28 Αυγούστου 2008

Αν ήμουν Θεός για μια μέρα...


Πειράζει που δεν θα γλίτωνα τους φτωχούς από τη φτώχεια τους, τους πλούσιους από τη ματαιοδοξία τους?
Πειράζει που δεν θα έκανα τους κακούς καλούς και τους καλούς καλύτερους?
Πειράζει που δεν θα έδινα τέλος στους πολέμους, την πορνεία, την παιδική εκμετάλλευση, τις τόσες αρώστιες, την αδικία, το φόβο και την αγωνία του κάθε ανθρώπου για το σπίτι του που κάηκε για 3η φορά και τώρα μένει σε παράγκα? Άλλωστε, οσο μεγαλόκαρδη και αν είμαι, τι να προλάβω σε μια μέρα? Και εν πάσει περιπτώσει αν ο επόμενος μου τα κάνει παλι σαλάτα, για ποιον καλύτερο κόσμο θα εχω αφιερώσει ενα ολόκληρο 24ωρο η μεγαλοδύναμη?

Το σκεφτομαι λίγο πιο πρακτικά και ίσως τελικά να έκανα τα εξής...

Θα καθιέρωνα ενα νούμερο 090 για ξεμάτιασμα από τηλεφώνου καθώς ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος.
Θα έψαχνα να βρω κάτι πιο εύηχο από το "ου" για τις 10 εντολές καθώς ως γνωστό ότι απαγορεύεται είναι πιο ενδιαφέρον....ίσως το "κάνε ότι θέλεις αλλά μετά την έκατσες" να ήταν λίγο πιο αποδοτικό.
Θα άλλαζα το "ο Θεός βοηθός" το οποίο όσο να το πείς δημιουργεί ενα θέμα ιεραρχίας σε "ο Θεός και οι συνεργάτες του" και όποιος παρεξηγηθεί....ξύδι!
Θα προσπαθούσα να θυμηθώ αν τη ζέμπρα την έκανα άσπρη με μαύρες ρίγες ή μαύρη με άσπρες ρίγες ώστε να ξέρω σε ποιά χρωματική κατηγορία θα το κατατάξω το ζωντανό.
Θα απαγόρευα κάθε αναφορά στη Δευτέρα Παρουσία καθώς όλοι αυτοί οι χρονικοί περιορισμοί με αγχώνουν.
Θα άλλαζα το "deja vous" (στο οποίο εννοείται πως δεν πιστεύω καθώς εγω ξέρω τι συμβαίνει και πότε συμβαίνει και γιατί αλλά δεν το μαρτυράω!) σε "deja ftous" (=η αδιόρατη έκεινη αίσθηση ότι εκείνος/εκείνη που σε έφτυσε σε έχει φτύσει και στο παρελθόν) γιατί δεν αντέχω κάθε κατατρεγμένο να τα ρίχνει σε μένα και την τύχη του που είναι μπακούρι!

Φυσικά ξέρω πως ο κόσμος δεν θα γίνει καλύτερος με τη δική μου παρέμβαση, ιδίως όταν υπάρχουν οι επι γής λίγοι "καλοθελητές" που λύνουν και δένουν σε βάρος των πολλών που ούτε τα κορδόνια τους δεν μπορούν ή δεν τους αφήνουν να δέσουν. Όπως και να έχει...μια σκέψη έκανα και πέρασε...thank God! :)

24 σχόλια:

PN είπε...

"κάνε ότι θέλεις αλλά μετά την έκατσες"....χαχαχαχαχα!!!!!

Πολύ χριστιανικό μου ακούγεται. Και κυρίως συγχωρητικό. Γαμάτο όμως!!!

Χαίρομαι πάντως που υπήρξες ειλικρινής. Στο ότι δηλαδή δεν θα άλλαζες τα κακώς κείμενα του κόμσου και θα δούλευες για την "world peace"...!!!

Ανώνυμος είπε...

"Πίστεψε σε μένα και κανε οτι θελω"

One Happy Dot είπε...

@vk...
Θα ήμουν πολύ alternative Θεός αλλά ειλικρινής πάνω από όλα! Οσο για την world peace, την αφήνω στις επόμενες γεννιές star Hellas & miss Hellas Να την αναζητήσουν! :)

One Happy Dot είπε...

