4 Σεπτεμβρίου 2008

The happy dot blog has played them!

Ελληνιστί το blogακι μου τα έπαιξε!

Κάνει ότι θέλει, όπως το θέλει.
Αλλάζει θέση στα έπιπλα χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριάς του (νομίζω ότι για μένα λέμε τώρα αλλά μην πάρω και όρκο!) και δεν ακούει ότι και αν του κλικάρω!

Βρε καλό μου βρε χρυσό μου τι θέλεις? Γιατί το κάνεις αυτο στη μανούλα? (μου βγαίνουν και κάτι αρρύθμιστα βιολογικά ρολόγια τώρα αλλά δεν γίνεται να τα λύσω όλα μαζί η γυναίκα!)
Εκεί που τα πηγαίναμε μια χαρούλα τόσους μήνες, τι σε έπιασε τώρα?
Δεν σου δίνω κάθε μέρα (σχεδόν) "τροφή"?
Δεν σε ντύνω με τις πιο ζουζου (τα αρρύθμιστα που λέγαμε...) φωτογραφιούλες?
Δεν σου εχω βρεί εξαιρετική παρέα τόσα παιδάκια που σχολιάζουν εδω και σε γλιτώνουν από τις άκυρες φιλοσοφίες της μανούλας? (της ποιάς??)
Εσυ γιατί είσαι έτσι στριμμένο μου λες? Εδώ είμαι και ακούω...(πόδι χτυπάει νευρικά στα πλακάκια ενω το μάτι έχει γυαλίσει!)

Λοιπόν δεν ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο αλλά θα με αναγκάσεις να το πω...αν δεν συμμορφωθείς γρήγορα θα σε δώσω στον μπαμπούλα των blog(s) να σε φάει. Μη με κοιτάς εμενα με βλέμμα "τι λές τώρα ρε μάνα"!

Υπάρχει και τον λένε Spy...αμε!

Εκείνος να δείς τι είχε κάνει στο blogακι του όταν τόλμησε να σηκώσει κεφάλι. Τι? ... Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι είχαμε φάει πολλά Post & Comments μέχρι να τα ξαναβρούνε οι 2 τους. Είπε μια κουβέντα ο ένας, απάντησε με προκλητικές καρτ ποστάλ το άλλο από κάτι νησιά στο έλεος του κάτι και έγιναν Bits & bites! Εν πάσει περιπτώσει τα βρήκαν...ή τουλάχιστον έτσι μας είπανε.

Με ξέρεις δεν είμαι καμία κουτσομπόλα (να πώς βγαίνουμε από το θέμα μας!) αλλά δεν ξέρω αυτή η σχέση πως θα καταλήξει...μόνο τις φωνές και το λεξιλόγιο να άκουγες θα καταλάβαινες αλλά...αυτό δεν είναι της παρούσης!

Στα δικά μας...

Σύνελθε σε παρακαλώ και έχουμε θέματα να λύσουμε. Ολόκληρη Madonna θα έρθει, πώς θα αναρτήσουμε τα καθέκαστα αν εσύ επιδεικνύεις τέτοια συμπεριφορά? Λοιπόν...παω Stomp και θέλω μέχρι να επιστρέψω να έχεις σκεφτεί πολύ καλά τι θα γίνει στο εξής...(και το all time classic με το οποίο μεγάλωσα...) διότι εαν νομίζεις ότι με αυτή τη συμπεριφορά θα προκόψεις πλανάσαι πλάνην οικτρά! (Κλείνει η πόρτα, τακ τακ ακούγονται τα τακούνια που απομακρύνονται ενω το κουκιδοβλόγι έχει μείνει στο δωμάτιο μόνο του...κοιτάζει πρός την πόρτα, σκάει ενα τόσο δα πονηρό χαμογελάκι και πατάει Play...)



MusicPlaylist

UPDATE: Μετά από παρέμβαση του βλόγιου συμβούλου Vangel το μικρό καλομαθημένο αποφάσισε να συνετίσει εαυτόν και να επανέλθει...psit...εσυ...THANK U!!!!!!

16 σχόλια:

jacki είπε...

Χαχαχα μου αρέσει πολύ η οπτική σου. Πάντα γελάω όταν περνάω από εδώ. Σου σκάω ένα φιλί γιατί με κάνεις και γελάω.
Καλησπέρα.

Hfaistiwnas είπε...

Αααα ναι συμβαίνει ώρες ώρες και του τη βαράει!!!! Αλλά παίρνει τα ίσια του πάλι. Θα φτιάξει πιστεύω, θέμα χρόνου είναι! Καλή βόλτα!

Leviathan είπε...

8a ftiaxei, 8a ftiaxei, ipomoni!!!filia!!!kalo sou vradi!!

Ανώνυμος είπε...

κανε κατι να σταματησει να τραγουδαει σε παρακαλω!

ProFyLaKtiKo είπε...

