29 Αυγούστου 2008

To-do-list


Μήπως τώρα που γύρισα είναι ωρα να φύγω?

Αλλά δεν γίνεται. 'Εχω δουλειές αυτό το σ/κ...

Να πάρω τη Mamma Dot από το αεροδρόμιο. Μετά από 40-ήμερη παραμονή εις τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και λίγο πρίν της χαρίσουν την αμερικάνικη υπηκοότητα αποφάσισε ότι είναι ωρα να γυρίσει στο Ελλάντα! Σε όλη τη διάρκεια των διακοπών της μου έστελνε μηνύματα...Φιλάκια από New York-Φιλάκια από Hollywood-Φιλάκια από Las Vegas. Έχουν κουλοχέρηδες ως και στο αεροδρόμιο (η μάνα μου έγινε το 14ο μέλος των Ocean's Eleven και θα ξετινάξει την μπανκα!)-Φιλάκια από Grand Kanyon...καλέ είναι πολύ ψηλά εδω! (μητέρα δεν είστε στην ταράτσα του σπιτιού, φυσικά και είναι ψηλά! Μην κοιτάζετε κάτω και μη χάσκετε λες και δνε το έχετε ξαναδεί! Και ας μην το έχετε ξαναδεί!)
Στο τηλέφωνο δε ήταν σαφέστατη...μην έρθεις με το Φρίξο (βλ. μπλέ Lanciaki που κάνει υπομονή με τις οδηγικές μου αν-ικανότητες) γιατί έχουμε 4 βαλίτσες μεγάλες (με 2 δεν φύγατε μαμα?) Και πώς να έρθω βρε μαμά? Με γερανό? Με κλαρκ? Όπως και να έχει μου έλειψες πολύ οπότε θα έρθω όπως μπορώ...εσυ μια φορά θα γυρίσεις με το μετρό που μου θέλεις και 4 βαλίτσες! :)

Να καθαρίσω λίγο το σπίτι. Μέχρι να βγεί εκείνη η συσκευή που θα πατάω ενα κουμπί και σε χρόνο dt ολα θα αστράφτουν (μήπως να κάνω ενα update στο προηγούμενο Post και να επισπεύσω τη δημιουργία μιας τέτοιας μηχανής? Clean house dt V.1.0.0.) πρέπει να κάνω έστω τα βασικά τα οποία έχουν να γίνουν καιρό και η σκόνη συγκατοικεί μαζί μας...και δεν πληρώνει και τα κοινόχρηστα. Που σημαίνει ότι πρέπει να περάσω ενα σαδομαζοχιστικό 2ωράκι στο σουπερ μάρκετ να μυρίζω AZAX, FABULOSO, FAIRY, MARY, SARY ώστε να διαλέξω εκείνο που θα φέρει την άνοιξη στο σπίτι, δεν θα χαράξει τα πατώματα, δεν θα σκάσει το παρκέ, δεν θα πειράξει τα γατιά, θα στεγνώνει γρήγορα, θα είναι παχύρευστο, διαίτης (αν τύχει και το καταπιώ), οικολογικό (γιατί έχουμε και συνείδηση) και πανω απ΄όλα θα είναι οικονομικό γιατί περνάμε και περίοδο οικονομικής κρίσεως και δεν είμαστε για έξοδα!

Να παω στο γάμο ενός φιλικού ζευγαριού. Τώρα μάλιστα...αυτά είναι ευχάριστα! Θα βάλουμε τα καλά μας (επιτέλους θα ντυθώ άνθρωπος-επάγγελμα γυναίκα), θα φορέσω τακούνια (θα φτάσω το 1.92 και θα μεταφέρω στους πίσω καθήμενους τα γεγονότα της τελέτης...π.χ. πάτησε η νύφη τον γαμπρό? λύσιαξε η συμπεθέρα? μπερδεύτηκε η κουμπάρα και άλλαξε βέρες με τον ξάδερφο? Ποιός ανακάτεψε κουφέτα με το ρύζι και ξεράθηκε ο παππάς???), θα σιαχτώ (μαλλιά, νύχια...έλα σύνελθε άλλος παντρέυεται ψωνάκι!) , θα συγκινηθώ (α δεν μπορώ κοπελιά, πάντα κλαίω στους γάμους...ακόμα και μια φορά που οπως αποδείχτηκε ήμουν σε λάθος γάμο πάλι έκλαψα...ορμόνες, τι τα θές?!) και θα περάσουμε καλά στο γαμήλιο party by Locomondo!



to-do-list συνέχεια...