@Donnaki...
έχουμε Moto εκστρατείας λοιπόν! (καλύτερο από το "σταυρώστε με σταυρώστε με" το οποίο γνωρίζουμε τι ολέθρια αποτελέσματα είχε!) ;D

Spy είπε...

Μήπως φέρατε τίποτις μαζί σας από τις διακοπές και το "πίνετε" σιγά-σιγά;
(Αν όχι, κρίμας...
Αν ναι, εμάς γιατί δεν μας δίνετε; Ε, φανταστικη τελεία;

PN είπε...

Άσχετο θυμήθηκα τώρα και το άσμα του Πάριου, αν δεν κάνω λάθος, "Να 'μουνα Θεός για λίγο, απ' το πόνο να ξεφύγω"...Πωπωπω, τι θυμήθηκα ο άνθρωπος!!!

One Happy Dot είπε...

@Spy...
Νερό με άζωτο είναι το μυστικό! Να σας συστήσω το σχετικό dr που το εμπνεύστηκε!
Όταν όμως λέτε κρίμας τι εννοείτε? Κρίμα το κορίτσι μας που θα του πηγαίνουμε σοκολάτες στο ίδρυμα? (και σοκοφρετάκια δέχομαι!) :) Καλησπέρες λίγο πιο αλλοπαρμένες σήμερα...!

@vk...
Το τσουλούφι σου είναι πολύ μπροστά αν και άπλυτο! Έχουμε Moto από θεία Ντόνα, έχουμε μουσική επένδυση από εσένα, έχουμε σοκοφρετάκια από Spy...τις επόμενες εκλογές τις έχουμε στο τσεπάκι του μανδύα μας! :)

PN είπε...

Αααα το έπλυνα...φώναζε το καημένο, οπότε δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς....χαχαχαχα!!!!

Hfaistiwnas είπε...

Mικρά αλλά θαυματουργά πραγματάκια! Αλλαγές όχι τόσο μεγάλες αλλά τόσο χρήσιμες!!

Ανώνυμος είπε...

Αν μετά από αυτό περιμένεις να σου θυσιάσουμε βουνά από παγωτό γελάστηκες. Με τη λιγούρα θα μείνεις :P

mahler76 είπε...

Spy, ό,τι κι αν έφερε, ελπίζ να το μοιραστεί μαζί μας γιατί είναι καλό πράμα...

thamnos είπε...

Συγνώμη για την ενόχληση έμαθα πως έχεις φίλη την Μαρία Μαγδαληνή και θα ήθελα να την γνωρίσω, θα κάνεις το κονε σε παρακαλώ???

One Happy Dot είπε...

@vk...
επιτέλους το τσουλούφι μοσχομύρισε!

@Hfaistiwnas...
Τελικά μόνο εσυ με καταλαβαίνεις και μυ δίνεις κουράγιο! Θα σε χρήσω συνεργάτη Α -θεϊκό?-και θα κατακτήσουμε μαζί τον κόσμο! :) (καποιος επιστήμων να μας βοηθήσει!) :)

@Sakafiora...
Δεδομένου ότι θα εχω κάποιες x ικανότητες και άκρες με τα "θεία" κανονίζω να βρέχει χωνάκια nutella πάνω από το σπίτι μου ΜΟΝΟ και θα στέλνω στο δικό σου οστρακοειδή που τόσο αγαπάς κάθε μεσημέρι! ε? αγαπημένη μου?

One Happy Dot είπε...

@Mahler...
εσυ έχεις εξεταστική, δεν κάνει να μπλέκεις με τέτοια πράγματα του Διαβόλου (που σε τελική ανάλυση δεν τον συμπαθούμε γιατί όλη μέρα βράζει σε ενα καζάνι και ούτε ενα air condition δεν παίρνει ο σπάγγος!!)

@Thamnos...
Είσαι σίγουρος? Είναι λίγο χαμηλών τόνων και από οσο ξέρω δεν έχει και καλή προίκα...Κάνε τα κουμάντα σου και μου λες (μόνο μην αργήσεις πολύ γιατί είναι 24ωρη η επήρεια του ότι εχω πάρει και μετά θα μεταμορφωθώ πάλι στην dot που όλοι αγαπάτε!) :D

gregory είπε...

εγω παντος ...θα σου εβαζα ενα μεγαλο ..σταυρο...στης ...εκλογες...και μονοκουκι που λενε....

Spy είπε...

@ thamnos:
Παρακαλώ απευθυνθείτε εδώ...

One Happy Dot είπε...