ξέρεις πόση ώρα χτυπούσα το ipod στα αριστερά να σταματήσει για να συνειδητοποιήσω πως τραγουδάει το ποστ. α πα πα... σύγχυση! περαστικού ντοτούλα μου!

SDRyche είπε...

Κάπου το έχω ξαναπεί. Δε βγάζεις άκρη με αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου.

Την καλημέρα μου!

mahler76 είπε...

το δικό μου πάλι είναι qiouria σαν τον ιδιοκτήτη του.

L' Aesthete Soleil είπε...

Πριν διαβάσω για τον μπαμπούλα αυτό έλεγα να πεις. Στον μπαμπούλα, στον μπαμπούλα κακό blog! Αλλά φταις κι εσύ! Το παιδί, το σκυλί και το blog, όπως το μάθεις!

naya είπε...

Απο παιδαγωγικης-μπλογκολογικης αποψης παντα οφειλω να σε καταταξω στις παραδοσιακες θεωριες!Αλλαξανε τα πραγματα dooooot!Πρεπει να διδεις ελευθερια στα μπλογκς να ανακαλυπτουν την γνωση απο μονα τους.Διαφορετικα τα αποτελεσματα δεν θα ειναι μονιμα.Πρεπει να αλληλεπιδρασει με το περιβαλλον το μπλογκ σου ετσι ωστε να συνθεσει τις απαραιτητες δομες για μια ευτυχισμενη παραμονη στη blogoσφαιρα..
(μηπως "βρεχει"κ το κρεβατι του??Γιατι τοτε αληθινα εχουμε προβλημα)

One Happy Dot είπε...

@jacki...
αν και περνάω "δύσκολες στιγμές" (πολύ Μάρθα Βούρτση είμαι η άτιμη!) δέχομαι το φιλί και ανταποδίδω μετά του απαραίτητου στεναγμού τύπου αχ και βαχ! :) χοχο!!

@Hfaistiwnas...
Πόσου χρόνου? Γιατί και σήμερα...το χαλβά του!!

@Leviathan...
άντε να δούμε! Το έχει αναλάβει ηδη ο δόχτωρ και περιμένω εναγωνίως! Καλημέρες με δόντια που τρίζουν! xaxaxaxa!!!! :D

One Happy Dot είπε...

@Donna...
Είδες που σου λέω ότι κάνει ότι θέλει? Στη διαπασόν η μουσική και ούτε που μας νοιάζει τι θα πουν οι γείτονες! Κακομαθημένο θεία μου..

@Profylaktiko...
Εσυ δηλαδή βλέπεις το ipod στα αριστερά? Γιατί εγω ολο το blog roll, το Ipod και τις υπόλοιπες χαριτωμενιές τα βλέπω κάτω από την τελευταία ανάρτηση της σελίδας! Παω να συγχυστώ και θα επανέλθω! Φιλί mizampli μου!

@sdryche...
Μοιραζομαι τις απόψεις σας σοφέ! Στα όρη στα άγρια βουνά και να επιστρέψουμε στον παλιό καλό κοντυλοφόρο και τον πάπυρο να το κάνουμε το Blogging πιο vintage!

One Happy Dot είπε...

@Mahler...
Είσαι η ηρωίδα μας! Απλά!

@L' Aesthéte Soleil...
έχεις τοσο δίκιο αλλά να...είναι το πρώτο μου και το καλόμαθα! Να γίνει καλά και θα αλλάξω τακτική! Ηρώδη των βλογίων μια e-μάνα σε έχει ανάγκη! (κάποιος να ειδοποιησει την κλινική ότι η κατάστασή μου κινδυνεύει να γίνει μη αναστρέψιμη! ευχαριστώ!)

@Naya...
Καλές χρυσές οι νέες παιδαγωγικές αξίες αλλά εγω είμαι παραδοσιακή και έτσι μου'ρχεται να το πιάσω από το αυτί και να το σούρω 10 σβούρες! Οσο για το κρεββάτι του οχι αυτό το σταματήσαμε μετά την τελευταία φορά που παραλίγο να μας ρίξει την ασφάλεια και να γίνει το laptop κάρβουνο! :)

Ανώνυμος είπε...

Καλέ? Εφηύρες τον αυτόματο μπλογκοπιλότο και δεν τον θές? Για στείλτον από δω που του 'χω κάτι δουλειές!

One Happy Dot είπε...

@Sakafiora...
Πάνε σιάξε καμιά μάσκα που μου κάνεις και χιούμορ!!!!!!

Spy είπε...

Πάλι καλά που έλειπα, διότι αν το είχα αναλάβει εγώ, καταλαβαίνετε που θα ήταν τώρα το βρωμοπαλιο*&^#@%$#(#&Ρ^blog σας...

One Happy Dot είπε...

@Spy...
τσ τσ τσ...τι επίπεδο είναι αυτό? Τι βούρκος και οχετός είναι αυτός? Ιδίως το κομμάτι "#@%" με εξέπληξε δυσσάρεστα! Για σενέλθετε παρακαλώ!