Να πάμε για κανένα μπανάκι στην εξωτική Ανάβυσσο πρίν γυρίσουν οι πολλοί και δεν χωράει ούτε χαρτοπετσέτα να απλώσουμε!

Να βάλω πλυντήριο.
Να μην ξεχάσω να τα απλώσω ώστε να μην χρειαστεί να τα ξαναπλύνω.
Να σκεφτώ αν θα το πάρω απόφαση να υπολογίσω το ενδεχόμενο να τα σιδερώσω αν και εφόσον ο ανάδρομος Ερμής δεν εμποδίσει την ευχάριστη αυτή δραστηριότητα.

Να πάρω τους βασιλικούς μου από τη γειτόνισσα η οποία ήταν πολύ καλή και τους φρόντισε τόσες μέρες αλλά σε λίγο καιρό θα επικαλεστεί χρησικτησία και πάει το pesto που υποσχέθηκα!

Ουφ...μετά από το σκ θα χρειαστώ άδεια και διακοπές! Παω να επικαλεστώ πνευματική υπερκόπωση και να οργανώσω το πρόγραμμα του φθινοπώρου γιατί με λες πολλά αλλά ανοργάνωτη ποτέ! ...αναρωτιέμαι με ποιά πτήση έρχεται η mamma Dot...έρχεται σίγουρα αύριο? χμ... ;D

Καλό σαββατοκύριακο στρουμφάκια μου!

26 σχόλια:

naya είπε...

Πλυντηριο(tick)
σιδερο(tick)
καθαριοτητα(tick)
σουπερμαρκετ(tick)
μαμα-σπιτι της(tick)
γαμος(tick)
Ρε συ,οι γλαστρουλες μου ειναι στον πρωτο ακομα!

One Happy Dot είπε...

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να τις πάρεις και μαζί μήπως να φέρεις και τους βασιλικούς μου γιατί στα λόγια και στα Post θα μείνω! Πολλά τα tick και αγχώθηκα...Ok μου πέρασε! :) :)

Hfaistiwnas είπε...

Έχεις να κάνεις όλα αυτά και κάθεσαι;;; :) Εντάξει όλα θα τα προλάβεις, αυτό το γάμο να μην είχες.. πόσο τους βαριέμαι.. ούτε στο δικό μου δεν θα πάω! λολ!
Καλως να ορίσει η μάμα!!!
Α και μην το σκέφτεσαι πολύ για τις βαλίτσες, άλλωστε θα έχεις και εσύ το πεσκέσι σου!

Ανώνυμος είπε...

Να πείς στην ανεπρόκοπη μαμά σου να αφήσει τα φιλιά και να στείλει κανένα abercrombie ή έστς να φέρει ένα i-phone!
Aκούς εκεί φιλιά...

