σε ένα άσπρο άλογο ο Τζώνυ Ντεπ και την πέρνει μαζί του στο εργοστάσιο σοκολάτας... επειδή όμως είναι ζηλιάρης, την κλειδώνει στη σοφίτα με μόνη παρέα μια βρύση που τρέχει νουτέλα... :P)

One Happy Dot είπε...

@Sakafiora (stanley kioumbrik της blog-o-σφαιρας!)
Το σενάριο έχει Johnny Depp και στο τέλος καταλήγω μόνη με βρύση Nutella? Δέχομαι και ρόλο κομπάρσου αν προκύψει!