@gregory...
δεν θυμάμαι να σας έταξα κάτι για το σταυρό οπότε φαντάζομαι ότι λειτουργείτε αυτοβούλως και χωρίς πίεση! :) Σας ευχαριστώ θερμά και σας φυλάω θέση στους κήπους της Εδεμ!

@Spy...
speechless! ;)

Naf είπε...

θα μπορούσες μέσα στο πολυάσχολο προγραμμά σου να προσθέσεις και 2-3 πραγματάκια που θέλω κι εγώ? Βερνίκια νυχιών που να στεγνώνουν σε 3΄΄ , τακούνια που δεν κουραζουν ποτέ τα πόδια, παγωτό με γεύση μουσακά και ηλεκτροφόρο κολάρο για όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων που αμα διανοηθούν ποτέ να θελήσουν να παρατήσουν το ζώο να τους διαπερνούν 1800Volt.
αυτα!

Γ.Π. είπε...

Τουλάχιστον μήπως σου μένει χρόνος για κάτι μικροεξυπηρετησούλες που θα ήθελα;
Όχι τίποτα σημαντικό, μικροπράγματα...
Κάτι κοπελίτσες που με έχουν χυλοπιτιάσει κατά καιρούς να βρουν όλες γκόμενο τύπου Ζαχόπουλου,
κάτι εργοδότες που με έχουν απορρίψει να περιμένουν πίσω μου στην ουρά στον ΟΑΕΔ
και η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μου να κλειστεί παραμονή πρωτοχρονιάς στο ασανσέρ στις 00:00 ακριβώς!Α, και για καλό και για κακό. χωρίς κινητό...

Leviathan είπε...

auto me to xematiasma 8eiko kai praktiko :) filia! kalo vradi!

Hfaistiwnas είπε...

Πολύ ευχαρίστως!!! :)
Πες μου και αρχίζουμε!

ProFyLaKtiKo είπε...

αν ήσουν θεός για μια μέρα, θα ήσουνα θεά αγάπη μου!!!!

φιλάκια

xxx

One Happy Dot είπε...

@Naf...
παγωτό με γεύση μουσακά ε? χμ...δώσε μου λιγο χρόνο να πειραματιστώ με το χρώμα και θα επανέλθω με το ταψί! Οσο για τα τακούνια...μήπως καλύτερα να σου δώσω μερικούς πόντους που τυς έχεις ανάγκη ώστε να μην έχεις ανάγκη τα τακούνια? ε? κοντή μου φιλενάδα? :) (τι ακούω η ύψιστη???)

@Καημός...
Λοιπόν έχουμε και λεμε...
κοπελίτσες με Ζαχόπουλο....check!
κακοί υποψήφιοι εργοδότες στον ΟΑΕΔ πίσω σειρά...check (αυτό δεν είναι και δύσκολο καθώς οι περισσότεροι εργοδότες είναι τόσο "underqualified" που ακόμα και στον ΟΑΕΔ με μέσο θα πρέπει να πάνε!)
Διαχειρίστρια ασανσερ @00:00 χωρίς κινητό παραμονή Πρωτοχρονιάς...check
P.S TO MYSELF...να μην σε τσαντίσω ποτέ τον Καημό-Επαναστάτη γιατί μπορεί να μου ρίξει τρελό ανάθεμα και δεν μπορώ να ανεβαίνω στον 7ο ουρανό με τις σκάλες! :)

@Leviathan...
Σκέψου δε ότι με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για θείες, γιαγιάδες, μαμάδες να ξορκίσουμε όλες μαζί το κακό! Καλημέρες φτου φτου! :)

One Happy Dot είπε...

@Hfaistiwnas...
άμεσα! ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο και οι 24 ώρες είναι λίγες να σιγυρίσουμε το χαμό!

@Profylaktiko...
Σε χρήζω προσωπικό μου κόλακα και μαζί θα κατακτήσουμε τους ουρανούς! "Προστασία" για όλους από τους καλύτερους στο είδος! (μήπως να το βγάλουμε και σε flyer?)

Μετά το συγκεκριμένο Post θα λείψω για λίγες μέρες εις το πυρ το εξώτερον να αναζητώ "θεομπαίχτη" να παίξουμε καμία μπιριμπούλα (και ας μην εχω ιδέα) γιατί βαρέθηκα τόσο καιρό την πασιέντζα! Τα φιλιά μου...θεϊκά! :) :)