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είσαι οπαδός του "μην αναβάλλεις για σήμερα ό,τι μπορείς να κάνεις αύριο", το οποίο φαντάζομαι ότι σκέφτηκε κάποιος πολύ κακός άνθρωπος, με ορδές υπηρετών και παρατρεχάμενων, που δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει κάτι για τον εαυτό του, αλλά έπρεπε να βρει έναν τρόπο για να μην τεμπελιάζουν όλοι αυτοί που δουλεύουν γι' αυτόν, άσε και τίποτα για το άλλο ΣΚ!
Πώς είπατε; Με κόβετε λιγάκι αναβλητική; Γιατί το λέτε αυτό; Μήπως επειδή φεύγω μεθαύριο για διακοπές κι ακόμη δεν έχω βάλει πλυντήριο, δεν έχω αποφασίσει τι θα πάρω και τι θα αφήσω, δεν έχω ψάξει για τις βαλίτσες μου, δεν έχω πάει το αυτοκίνητο για πλύσιμο, δεν έχω πάρει χάρτες, δεν έχω βγάλει λεφτά από την τράπεζα, δεν έχω επιβεβαιώσει τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία κτλ;
Είμαι παράδειγμα προς αποφυγήν! Τουλάχιστον αγόρασα αφρόλουτρο, οδοντόβουρτσα και ολοκαίνουριες σούπερ σκιές! Διότι μπορεί να είμαι ανοργάνωτη και αναβλητική, αλλά τουλάχιστον είμαι κοκέτα! Αμ πώς!

One Happy Dot είπε...

@Hfastiwnas...
Ααααα θα διαφωνήσω μάζί σου! Οι γάμοι είναι ωραίο μυστήριο. Όταν μάλιστα το ζευγάρι είναι ταιριαστό (όπως το συγκεκριμένο) τότε ακόμα καλύτερα! Όταν πάλι είναι 200% αταίριαστο...πάλι μυστήριο είναι! Οσο για το πεσκέσι που λες δεν με νοιάζει καλέ...(την εχω ηδη προειδοποιήσει πως αν έστω η μια βαλίτσα δεν έχει το όνομά μου επάνω θα γυρίσει με τα πόδια σπίτι...τόσο απλά, τόσο γλυκά...σχέσεις μαμάς-κόρης...j'adore!) :)

@Sakafiora...
αχ φιλενάδα μου φαίνεται ότι θα βολευτώ με μερικά tommy Και ενα clinique 3-step γιατί η αναφορά και μόνο του I-phone της έφερε ζαλάδα...άγνωστες λέξεις για την γλυκειά μου και που να της εξηγώ τώρα για το δαγκωμένο μήλο! Περιμένω να με πάρεις χειραποσκευή στο επόμενο ταξίδι σου για τα υπόλοιπα....διπλώνω και δεν πιάνω καθόλου χώρο, μιλάω μόνο όταν πεινάω και με λίγη σοκολάτα κάθομαι ήσυχα ήσυχα σε μια τσέπη! :D

@Brokensemaphore...
Κι εκείνο το σιχαμένο "μην αναβάλλεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα" ποιός κουλός το έβγαλε? (Μάλλον ένας εκ των υπηρετών του τεμπέλη εισοδηματία!)
Πήρες καινούριες σκιούλες? Yamie...i love σκιούλες! Πάντα χρήσιμες και ποτέ αρκετές! (Όπως καταλαβαίνεις το γεγονός ότι φεύγεις ΠΑΛΙ προσπαθώ να το αποβάλω για λίγο από το σύστημά μου!)
Καλά να περάσεις κοριτσάκι, να κάνεις πολλά μπάνια στη θάλασσα αλλά και στο ντους (μην πάει στράφι το αφρόλουτρο), να πλένεις τα δόντια σου πρωί-βράδυ μα πάνω από όλα...να το χαρείς οσο δεν πάει! Φιλί γλυκό, διακοπών συνέχεια!

jacki είπε...

χαχαχαχα.
Πολλές δουλειές. Να 'ναι καλά η γειτόνισσα που πότισε και το βασιλικό και τη γλάστρα. αν και μπορεί να προτιμούσε άλλου είδους φυτά (Ζωνιανά μην ξεχνιόμαστε)
Να ζητήσεις άδεια. Κι εγώ μαζί σου είμαι.
Πολύ ωραίοι οι Λολο Μόμτο.
Καλησπέρα.

PN είπε...

Πω ρε δουλειές βρε γειτόνισσα!!!! Και εγώ δεν πάω πίσω βέβαια. Γάμο να πω την αλήθεια δεν έχω. Άσε που σαν τον Ηφαιστίωνα και εγώ τους βαριέμαι οικτρά.

Να πας να πάρεις και τη μανούλα, γιατί μάνα είναι μόνο μία (...η Μαίρη Χρονοπούλου...χαχαχα). Να της πεις και φιλιά από το τσουλουφό-παιδο. Δεν θα καταλάβει, αλλά τι έχεις να χάσεις. Τρελανέ την και λίγο!!!

Αντε σε αφήνω γιατί έχεις και δουλειές να κάνεις.

One Happy Dot είπε...

@Jacki...
χαμόγελο διαβάζω και είναι καλό αυτό! :)
Οσο για τη γειτόνισσα, αν δεν ήταν κι εκείνη η άγια γυναίκα ή που δεν θα είχα φυτά (θα είχα μόνο τις γλάστρες!) ή θα κουβαλούσα μαζί στις διακοπές τους βασιλικούς...μμμ εναλλακτικό και μοδάτο μου ακούγεται αυτό! :) :)

@vk...
(που ήσουν εσυ χθές?)
Θα δώσω στη μαμά φιλιά από το τσουλουφόπαιδο (με χαρά θα τα δεχτεί, άκου που σου λεω!) και στο γάμο θα πιω και ενα ποτηράκι στην υγειά σου που βαριέσαι τους γάμους νέο παιδί...τσ τσ!

PN είπε...

(Μου έτυχε κάτι χτες και δυστυχώς δεν μπόρεσα να περάσω. Την επόμενη φορά υπόσχομαι να είμαι παρών όμως)

Με ξέρει η μαμά dot. Τι τιμή!!!! Τα φιλιά μου, λοιπόν!!!

One Happy Dot είπε...

@vk...
(you better be there! ήταν πολύ κουλό εκ μέρους μου να κυνηγάω υποψήφια τσουλούφια μέχρι να μάθω ότι τελικά δεν θα έρθεις! Ελπίζω πως όλα είναι καλά!)
Mamma dot knows a lot! :) kissie!

PN είπε...

Χίλια συγνώμια...ήθελα πολύ να έρθω!!!! Αλλά μην το κάνουμε chat εδώ μέσα. Τα λέμε σύντομα!!!

One Happy Dot είπε...

My God...έχεις γίνει σαν το alter ego σου! :) σαν να το βλέπω μπροστά μου να κουνάει το δάχτυλο και να λέει "άλλο chat άλλο comment" Και να με βάζει τιμωρία στη γωνία!
Καλέ...αυτό είναι δικό μου Blog ότι θέλω κάνω!!!! Ουφ...αντε γειά σου τώρα γιατί πολύ μιλήσαμε και κουράστηκα πνευματικά! :Ο :)

ProFyLaKtiKo είπε...

εεεε όχι δηλαδή που μου έβαλες και στις υποχρεώσεις το μπάνιο στην ανάβυσσο!!!! αν είναι δυνατόν!

με άγχωσες πάντως, θα φτιάξω και εγώ τη λίστα μου, μόνο που θα πιάνει όλο το υπόλοιπο 2008 :)

One Happy Dot είπε...

@Profylaktiko...
που λέει ο λόγος "υποχρέωση" βρε πουλάκι μου! (πουλάκι το προφυλακτικούλι...χεχε!)
Οσο για τη δική σου λίστα, είμαι πολύ περίεργη να την δω να ξετυλίγεται...σκέτος πάπυρος θα είναι!

mahler76 είπε...

καλά κουράστηκα και που το διάβασα!!! Αντε καλό σου-κου!!!

Γ.Π. είπε...

one very busy dot!!!!
Να αναβάλεις τις δουλειές γιατί δεν έχουν καμία αξία, να πας να πάρεις τη μαμά από το airport γιατί όλο και κάτι καλό θα έχει φέρει από Αμέρικα, να πας για μπάνιο γιατί ένα φρεσκάρισμα το μαυρισματάκι θα το χρειάζεται, άσε που στο γάμο θα φαίνεσαι πολύ πιο φρέσκια και εξωτική (αν πάει άλλο) μαζί με το καινούργιο φορεματάκι από Αμέρικα και να ετοιμαστείς, να γυαλιστείς και να στολιστείς (ακούς 1.92!) και να περάσεις υπέροχα!

One Happy Dot είπε...

@Mahler...
Μια λέξη σου εχω μόνο...ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!! (άκου κουράστηκες!) καλό σ/κ ομορφιά!

@Καημός...
Τι να σου πω τώρα εσένα μου λες? Πάντα με την καλή κουβέντα ο καλός μου επαναστάτης! Αν και το "εξωτική" είναι λίγο υπερβολικό το κρατάω και θα σούρνω την ύπαρξή μου σαν ουρί του Παραδείσσου στο γάμο μέχρι να βγεί η τούρτα...μετά θα ξεχάσω τους τρόπους μου! Καλό σ/κ γλυκό μου!

Leviathan είπε...

popo pragmata!!!polla polla!!!!ego pali molis eftasa sto moro mou...8essaloniki!!!kalo kouragio kai kala na peraseis ston gamo!!!

gregory είπε...

θα δης θα τα κανης ολα.....και ακομη θα βρης και χρονο....και για ονειρα και για σεξ κουραστικο ...καλη δουλεια...

mirelen είπε...

Θέλουμε φωτογραφίες από το ταξίδι της μαμας και από το σπίτι, πριν και μετά το καθάρισμα!

mirelen είπε...

Και από την αφεντιά σου με το συνολάκι σου στο γάμο!

One Happy Dot είπε...

@Leviathan...
Αχ αυτή η Θεσσαλονίκη...διαχρονική αξία! :) Να περάσεις υπέροχα καλέ μου! Καλημέρες ενθουσιώδεις!

@Gregory...
Λοιπόν μια χαρά τα πρόλαβα ολα-σχεδόν!- και...στα δικά μας οι λεύτερες και οι λεύετεροι!

@Μιρελεν...
Φωτογραφίες της μαμάς ακόμα δεν εχω δεί. Το σπίτι είναι σε φάση το μισό το δείχνουμε, το άλλο μισό το κρατάμε πίσω από κλειστές πόρτες! Οσο για το συνολάκι μου...αρκεί να σου πω ότι μετά από 4 ωρίτσες τα τακούνια έδωσαν τη θέση τους σε εξαιρετικά φλατ σανδάλια με τα οποία και χόρευα ως το πρωί! Τέλεια! Αντε οι επόμενοι χοροί να είναι σπίτι σας μετά το γεύμα! :)

xipasmenos είπε...

Μαρή σακαφιόρα, έχουμε και στο Ελλαδιστάν i-phone, ας αρκεστούμε σε κανα abercobie!!!

Σταμάτα να γκρινιάζεις τελίτσα και τα tommy καλά είναι.......

Όναρ είπε...

Βρε τρελή τελίτσα..έχεις έναν απολαυστικό τρόπο να κάνεις τα δύσκολα εύκολα..δε με έπεισες πάντως να σηκωθώ απ' τον υπολογιστή και να κάνω κι εγώ δουλειές (!)..Καλησπέρες νοικοκυρεμένες..

One Happy Dot είπε...

@Xipasmenos...
Αφού ξέρεις καλά ότι ολα αυτά δεν έχουν νόημα για μένα! Αν η επιστροφή της mamma Dot δεν συνοδεύεται από ενα κασονάκι σοκολάτες...είναι σαν να μην έφυγε ποτέ! Yamies!

@Οναρ...
Γύρισες? Καλώς μας ήρθες!
Εγω πάλι ψιλονοικοκυρεύτηκα γιατί απλά...δεν γινόταν διαφορετικά!Καλησπέρες καταναγκαστικών οικοκυρικών έργων!